Sorath Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 πανω απο 80-100 δεν την παω ποτε.γιατι πολυ απλα,δεν ελενχετε! Μήπως έχεις πάρει λάθος μηχανή; Αν είναι να έχεις ένα supersport 600 για να την έχεις για μέσα στην Αθήνα και να μην ξεπερνάς τα 100χλμ, τότε μάλλον λάθος αγορά έκανες. Εκτός και την πήρες μόνο και μόνο για να την θαυμάζεις. Όσο οτι δεν ελένχεται η CBR πάνω απο 100, είναι τελείως άτοπο! Η μηχανή έχει τελική κοντά στα 250, και εσύ φοβάσαι πάνω απο τα 100; Και μιλάμε μάλιστα για supersport???? Δεν είναι δα και Lead... έλεος!:-? :-? :-?
Bougas Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Μήπως έχεις πάρει λάθος μηχανή; Αν είναι να έχεις ένα supersport 600 για να την έχεις για μέσα στην Αθήνα και να μην ξεπερνάς τα 100χλμ' date=' τότε μάλλον λάθος αγορά έκανες. Εκτός και την πήρες μόνο και μόνο για να την θαυμάζεις. Όσο οτι δεν ελένχεται η CBR πάνω απο 100, είναι τελείως άτοπο! Η μηχανή έχει τελική κοντά στα 250, και εσύ φοβάσαι πάνω απο τα 100; Και μιλάμε μάλιστα για supersport???? Δεν είναι δα και Lead... έλεος!:-? :-? :-?[/quote'] οι δρομοι της ελλαδας,δεν ειναι για πανω απο 100. πανω απ'ολα,ειμαι σοβαρος οδηγος,και σεβομαι τον συνανθρωπο μου,που δεν μου φταιει σε τιποτα. καμοια μηχανη,δεν ελενχετε πανω απο 100.ενα πετραδακι........φτανει.μια γιαγια επισης να πεταχτει........αρκει. πως την σταματας? ΥΓ.αυτες της π@π@ριες εκανε και ο αδερφος μου,και παρτον......... ΥΓ2.πανω απ'ολα,θελω να γυρισω σπιτι μου,να με δει η μανα μου και η κοπελα μου οτι ειμαι καλα.
giankyr Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Εκτός και την πήρες μόνο και μόνο για να την θαυμάζεις. Υπάρχουν πολλοί που την παίρνουν για να ΤΟΥΣ θαυμάζουν
Bougas Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Υπάρχουν πολλοί που την παίρνουν για να ΤΟΥΣ θαυμάζουν πλακα πλακα,με τη μηχανη αυτη,εχω βγαλει γκομενακια..........
HellasVagabond Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Εγω βγαζω και με τα ποδια Το τελειο ηταν ομως οταν ειχα το Rx7 , εκει επεφταν τα πιπινια 10 10...
giankyr Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 ΕΙΧΕΣ rx7? και για να μου λυθεί η απορία, γιατί το πούλησες ρε αδερφέ? εγώ άμα το είχα θα το παντρευόμουν δείνοντας ιδιαίτερη βάση στον όρκο που λέει να μασ χωρίσει ο θάνατος (χτύπα ξύλο από γηρατειά).
Bougas Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Εγω βγαζω και με τα ποδια Το τελειο ηταν ομως οταν ειχα το Rx7 ' date=' εκει επεφταν τα πιπινια 10 10...[/quote'] 10-10?πως,διθεσιο δεν ειναι :mrgreen: :mrgreen:
HellasVagabond Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Giankyr το πουλησα για 3 λογους. 1) Ηταν ΠΟΛΥ γρηγορο και πεταγε **λο συνεχεια. Οσο να ναι για 1ο αμαξι δεν μου εκανε. 2) Εκαιγε ΠΟΛΥ βενζινη. 3) Το πουλησα μολις χαλασε το μοτερ και επρεπε να σκασω καπου 500-600.000 δρχ για επισκευες. BOUGA φιλε μου πιπινια ειναι αυτα, τα βαζεις και στο πορτ παγκαζ
Bougas Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 BOUGA φιλε μου πιπινια ειναι αυτα' date=' τα βαζεις και στο πορτ παγκαζ [/quote'] εμ.....πεστο μας! στο καπο γινεται η δουλεια δηλαδη?
Sorath Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 καμοια μηχανη' date='δεν ελενχετε πανω απο 100.ενα πετραδακι........φτανει.μια γιαγια επισης να πεταχτει........αρκει.πως την σταματας?[/quote'] Φίλε μου, διατυπώνεις τις απόψεις σου λάθος. Άλλο δεν ελένχεται η μηχανή πάνω απο τα 100 και άλλο δεν μπορώ να αντιδράσω σε κάτι απρόοπτο. Η μηχανή φυσικά και ελένχεται μια χαρά όχι μόνο πάνω απο τα 100 αλλά και μέχρι την τελική της. Αλλιώς θα ήταν μια επικίνδυνη μοτοσυκλέτα. Στο οτι δεν μπορείς να αντιδράσεις σε περίπτωση απρόοπτου, θα συμφωνήσω, αλλά δεν φταίει η CBR για αυτό. Οτιδήποτε και να οδηγείς, δεν θα σε βοηθήσει για να αποφύγεις την μοιραία σύγκρουση. Αυτό δεν σημαίνει οτι όλα τα οχήματα είναι ανεξέλεγκτα. Τελείως λάθος διατύπωση. Κι ένα πετραδάκι, προς Θεού δεν αρκεί για να σκοτωθείς με μοτοσυκλέτα. Οδηγούμε πάντα, με γνώμονα τις συνθήκες γύρω μας. Δεν λέω, η πόλη για ταχύτητες άνω των 100χλμ όντως είναι επικίνδυνη. Αλλά να έχεις CBR, να βγαίνεις(; ) στην εθνική και να πηγαίνεις πάλι με 100χλμ το θεωρώ υπερβολικά αυστηρό. Αλήθεια, γιατί πήρες αυτή την μοτοσυκλέτα αφού δεν την χρησιμοποιείς για αυτό που είναι φτιαγμένη; Αν ήθελες ένα γρήγορο μέσο για μέσα στην Αθήνα, το καλύτερο είναι ένα scooter, όπου βρίσκεται στο στοιχείο του. Και ασφαλές, και γρήγορο και οικονομικό. Οκ, μουράτο δεν είναι..... Μιλάω τελείως υποθετικά, αλλά βγάζω συμπεράσματα βάση όσων έχω διαβάσει εως τώρα. Μπορεί να κάνω και λάθος. Βοήθησέ με να καταλάβω. Και όσοι πετάγεστε και λέτε οτι οι μοτυσκλέτες απλά σκοτώνουν κόσμο, είμαι σίγουρος οτι δεν έχετε οδηγήσει ποτέ (δεν μιλάω για μια-δυο φορές), δεν έχετε κατανοήσει το κόσμο της μοτοσυκλέτας και απλά πιπιλάτε μια ατάκα που σας έχουν μεταφέρει κάποιοι άλλοι (άσχετοι κι αυτοί με το αντικείμενο). Τέλος, όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται.... ΥΓ: Φιλικά πάντα, μην παρεξηγηθούμε, τις απόψεις μας εκφράζουμε.
Dklearhos Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Καλα ολα αυτα ρε παιδια.Γρηγορα αυτοκινητα,δυνατες μηχανες αλλα τωρα να πηγαινει με 160 και να εχεις αυτοκινητο 20ετιας και μαλιστα αυτο να ειναι Yugo! 903cc ε δεν θελει και πολλα για να πας κατευθειαν απο το ενα ρευμα στο απεναντι χωραφι!Ευτυχως δηλαδη που δεν πηγα για να οργωσω!πρωτη και τελευταια μου φορα,απο δω και περα 80χλμ και πολλα!σαν οδηγας καροτσακι supermarket με 60χλμ!! Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ.
HellasVagabond Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Sorath εχω χασει ηδη 3 φιλους απο ατυχηματα με μηχανες και εναν ακομα κολητο μου που μπαινοβγαινε στα νοσοκομεια απο ατυχηματα με την μηχανη. Θαυμα ειναι που σωθηκε το παιδι. Εν ολιγοις δεν πιπιλαω κατι που μου λενε αλλοι, ματια εχω και βλεπω. Ισως αν πας σε ενα νοσοκομειο να δεις και εσυ ποσοι ειναι εκει απο ατυχηματα με μηχανες.
giankyr Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 α! άμα ο τάσος, ο μπάμπης, ο νίκος, ο λάκης κι η μαριλού χάνανε τη ζωή τους με Ferrari Maranello και είχες το ίδιο αυτοκίνητο, θα πήγαινες με 100 μετά? οδηγούσα scooter για 2μιση χρόνια (που είναι μια γεύση από 2τροχο) και θα συμφωνήσω απόλυτα μ' αυτο δεν έχετε κατανοήσει το κόσμο της μοτοσυκλέτας και απλά πιπιλάτε μια ατάκα που σας έχουν μεταφέρει κάποιοι άλλοι όσο κι άν φταίνε οι άλλοι, υπάρχουν άπειροι τρόποι να μειώσεις τις επιπτώσεις των λαθών τους στον εαυτό σου και κανένας από αυτούς δεν είναι να πηγαίνεις σιγά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.