Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τουλαστιχον :-) να κερδισουμε την Ταου για να μην ξενερωσουμε νωρις (μετα και απο τον αποκλεισμο στο κυπελλο) γιατι δυστηχως οπως τα βλεπω τα πραγματα αυτο θα ειναι το αποκουμπι μας για τα χαλια του ποδοσφαιρου...

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

protathlitis_l.jpg

Aπολογήθηκαν -λέει- οι 7.

Έτσι τη βαφτίσαμε τώρα τη συζήτηση που έκανε ο "προπονητής" για να δει τα αίτια της πτώσης. Αύριο θα έχει πρωτοσέλιδο "Η Απολογία των υπόλοιπων 7" μια και θα μιλήσει και με άλλους παίκτες. Για να στηρίξουμε λοιπόν τον Σόλιντ ξεφτίλίζουμε με πρωτοσέλιδα τους παίκτες που αν μη τί άλλο έπαιξαν και έφεραν πρωταθλήματα, τον Τζόρτζεβιτς, τον Στολτίδη, τον Ανατολάκη. Ναι, βάζω και τον Ανατολάκη μέσα διότι όσο ξέρει παίζει κι αν είχε άλλος περισσότερα αρκίδια ας του έπαιρνε τη θέση του βασικού. Μήπως έπαιξε ποτέ με βύσμα? Υπήρξε κάποιος καλύτερος? Απ' όσο είδαμε ακόμα και φέτος με τις μεταγραφές του ιχθυέμπορα δεν μπόρεσε κάποιος να τον παραγκωνίσει.

Μαζί στο πρωτοσέλιδο και ο Νικοπολίδης. Γιατί?

Μαζί και ο Γεωργάτος. Γιατί? Δεν τον ήξερες ιχθυέμπορα μου από πέρυσι τον Γκεό? Φέτος κατάλαβες ότι δεν μπορεί να παίξει μπάλα? Εσύ δεν ήσουν ρε ιχθυέμπορα που του έλεγες να κάτσει και να παίζει ως τα 38?

Μαζί και ο Κωνσταντίνου που κρατάει μαζί με τον Καστίγιο μόνος του όλη την επίθεση.

Μαζί και ο Ζεβλάκοφ που ήταν τραυματίας.

Εύγε ρε. Να τη χαίρεστε τη δημοσιογραφία σας "Ολυμπιακοί".

Και για να κόψουμε την πλάκα, στην ομιλία του ο φαλαινοθήρας τόνισε ανάμεσα στα άλλα τα εξής :

«Θα σας δείξω το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στο οποίο είχατε αρκετές ευκαιρίες για να προηγηθείτε. Για την ακρίβεια 12» (:confused: :confused: )

«Κάνουμε ένα κλασικό ζέσταμα πριν από τα ματς, το οποίο σε βοηθά να είσαι πιο γρήγορος σε αυτές τις φάσεις. Τον Μερίνο δεν έπρεπε να τον κυνηγήσεις και δεν έπρεπε να κάνεις τάκλιν. Ηταν προτιμότερο να κάνεις φάουλ», είπε στον Ανατολάκη ο Σόλιντ. :-D

«Ιέρο, έκανες πολλές λάθος πάσες. Πρέπει να δίνουμε την μπάλα και σωστά» (εσένα περιμέναμε να μας το πεις. Μόνο που δεν μπήκες στον κόπο να εξετάσεις γιατί έδωσε λάθος πάσες).

«Για το μόνο που σας δικαιολογώ είναι όταν στο τέλος του ματς το σύστημα άλλαξε και έγινε 3-3-4. Θα έπρεπε οι δύο επιθετικοί να μείνουν στα άκρα, να παίξουν πάνω στη γραμμή ώστε να ανοίξουμε διαδρόμους, να βγάλουμε σέντρες και να βρούμε τα δύο σέντερ φορ. Σας δικαιολογώ, γιατί εκείνη τη στιγμή δεν είχατε καθαρό μυαλό» (Να το σύστημα για τις δύσκολες στιγμές. Αεροπορία. Και αυτός ο άνθρωπος θα πάει τον Ολυμπιακό μπροστά και θα προχωρήσει στην Ευρώπη)

«Παραμείναμε 5 και 6 βαθμούς μπροστά από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και μπορούμε να αυξήσουμε τη διαφορά. Όπως μπορούμε να πάμε και να κερδίσουμε στη Ρώμη και να ξαναμπούμε στο κόλπο του Champions League»

Φίμωτρο.

Δημοσ.

Μόλις τωρα γυρισα απο το γηπεδο και ειπα να γραψω αυτα που ειδα.

Καταρχας ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ατμοσφαιρα. Σε καποια στιγμη επιασα τον εαυτο μου να του εχει σηκωθει η τριχα καγκελο. Ετσι πρεπει.

Παμε στα αγωνιστικα. Ακερ Ακερ Ακερ. Το λεω τωρα και ας βγει παλτο αργοτερα.Τον θεωρω τον καλυτερο παιχτη αυτη τη στιγμη του ολυμπιακου μακραν.

Η ομαδα αρχισε να ρολαρει και ειδαμε πολυ ωραιο μπασκετ. Πραγματικα με τετοια αποδοση εχουμε τυχη απεναντι στον παναθηναικο.

Αληθεια...

..Καταλαβε κανεις οτι ελειπε ο Ματσε?:D

Παμε μωρη θρυλαρα!!!!

Δημοσ.

Φιλε revil, ειμαι μαζι σου....Φοβερη νικη και τεραστια ατμοσφαιρα!! Ειχα παει μαζι με ενα φιλο Αεκτζη και τον επιασα σε καποια φαση να ειναι με ανοιχτο το στομα βλεποντας τι γινεται στο γηπεδο, και γυρναει και μου λεει:"Τετοια πραγματα ευχομαι να δουμε και στην ΑΕΚ(την μπασκετικη) καποια στιγμη...

Θυμαμαι χαρακτηριστικα οταν ξαναξεφυγαμε με 10 (μας ειχαν φτασει στους 3) και το ματς ειχε κριθει, 10 χιλιαδες κοσμος εκανε ουυυυ σε καθε επιθεση της Ταου λες και ηθελε και αλλη διαφορα...

Παντα τετοια απο τον κοσμο που αμα θελει μπορει να κανει το γηπεδο απορθητο!

Δημοσ.

anthony τη στιγμη που μας ειχαν φτασει που εκανε ο Γκερσον νοημα να μαμηθουμε στις φωνες νομιζα οτι γινοταν σεισμος.

Δημοσ.

το καλυτερο ομως συνθημα που εγραψε ιστορια ητανε το "κο κο κο κο κο κο κο κο κο" με τη μουσικη του υμνου του ΠΑΟ...χαχαχαχαχαχαχαχα...Εμπνευσμενο!!!

Δημοσ.

εμπνευσμένο;;;; απο τον αντίστοιχο του ολυμπιακού που είχε ακουστεί απο παναθηναικούς; (που το έκανε κι ο μητσικόστας μιμούμενος τον κόκκαλη;)

Δημοσ.

H αληθεια ειναι οτι προσωπικα ξενερωσα μολις αρχισαν τα συνθηματα για τον ΠΑΟ.. Πως να το κανουμε ρε παιδια, θεωρω οτι η καφριλα του ποδοσφαιρου δε χωραει στο μπασκετ! Βλεπω τον Ολυμπιακο και το ευχαριστιεμαι, και ασχετα αν θελω η ομαδα μου να κερδιζει παντα, οταν βλεπω το βαζελο να αγωνιζεται ειναι χαρμα οφθαλμων..

Το μπασκετακι προσφερει φοβερο θεαμα παιδια και καπως ετσι πρεπει να το δουμε, οχι σαν πολεμο μεταξυ αιωνιων..

Θα δειτε τι ματσαρα θα γινει την Κυριακη! (Αν βεβαια ο κοσμος δεν παρασυρθει)

Δημοσ.

εγω παντως εκει που ημουν ηταν πολλα πιτσιρικια με τους πατεραδες τους.

Και εγω ξενερωσα που αρχισαν και ασχολιουνταν με τον παναθηναικο.

Ρε μαγκες εχουμε αγωνα μπροστα μας με την ταου,ποιος παναθηναικος?

Δημοσ.

o Aκερ το ειχε πει ο Γκερσον ειναι ο καινουργιος Παρκερ. Εδειξε παικτης για ολες τις δουλειες χτες. Μακαρι να μην ηταν τυχαιο και να βρηκαμε τον δικο μας Διαμαντιδη...

Δημοσ.

Ε!ενταξει ρε σεις, αν δεν φωναξουν και κανα 2 συνθηματα για τον ΠΑΟ τοτε δεν εχει νοημα. Αυτα τα πραγματα ειναι παραδοση.Δεν μπορω να ακουω οτι ξενερωσατε κιολας. Ειπαμε, οχι επισοδεια, οχι μπινελικια σε μαναδες κτλ αλλα ενα κλασσικο γ ο π και η λ δεν ειναι και τιποτα το σοβαρο. Ασε που στο τελος τα φωναζανε, οταν σχεδον ειχε κριθει το παιχνιδι.

Δημοσ.

Όντως ρε σεις μη γίνεστε υπερβολικοί και τα μπινελίκια έχουν τη χάρη τους...

Επιπλέον καλύτερα να το φωνάζετε τώρα που μπορείτε διότι την Κυριακή έχει θλίψη και περισυλλογή..........

Δημοσ.

loool πολυ ψηλα βλεπω τη μυτουλα σας.Πλακα θα εχει να σας τυχει καμια στραβη.

Αλλα να σας πω και κατι ρε μαγκες?Και να χασουμε την κυριακη δεν εγινε και τπτ. Η ομαδα απο περσυ αρχισε να ξαναχωνει λεφτα και πραγματικα εγω γουσταρω.Οτι και να γινει την κυριακη. Γιαυτο πηγα και πηρα το διαρκειας μετα το ματς με τον παναθηναικο. Υποστηριξη θελουν οι Αγγελοπουλοι και θα δουμε ακομα καλυτερες μερες

edit : Φιλε κριτερ αυτο που μου τη δινει ειναι να παιζουμε με την ταου και να φωναζουμε για τον παναθηναικο. Οχι το τι λεγαμε. Με τον παναθηναικο ας το φωναξουμε.Γνωμη μου παντα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...