Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls IV: Oblivion hints & tips...

{TDi}Dj2k..infc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Loipon xreazese 5 grand soul gems,garlic,bloodgrass,nightshade,argonian blood kai vampire ashes....

Ta gems einai eukolo....garlic sto Weynon Priory sto desk tou Jaufree....bloograss sto oblivion planes exei pantou....nightshade exei sto paradise kai endiamesa bravil kai skingrad kai se mages houses...argonian blood its easy just knife someone...kai oso gia to vampire ashes sou leei pou to quest...

Δημοσ.

Ena tweak gia ola ta games pou sto OB mou edose 10 fps pano...

Go to run and type in regedit

Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management.

Change DisablePagingExecutive to 1

Change LargeSystemCache to 1

Δημοσ.

tdi, σε δεκαδικό ή δεκαεξαδικό σύστημα έκανες το tweak? Και τι ακριβώς κάνει? Μήπως απενεργοποιεί τίποτα χρήσιμο?

Δημοσ.

http://www.tweakhound.com/xp/xptweaks/supertweaks11.htm

Οι παραπανω αλλαγες ειναι κατω απο την ενοτητα "Bad Tweaks".

Disable Paging of Kernel

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management]

"DisablePagingExecutive"=dword:00000001

Under all but the most very extreme circumstances it does nothing. What this setting does is force XP to keep the kernel (the core of the operating system) in RAM. This means that the kernel will reside in the fastest storage area in your computer. Sounds great right? Guess what? XP does this anyway unless the system comes under such an extremely heavy load that it needs the space. The very millisecond that the system has free memory, it will put the kernel right back into RAM. If the system is in such dire straights that it needs to use the space that the kernel is using I would say you are on your way to a crash and you better let whatever wants the space have it. You also better add more memory ASAP.

Large System Cache

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management]

"LargeSystemCache"=dword:000000001

This setting is also achieved by going to Start > Settings > Control Panel > System > Advanced > Performance Settings > Advanced > Memory usage = System Cache.

Under XP this tweak could be of some value under various odd circumstances. However, it causes problems with many drivers/hardware/applications.*** This tweak is really designed for machines running as a server. If you use this tweak and have problems donʼt be whining at the driver/application writers for writing code that takes advantage of the way XP uses memory. They didnʼt ask you to turn your machine into a server.

Παντως για μενα ολα ειναι για να τα δοκιμαζεις και αν δεις βελτιωση τα κρατας ...

Δεν μου φαινονται οτι μπορεις να παθεις καταστροφικη ζημια αλλαζοντας τα παραπανω.

Δημοσ.

Φίλοι μου θέλω να το αγοράσω αλλά δε ξέρω αν θα το σηκώνει η κάρτα γραφικών μου (κατ'άλλα το σύστημά μου είναι κομπλέ). Έχω μία GECUBE ATI X300SE 256MB. Στην σελίδα του παιχνιδιού που το τσέκαρα θέλει τουλάχιστον ΑΤΙ Χ600. Λέτε να παίξει έστω και οριακά? Ή θα πάω να το πάρω και θα κλαίω τα χρήματά μου? Ρωτάω αν το έχει δοκιμάσει κανείς στο συγκεκριμένο τσιπάκι.

Δημοσ.
Φίλοι μου θέλω να το αγοράσω αλλά δε ξέρω αν θα το σηκώνει η κάρτα γραφικών μου (κατ'άλλα το σύστημά μου είναι κομπλέ). Έχω μία GECUBE ATI X300SE 256MB. Στην σελίδα του παιχνιδιού που το τσέκαρα θέλει τουλάχιστον ΑΤΙ Χ600. Λέτε να παίξει έστω και οριακά? Ή θα πάω να το πάρω και θα κλαίω τα χρήματά μου? Ρωτάω αν το έχει δοκιμάσει κανείς στο συγκεκριμένο τσιπάκι.

Η καρτα σου ειναι low end παρα την μεγαλη μνημη της και ειναι και SE ,παρε μια καινουρια καρτα γραφικων αν θες να το απολαυσεις και αν ασχολεισαι με παιχνιδια θα σε καλυψει και στα επομενα (θα τα πεζεις σε ικανοποιητικα επιπεδα

Οσον αφορα το συστημα εγω εβαλα 1GB μνημη (ειχα 512 + 256) και SATA δισκο εχω P4 2800 ghz (οχι HT P4), 6800LE (12x6 unlock) 128MB AGP και μου ψιλοκολαει σε ορισμενες πιστες το παιχνιδι συγκεκριμενα σε πολεις μεσα.

Εχω κανει και τα perfomance tweaks στο ini file

Δημοσ.
Η καρτα σου ειναι low end παρα την μεγαλη μνημη της και ειναι και SE ' date='παρε μια καινουρια καρτα γραφικων αν θες να το απολαυσεις και αν ασχολεισαι με παιχνιδια θα σε καλυψει και στα επομενα (θα τα πεζεις σε ικανοποιητικα επιπεδα

Οσον αφορα το συστημα εγω εβαλα 1GB μνημη (ειχα 512 + 256) και SATA δισκο εχω P4 2800 ghz (οχι HT P4), 6800LE (12x6 unlock) 128MB AGP και μου ψιλοκολαει σε ορισμενες πιστες το παιχνιδι συγκεκριμενα σε πολεις μεσα.

Εχω κανει και τα perfomance tweaks στο ini file[/quote']

Φίλε μου πριν κανά δυό μήνες αγόρασα το νέο μου σύστημα. Dual Core pentium στα 3GHz με 1 GB ram, 250GB σκληρό και δε συμαζεύεται. Όταν αγόρασα το σύστημα δεν είχα κατά νου να παίζω τα βαρβάτα παιχνίδια τύπου F.E.A.R ή Half Life που απαιτούν τις απίστευτες κάρτες γραφικών. Εμένα μου αρέσουν κάτι adventure και μερικά RPGs. Πού να φανταστώ ότι θα βρεί το Oblivion και θα έχει τις παλαβές απαιτήσεις. Δε τίθεται θέμα για αντικατάσταση της κάρτας γραφικών. Πάντως έκανα και ένα search στο official forum του Oblivion και είδα κάμποσο κόσμο να συζητά για το εν λόγω τσιπάκι της ΑΤΙ. Μερικά άτομα κατάφεραν και έπαιξαν το παιχνίδι με την συγκεκριμένη κάρτα γραφικών, αλλά βέβαια όλα τα settings ήταν στο ελάχιστο. Αυτό όμως που με προβληματίζει είναι τα απίστευτα bugs του παιχνιδιού. Οπότε θα περιμένω κάμποσο μέχρι να πάω να το χτυπήσω. Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις.

Δημοσ.

Tuxainei...ego to epeksa kai teliosa to OB xtes xoris kanena bug apla me kana crash pou k pou meta apo polu ora gamin...Den nomizo oti yparxei kanenas logos na pezeis tetoia games sto low...xaneis polla...sto kato kato gia auto yparxei kai to xbox...anyways lathos thread...

P.S. O nai einai alitheia!Teliosa to OBLIVION!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...