Προς το περιεχόμενο

Battlefield Vietnam καλύτερο απο BTF2 ]-)

Wolfidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι, αν και λίγο παλιό, το προτιμά αρκετός κόσμος και για πολλούς είναι καλύτερο από το BTF2. Προσωπικά και εμένα με τραβάει περισσότερο από ότι το BTF2. Έχει τρομερές πίστες με ζούγκλες κτλ αρκετά μελετημένες... Πολλά όπλα με πιο άμεσο αποτέλεσμα από ότι το BTF2 ειδικά το sniper... Αρκετά καλά γραφικά και απίστευτη μουσική... βέβαια υστερεί σε άλλα σημεία συγκριτικά με το BTF2.

Αν κανείς γουστάρει την φάση του Vietnam το συγκεκριμένο είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή με την δράση της σειράς των BTF με 10δες οχήματα, τανκς, τζιπ, φορτιγά, μοτοσικλέτες…. ελικόπτερα μικρά μεγάλα και πολύ μεγάλα , αεροπλάνα, τεράστια βομβαρδιστικά και αεροθούμενα και πολλά πολλά άλλα.

Το παιχνίδι παιζει άνετα με όλα τα γραφικά στο φούλ εν αντιθέσει με το BTF2 που σε παλιότερα συστήματα δεν παίζει καλά.

Αξίζει κάποιος να το ψάξει λίγο και θα διαπιστώσει ότι είναι αρκετά καλό παιχνίδι και διαφορετικό όσον αφορά το gameplay από ότι το BTF2….

http://www.ea.com/official/battlefield/vietnam/us/home.jsp

http://www.gamerankings.com/htmlpages2/915255.asp?q=vietnam

Δημοσ.

Βασικά το έχω γνήσιο και δεν ξέρω αν και και πόσοι σερβερς σπασμένοι υπάρχουν για να πάιζεις χωρίς cdkey. Αλλά τέτοια παιχνίδια αξίζει να τα έχει κάποιος οριτζιναλ. Ειδικά το Vietnam κι αν αξίζει!!!

Δημοσ.

_BASSstarlet_

Ούτε εσύ μπορείς να κάνεις τον server για να παίξεις με φίλο?

Mporeis, iparxoyn ta analoga fix, alla esi k enas dio alloi se toso megales pistes den leei tipota...

tsakonas

kalo re paidia de leew alla pleon to BF2 ekselisete megalutero kai apto CS...ti na leme twra...wraies oi zougles alla paei o kairos...

Basika me trabaei perissotero to Vietnam, gia diaforous logous.

An kai einai ali8ia oti exei polli megali apixisi to BTF2, me tis blakeies pou kanei i EA, px na bgazei pistes k opla me plirwmi, den to blepw oxi to CS na ftanei alla oute kai to CoD.

Pantws to BTF Vietnam exei arketa kala stoixeia pou mou eleipsan kai gia auto 3anagirisa se auto....

Δημοσ.

Εγω το επαθα αυτο με το BTF1, αφου ειναι πολυ πιο απλοικο και κατ'εμε εχει πολλη πιο μεγαλη διαρκεια στο χρονο!

Δημοσ.
Εγω το επαθα αυτο με το BTF1, αφου ειναι πολυ πιο απλοικο και κατ'εμε εχει πολλη πιο μεγαλη διαρκεια στο χρονο!

πράγματι ρε παιδί μου...και εμένα μου αρέσει αυτή η απλότητα, χωρίς ραντάρ, αρτιλερι αττακ απο το πουθαινά. Το 1942 είναι πολύ αγαπημένο παιχνίδι σε εμένα. Νομίζω όμως ότι τελικά το βιετναμ που είναι κάτι ανάμεσα σε αυτά τα δύο είναι τζετ.... :-D Παρόλα αυτά το BTF2 είναι και αυτό παιχνιδι άξιο προσοχής

Δημοσ.

Sevaste file Wolf...kalo tha einai na pigainoume me tin texnologia kai eidika apo apospi games...mporei ontos na einai se kapia to palio kalutero alla to kainorgio exei ta grafika kai ola ta upoloipa pou kanei ton polemo alithino...den tha mporousa me tipota na ksanaguriso piso sta palia...einai adianoito...gia mena etsi...:)

Δημοσ.
πράγματι ρε παιδί μου...και εμένα μου αρέσει αυτή η απλότητα, χωρίς ραντάρ, αρτιλερι αττακ απο το πουθαινά. Το 1942 είναι πολύ αγαπημένο παιχνίδι σε εμένα. Νομίζω όμως ότι τελικά το βιετναμ που είναι κάτι ανάμεσα σε αυτά τα δύο είναι τζετ.... :-D Παρόλα αυτά το BTF2 είναι και αυτό παιχνιδι άξιο προσοχής

Ασχετο, αλλα το παιχνιδακι που εχεις στο λινκ σου ειναι ασυλληπτο!πολυ κολλημα ρε συ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...