Προς το περιεχόμενο

Fight Club!!!!

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και μενα μου την εσπασε που φυγαν απο την Ερα και εχουν γινει τωρα ντελαληδες του Maxim και της Citroen.

Πεστα ρε φιλε γιατι μου την εχει δωσει και μενα αυτου του τυπου η χορηγια. Καθε τρεις και λιγο.."Για πες μου Γιαννη για το μοναδικο cruise control του C4" και αλλες μπαρουφες. Για οσους ακουγαν απο χρονια την εκπομπη καταλαβαινουν πλεον οτι εχουν αλλαξει το στυλ ελαφρως προς το χειροτερο. Συν του οτι το μηνυμα στο sport fs εχει 1-1,5 ευρω ενω στην ερα ειχε οσο ενα απλο μηνυμα. Ολοι οι παλιοι θα θυμαστε οτι επαιρναν στην ερα χιλιαδες μηνυματα καθε φορα απο ολη την Ελλαδα ενω τωρα δε συμβαινει αυτο σε τετοιο βαθμο. Αυτοι δε κορόιδευαν το φιγκο για προδοσια παλια? Τωρα τι εχουν να πουν?

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πεστα ρε φιλε γιατι μου την εχει δωσει και μενα αυτου του τυπου η χορηγια. Καθε τρεις και λιγο.."Για πες μου Γιαννη για το μοναδικο cruise control του C4" και αλλες μπαρουφες. Για οσους ακουγαν απο χρονια την εκπομπη καταλαβαινουν πλεον οτι εχουν αλλαξει το στυλ ελαφρως προς το χειροτερο. Συν του οτι το μηνυμα στο sport fs εχει 1-1,5 ευρω ενω στην ερα ειχε οσο ενα απλο μηνυμα. Ολοι οι παλιοι θα θυμαστε οτι επαιρναν στην ερα χιλιαδες μηνυματα καθε φορα απο ολη την Ελλαδα ενω τωρα δε συμβαινει αυτο σε τετοιο βαθμο. Αυτοι δε κορόιδευαν το φιγκο για προδοσια παλια? Τωρα τι εχουν να πουν?

και εμενα μου την δινει αυτο που λες,και τετιους ανθρωπους τους χαρακτηριζω <δουλοι του χρηματος>.

αλλα αυτο δεν το συναντας μονο σ'αυτους,αλλα γενικοτερα στην ζωη σου.

ολοι το χρημα κυνηγαμε,ετσι και αυτοι δεχτηκαν μια καλητερη προσφορα,και εφυγαν.ετσι ειναι τα πραματα.

Δημοσ.

Δυστυχως αυτο συνειδητοποιω συνεχως φιλε μου. Ολοι για το χρημα πουλανε και τη μανα τους (μ επιασε τωρα...). Τελος παντων ειχα σπαστει γιατι στο ξεκαρφωτο στη μεση της σεζον παρατησαν τον ενα σταθμο και πηγαν στον αλλο ακρως ανταγωνιστικο του. Μπορουσαν απλα να περιμενουν μεχρι το τελος της σεζον και να φυγουν μετα. Συν του οτι δεν ειχαν αναφερει λεξη πριν την τελευταια εκπομπη οτι θα φυγουν παρα την τελευταια βραδια στην ερα σπορ ειπαν στεγνα οτι αυτη ειναι η τελευταια μας εκπομπη και θα μας ακουτε απο ενα αλλο σταθμο πιο χαμηλα στα ερτζιανα.

Τελος παντων δεν τους αδικω που διαλεξαν το προσωπικο τους συμφερον απο το να σκεφτουν τους φιλους τους επι χρονια και οτι θα εχαναν τουλαχιστον το 50% του κοινου τους εν μια νυκτι. Αυτο θα καναμε οι περισσοτεροι δυστυχως. (Μαλλον ειμαι πολυ συναισθηματικος...)

Δημοσ.
για το maxim που λες εχεις απολυτο δικιο.και εμενα μου την δινει αυτο.

εμενα μ'αρεσουν τα σχολεια περι...........:

τζον χαρτσον

τζιμι τραορε

αρουνα μπαμπακιτα

πιτερ κραουτς

αλαν σμιθ

γιαννη σωτηρχο

ερβιν λεμενς

ηλια κωτσιο

σανμαρτεαν

και ο ιγκορ μπιστσαν!

Ξέχασες τον Λάρα Γκαρσία Ντάνι :mrgreen:

Δημοσ.
Ξέχασες τον Λάρα Γκαρσία Ντάνι :mrgreen:

ρε μεγαλε και εσυ στο fan club?που εισαι τοσες μερες?

το πλανε...........το λαρα γκαρσια ντανι με τον ακρατητο ε?

Δημοσ.

Γενικότερα το Supersport fm είναι από τους πιο καλούς σταθμούς του ραδιοφώνου, μιας και προσφέρει ολημερής φρεσκάδα νέων, χιούμορ, γελιου, ξυπνήματος και μια μικρή δόση τρέλας.... μπράβο στα παλικάρια...

Δημοσ.

To Supersport FM εχει καταντησει Superspot FM.Ολο διαφημισεις ειναι...

Το καλυτερο ειναι το Sportime Radio παρα τις αποχωρησεις σημαντικων στελεχων και το τελος του δικανου...

Για να μην μιλησω για τον Libero της Θεσσαλονικης που ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στο αθλητικο ραδιοφωνο ever...

Δημοσ.

Με τις διαφημισεις παιδια εχει παραγινει το θεμα σε ολα τα ραδιοφωνα και κυριως τα αθλητικα. Στην ερα σπορ οσοι ακουτε εχετε παρατηρησει τι γινεται? Σε νορμαλ μερες καθε ενα τεταρτο 5 λεπτα διαφημισεις χορηγοι και αλλες μλκιες και οταν εχει αγωνες και ειδικα σημαντικα παιχνιδια καθε σ/κ γινεται πανικος, καθε πενταλεπτο διαφημισεις και κοντρα χορηγοι και παλι σπονσορες και ωρα και πιπς και και και και... Ποσες φορες μπαινουν γκολ κατα την ωρα των διαφημισεων και ειτε το ακουμε με 10 λεπτα καθυστερηση ή ευτυχως μερικοι διακοπτουν τις διαφημισεις για να πουν τη φαση αλλα μετα ξανασυνεχιζουν φυσικα τις διαφημισεις. Δηλαδη Ε Λ Ε Ο Σ. (ποσες φορες ανεφερα τη λεξη διαφημισεις...οεο? Ακομα και δω με καταδιωκουν.)

Δημοσ.
Γενικότερα το Supersport fm είναι από τους πιο καλούς σταθμούς του ραδιοφώνου, μιας και προσφέρει ολημερής φρεσκάδα νέων, χιούμορ, γελιου, ξυπνήματος και μια μικρή δόση τρέλας.... μπράβο στα παλικάρια...

και το πρωι με τι ξυπναμε?

ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ-ΜΑΧΑΙΡΑ , ΜΑΧΑΙΡΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ!

Δημοσ.

Αλεξανδρος Νικολαιδης - Δημητρης Μαχαιρας οτι πιο τρελο υπαρχει στο ραδιοφωνο αυτη τη στιγμη.

06.00 -08.00 καθε πρωι. Ρυθμιστε ολοι τα ξυπνητηρια σας (ή αφηστε ανοικτο το ραδιο το βραδυ- θα ξυπνησετε σιγουρα μολις αρχιζει η εκπομπη- οι fans ξερουν γιατι...)

Σε μιαμιση ωρα αρχιζει.

ΕΛΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δημοσ.

καλημερααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

greg και συ τους ακούς τους τρελούς ε!!! εγώ από τις 7 και ύστερα...

Δημοσ.
καλημερααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

greg και συ τους ακούς τους τρελούς ε!!! εγώ από τις 7 και ύστερα...

χανεις το καλητερο!απο τις 6 να ξυπνας.

Δημοσ.
χανεις το καλητερο!απο τις 6 να ξυπνας.

με πρωϊνή και βραδινή δουλειά φίλε μου είναι λιγάκι ανωμαλία να ξυπνάω πιο νωρίς για τέτοιους λόγους...! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...