Daemonos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 To kalytero apo ola einai na pareis enan albano na tou dineis 2 xiliarika tin wra kai na ton ksylofortwneis.to zwntano einai k kalytero.tha exeis kai ixitika simata. Μην ξεχάσεις να τον κρεμάσεις πρώτα!
Physics_Rulez Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Βρε μπαγάσα, τι παιδιά είστε εσείς
MetronAriston Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 καλησπερα παιδια πηρα ενα σακο του μποξ μεταχειρισμενο ξερει κανεις που θα βρω πληροφοριες με σκοπονα τον αξιοποιω στην προπονηση μου (δεν γνωριζω μποξ , τον θελω για γυμναστικη). πειτε καμια ιδεα οποιος γνωριζει
imr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 καλησπερα παιδια πηρα ενα σακο του μποξ μεταχειρισμενο ξερει κανεις που θα βρω πληροφοριες με σκοπονα τον αξιοποιω στην προπονηση μου (δεν γνωριζω μποξ , τον θελω για γυμναστικη). πειτε καμια ιδεα οποιος γνωριζει Εκτος απο τον βαρας δηλαδη τι αλλο θα μπορουσες να κανεις?
JERONIMO888 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 να κρατιεσαι με ποδια και με χερια για προπονηση και μετα να πας στο καστρο του τακεσι
DrLo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Εκτος απο τον βαρας δηλαδη τι αλλο θα μπορουσες να κανεις? Να τον ανταλλάξει με ένα ποδήλατο.
giorgos_the_great Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 φιλε μου τσεκαρε εδω!εχει οτι σακο του μποξ θες! http://www.athleticshop.gr/index.php?cPath=2030
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.