Προς το περιεχόμενο

Πως μπορω να βαλω σε σειρα τα tracks απο ενα Mp3 cd;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με το Nero αυτο το πραμα δεν γινεται και ειναι πολυ σπαστικο! δλδ μπαινουν σε σειρα αναλογα με το ονομα ή το birate ή την ημερομηνια κτλ.. μονο στο audio cd μπορω να βαλω τα κομματια με οποια σειρα θελω εγω!! υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα το οποιο να με αφηνει να κανω αυτο που θελω;

Δημοσ.

Μόνο στα Audio CD μπορείς να αλλάξεις τη σειρά των tracks. Τα mp3 γράφονται σαν Data και ο μόνος τρόπος να τα βάλεις με τη σειρά είναι να βάλεις έναν αύξοντα αριθμό στην αρχή του κάθε filename ή να τα καταχωρίσεις μέσα σε folders

take care

Δημοσ.

μα αυτο ειναι μεγαλη ανοησια.. καποιο κολπακι δεν υπαρχει δλδ, ετσι;

Δημοσ.

ενταξει οσο αφορα προγραμμα μετονομασιας εχω ενα πολυ καλο προγραμμα το Rename Master το οποιο δεν χρειαζεται εγκατασταση.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σε free? Nαι, υπάρχει το eMule, εγω το εχω χρησιμοποιήσει για να κάνω από rename, μέχρι video editing, μέχρι να δω ταινία, να ακούσω τραγούδια, ακόμα και να παίξω παιχνίδια...

eMule is your friend!!! icon_twisted.gificon_twisted.gificon_twisted.gificon_twisted.gificon_twisted.gificon_twisted.gif

Δημοσ.
Σε free? Nαι' date=' υπάρχει το eMule, εγω το εχω χρησιμοποιήσει για να κάνω από rename, μέχρι video editing, μέχρι να δω ταινία, να ακούσω τραγούδια, ακόμα και να παίξω παιχνίδια...

eMule is your friend!!! [img']http://www.insomnia.gr/vb3/images/smilies/icon_twisted.gif[/img]icon_twisted.gificon_twisted.gificon_twisted.gificon_twisted.gificon_twisted.gif

To na to paro apo Emule to gnoriza alla den exoun oli polistismo stin Ellada (eimai me pstn)

Kanenas allos kati se freeware ???

Δημοσ.

http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=60931 -> Εδώ λέει ότι το iTunes το κάνει (δεν το έχω δοκιμάσει).

Στο foobar2000 που χρησιμοποιώ, μπορείς να αντιγράψεις όλα τα κομμάτια από μια playlist κάπου αλλού και μετά να τα κάψεις από κει. Πρώτα του λες να προσθέσει μπροστά από κάθε αρχείο τον αριθμό που έχει στην playlist.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...