Προς το περιεχόμενο

Θέλω το ctrl+alt+del να βγάζει το task manager!


nzeppos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν, είναι αστείο τι μπορεί να πάθει καμιά φορά ο άνθρωπος.

Τρέχω XP SP2, σε ένα σκέτο pc, δεν είναι συνδεδεμένο σε δίκτυο, έχει μόνο ένα χρήστη (συν το default account του administrator που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ).

 

Έκανα κάτι δοκιμές στο VMWare workstation, προσπαθούσα να στήσω εικονικό δίκτυο ανάμεσα στα XP και το QNX (που έτρεχε μέσω vmware).

 

Τελικά δεν τα κατάφερα και το παράτησα, απεγκατέστησα και το vmware με τις virtual κάρτες δικτύου του αλλά το πρόβλημα δεν είναι εκεί. Το πρόβλημά μου είναι ότι για κάποιο περίεργο λόγο ξαφνικά τα ΧΡ μάλλον νομίζουν ότι είναι σε domain και όχι workgroup γιατί με ctrl+alt+del αντί να βγει το task manager, βγαίνει το κλασικό Windows Security παράθυρο με τα 6 κουτάκια επιλογών (Lock, Logoff, Task Manager κλπ) Και κάπου διάβασα ότι το παράθυρο αυτό εμφανίζεται μόνο σε pc που είναι συνδεδεμένα σε δίκτυο ή έχουν πολλούς χρήστες στην ίδια εγκατάσταση windows.

 

Επιπλέον όταν φορτώνουν τα windows γράφουν κάτι που δεν το έκαναν μέχρι σήμερα, "Loading personal settings" σε παράθυρο, σαν να υπάρχουν πολλοί χρήστες στο ίδιο λειτουργικό δηλαδή. Ξέρω ότι ακούγονται πολύ περίεργα όλα αυτά αλλά μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πως να κατορθώσω έστω να βλέπω το task manager όταν πατάω ctrl+alt+del (που το χρησιμοποιώ συνέχεια) αντί για το windows security?

 

Γιατί με τα accounts δεν βγάζω άκρη, έχει μείνει μόνο ο administrator (που δεν έχει καν δικό του φάκελο my documents), το guest account και το κανονικό account, το δικό μου.

Παρ'όλ'αυτά τα ΧΡ το χαβά τους!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΟΚ άκυρο το thread, βρήκα τη λύση μετά από 2 λεπτά εδώ :

http://www.thennews.com/a/n25/Ctrl%20Alt%20Del%20function%20changed.php

 

Αρκούσε να ενεργοποιήσω το welcome screen με απενεργοποιημένη όμως την ερώτηση για το password. Ό,τι μάθει κανείς για καλό είναι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στα XP και πάνω ο task manager καλείται κατευθείαν με Ctrl+Shift+Escape, άσχετα από τις υπόλοιπες ρυθμίσεις. Είναι πολύ βολικό.

 

Το δοκίμασα και ισχύει..

Δλδ "Ctrl+Shift+Escape" και "Alt+Ctrl+Del" κάνουν την ίδια δουλειά? ποιο το νόημα..?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To Ctrl+Shift+Escape einai gia task manager mono.

 

To Ctrl+Alt+Delete se domain (sinithos, ektos an allakseis esy ton tropo tou logon) bgazei to Windows Security window.Ena parathiro me 5 leitourgies.

Lock Computer

Log Off

Shut Down

Change Password

Task Manager

 

Se standalone sou gbazei kateytheian Task Manager.

 

 

P.S. Thimamai kati Amstrad to '89 pou me Ctrl+Shift+Escape kanane reboot.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όπως τα είπε ο tech25.

 

Επιπλέον, ακόμη κι όταν κάνουν την ίδια δουλειά, το Ctrl+Shift+Escape θέλει μόνο ένα χέρι και είναι πιο εύκολο να το χτυπήσεις στα τυφλά σε πληκτρολόγιο που δεν το ξέρεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας