Προς το περιεχόμενο

μετα απο 2μηνων προβληματα λογο adslMODEM θα αγορασω rooter.τι πρεπει να προσεξω??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω παρει το πακετο on dls kit που στο εξωπλισμο εχει το sagem adsl modem.εχω πολλα προβληματα γιατι μου κανει καθε 10'αποσυνδεση και ειμαι αναγκασμενος να αγορασω καποιο rooter.εριξα μια ματια και ειδα οτι υπαρχουν πολλα στην αγορα.τι πρεπει να προσεξω και τι τι μου προτεινετε.επεισης αναφερετε στα rooter συχνα ενα ADSL2.μαλλον ειναι καποιο πιο γρηγορο.με ενδιαφερει να παρω κατι τετοιο τωρα η θα δουλεψει στην ελλαδα μετα απο πολυ καιρο.ευχαριστω.

Δημοσ.

to adsl 2 exei egatastathei se arketes perioxes tis ellados idi apo ton ote! ala pros stigmi den einai akoma diathesimo! opote i apofasi diki sou! ala nomizo an to ipostirizei akoma kalitera!

Δημοσ.

Οι αποσυνδέσεις που σου τυχαίνουν αμφιβάλλω ότι είναι από το sagem καθώς δουλεύει απροβλημάτιστα σε αρκετές συνδέσεις που γνωρίζω,. Κάπου αλλού είναι το πρόβλημα σου. Για αρχή πάρε ένα τηλ τον πΟΤΕ κ εξήγησε τους το πρόβλημα. Ο "καθαρισμός" στη γραμμή [όπως το ονομάζουν οι ίδιοι] έχει βοηθήσει πολλές φορές.

Αν τώρα θέλεις κ για άλλους λόγους να τοποθετήσεις router, αυτή τη στιγμή σε κόστος απόδοση βρίσκονται τα us robotics + zyxel.

p.s. κ χαλάρωσε όποιος είναι να σου απαντήσει θα σου απαντήσει.

/sc

Δημοσ.

Εμένα το sagem από τον Οκτώβρη, το πολύ να με έχει πετάξει 5-6 φορές. Δεν νομίζω ότι έχει κάποιο πρόβλημα. Ο βασικός λόγος που θα πάρω router είναι για να έχω Internet σε linux.

Δημοσ.
εχω παρει το πακετο on dls kit που στο εξωπλισμο εχει το sagem adsl modem.εχω πολλα προβληματα γιατι μου κανει καθε 10'αποσυνδεση και ειμαι αναγκασμενος να αγορασω καποιο rooter.εριξα μια ματια και ειδα οτι υπαρχουν πολλα στην αγορα.τι πρεπει να προσεξω και τι τι μου προτεινετε.επεισης αναφερετε στα rooter συχνα ενα ADSL2[/b'].μαλλον ειναι καποιο πιο γρηγορο.με ενδιαφερει να παρω κατι τετοιο τωρα η θα δουλεψει στην ελλαδα μετα απο πολυ καιρο.ευχαριστω.

το Adsl2 ειναι εμπορικα διαθεσιμο απο την Vivodi , οσο για το προβλημα που αναφερεσαι ,μου ειχε εφανιστει και οταν το ανεφερα στον ΟΤΕ κατα περιεργο τροπο διωρθοθηκε,

κανε και μια επανεγκατασταση τον Drivers καλου κακου

Δημοσ.

εχει ερθει ο ΟΤΕ 2 φορες στο σπιτι,εχω παρει απο την οτενετ ενα επιπλεων SAGEM και το εχω εγκαταστησει και σε αλλο ενα pc.το προβλημα ειναι οτι εχω μεγαλο απο το κεντρο που ερχετε η γραμμη.

Δημοσ.

Επαναλβάνω και επαυξάνω:

Μακριά από Linksys WAG354G και τα συναφή !

πολύ σημαντική παρατήρηση του φίλου πιο πάνω...

φιλικά ένας παθόντας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...