Προς το περιεχόμενο

Laptop μέχρι 1000€ ...


prezakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καταρχήν γεια σε όλους !

Αυτές τις μέρες σκέφτομαι να σπαταλίσω κάποια χρήματα για την αγορά φορητού. Αρχικά είχα αποφασίσει να πάρω κάποιο μεταχειρισμένο με λίγα χρήματα,καθώς το Μάιο θα πάω να υπηρετίσω τη μαμά πατρίδα κι έτσι το μηχάνημα θα κάτσει σε αγρανάπαυση για ένα χρόνο και συνεπως αν αγόραζα καινούριο θα πήγαινε στράφη αφού ένα χρόνο μετά θα θεωρούνταν πλέον παλιό.Όμως, μετά τα όσα διάβασα στο net για τα προβλήματα που παρουσιάζουν σχεδόν όλες οι μάρκες φορητών κατέληξα ότι η εγγύηση που έχουν τα καινούρια είναι αρκετά μεγάλο προσόν. Συνεπώς συζητάμε για αγορά καινούριου μηχανήματος.

Έκανα μία μίνι έρευνα στο νετ και μου άρεσαν πολύ κάποια μοντέλα 12αρια της Dell (Dell Latitude D410 ,700M,710M).Άλλα επειδή η τιμή τους μέσω Dell.gr είναι απαγορευτική ενώ από εξωτερικό αν και είναι προσιτή θα γίνει απαγορευτική μετά τη βόλτα από το τελωνείο, πιστεύω ότι δεν θα μπορέσω να αποκτίσω κάποιο από τα μοντέλα αυτά. Συνεπώς μιλάμε για αγορά από Ελλάδα.

Αν δεν κάνω λάθος στο τεύχος Ιανουαρίου του Pc-Magazine είχε ένα συγκριτικό τεστ για Laptops στο οποίο η πρόταση αγοράς ήταν ένα Innovator INNOVATOR ADVANCED PLUS 915PM NOTEBOOK ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909111 ) ή INNOVATOR PERFORMER 915PM NOTEBOOK ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909112 ),τα οποία είναι στα χρήματά μου. Όμως, επειδή έχει μεσολαβήσει ένα διάστημα 2 μηνών,αρκετό όταν μιλάμε για εξελίξεις στο χώρο των Η/Υ, ζητώ την δική σας γνώμη για την παρούσα περίοδο.

Για τα Acer δεν έχω ακούσει και πολύ καλά λόγια,ειδικά για την εγγύησή τους(Alman Hellas...).

Δεδομένου ότι ο κύριως λόγος που το θέλω δεν είναι τα παιχνίδια,περιμένω τη πολύτιμη γνώμη σας.

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ πολύ foxoula.Τελικά κατέληξα σ'αυτόν http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=54&Nav_Section_Id=6&Catalog_Id=1&Product_Id=296860&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Ελπίζω να μην το μετανιώσω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...