Προς το περιεχόμενο

The Descent

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Shmera to eida kai egw... tosa akouga eipa na exw idia apopsh

Vasika wraio to tainiaki

Mou arese:

+) H polh kalh h mousikh tou

+) h ekseliksh tou plot.

+) Ta dyo gkomenakia Sarah kai Juno.

+) Oi arxikes skhnes

+) To twist sto finale

+) Arketes apo tis splatteries

+) To oti den antegrapse Alien...

+) To oti to cast htan (sxetika?) agnwsto kai eixes sxedon panta ena erwthmatiko gia to poioi 8a ta kataferoun...

Den mou arese:

-) polla shmeia pseutotromou pros thn arxh, u know... me ton tromaxtika apotomo kai agarbo gdoupo sthn mousikh kai meta na vlepeis kati entelws a8wo kai hli8io.

-) poly skotadi (8etiko gia 8riller), alla otan px edeixne na trexoun eblepes polles fores thn idia sxedon skhnh...(kapoia etrexe pros ena fwtismeno kyklo)

-) ka8ysterhseis se panomoitypes skhnes (px kai oi eksi na perasoun to farragi... kai oi eksi na perasoun to tunnel, kai ante ksana mana...)

-) H klasikh parousia ths matso- (kai isws lesbo)- gynaikas (pou htan kai panasxhmh otan gelouse kai eytyxws ksemperdepsame grhgora apo d'auth)..

-) Ths Juno ths dinw dikio se o,ti ekane...(isws ektos apo to o,ti tous ebale se sphlaio pou mporei na mhn ebgaze eksw -lol). Den katalaba giati h malakw (par'oti m**nara me ta aimata kai thn agriada sto proswpo) h Sarah phge na thn ksekanei SE EKEINO TO SHMEIO. Isa re mortissa, twra pou emeines monh sou parea me ta myriades kai pi8anotata ksanamena an8rwpomorfa ti katalabes?.

Δημοσ.

Ουφ... Ουφ... και ξαναουφ...

Ναι, καλά καταλάβατε. Μόλις είδα και εγώ την ταινία.

Ξαναουφ...

Ωραία. Πήραμε και μερικές ανάσες. Τώρα ηρέμησα λίγο.

Ουφ και πάλι...

Νομίζω ότι καταλάβατε την κριτική μου για την ταινία.

Για την υπόλοιπη κριτική, διαβάστε αυτά που έγραψε ο Praetorian με τον οποίο συμφωνώ σε κάθε κόμμα που έγραψε. Να προσθέσω (αν και φαντάζομαι ότι αυτό εννοούσε όταν έγραψε "η εξέλιξη του plot") ότι μου άρεσε πολύ ο ρυθμός την ταινίας. Κάτι που περιγράφει και ο Kaiser. Πραγματικά καταφέρνει να σε κάνει να αισθάνεσαι όλο και πιο σκτ, ξεκινώντας με απλά πράγματα και να τους συμβαίνουν όλο και πιο κάφρικα. Κάθε φορά που έλεγα "FUCK!", μετά από 5 λεπτά έπρεπε να το πω δυνατότερα γιατί κάτι χειρότερο συνέβαινε.

By the way, κατά τη διάρκεια της ταινίας, σκεφτόμουν συνέχεια "α, ρε Kaiser τι με βάζεις και βλέπω βραδιάτικα" μια που ο λόγος που την κατέβασα να την δω ήταν γιατί αφενός είχα όρεξη για καλοκαιρινές σπλατεριές και αφετέρου διάβασα την καλή κριτική του Kaiser (και μια γενικά θετική αντιμετώπιση από τους υπόλοιπους). Τώρα όμως που τέλειωσε η ταινία (ουφ ξαναλέω), μπορώ να πω ότι την χάρηκα.

By the way, εγώ δεν είχα ιδέα ότι θα εμφανιστούν τέρατα γιατί δεν ήξερα τίποτα για την ταινία πριν την δω. Είπαμε: Διάβασα δυό καλές κουβέντες εδώ πέρα και την πήρα από τον θείο να την δω χωρίς πολύ σκέψη.

Τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον ο Praetorian φταίει που επανέφερε το θέμα. :-p

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ωραια ταινια, την ειδα εχθες. Δεν καταλαβα γιατι η Sarah σκοτωσε την Juno. Η Juno τα εχει με τον αντρα της Sarah; Επισης γιατι εβλεπε αυτα με την κορη της;

Δημοσ.

Διοτι της ειπε η αλλη φιλη οτι την σκοτωσε η Τζουνο και οχι τα τερατα και της εδωσε και ενα κοσμημα που καταλαβε η Σαρα οτι το ειχε δωσει ο αντρας της στην Τζουνο.Ε, ειχε σαλταρει και λιγο, πολυ θελει ο ανθρωπος?

Επισης στο τελος με την κορη της δειχνει οτι ετοιμαζεται να την "ξαναδει" αφου τελικα δεν υπηρχε διαφυγη και θα την μακελεψουν τα τερατα.Η τουρτα ειναι κατι σαν "γενεθλια" στην "μετα θανατο" ζωη οπου θα ξαναβρεθει με την κορη της

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...