Luxx Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 με το Nero αυτο το πραμα δεν γινεται και ειναι πολυ σπαστικο! δλδ μπαινουν σε σειρα αναλογα με το ονομα ή το birate ή την ημερομηνια κτλ.. μονο στο audio cd μπορω να βαλω τα κομματια με οποια σειρα θελω εγω!! υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα το οποιο να με αφηνει να κανω αυτο που θελω;
cirrus Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Μόνο στα Audio CD μπορείς να αλλάξεις τη σειρά των tracks. Τα mp3 γράφονται σαν Data και ο μόνος τρόπος να τα βάλεις με τη σειρά είναι να βάλεις έναν αύξοντα αριθμό στην αρχή του κάθε filename ή να τα καταχωρίσεις μέσα σε folders take care
Luxx Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 μα αυτο ειναι μεγαλη ανοησια.. καποιο κολπακι δεν υπαρχει δλδ, ετσι;
dwarves Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 xrhsimopoihse kapoio programma pou ta kanei mazika rename...opws acdsee...tag&rename...k.a.
Luxx Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 μαλλον αυτο θα κανω, αφου βλεπω οτι δεν υπαρχει αλλη λυση..
megamak Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Να προσθέσω απλά το CKRename, με το οποίο είμαι πολύ ικανοποιημένος...
Luxx Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 ενταξει οσο αφορα προγραμμα μετονομασιας εχω ενα πολυ καλο προγραμμα το Rename Master το οποιο δεν χρειαζεται εγκατασταση.
petesoulis Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Acoustica MP3 CD Burner Εψαχνα καιρό για το ίδιο πράγμα και το πρόγραμμα αυτό είναι η (μόνη?) λύση (και με πάρα πολλές επιπλέον δυνατότητες).
Luxx Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 ευχαριστω φιλε. θα το δοκιμασω 100% αυριο και θα πω εντυπωσεις!
polaki Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Σε free? Nαι, υπάρχει το eMule, εγω το εχω χρησιμοποιήσει για να κάνω από rename, μέχρι video editing, μέχρι να δω ταινία, να ακούσω τραγούδια, ακόμα και να παίξω παιχνίδια... eMule is your friend!!!
Eddy_Gordo Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Σε free? Nαι' date=' υπάρχει το eMule, εγω το εχω χρησιμοποιήσει για να κάνω από rename, μέχρι video editing, μέχρι να δω ταινία, να ακούσω τραγούδια, ακόμα και να παίξω παιχνίδια... eMule is your friend!!! [img']http://www.insomnia.gr/vb3/images/smilies/icon_twisted.gif[/img] To na to paro apo Emule to gnoriza alla den exoun oli polistismo stin Ellada (eimai me pstn) Kanenas allos kati se freeware ???
Eusebius Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=60931 -> Εδώ λέει ότι το iTunes το κάνει (δεν το έχω δοκιμάσει). Στο foobar2000 που χρησιμοποιώ, μπορείς να αντιγράψεις όλα τα κομμάτια από μια playlist κάπου αλλού και μετά να τα κάψεις από κει. Πρώτα του λες να προσθέσει μπροστά από κάθε αρχείο τον αριθμό που έχει στην playlist.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.