Προς το περιεχόμενο

Olympus L2J C4 Server


llldoomlll

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Geia sas pedia !

O Olympus den einai kenourgios server apo tin epoxi tou c1 iparxi.

Einai low rate server x3 ola,alla den einai toso diskolo oso merikoi tha nomizoun.Gia na proselkisoun kosmo oi Gms ta rates apo 1 lvl mexri kai 35lvl ine x6.Akoma iparxi ena event pou diplasiazei ta rates olou tou server 2 fores tim mera gia mia ora.Simantika bug den iparxoun auti tin stigmi ...

alla ti na sas lew tora rixte monoi sas mia matia :

http://olympus.web-cafe.gr'>http://olympus.web-cafe.gr

Deite kai monoi sas sxolia apo pektes sto hopezone:

http://l2.hopzone.net/server-info-3987.html

Kai parte 5 lepta apo ton xrono sas na kanete register kai na deite to forum :

http://www.web-cafe.gr/forum/

elate apo ton Olympus kai rixte mia matia eimai sigouros oti tha sas aresi...

Join the Army

 

How to connect :

1) Get a FULL C4 client. That is a retail C4 client, NOT their C4 PTS client (which is for the test server)

2) do NOT use a patch. The patches we had in the past are for the C3 client. They will crash your C4 clients.

3) Find your hosts file (it's in C:\Windows\system32\drivers\etc\ )

4) Open your hosts in notepad and add the following:

195.97.24.60 l2authd.lineage2.com

if your using the PTS use l2testauth instead of l2auth in hosts file

 

5) create an account on http://olympus.web-cafe.gr

 

6) Run l2.exe from your system folder and play.

NOTE:

Some of you may also need this line in the hosts:

195.97.24.60 nProtect.lineage2.com

 

However, add this line only if you are having gameguard problems without it. For some people, adding/removing this line may actually have opposite effects

Ama sinantisete problima grapste edw alla gia pio sintoma elate sto channel sto mIRC:

IRC Server: irc.rizon.net

Channel: #Olympus

Perimenw sxolia kai entipwseis. cya

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Liga logia... :

 

Ο Olympus είναι ένας L2J emulated server με C4. Είναι τοποθετιμενος σε ενα Ελληνικο netcafe με καλη συνδεση. Αναβαθμιζεται συχνα και μονο αφοτου τα καινουργια δεδομενα εχουν ελεγθει απο GMs σε εναν δευτερο, κλειστο τεστ server. Ετσι, εχετε παντα τα ποιο καινουργια δεδομενα και χαρακτηριστικα.

Δυο απο τους developers του Olympus ειναι επισης developers του L2J και L2J Datapack, που σημαινει πως μπορειτε να ειστε σιγουροι οτι αν κατι δε λειτουργει, οταν το αναφερετε, καποιος θα προσπαθισει αμεσως να το διορθωσει και δε θα περιμενει απλα οσπου να το διορθωσει ενα «τριτο» ατομο.

Τα rates ειναι 3x για XP και SP, ενω για adena, drops & spoil ξεκινουν απο 6x για μικρα levels και σιγα-σιγα κατεβαινουν στα τα 3x, ωστε να βοηθησουν καινουργιους χαρακτηρες. Επισης, εχουμε ενα special event (Happy Hour) που για μια ωρα, δυο φορες την ημερα, διπλασιαζει ολα τα rates! Ισως τα rates να σας φανουν γενικα μικρα, αλλα παραυτα συντομα θα βρειτε οτι ειναι αρκετα ευκολη η αναπτυξη του χαρακτηρα, τοσο για level up, οσο και για αντικειμενα (οπλα, πανοπλιες, κτλ). Το παιχνιδι ειναι αρκετα δυσκολο ωστε να πρεπει να δουλεψετε λιγο για να παρετε τα καλιτερα αντικειμενα (B grade, A grade etc), αλλα τα rates ειναι αρκετα υψιλα ωστε να μπορειτε να διασκεδασετε και να εχετε καποιο σκοπο και νοημα να παιζετε. Ενας απο τους στοχους του Olympus ειναι να διατηρισει στο παιχνιδι διασκεδαστικο αλλα με ενα ειδος προκλητικης δυσκολιας. Ποτέ δε θα βρειτε αντικειμενα που χρειαζεστε για αποστολες (quest) να πωλουνται σε καταστηματα. Ποτέ δε θα σας δωσει ενας GM δωρεαν αντικειμενα, και ποτέ κανεις δεν μπορει να κανει χρηματικες δωρεες στον server ωστε να ερθει σε πλεονεκτικη θεση εναντι των αλλων παιχτων ως αναταλλαγμα. Ολοι οι παιχτες ειναι ισοι, ολοι εχουν τις ιδιες δυσκολιες, και ολοι παιζουν απολυτως δωρεαν, αρκει να εχουν συνδεση στο internet.

 

Ενας αλλος σκοπος και στοχος του Olympus ειναι να εχει οσο μεγαλυτερη ακριβεια μπορει, σε συγκριση με το αυθεντικο (retail) παιχνιδι, βαζοντας οσο ειναι δυνατο ιδια τερατα, με ιδια χαρακτηριστικα και στατιστικες, ιδιες μαγειες, ιδια drop/spoil, κτλ. Καθε αναβαθμιση γινεται εχοντας στο μυαλο ακριβως αυτο: πώς να προσφερει στους παιχτες ενα παιχνιδι που ειναι ενα ακομα βημα πιο κοντα σε αυτα που προσφερει το αυθεντικο παιχνιδι. Και παλι, οι admins/GMs δουλευουν πολυ σκληρα προς αυτο το σκοπο και ειναι ενα μεγαλο και μακρυ προγραμμα...

 

Το καλυτερο μερος αυτου του server ειναι η κοινωτητα. Σχεδον ολοι οι παιχτες γνωριζονται μεταξυ τους. Η κοινωτητα αυτη ειναι πανω απο 1 ετων, απο τοτε που ημασταν ακομα C1. Οι παιχτες ειναι καλοι και ευχαροι. Οι περισσοτεροι ειναι απο Ευρωπαικες χωρες ενω μερικοι ειναι απο την Βορεια και Λατινικη Αμερικη. Επομενως ειναι πολυ ωραιο το να παιζει κανεις με ολους αυτους τους παιχτες, χωρις ορια, να μαθαινει και να μιλαει εκτος απο Ελληνικα και Αγγλικα, επισης Πολωνικα, Γαλλικα, Ισπανικα, μεχρι και Τουρκικα...Παρ’αυτα, οι «επισημες» γλωσσες του server ειναι τα Ελληνικα και τα Αγγλικα.

 

Μη νομιζετε ομως πως αυτος ο server ειναι ολο αγαπη και καθολου δραση. Υπαρχουν μερικες «εχθρες» απο παλια μεταξυ διαφορων clan και οι παιχτες γενικα ειναι ευπροσδεκτοι προς καινουργιες προκλησεις, καινουργιους πολεμους και πολιορκιες καστρων, ακομα και τους περιοδικους απλους PKs.

 

Χασαμε πολλους απο τους παιχτες κατα την διαρκεια παρατεταμενων test οταν πηγαμε απο μη- L2J C2 σε L2J C3. Απο τοτε, ο πληθυσμος μας παρεμεινε κυριως σταθερος...αλλα οι παιχτες χρειαζονται «φρεσκο αιμα.» Επομενως, χρειαζοματε παιχτες με ορεξη να αρχισουν μια καινουργια περιπετεια μαζι μας, οσο πιο πολλοι, τοσο καλυτερα!! Αν θελετε να παιξετε σε ενα ακριβη, προκλητικο, και καλο L2J server, με καλους ανθρωπους, μεγαλες αντιμαχειες, και developers/GMs διαθεσημους να σας βοηθησουν αν και οποτε χρειαζεστε, τοτε πρεπει οπωσδιποτε να ερθετε και να μοιραστειτε την διασκεδαση μαζι μας!

 

Το μονο που χρειαζεστε ειναι ενα Lineage II Chronicle IV client και να προσθεσετε μια μικρη απλη γραμμη στο «hosts» αρχειο του υπολογιστη σας. Ολες οι λεπτομεριες βρισκονται στο forum.

 

Κεντρικη σελιδα: http://www.web-cafe.gr/

Forum: http://www.web-cafe.gr/forum/

Οδηγιες: http://www.web-cafe.gr/forum/viewtopic.php?t=2365

Registration & mobfinder: http://olympus.web-cafe.gr/

 

Ελπιζουμε να σας δουμε συντομα εντως του παιχνιδιου, για διασκεδαση και ισως και πολεμους ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...