Προς το περιεχόμενο

Αρωμα για το αυτοκινητο

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχω δοκιμάσει πολλά. Το καλύτερο που έχω βρεί είναι μια σκόνη που τη βάζεις στο τασάκι και αρωματίζει με ένα ωραίο διακριτικό άρωμα. Εγώ είχα βανίλιας και μου άρεσε.

Την πήρα από ένα μαγαζί με αξεσουάρ αυτοκινήτων και δυστυχώς δε θυμάμαι μάρκα ή κάτι άλλο.

Είναι σάν άμμος.

Δημοσ.

ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Εξαφανίζει τη μυρωδιά του τσιγάρου από το αυτοκίνητο και γενικά όλους τους κλειστούς χώρους. Δημιουργεί ευχάριστη και δροσερή ατμόσφαιρα. Δεν περιέχει προωθητικά αέρια. Δεν βλάπτει το όζον.

eidikoauto2.jpg

Δημοσ.
Εχω δοκιμάσει πολλά. Το καλύτερο που έχω βρεί είναι μια σκόνη που τη βάζεις στο τασάκι και αρωματίζει με ένα ωραίο διακριτικό άρωμα. Εγώ είχα βανίλιας και μου άρεσε.

Την πήρα από ένα μαγαζί με αξεσουάρ αυτοκινήτων και δυστυχώς δε θυμάμαι μάρκα ή κάτι άλλο.

Είναι σάν άμμος.

Την ξερω αλλα στο τασακι ριχνω την σταχτη του τσιγαρου....Μαλλον θα κανουν καποιο conflig μαζι.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

(repost από το ../σταθερή τηλεφωνία/Αρωμα για το αυτοκινητο)

υπάρχουν ελλάδα κάτι αρωματικά για αυτοκίνητο που είναι σαν μικρή κονσέρβα και έχει μέσα αρωματισμένα σφουγγαράκια? στην κύπρο είχα τέτοιο μέσα στο car και απ' όσα έχω δοκιμάσει ήταν το καλύτερο!

Δημοσ.
Την ξερω αλλα στο τασακι ριχνω την σταχτη του τσιγαρου....Μαλλον θα κανουν καποιο conflig μαζι.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αυτή είναι ακριβώς και η δουλεία της σκόνης. Τη ρίχνεις λίγη λίγη μες στο τασάκι και διώχνει τις μοιρωδιές του τσιγάρου αρωματίζοντας το χώρο!

Ετσι μου είπε ο καταστηματάρχης. Εγώ δε καπνίζω και το χω μόνο ως αρωματικό.

Και το προτίμησα γιατί δε φαίνεται κιόλας σε αντίθεση με δεντράκια, αρκουδάκια,βατραχάκια,πεταλουδίτσες και οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί...

Δημοσ.

Kαι γιατί δεν αγοράζετε βρε παιδιά απ'το σούπερ μάρκετ εκείνα τα στρογγυλά αρωματικά που τα κολλάς όπου θες (είναι για ντουλάπια αυτά) και ρυθμίζεις την ένταση του αρώματος με το γύρισμα του καπακιού του; Αυτό δεν βολεύει; Νομίζω ότι είναι και οικονομικότερο σε σχέση με όλα τα άλλα, που κι έντονο άρωμα δίνουν και πονοκέφαλο προκαλούν!

Δημοσ.
Kαι γιατί δεν αγοράζετε βρε παιδιά απ'το σούπερ μάρκετ εκείνα τα στρογγυλά αρωματικά που τα κολλάς όπου θες (είναι για ντουλάπια αυτά) και ρυθμίζεις την ένταση του αρώματος με το γύρισμα του καπακιού του; Αυτό δεν βολεύει; Νομίζω ότι είναι και οικονομικότερο σε σχέση με όλα τα άλλα, που κι έντονο άρωμα δίνουν και πονοκέφαλο προκαλούν!

Αυτά τα στρoγγυλά είναι εντελώς μούφα, βάζω τέτοιο (air wick) στην ντουλάπα με τα ρούχα αλλά και στην τουαλέτα. γραφούν ότι κρατανε 15 μέρες και σε 10 ήμερες το άρωμα έχει τελειώσει….

Όσο για το άρωμα του αυτοκινητου βάζω το "κλασσικό ελατό" από τα βενζινάδικα που φουλάρω το αμάξι. Το βρίσκω ικανοποιητικό για κάποιον που δεν καπνίζει όπως εγώ.

Δημοσ.

εχει βγαλει κ ο ολυμπιακος ενα αποσμητικο χωρου,

αλλα μαλλον δε σ'ενδιαφερει, ε, γιαννη? :)

Δημοσ.
εχει βγαλει κ ο ολυμπιακος ενα αποσμητικο χωρου' date='

αλλα μαλλον δε σ'ενδιαφερει, ε, γιαννη? :)[/quote']

Προφανως !!!!! Δεν τα παω καλα με μυρωδιες ψαριων.Ευχαριστω παντως.:-D :-D :-D

• Super Moderators
Δημοσ.

Όσο για το άρωμα του αυτοκινητου βάζω το "κλασσικό ελατό" από τα βενζινάδικα που φουλάρω το αμάξι. Το βρίσκω ικανοποιητικό για κάποιον που δεν καπνίζει όπως εγώ.

Κλασικό έλατο??? Το πράσινο??? :???: Έχω κατέβει από άπειρα Ταξί που είχαν μέσα το συγκεκριμένο! Δεν έχω αλλεργίες κλπ αλλα έτσι και μυρίσω το συγκεκριμένο μέσα σε αυτοκίνητο, παίρνω το κίτρινο χρώμα της ναυτίας! :mrgreen::cry:

Δημοσ.

Εγώ δεν βάζω τίποτα στο αυτοκίνητο. Καπνίζω κιόλας.

Επίσης .........!!!!!!!!!!!! >????????? :mrgreen:

Υπάρχει καλύτερο άρωμα από την τσιγαρίλα ; :-D

Επίσης δεν το πλένω για να μην του χαλάσω το χρώμα. Βασικά βαριέμαι :confused:

Δημοσ.
Εγώ δεν βάζω τίποτα στο αυτοκίνητο. Καπνίζω κιόλας.

Επίσης .........!!!!!!!!!!!! >????????? :mrgreen:

Υπάρχει καλύτερο άρωμα από την τσιγαρίλα ; :-D

Επίσης δεν το πλένω για να μην του χαλάσω το χρώμα. Βασικά βαριέμαι :confused:

Σωστόόόός... :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...