cthulhucarbide Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Bάζω γρίφο: Πού μένει ο νικοσγια, και πόσα μηχανάκια θα περικυκλώσουν το σπίτι του το πρωί αν συνεχίσει έτσι?
nikosgia Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Το λοιπόν ο σλιπνοτ το βρήκε ....Το θολωμένο τζάμι......Lucifer μπορείς να αρχίζεις να κλαίς τον χρόνο σου....
Pantelwolf Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Με το που το διάβασα ημουν με την πρώτη απάντηση του κθούλου. Οτι το τζακι θα ειχε σβησει.
salliara Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααααααααααααααααααααααααα για αρχη.
Lucifer Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Το λοιπόν ο σλιπνοτ το βρήκε ....Το θολωμένο τζάμι......Lucifer μπορείς να αρχίζεις να κλαίς τον χρόνο σου.... πες εναν αριθμο απο το 365 μεχρι το απειρο
salliara Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 οτι δηλαδη ΤΙ? το τζαμι ΤΙ? ΕΞΗΓΑ. ποιος ειναι ο υποπτος.
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Το λοιπόν ο σλιπνοτ το βρήκε ....Το θολωμένο τζάμι......Lucifer μπορείς να αρχίζεις να κλαίς τον χρόνο σου.... Μαλακίες
slipknot Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Αν και τα εύσημα πάνε στον FKLDS ο οποίος το ανέφερε αρχικά, εγώ απλά βασίστηκα πάνω στο post του, στο κατηγορητήριο-καταπέλτης μου εναντίων του κηπουρού.
Lucifer Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Ρε πούστη, αυτό που λέει η σαλιάρα, τουλάχιστον το σκεφτήκαμε, ήταν το πρώτο και πιο κρα. ΑΛΛΑ ΤΟΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.
Lucifer Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Η άλλη έκανε κάτοψη δωματίου. Εγώ έγραφα σε χαρτί τις ώρες σε κυκλογράμματα. ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑΣ ΣΕ ΒΕΡΑΝΤΕΣ. ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΜΕ ΤΑ ΧΕΣΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΝΑΣ
slipknot Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 nikosgia, ξέρεις κάναν άλλο αστυνομικό γρίφο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα