Προς το περιεχόμενο

βοηθεια με dreamweaver


teopont

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα καταρχας. φτιαχνω μια ιστοσελιδα με το dreamweaver απο το οποιο προγραμμα ξερω τα βασικα. δεν θελω να κανω και κατι τρελο ετσι και αλλιως. αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης. θελω οταν ολοκληρωθει η σελιδα να μπορω να βλεπω ποσες επισκεψεις εχω την μερα αλλα και γενικα συνολο. πως μπορω να το κανω αυτο .

και δευτερον θα ηθελα να μπορω να βλεπω την ωρα στο site αλλα και τον καιρο σε καποια συγκεκριμενη πολη.

ολα αυτα πως θα γινουν υπαρχει καποιος κωδικας που μπορω να ενσωματωσω.ευχαριστω προκαταβολικα!

η δευτερη ερωτηση ειναι οτι θελω να παρω καποιο domain name. Aς πουμε teo.gr που θα απευθυνθω για αυτο και ποσο κυμαινονται οι τιμες.απλα θελω να εχω δικο μου domain name και οχι κατι συναρτηση της οτενετ ας πουμε.

και τριτη ερωτηση και φαρμακερη.εχω ενα αλλο website και ειναι στην forhnet.και οταν παω στο google και βαζω κατι απο το site δεν το βρισκω.πως θα το κανω πατωντας καποια keyword απο την θεματολογια του site να εμφανιζεται στο google για παραδειγμα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σχετικά με τις επισκέψεις:Δεν χρειάζεται να βάλεις κώδικα εσύ,αυτήν την λειτουργία στην προσφέρει η εταιρία που θα κάνεις host το site σου.

 

Σχετικά με το δελτίο καιρού στο site sou: Κάνε μια ανάζήτηση στο google,νομίζω και μέσω του Yahoo μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο.

 

Σχετικά με το domain name: Θα απευθυνθείς σε κάποια ελληνική εταιρία που κάνει register .gr ονόματα.Ψάξε στο google για "gr domain registration"(δεν λέω εταιρίες για να μην κάνω κ διαφήμιση).Η τιμή μόνο για το όνομα είναι 20-25 ευρώ/2 χρόνια περίπου.Οι τιμές για hosting αλάζουν ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που σε ενδιαφέρουν.

 

Σχετικά με το google:Πρέπει καταρχάς να κάνεις register το site σου στο Google,και μετά να περιμένεις μέχρι το googlecrawler να "σκανάρει" το site σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σχετικά με το google:Πρέπει καταρχάς να κάνεις register το site σου στο Google' date='και μετά να περιμένεις μέχρι το googlecrawler να "σκανάρει" το site σου.[/quote']

 

πρεπει να κανεις register??

 

εγω δε νομιζω να εκανα, απλα εβαλα ενα σορο meta-tags στη σελιδα και μετα απο καποιο καιρο βρεθηκα στη πανο πανο στο google =)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λοιπον αγαπητοι συμφορουμιτες θελω βοηθεια οτι εχετε πειτε μου!

-πως θα βαλω ενα search στην σελιδα μου.

-για να διαμορφωσω τα ειδη υπαρχοντα φλασακια ποιο προγραμμα να χρισιμοποιησω(το flash κανει;)

-ενα προγραμμα για να επεξεργαζομαι εικονες αλλα γρηγορα και ευκολα(να τις μικραινω να αλλαζω καποια χρωματα κτλ,οχι ομως κατι δυσκολο σαν photosop ktl)

ευχαριστω προκαταβολικα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστω για την βοηθεια ως τωρα.εχω το εξης προβλημα. ξερει κανεις πως θα διμιουργησω κουμπια με ελληνικους χαρακτηρες!γιατι με το dreamweaver μου τα βγαζει αλαμπουρνεζικα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...