agnwstos.x Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=137992&page=2 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=127730 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=127696 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=130317&page=5'>http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=130317&page=5 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=130317&page=5
insomnias Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Παιδιά ξέρετε αν όταν περάσουν οι 5 μήνες είμαι υποχρεωμένος να συνεχίσω ή μπορώ να το διακόψω? Κάτι άκουσα οτι πρέπει μετά να συνεχίσω υποχρεωτικά άλλους 7 μήνες.
agnwstos.x Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 metatrepete automata se aoristou xronou meta tous 5 mhnes opote an thes na mhn sinexiseis tha prepei na steileis kapoia aithsh diakophs prin na teleiwsoun oi 5 autoi mhnes.
runner1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δεν θα με κάνεις να νευριάσω προκαλώντας με με φτηνά λεκτικά κόλπα! Τα Links που παραθέτεις για να αποδείξεις κάτι το οποίο δεν στέκει αλλά το κάνεις μόνο και μόνο για εντυπώσεις και δεν έχεις να αντιπαραθέσεις σωστά επιχειρήματα, είναι τελείως άκυρα!Και για να δεις ότι σε όλα τα post μου μιλάω με επιχειρήματα ορίστε ένα ένα τα Links: 1. Στο πρώτο λέω ότι έχω μείνει ευχαριστημένος μέχρι τώρα και ότι η ενεργοποίηση μου έγινε όταν μου είπαν!Τόσο πολύ σε πείραξε που έγιναν στην ώρα τους αυτά; 2.Στο δεύτερο είσαι τελείως ΑΚΥΡΟΣ!Τότε ΔΕΝ ΕΙΧΑ ενεργοποιηθεί και έδωσα πληροφορίες σε ένα παιδί που ρώταγε γιατί κι εγώ ήμουν καινούριος όσον αφορά το DSL,τις εταιρείες και όλα(μιλάω για δίκτυο DSL στο σπίτι μου) και το είχα ψάξει άρα ήξερα τι εξοπλισμό δίνει κ.α.!Σε πείραξε που έδωσα πληροφορίες σε κάποιον!!!! 3.Στο τρίτο ενημέρωσα ένα παιδί τι μοντέλο modem/router δίνει αφού το είχα αγοράσει ήδη!Σε πείραξε και αυτό! 4.Στο τέταρτο ήταν οι εντυπώσεις αυτόν τον λίγο καιρό που είμαι στην συγκεκριμένη εταιρεία!Σε πέιραξε που ήταν θετικές εεεεεε;Δηλαδή ήθελες να πω ψέμματα για να ευχαριστηθείς και να ικανοποιήσεις το απίστευτο μίσος που έχεις προς την Vivodi!!!!Και μετά μου λες ότι εγώ δουλεύω εκεί που για το συγκεκριμένο,επειδή περίμενα ότι θα το πεις ΕΣΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ σε είχα προλάβει σε προηγούμενο post μου στην προηγούμενη σελίδα! 5.Αυτό είναι ΙΔΙΟ με το 4!!!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!Κάθε φορά που απαντάς δικαιώνεις τα λεγόμενά μου!
madsc Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Όποιος έχει αντίθετη γνώμη/εμπειρία από εμάς δεν είναι απαραίτητα κατάσκοπος, υπάλληλος, ή μέτοχος της εταιρείας που υποστηρίζει, ούτε ανταγωνιστής αν την κατακρίνει. Θέλουμε να ακούγονται όλες οι απόψεις είτε θετικές είτε αρνητικές για να βγαίνουν συμπεράσματα. Τέλεια εταιρεία δεν υπάρχει. agnwstos.x προσπαθώντας να κλονίσεις την αξιοπιστία κάποιου με αυτό τον τρόπο για να υποστηρίξεις τη γνώμη σου παραπέμπει σε φτηνά δικηγορικά κόλπα, κ χάνεις τη σοβαρότητα σου. Κατάθεσε την εμπειρία σου κ άσε τα υπόλοιπα μέλη να κρίνουν από που θα αγοράσουν. Αν πιστεύεις ότι κάποιο post δεν έχει θέση στο forum το κουμπάκι του report είναι μπροστά σου. Παρακαλώ να χαλαρώσουν οι τόνοι, οι αντιπαραθέσεις μεταξύ των μελών δεν είναι απαραίτητες. /sc
lalexoulhs Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 schumacher_: 3.Έχεις δει πολλές εταιρείες' date='μαγαζιά κ.α. να σου επιστρέφουν χρήματα αυτούσια;;;Πού τα άκουσες [/quote'] File mou sumfwnw sxedon se ola mazi sou. Alla se auto oxi... To oti den to kanoun ta magazia den tous kanei oute swstous oute epagelmaties. An epimineis se magazi einai upoxrewmenoi na sou ta epistrepsoun kai oxi na sou dwsoun pistwsh opws polu nomizoun.
shadowfax-1- Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Πρωσοπικα παντα ετσι.Βιβο μακραν του 2ου οργανισμου οτι καλυτερο υπαρχει.Το εχω πει ισαμε 300 φορες.Μακαρι να φτιαξει δικτυο Κερατσινι ΟΤΕ δεν υπαρχει ρε παιδια πουθενα.Ειναι 1 ψεμα 1 πλασμα φαντασιας Μεσα σε 7 μερες(εργασιμες.Συνολο 10)ειχα dsl(με κυβο απο Βιβο).Ξαφνικα ανακαλυπτω οτι δεν εχω τηλεφωνο(ztoing).Παιρνω τηλεφωνο να δηλωσωσ βλαβη και μου λενε οτι ειναι μαλλον βλαβη isdn και θα περιμενετε 2 μερες μεχρι να ερθει τεχνικος.Λεω παιδια αποκλυεται να ειναι isdn διοτι μεχρι πριν απο λιγο που κανατε αναβαθμιση γραμμης ολα ητανε οκ.Κατι σκ@τ@ κανατε εκει λοιπον.Λεει εγω κυριε μου το δηλωνω βλαβη isdn.Θα μεινετε 2 μερες χωρις τηλεφωνο και μετα αφου ερθει 1 τεχνικος θα μου πει.Ο τεχνικος(αγενεστατος σορρυ κι ολας)αφου την αλληλολεμε ο 1 στον αλλον καμια 10ρια φορες μου λεει η γραμμη ειναι καθαρη(σοβαρα?εσενα περιμενα)και παει και το δηλωνει βλαβη adsl.3 ωριτσες μετα ειχα ιντερνετ. Σταθερα με δικυτο οτε κατεβαζω γυρω στα 46.Φιλος μου με δικτυο και γραμμη βιβο μου λεει να μπω κατω απο 500kbps δεν υπαρχει περιπτωση(καλα εγω με αυτα που εχω διαβασει στα 46 ειμαι τρελα ικανοποιημενος). Απο την αλλη στην εξυπηρετηση οπου και να πηρα τηλεφωνο ητανε ολοι κουλοι.Βαριουνται φενεται να σηκωσουνε τηλεφωνο αν δεν εχεις κλεισει 20λεπτο(ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΡΕΕΕΕΕ).Αυτο ομως ειναι και το μονο κακο που εχει ως εταιρεια(οχι οτι forthnet και HOL ειναι πρωτοπωριακες απο τι ειδα.Απλα το σηκωνουνε στο 15λεπτο).Πρωσοπικα σκεφτομαι να αλαξω μετα το 5μηνο και να βαλω και 1mbit.Το μονο που με εμποδιζει ειναι το παγιο του(ποιου αλλου)πΟΤΕ.
runner1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 lalexoulhs: Δεν λέω όχι.Μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να γίνεται αυτό αλλά για να βρεις το δίκιο σου πρέπει να γίνουν πράγματα και θαύματα.Εγώ τόνισα αυτό που γίνεται γενικώς κατά 99%!Τώρα αν το μαγαζί ή η εταιρεία αν δεν το κάνει αυτό γιατί δεν είναι σωστός επαγγελματίας...αυτό είναι άλλο θέμα!Αν και βέβαια αν πάμε με αυτό το σκεπτικό το 99% δουλεύουν έτσι! Για την εξυπηρέτηση το είπα και πιο πάνω....είναι το μεγάλο αρνητικό της απλώς εμένα δεν με νοιάζει τόσο πολύ γιατί σαν προτεραιότητα δίνω τις υπηρεσίες που προσφέρει,τα προβλήματα στο δίκτυο κ.α.!Αφού από τον Γενάρη 2-3 φορές πήρα τηλέφωνο και οι2 ήταν να ρωτήσω για την ενεργοποίηση και η άλλη ήταν για να ρωτήσω πότε θα μου στείλουν τους κωδικούς της προσφορά για να κατεβάσω 20 τραγούδια!
lalexoulhs Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 File mou runner1 safos kai sumfwnw mazi sou. Einai asxhmo na einai kaneis apolutos gia mia etairia an den thn dwkimasei h' apla exei akousei. Oson afwra to thema ton xrhmatwn mia etairia ksexwrizei se poiothta otan kanei kati swsto kai diaferei apo to 99% twn allwn... opote pragmatika pisteuw pws otan den mporei gia opoiodhpote logo na parexei ena service amesa tha eprepe na "protinei apo monh ths" thn epistrofh xrhmatwn...
runner1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Πολλά "πρέπει" έπρεπε να γίνονται σε αυτή την χώρα αλλά δυστυχώς.....σχεδόν ποτέ δεν εφαρμόζονται!!!!
seraios Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 agorazeis to paketo apo tin vivodi ta xristougena kai an eise ligo tixeros tha sindethis to pasxa
yohoho Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 egw peira to cube ta xrisougenna kai molis proxtes me sundesan !!! eleos !!! 2,5 mhnes gia na exw dsl vivodi poia nomizeis pws eisai?
nikostz9 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 agorazeis to paketo apo tin vivodi ta xristougena kai an eise ligo tixeros tha sindethis to pasxa ακριβως ετσι ειναι ιδιως αν δεν υπαρχουν διαθεσιμες πορτες απο τον οτε. αυτο να το προσεξουν οσοι ετοιμαζονται για την αγορα του κυβου η οποιασδηποτε αλλης εταιριας dsl.μη τραβανε τα μαλλια τους αργοτερα.
tvagge Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Παιδια δεν νομιζω να παιζει το σεναριο για τις πορτες του ΟΤΕ, γιατι μου φαινεται οτι σε καποιες περιοχες της Αττικης τουλαχιστον, η βιβο εχει δικα της DSLAMs, εστω και αν προκειται και για shared LLU. Για παρτε ενα τηλ. στο 13880 και ρωτηστε. Επαναλαμβανω δεν ειμαι σιγουρος , ετσι νομιζω...
yohoho Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 15000 aithseis exoun kwlhsei ston ote giati den exoun portes! mhn parete vivodi!! tha sas energopoihsoun meta apo 2 mhnes sas to lew gia na mhn perimene adika
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.