Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βάζετε που βάζετε γρίφους ακολουθίας (το σπανακόρυζο των αινιγμάτων) τουλάχιστον προσπαθήστε να έχετε σωστή την αρχική αλληλουχία.Το +4 εμφανίζεται 2 φορές στο 3,7 και στο 7,11 κανονικά έπρεπε να είναι 7,13 κοκ.

Εκτός αν όντως παίζει κάτι άλλο.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Αιτιολογησε.

1-> 3 +2

3->7 +4

7->11 +4 :fear:

απο εκεί και περα αυξάνει κατα 2..

4,6,8 κλπ... μαλλον ειναι λάθος ο γρίφος :-)

Δημοσ.

ειναι κατι που αξιζει τον κοπο :-D

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:16 ----------

Βάζετε που βάζετε γρίφους ακολουθίας (το σπανακόρυζο των αινιγμάτων) τουλάχιστον προσπαθήστε να έχετε σωστή την αρχική αλληλουχία.Το +4 εμφανίζεται 2 φορές στο 3,7 και στο 7,11 κανονικά έπρεπε να είναι 7,13 κοκ.

Εκτός αν όντως παίζει κάτι άλλο.

τα νουμερα που εδωσα ειναι ok!:-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1-> 3 +2

3->7 +4

7->11 +4

απο εκεί και περα αυξάνει κατα 2..

Εγω που ξεκινησα με αφαιρεσεις απο δεξια, δεν το παρατηρησα.

Επεξ/σία από Αδμιν
Μή γνώτω η αριστερά μου τι ποιεί ή δεξιά μου
Δημοσ.
Πες πρώτα αν είναι σωστή ή λάθος η απάντηση και θα σου πω!

απο οτι μου ειπαν ειναι το 59!

ηταν ερωτηση σε τεστ δεξιοτητων για συνεντευξη για δουλεια,την οποια απαντησα λαθος!

για πες το σκεπτικο σου! :-)

Δημοσ.

Όσο η απόσταση μεταξύ των ληγόντων σε 7 αυξάνεται, αυξάνεται και το πλήθος των ενδιάμεσων αριθμών. Οι οποίοι ενδιάμεσοι δεν χωρίζουν τη συνολική απόσταση σε ίσα τμήματα, αλλά η απόσταση μεταξύ τους αυξάνεται κατά 2 κάθε φορά, ξεκινώντας από την τελευταία διαφορά που είχαμε μείνει στο προηγούμενο κομμάτι (με μία μικρή εναλλαγή στο αν θα προστεθεί στον πρώτο +2 ή όχι). Κάπως έτσι...

Δημοσ.

Κάποιος να μας εξηγησει και την απάντηση του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!! :-D

Σιριουσλι parsifal wtf???

Δημοσ.
Όσο η απόσταση μεταξύ των ληγόντων σε 7 αυξάνεται, αυξάνεται και το πλήθος των ενδιάμεσων αριθμών. Οι οποίοι ενδιάμεσοι δεν χωρίζουν τη συνολική απόσταση σε ίσα τμήματα, αλλά η απόσταση μεταξύ τους αυξάνεται κατά 2 κάθε φορά, ξεκινώντας από την τελευταία διαφορά που είχαμε μείνει στο προηγούμενο κομμάτι (με μία μικρή εναλλαγή στο αν θα προστεθεί στον πρώτο +2 ή όχι). Κάπως έτσι...

10 με τονο! άψογος! :-D:-D:-D:-D

Δημοσ.
απο οτι μου ειπαν ειναι το 59!

ηταν ερωτηση σε τεστ δεξιοτητων για συνεντευξη για δουλεια,την οποια απαντησα λαθος!

για πες το σκεπτικο σου! :-)

Τι δουλεια αν επιτρεπετε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Κάποιος να μας εξηγησει και την απάντηση του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!! :-D

Σιριουσλι parsifal wtf???

1,3,7,11,17,25,35,47

Μεταξύ 7 και 17, 1 ενδιάμεσος. Από το 7 μέχρι το 11, +4. Από το 11 μέχρι το 17, +6.

Μεταξύ 17 και 47, 2 ενδιάμεσοι. Από το 17 μέχρι το 25, +8. Από το 25 μέχρι το 35, +10. Από το 35 μέχρι το 47, +12.

Στο επόμενο κομμάτι, 3 ενδιάμεσοι μεταξύ 47 και [whatever]7 και η πρώτη απόσταση θα ξεκινήσει από το +12...

Επεξ/σία από parsifal
Δημοσ.
Τι δουλεια αν επιτρεπετε;

σε εταιρια που δραστηριοποιείται στο χωρο των πωλησεων!

ονομα δεν μπορώ να πω!

ηταν για τη θεση στο τομεα δημοσιων σχεσεων τις εταιριας!!!

Δημοσ.

ψαρωτικος ο προηγουμενος..

θυμηθηκα εναν, εστω οτι εχουμε 2 φυτιλια διαρκειας 1 ωρας το καθενα, πως μπορουμε να μετρησουμε 45 λεπτα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...