thief7710 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 o OTE pairnei tilefono enan epaggelmatia."Geia sas.Apo ton epaggelmatiko odigo tou 11888 sas pernoume.Exoume edo to ta til tis etairias sas alla den kseroume ti akribos kanete." "fournaris" px leei o epaggelmatias. "malista" leei i tilefonitria tou OTE."apo ton epomeno mina i etairia sas tha einai ston epaggelmatiko mas odigo gia opoion endiaferthei kai tha ginei se ola ta epaggelmatika noumera 1 euro auksisi.Sas euxaristoume gia to xrono sas. Ola kala mexri edo?Oraia akouste tora auto: 1)pouthena den lene oti einai proeretiko to na mpeis.afinoun na katalabeis oti tha ginei etsi kai allios. 2)kai farmakero.sou lene simboliki auksisi 1 euro sto pagio gia ola ta epaggelmatika noumera.ALLA.1 euro gia tin kathe grammi.ARA mia etairia me 20 noumera 1*20=20euro+ sto pagio.Alla 20 gia ena mina kai afou o logariasmos erxete kathe 2 mines 2*20=40euro+ sto pagio telika.Fisika se auto to poso den perilambanete to fpa.kalo? kai oi tilefonites lene "12 euro to xrono" O OTE pairnei tilefono enan aplo politi sto spiti tou kai tou leei:"Geia sas.Exete energopoiimeni tin anagnorisi klisis.Mazi me auti tin ipiresia iparxei dorean ena paketo me alles dio ipiresies 1 tin tilediaskepsi (i opos to lene auto pou mporeis na baleis kai alla atoma stin sinomilia pou kaneis me kapoion) kai 2 mia ipiresia pou an pareis kapoion kai milaei patas tin diesi kai kleineis to tilefono sou kai otan o allos to kleisei xtipaei to tilefono sou kai se sindeei kateutheian me auton.endiafereste? Apantisi A:oxi den endiaferomai. Ola kala Apantisi B:nai afou einai kai dorean OX!!!!!! as doume tora ti ginete:i proti ipiresia den einai tsampa.kostizei 30 lepta to mina.Oute i deyteri einai dorean.kostizei 1 euro to mina.epi dio auta + to fpa pame 3+ euro to dimino epipleon sto pagio tou ote.Polloi isos poun siga to poso.NAI alla to pasaroun gia tsampa eno den einai.kai 3 apo edo 3 apo ekei 3 parapera tha bgalei skeftite posa bgazei o otedakos mas kathe mina. A na min ksexaso to kalitero.Ta atoma pou pairnoun tilefono gia na se enimerosoun einai paidia.18-25 xronon kirios pou douleuoun ston ote.kathe mera exoun kai ena stoxo.Gia paradeigma na kanoun 50 egrafes.opote an doun oti den tous bgainoun i an biazontai na teleiosoun se bazoun sto programma akoma kai an apantiseis oxi.Kalo? gia auto osoi exete apantisei nai ite sto epaggelmatiko programma ite sto deytero parte to tilefono ston OTE kai stamatiste autes tis ipiresies.Oi epaggelmaties gia na glitosete polla polla xrimata kai oi aploi polites gia na min kanei tziro o OTE stin plati sas kai oxi gia ta 3 euro. ante kouragio ellines...kouragio!kai na xairomaste to monopolio AAAAAA exei kai allo.Mexri prin ligo kairo otan epernes sto 11888 sou tonizan oti einai pio ftinoi apo to kathe paromia ipiresia (lege me 11880...).Pleon den to kanoun.kserete giati?O otedakos mas (kala na ton exei o theos) agorase meridio - metoxes tou 11880.Kalo? gia auto sas leo.kouragio!
dpurpler Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Είμαι από τους τυχερούς που δεν έχω ανάγκη τον ΟΤΕ αφού έχω αποκλειστική γραμμή με τον μοναδικό εναλλακτικό provider που μπορεί να το κάνει αυτό. Στο τελευταίο λογαριασμό του ΟΤΕ, το 2004, είχα 10 δευτερόλεπτα, σε ένα (1!) τηλεφώνημα και πλήρωσα 35 ? λόγω παγίων. Τι να λέμε ρε παιδιά για τον ΟΤΕ; Που τους έπαιρνες τηλέφωνο στις αρχές με το Ιντερνετ και σε βγάζανε βλάκα; Που έχει τις χρεώσεις στο Ιντερνετ στα ουράνια και θέλει να τις ανεβάσει κι άλλο; Που περίμενες κάποτε δεκαετία για να σου βάλουν τηλέφωνο; Που μέχρι πρόσφατα προσπαθούσε να προωθήσει το ISDN που σε όλη την Ευρώπη είναι παρωχημένο; Που άρχισε και βάζει χρεώσεις σε όσα μέχρι τώρα ήταν δωρεάν ή πολύ φθηνά; Τι πείραζε το 131 και τα μαμήσανε δηλαδή; Απλά για να βγάζουν περισσότερα φράγκα με το 11888; Και όταν έχουν ελλείματα και δεν πιάνουν τον στόχο τους σου βαράνε μία αύξηση παγίου! Πας σου λέει σε εναλλακτικό πάροχο; Εγώ θα στα παίρνω με άλλον τρόπο! Έρευνες δείχνουν ότι η σταθερή τηλεφωνία θα είναι σε λίγα χρόνια παρελθόν, ήδη στην Ιαπωνία νομίζω η κινητή υπερκέρασε την σταθερή, τα βλέπει αυτά ο ΟΤΕ και αντί να επενδύσει σε τεχνολογίες που πραγματικά χρειάζεται ο κόσμος πάει και ιδρύει θυγατρικές με ελάχιστο ενδιαφέρον και χωρίς ντικείμενο. Κάτι γελοίες εκδόσεις "επαγγελματικών οδηγών", ΙΝΦΟΤΕ κλπ, με καμιά δεκαριά καταχωρήσεις σε κάθε ειδικότητα και μας το πλασάρει ΑΥΤΟ σαν υπηρεσία; Και χρειάζεται να ανοίξεις εταιρία για να κάνεις κάτι τέτοιο; Και μετά βάζεις τα παιδάκια στο telemarketing να σου κάνουν πωλήσεις χωρίς κανένα ουσιαστικό αντίκρυσμα και αποτέλεσμα στις πωλήσεις και το αποτέλεσμα του διαφημιζόμενου; Βρίσκουν και κάνουν όμως, αφού δυστυχώς ακόμα ο πολύς κόσμος είναι άσχετος! ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ! Να κλείσουν! Μόνο έναν ενδειασμό είχα μέχρι πρόσφατα για την εθνική σφάλεια κλπ. Αλλά με αυτά που έγιναν πρόσφατα με τις υποκλοπές αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ότι είμαστε ξέφραγο αμπέλι, οπότε ο ΟΤΕ με την δημοσιουπαλληλική νοοτροπία θα μας σώσει; Παίδες, όποιος μπορεί να την κάνει από τον ΟΤΕ!
Deos24 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Είμαι από τους τυχερούς που δεν έχω ανάγκη τον ΟΤΕ αφού έχω αποκλειστική γραμμή με τον μοναδικό εναλλακτικό provider που μπορεί να το κάνει αυτό. Στο τελευταίο λογαριασμό του ΟΤΕ' date=' το 2004, είχα 10 δευτερόλεπτα, σε ένα (1!) τηλεφώνημα και πλήρωσα 35 ? λόγω παγίων. Τι να λέμε ρε παιδιά για τον ΟΤΕ; Που τους έπαιρνες τηλέφωνο στις αρχές με το Ιντερνετ και σε βγάζανε βλάκα; Που έχει τις χρεώσεις στο Ιντερνετ στα ουράνια και θέλει να τις ανεβάσει κι άλλο; Που περίμενες κάποτε δεκαετία για να σου βάλουν τηλέφωνο; Που μέχρι πρόσφατα προσπαθούσε να προωθήσει το ISDN που σε όλη την Ευρώπη είναι παρωχημένο; Που άρχισε και βάζει χρεώσεις σε όσα μέχρι τώρα ήταν δωρεάν ή πολύ φθηνά; Τι πείραζε το 131 και τα μαμήσανε δηλαδή; Απλά για να βγάζουν περισσότερα φράγκα με το 11888; Και όταν έχουν ελλείματα και δεν πιάνουν τον στόχο τους σου βαράνε μία αύξηση παγίου! Πας σου λέει σε εναλλακτικό πάροχο; Εγώ θα στα παίρνω με άλλον τρόπο! Έρευνες δείχνουν ότι η σταθερή τηλεφωνία θα είναι σε λίγα χρόνια παρελθόν, ήδη στην Ιαπωνία νομίζω η κινητή υπερκέρασε την σταθερή, τα βλέπει αυτά ο ΟΤΕ και αντί να επενδύσει σε τεχνολογίες που πραγματικά χρειάζεται ο κόσμος πάει και ιδρύει θυγατρικές με ελάχιστο ενδιαφέρον και χωρίς ντικείμενο. Κάτι γελοίες εκδόσεις "επαγγελματικών οδηγών", ΙΝΦΟΤΕ κλπ, με καμιά δεκαριά καταχωρήσεις σε κάθε ειδικότητα και μας το πλασάρει ΑΥΤΟ σαν υπηρεσία; Και χρειάζεται να ανοίξεις εταιρία για να κάνεις κάτι τέτοιο; Και μετά βάζεις τα παιδάκια στο telemarketing να σου κάνουν πωλήσεις χωρίς κανένα ουσιαστικό αντίκρυσμα και αποτέλεσμα στις πωλήσεις και το αποτέλεσμα του διαφημιζόμενου; Βρίσκουν και κάνουν όμως, αφού δυστυχώς ακόμα ο πολύς κόσμος είναι άσχετος! ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ! Να κλείσουν! Μόνο έναν ενδειασμό είχα μέχρι πρόσφατα για την εθνική σφάλεια κλπ. Αλλά με αυτά που έγιναν πρόσφατα με τις υποκλοπές αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ότι είμαστε ξέφραγο αμπέλι, οπότε ο ΟΤΕ με την δημοσιουπαλληλική νοοτροπία θα μας σώσει; Παίδες, όποιος μπορεί να την κάνει από τον ΟΤΕ![/quote'] Εξαιρετικό post!!! ++++++++++++++++ Συμφωνώ απόλυτα!!!
telcomfreak Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 δυστηχως εχω αναγκη τον ΟΤΕ ,καμια εταιρεια δεν μου δινει γραμμη στην περιοχη μου , δεν εχει γαμωτ γαμωτ
Bourdoulas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Mono to WiMax 8a mas sosei paidia...etsi i ka8e etaireia 8a mporei na exei to diko tis diktio ane3artita apo ton ote...i egkatastasi mias keraias einai safos eykoloteri (kai ipo8eto ikonomikoteri) apo to skapsimo ton dromon....ante na doume...
blueviper Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Τα κάνει αυτά ο ΟΤΕ εν έτει 2006?! Περίεργο...νόμιζα πως ο πάλαι ποτέ εθνικός μας κοινωνικός ευεργέτης, τηρούσε το fair play. Θα μεταχειριστώ εν μέρει τα λόγια ενός άλλου μεγάλου παράγοντα του ποδοσφαίρου, όταν ρωτήθηκε για τα εγκληματικά οπαδικά φαινόμενα: "Καλά κάνει ο ΟΤΕ, αφού δεν επιλαμβάνεται κανένας αρμόδιος" και να προσθέσω...ο κάθε λαός έχει τον ΟΤΕ του που του αξίζει.
random Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Είμαι από τους τυχερούς που δεν έχω ανάγκη τον ΟΤΕ αφού έχω αποκλειστική γραμμή με τον μοναδικό εναλλακτικό provider διόρθωσέ το σε "...τους λίγους τυχερούς.." αν αυτός ο μοναδικός ή άλλος δεν καλύψει ολη την Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ακόμα και 1 ευρώ την 1024 να δίνει, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Ειναι δυνατόν η Vivodi ακόμα να μην εχει γραμμές στη Ν.Σμύρνη και σε τόσους αλλους μεγάλους δήμους; προς το παρόν, το μονο που μπορούμε να κάνουμε ειναι να λεμε συνέχεια ΟΧΙ σε πOtenet, και, αν γίνεται, σε Cosmoπote.
worldcitizen Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Εγώ αναρωτιέμε άν η μόνη δύναμη που έχουμε είναι απλά να μην αγοράσουμε και να πάρουμε τα κουβαδάκια μας και σ'άλλη παραλία.. Αν είναι αυτή, είναι γτπ.. "Μα αν δεν αγοράσω εγώ, δεν αγοράσεις εσύ και ο Μπάμπης ο Γκοτζίλας με τον Κώστα τον Σουγιά, θα καταφέρουμε κάτι!" Μπούρδες... Αν καταφέρεις κάτι θα είναι από την χοντράδα του (εκάστοτε) οργανισμού και τις παράλογα αυξημένες τιμές του.. Κι ο ανταγωνισμός δεν πρόκειτε να μας σώσει, μακροπρόθεσμα τουλάχιστον.. Μονοπώλιο (ΟΤΕ) - Ανταγωνισμός - Πάλι μονοπώλιο, έτσι είναι αν και στο τρίτο μέλος συνήθως σταματάει και δεν καταλήγει σε κύκλο.. Από πολίτες έχουμε ονομαστεί "καταναλωτές" για να είναι ο καθένας μόνος του και να έχει επιλογές.. Πάλι μπούρδες.. Το Ιντερνέτι (και οι επικοινωνίες γενικότερα) είναι ένα κοινωνικό αγαθό και δεν είναι ζήτημα καταναλωτή.. Όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση στην πληροφορία (και την πληροφορική) και δεν είναι ζήτημα ενός provider ή δύο, αλλά ζήτημα της πολιτείας.. Αλλά ακόμη και τα κόκκαλα για φοιτητικό ΙντερΝέτ δεν πιάσαν... Αυτές ήταν οι σκόρπιες σκέψεις μου και συγγνώμη που ήταν κάπως αταξινόμητες αλλά.. (θα βρω μια δικαιολογία και θα το κάνω edit)
GT1807 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Ουτε το WiMax θα μας σωσει ουτε καμια αλλη καινουρια τεχνολογια.Μονο η απελευθερωση της αγορας.Οπως βλεπετε κ εσεις αυτο δεν γινεται.Συμφεροντα να το πω??Θεωριες συνομωσιας να το πω??Εδω κ 5 χρονια που αποκτω ανωτατη εκπαιδευση ακουω το ιδιο παραμυθι...ο ΟΤΕ θα γινει ιδιωτικος κ θα λυθουν τα προβληματα μας.Οπως λενε στο χωριο μου @@.Θα γινουμε χορηγοι πρωτα στην εθελουσια εξοδο 2004-2006 κ μετα βλεπουμε.Εχω απογοητευτει.Απλα οτι κ να πουμε δεν γινεται τπτ.Θελετε να παμε να τα σπασουμε??Εμεις θα τα πληρωσουμε στον επομενο λογαριασμο.Τυχεροι ειναι μονο οσοι ζουν σε πολεις οπου υπαρχουν κ εναλλακτικοι φορεις με δικες τους γραμμες.Οι υπολοιποι μοκο κ "βεντουζα" που λεει ενα φιλος μου. Συγγνωμη για το υφος αλλα ειμαι πολυ καρναβαλι.:D. Τα σέβη μου
dpurpler Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Πάντως με το WiMax μπορεί να δοθεί λύση. Δεδομένου ότι όλα γίνονται πλέον data πριν ταξιδέψουν πάνω στην γραμμή, ασύρματο broadband δίκτυο ίσως είναι η λύση. Σε ότι αφορά στην υποδομή της Vivo και όλων των άλλων, ας μην ξεχνάμε ότι ο ΟΤΕ χρειάστηκε 60 χρόνια για να φτιάξει το δίκτυό του και όποτε θέλει κλείνει και κανα δυό δρόμους για να σκάψει, πράγμα που δεν μπορεί να κάνει τόσο εύκολα κάθε vivodi. Νομίζω ότι όλοι οι εναλλακτικοί τρώνε μεγάλο πόλεμο από τον ΟΤΕ, φανερά και κρυφά.
blackhumor Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Χώρια ότι αν είσαι σε εναλλακτική εταιρία και πας να ζητήσεις κάτι, σου λένε και το εξής κουλό. "Λυπάμαι δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε, συνεργάζεστε με ανταγωνιστή μας." άσχετα αν πληρώνεις κανονικά τα πάγια σου και περιμένεις από αυτούς να έχουν μία σωστή γραμμη...
tsifoutis Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 3 λαλουν και 2 χορευουν.... το ποστ ειναι γεματο ανακριβειες οσον αφορα τις χρεωσεις του οτε, τι ισχυε και τι ισχυει. Ο εχων νου μπορει να το ψαξει μονος του και να δει ποια ισχυουν και ποια ειναι π@π@ριες....... Δε λεω.. Ο οτε ουσιαστικα λειτουργει μερικες φορες μονοπωλιακα, αλλα απο την αλλη μην ξεχναμε οτι δεν ειναι φιλανθρωπικη εταιρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.