Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων (αλλά και η αρθρογραφία τους, ειδικά από ΄έγκριτους-αντικειμενικούς΄) έχει πιο πολύ πλάκα αν τα διαβάζεις 1-2 χρόνια μετά.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και συνεχίζει ο υπερασπιστής των Ολυμπιακών συμφερόντων με νέα ανακοίνωση:

«Η λέξη ντροπή είναι πολύ μικρή για να διατυπώσουμε αυτό που θέλουμε να πούμε.

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα που οφείλετε στην προκλητική στάση των παικτών περπατώντας μέσα στο γήπεδο έχετε τελειώσει και τυπικά από την ομάδα. Άλλοι αυτή την ερυθρόλευκη την τίμησαν και την μάτωσαν και εσείς την έχετε πάρει στο σπίτι σας και την ξεφτιλίζετε εδώ και καιρό. Παίκτες που μάτωσαν για αυτήν την φανέλα εσείς την φοράτε κάθε εβδομάδα μόνο και μόνο για να παίρνετε τον παχυλό μισθό σας. Παίκτες που μάτωσαν την φανέλα εσείς την έχετε κάνει πλέον περίγελο σε όλα τα γήπεδα εκτός Ελλάδας και εντός Ελλάδας.

Σηκωθείτε φύγετε μόνοι σας πριν σας φύγουμε εμείς.

Δεν μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα ούτε το κύπελλο. Το μόνο που μας νοιάζει είναι να καθαρίσει η ομάδα από όλους αυτούς που κοροϊδεύουν τον κόσμο και έχουν κάνει μαγαζάκι τους την ομάδα. Σε όλα αυτά ευθύνες έχει και ο προπονητής που βάζει αυτούς που σέρνονται κάθε εβδομάδα.. Και αυτόν τον βαραίνουν πολλά διότι αρχίζει να χάνει την ειλικρίνεια και την ισονομία που είχε απέναντι σε όλους τους παίκτες. Με λίγα λόγια ο συμβιβασμός είναι προ των πυλών».

Αφού λοιπόν πέρασαν γενεές δεκατέσσερεις τους παίχτες (κάποιοι εκ των οποίων έχουν προσφέρει τα μέγιστα για χρόνια) αφιερώνουν και δύο σειρούλες για τον Προπονηταρά, ενώ για τον Πρόεδρα και τις ευθύνες του μούγκα και πάλι. Κάνει τζιζ...δεν ακουμπάμε! Θα σταματήσει κι η προσφορά του.

Πως αξιώνεις από τους παίχτες αλήθεια, να αποφασίσουν οικιοθελώς να απέχουν από την συμμετοχή τους στην ομάδα, όταν υπάρχει -υποτίθεται- προπονητής που αποφασίζει επ' αυτού, ένας Θεός το ξέρει. Του βάζουν κανένα περίστροφο στον κρόταφο του Ευρωπαίου ο Τζόλε, ο Στολτίδης, ο Κωνσταντίνου κι οι υπόλοιποι, προκειμένου να καπαρώσουν τη θέση τους στην ενδεκάδα;

Σπρώξιμο ολκής έχει φάει ο Νορβηγός εδώ και 2 χρόνια...στήριξη από τις λίγες από την 7 και τον Πρόεδρο. Στήριξη και από τις φυλλάδες, με εξαίρεση το Φως που από τη στιγμή που δεν τον στήριξε εντάχθηκε στους εχθρούς του Ολυμπιακού και μετονομάστηκε σε Σκοτάδι. Υπομονή για να δείξει το έργο του στην Ευρώπη, μια και την πρώτη χρονιά παρέλαβε χάος κι η ομάδα ήταν γερασμένη. Τη δεύτερη με τις θαυματουργές μεταγραφές στις οποίες έχει βάλει κι ο ίδιος το χεράκι του, ρίξαμε τον ηλικιακό μέσο όρο ανεβάζοντάς τον, για να χτιστεί ο Ολυμπιακός του μέλλοντος. Προσπάθησε δε να πείσει τον Γεωργάτο να μη λύσει τα κορδόνια του ακόμα, γιατί είναι υπερπολύτιμη μονάδα.

Κατά τα άλλα φταίνε οι παίχτες που αυτή τη στιγμή έχουμε ένα από τα πλέον διακοσμητικά κέντρα που είχε ομάδα του Ολυμπιακού σε δημιουργικό επίπεδο και είμαστε κομμένοι στα δυο. Φταίει ο Τζόλε που δεν γεννήθηκε με 4 πνευμόνια και προφανώς δεν μπορεί να βγάλει 400 90' παιχνίδια στη σειρά, αλλά κάποιος επιλέγει να τον χρησιμοποιεί ή κάποιος δε φρόντισε να βρει άξιο αντικαταστάτη.

Γενικώς φταίει το σαμάρι. Ο αναβάτης ποτέ!

Δημοσ.

Ειμαι Αεκ και συμφωνώ απόλυτα με την παρατήρηση του blueviper και η απόλυση τριων από τις ακαδημίες αυτή την χρονική στιγμή δεν δείχνει σοβαρότητα!

Δημοσ.

Σηκωθείτε φύγετε μόνοι σας πριν σας φύγουμε εμείς.

Απαράδεκτο.

Το μόνο που μας νοιάζει είναι να καθαρίσει η ομάδα από όλους αυτούς που κοροϊδεύουν τον κόσμο και έχουν κάνει μαγαζάκι τους την ομάδα.

Θα ήταν χρήσιμο να μάθει κάποτε ο κόσμος ποιοί ειναι αυτοί.

Γενικώς φταίει το σαμάρι. Ο αναβάτης ποτέ!

Κάπως έτσι. Φταίει ο Τζόλε για τα 10 χρόνια. Φταίει ο Στολτίδης που έκατσε με τα λεφτά που έκατσε και δεν πήγε σε καμμιά μικρομεσαία αγγλική. Φταίει ο Καστίγιο και ο Κωνσταντίνου που ειναι οι πιό φορμαρισμένοι του Ολυμπιακού και δεν έχουν κάποιον να τους τροφοδοτήσει. Φταίει ο Ανατολάκης, ο Κωστούλας και ο Πάντος διότι είναι αυτοι που είναι. Φταίει ο Ριβάλντο ενώ πριν 2 χρόνια δεν έφταιγε όταν τα έχωνε για το σύστημα. Φταίει ο Οκκάς λόγω του μάνατζερ, φταίει ο Σέζαρ που είναι ο μόνος ξένος που τραβάει, φταίει ο Ζεβλάκοφ που ηταν τραυματίας, φταίει ο Μπόρχα που είναι κατσικι και τους εκβίασε για να έρθει στον Ολυμπιακό, φταίει ο Ντομί και ο Ουαντού που επίσης απείλησαν τον Σόλιντ ότι αν δεν τους πάρει θα τον σκοτώσουν, φταίνε όλοι οι παικτες και μόνον!

edit : Ειδικά για τον Στολτίδη θεωρώ ότι θα έπρεπε να τους ριξει μια μούτζα, τόσο στον απαράδεκτο "Πρω" και τον εκδότη του όσο και σε όλους όσοι τολμούν να τον φωτογραφίζουν και το καλοκαιράκι να την κάνει για κάπου αλλού να τελειώσει την καριέρα του με αξιοπρέπεια. Άει στο κομμάτια αχάριστοι, ο άνθρωπος τρέχει για 10 και τολμά ο κάθε χτεσινός να βάζει τη φωτό του πρωτοσέλιδο και να ζητάει εξηγήσεις. Κοίτα ρε κάτι πράματα. Ζητάει εξηγήσεις ο "Πρωταθλητής" απ' τον Στολτίδη και τον Τζόρτζεβιτς, το είδαμε κι αυτό! Και να ήταν γαύρος να το δεχτώ.....

Δημοσ.

edit : Ειδικά για τον Στολτίδη θεωρώ ότι θα έπρεπε να τους ριξει μια μούτζα, τόσο στον απαράδεκτο "Πρω" και τον εκδότη του όσο και σε όλους όσοι τολμούν να τον φωτογραφίζουν και το καλοκαιράκι να την κάνει για κάπου αλλού να τελειώσει την καριέρα του με αξιοπρέπεια. Άει στο κομμάτια αχάριστοι, ο άνθρωπος τρέχει για 10 και τολμά ο κάθε χτεσινός να βάζει τη φωτό του πρωτοσέλιδο και να ζητάει εξηγήσεις. Κοίτα ρε κάτι πράματα. Ζητάει εξηγήσεις ο "Πρωταθλητής" απ' τον Στολτίδη και τον Τζόρτζεβιτς, το είδαμε κι αυτό! Και να ήταν γαύρος να το δεχτώ.....

χτυπησες στο αδυνατο σημειο μου. Το ιδιο ακριβώς πράγμα συζητούσα σε παρέα μου. Αν ενας παίκτης που δεν αξίζει να τον πάρει η μπάλα μαζί με ολους τους αλλους είναι ο Ιερο. Ο ανθρωπος ειναι υπερβολικά μόνος του μεσα στην ομάδα. Όσο για τον Τζόλε φίλε Kandisky εγω ξαναπει την γνώμη μου οτι προσφερε οσα λίγοι στον Ολυμπιακό αλλά εχει φτάσει πλεον σε ενα σημειο παρακμής. Πάντως ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ συμφωνω οτι και απο τους 2 παίκτες όπως και από τον Κωνσταντίνου και Καστίγιο δεν έχει καμία δουλιά να ζητάει εξηγήσεις. Αν θέλει εξηγήσεις ας παει στον προεδρο...Αλλα τολμάει???

Δημοσ.

αυτή τη στιγμή γίνεται το παράδοξο στον οσφπ,που είχε γίνει κ πριν από χρόνια σε εμάς,με τον μπασινά.

ένα παίχτη με πνευμόνια τριών δηλαδή,που να κόβει 3564 φορές ανά παιχνίδι, να καλύπτει το γήπεδο 4 φορές,να πετυχαίνει 8 γκολ το χρόνο,και να τα ακούει κιόλας...

κ επειδή αρχίζουν ξαφνικά οι 2 περιπτώσεις να μοιάζουν,να σας "προειδοποιήσω" να μην ξαφνιαστείτε,αν κατα γενάρη μεριά,δείτε ενα στολτίδη υπερβολικά αδιάφορο...

ΥΓ:Στον τζόρτζεβιτς είναι τρομερά λαθος να ζητηθούν ευθύνες.

Στο μόνο που φταίει είναι που δε σταματάει το ποδόσφαιρο.

αλλά οι μεγάλες μορφές των ομάδων,όπως αυτός,ή ο βαζέχα, σταματούν όποτε εκείνοι το θέλουν. κανείς δεν τους το επιβάλλει...

Δημοσ.

σε αυτο που λες antreaslam το θυμαμαι και γελαγα παρα πολυ. Ειχα την εντυπωση οτι ο Μπασινας ηταν ενας απο τους καλυτερους παικτες του Παναθηναικου και οταν εβλεπα ολους να τον βριζουν απορουσα. Ετσι και τωρα στο γηπεδο εχω τσακωθει παρα πολλες φορες με κατι φοβερους τυπους οι οποιοι ερχονται για να βρισουν τον Στολτιδη...Ελεος πια με ολους τους αμπαλους προπονητες!

Σε αυτο που λες για τον Τζολε συμφωνω απολυτα,οπως συμφωνουσα και με τον Βαζεχα,εναν παικτη που αφησε το στιγμα του στα Ελληνικα γηπεδα.

Δημοσ.
με κατι φοβερους τυπους οι οποιοι ερχονται για να βρισουν τον Στολτιδη....

Ωπα.πλακα κανεις? Παναθηναικος ειμαι αλλα γιατι να ερθει καποιος να βρισει τον Στολτιδη?

Να υποθεσω κατι αλλοι τυποι που το παιζουν προπονητες τελευταια ειναι στο απυροβλητο,ετσι?

Α ρε αθανατε Ελληνα οπαδε,μια ζωη τα ιδια ΣΚΑΤΑ

Δημοσ.
...γιατι να ερθει καποιος να βρισει τον Στολτιδη?

...

Επειδή -πιθανότατα- θυμίζει αξίες όπως το φιλότιμο, που είναι ασύμβατες, τόσο με το κατάπτυστο πρωτοσέλιδο, όσο και με τη φυλλάδα που το δημοσίευσε.
Δημοσ.

Καθιστε ρε μαλακες αλλα κατι δεν μπορω να καταλαβω.Εγω παραδεχομαι τον Στολτιδη και ειμαι Παναθηναικος.Εσυ παραδεχεσαι τον...Παπαδοπουλο σου λεω εγω(τυχαιο) και εισαι Ολυμπιακος.Αφου αυτο το κανουν πολλοι,και μαλιστα αντιπαλοι,υπαρχουν δικοι "μας" που βριζουν παικτες που αποδεχονται οι αντιπαλοι???Πως γινεται ρε σεις?

Ρωταω γιατι ποδοσφαιρο εχω να παω απο το 2-2 με τον συγχωρεμενο τον Κρυαστα.Παω μπασκετακι που και λογω δεν εχουμε να βρισουμε και ωραιο μπασκετακι βλεπουμε στο ΟΑΚΑ και ολα μια χαρα,και χαμογελαστοι φευγουμε....

Δημοσ.
Ωπα.πλακα κανεις? Παναθηναικος ειμαι αλλα γιατι να ερθει καποιος να βρισει τον Στολτιδη?

Να υποθεσω κατι αλλοι τυποι που το παιζουν προπονητες τελευταια ειναι στο απυροβλητο,ετσι?

Α ρε αθανατε Ελληνα οπαδε,μια ζωη τα ιδια ΣΚΑΤΑ

δεν σου κανω πλακα σοβαρα μιλαω. Εχω διαρκειας στο γηπεδο και εχω βαρεθει ολους τους βλακες που πανε για να βρισουν παικτες χωρις να εχουν ιδεα απο ποδοσφαιρο. Παραδειγμα σου δινω: τρεχει τρεχει τρεχει ο Στολτιδης κοβει, πασαρει συνδεει το κεντρο και στο 65' κανει μια λαθος μπαλια ενω το σκορ ειναι 0-0. Αρχιζουν απο διπλα οι καφροι, "Ασχετε,αμπαλε για αυτο δεν σε παιρνουν στην Εθνικη επειδη εισαι ασχετος ρεεεεεε" και μετα απο οτι καταλαβαινεις αρχιζουν οι μπουνιες μεταξυ μας..."

Τους εχω παρατηρησει πολλες φορες που τα βαζουν με συγκεκριμενους παικτες και εχω πλεον βαρεθει να ασχολουμαι. Υπαρχουν παικτες οπως ο Στολτιδης που αξιζουν με το παραπανω τα λεφτα που παιρνουν για τον ιδρωτα μονο και μονο που ριχνουν.

Δημοσ.
Καθιστε ρε μαλακες αλλα κατι δεν μπορω να καταλαβω.Εγω παραδεχομαι τον Στολτιδη και ειμαι Παναθηναικος.Εσυ παραδεχεσαι τον...Παπαδοπουλο σου λεω εγω(τυχαιο) και εισαι Ολυμπιακος.Αφου αυτο το κανουν πολλοι,και μαλιστα αντιπαλοι,υπαρχουν δικοι "μας" που βριζουν παικτες που αποδεχονται οι αντιπαλοι???Πως γινεται ρε σεις?

Ρωταω γιατι ποδοσφαιρο εχω να παω απο το 2-2 με τον συγχωρεμενο τον Κρυαστα.Παω μπασκετακι που και λογω δεν εχουμε να βρισουμε και ωραιο μπασκετακι βλεπουμε στο ΟΑΚΑ και ολα μια χαρα,και χαμογελαστοι φευγουμε....

Μπορείς να μου εξηγήσεις αυτό το πρωτοσέλιδο?

protathlitis_l.jpg

Απ' ότι άκουσα βέβαια ζήτησε -λέει- "σόρι" για τον Στολτίδη. Μπορείς όμως σε παρακαλώ να μου πεις πώς είναι δυνατόν να βγαίνει εφημερίδα (?) του Ολυμπιακού (?) να υποστηρίξει οτιδήποτε για τον Στολτίδη? (για τον Τζόρτζεβιτς τα έχουμε πει).

Δημοσ.

Εμένα απλά μου κάνει εντύπωση που δεν έβαλαν φωτογραφία του Πατσατζόγλου. Εξάλλου τόσο καιρό τα πέρνει και κάθεται...:roll:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...