Προς το περιεχόμενο

ADSL egkatastasi + Forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτό μου γινόταν εμένα πριν βάλω adsl όταν είχα την isdn.όταν με πέρναν τηλ. και το σήκωνα έπεφτε το internet...όχι πάντα όμως...

Δημοσ.

Μιας και εγώ χρησιμοποιώ τα παλιά βύσματα (αρσενικό διπολικό) στην σύνδεση ADSL μου, θα τον συμβούλευα να ελέγξει εάν εφαρμόζουν καλά στην πρίζα του διότι διαφορετικά δημιουργούν ορισμένες φορές όταν λασκάρουν θόρυβο πλήττοντας και διακόπτοντας την σύνδεση ADSL οπότε συνιστώ προσοχή ή αλλαγή πρίζας σε RJ11.

Υ.Γ.

Πράγματι, κάποια χαμηλά παράσιτα (συνεχής βόμβος) στην γραμμή παρʼ όλο το φίλτρο ακούγονται που και που (δεν έχει σχέση το attenuation των dB του MODEM) στο σταθερό αλλά όχι στο DECT αν και τα δυο μοιράζονται με διακλαδωτήρα το ίδιο φίλτρο, πάντως τίποτε το ενοχλητικό.

Δημοσ.
kserei kaneis pos mporoume na doume to thoruvo tis grammis?

blepeis to attentutiano pos legetai.autos ine o thoribos tis adsl oxi o thorivos pou mporei na ginetai logo provlimatikis siskeueis.analogos to modem to blepeis kai alou bebea.sto crypto f320 ine stin kartela adsl

αυτό μου γινόταν εμένα πριν βάλω adsl όταν είχα την isdn.όταν με πέρναν τηλ. και το σήκωνα έπεφτε το internet...όχι πάντα όμως...

drivers gia to netmod kai firmware update.

directx poles fores ine i siskeui

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...