Προς το περιεχόμενο

Outlook Express - Μεταφορά δεδομένων


Banko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδία, μια ερώτηση: Πως μπορώ να μεταφέρω από ένα υπολογιστή σε ένα άλλο το περιεχόμενο που έχει to Outlook Express ( διευθύνσεις μηνύματα συνημμένα αρχεία κ.τ.λ).....?

 

Ευχαριστώ πολύ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παίδες (exile & abakas7 ) σας ευχαριστώ – τα κατάφερα τελικά με τον τρόπο που πρότεινε ο φίλος μας ο "κανονιέρης" στο thread που μου υπέδειξες.

Ακολούθησε τα εξής βήματα:

 

1ον: Δες σε ποιό σημείο στο σκληρό σου δίσκο είναι αποθηκευμένα τα e-mail. Για να το δεις αυτό άνοιξε το Outlook Expess και σε ένα φάκελο' date=' π.χ. inbox, κάνε δεξί κλικ -> properties. Συνήθως η τοποθεσία είναι: "C:\Documents and Settings\Όνομα_χρήστη\Local Settings\Application Data\Identities\{A425B0B4-7CA6-40AE-80AF-CA7C48CD5C55}\Microsoft\Outlook Express" ή κάτι παρόμοιο.

 

2ον: Από το My Computer πήγαινε σε αυτή την τοποθεσία και με copy-paste σώσε σε ένα φάκελο τα αρχεία: "Deleted Items.dbx", "Drafts.dbx", "Inbox.dbx", "Outbox.dbx" και "Sent Items.dbx".

 

3ον: Άνοιξε το Outlook Express και πήγαινε Tools->Address Book. Εκεί πήγαινε File->Export->Address Book (WAB) και σώσε κάπου αυτό το αρχείο το οποίο θα περιέχει όλες τις διευθύνσεις e-mail που έχεις κατά καιρούς αποθηκεύσει.

 

4ον: Μετά το format και αφού ξανασετάρεις στο Outlook Express τους λογαριασμούς σου κλπ, πήγαινε File->Import->Messages, επίλεξε Microsoft Outlook Express 6 και πάτα Next. Στο επόμενο βήμα διάλεξε "Import mail from an OE6 store directory" και πάτα ΟΚ. Στο παραθυράκι που θα σου εμφανιστεί πατάς Browse και του λες να εισάγει τα παλιά σου e-mail από το φάκελο στον οποίο τα αποθήκευσες στο βήμα 2. Πατάς Next και είσαι έτοιμος!

 

5ον: Για να εισάγεις και τις διευθύνσεις e-mail, πήγαινε Tools->Address Book και πήγαινε File->Import->Address Book (WAB) και βρες το αρχείο .wab που είχες σώσει στο βήμα 3.[/quote']

 

Πιστεύω ότι είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για backup Outlook Express……..Άντε πάω τώρα να στείλω μερικά mails…..:-D :-D :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας