Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έλα να δούμε ποιος την έχει πιο μεγάλη...

27 Πρωταθλήματα Ελλάδας Ανδρών ( 1946, 1947, 1950, 1951, 1954, 1961, 1962, 1967, 1969, 1971, 1972, 1973, 1974, 1975, 1977, 1980, 1981, 1982, 1984, 1998, 1999, 2000, 2001, 2003, 2004, 2005, 2006 )

9 Κύπελλα Ελλάδας Ανδρών ( 1979, 1982, 1983, 1986, 1993, 1996, 2003, 2005, 2006 )

3 Πρωταθλήματα Ευρώπης Ανδρών ( 1996, 2000, 2002 )

1 Διηπειρωτικό Κύπελλο Ανδρών ( 1996 )

3 Πρωταθλήματα Ελλάδας Γυναικών (1998, 2000, 2005 )

1 Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών ( 2000 )

Καλύφθηκες; Δεν πήρατε 7 πρωταθλήματα πήρατε 9, ε και; Να ο ουρανός να και η γη. Έχουμε 3 ευρωπαικά και μου μιλάς για Κόρατς; Ήμαρτον

Εγω δεν προσπαθησα να σου αλλαξω την ιστορια! Εσυ το εκανες!!!!

Εγω σε σεβομαι...εσυ οχι...αν και θα επρεπε!!!!!!!!!!!

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με το να αποκαλείς την ομάδα σου Αυτοκράτορα ΑΥΤΟΜΑΤΑ υποβιβάζεις τον πραγματικό Αυτοκράτορα. Ναι ξέρω ακούγεται παιδικό αλλά απο την άλλη enough is enough με αυτό το μύθο

Δημοσ.
Με το να αποκαλείς την ομάδα σου Αυτοκράτορα ΑΥΤΟΜΑΤΑ υποβιβάζεις τον πραγματικό Αυτοκράτορα. Ναι ξέρω ακούγεται παιδικό αλλά απο την άλλη enough is enough με αυτό το μύθο

Δεν αποκαλω εγω την ομαδα μπασκετ του αρη αυτοκρατορα! Ειναι η πραγματικοτητα αυτη.....ρωτα τους λιγο μεγαλυτερους σου....και προσπαθησε να μην τα βλεπεις ολα τοσο οπαδικα! Μερικες φορες πρεπει να αναγνωριζουμε σε αθτον τον τοπο την προσφορα και των αντιπαλων μας! Καλως η κακως ο Αρης εφερε το ελληνικο μπασκετ στο διεθνες προσκηνιο.

Δημοσ.

Κι εγώ που νόμιζα ότι πριν τη συμμετοχή του Άρη στα Final4 του '88, '89 και '90 το ελληνικό μπάσκετ το είχε φέρει στο προσκήνιο η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ευρώπης απ' την Εθνική το '87.......:mrgreen:

Δημοσ.
Κι εγώ που νόμιζα ότι πριν τη συμμετοχή του Άρη στα Final4 του '88, '89 και '90 το ελληνικό μπάσκετ το είχε φέρει στο προσκήνιο η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ευρώπης απ' την Εθνική το '87.......:mrgreen:

Η οποια εθνικη βασιζοταν προφανως στουs παικτες του παναθηναικου ολυμπιακου και αεκ:)

Δημοσ.

Η ομάδα του 1987 αποτελείτο από τους παρακάτω παίκτες:

* Νίκος Γκάλης,

* Παναγιώτης Γιαννάκης,

* Φάνης Χριστοδούλου,

* Παναγιώτης Φασούλας,

* Νίκος Φιλίππου,

* Αργύρης Καμπούρης,

* Μέμος Ιωάννου,

* Λιβέρης Ανδρίτσος,

* Μιχάλης Ρωμανίδης,

* Νίκος Σταυρόπουλος,

* Νίκος Λινάρδος,

* Παναγιώτης Καρατζάς.

Οι σκόρερ στο Ευρωμπάσκετ του 1987: Γκάλης 296 πόντοι (με μέσο όρο 37 - πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης), Γιαννάκης 101 (13), Φασούλας 98 (12), Χριστοδούλου 70 (9), Καμπούρης 53 (7), Ανδρίτσος 24 (4), Ρωμανίδης 18, Ιωάννου 16, Φιλίππου 16, Λινάρδος 4, Καρατζάς 2, Σταυρόπουλος 1.

Για ποιούς παίκτες του Άρη μου λες? Για τον Γκάλη και τον Γιαννάκη? Δεν το ξέρουμε λες ότι έπαιζαν στον Άρη? Οι υπόλοιποι του Άρη ποιοί ήταν στους οποίους βασίστηκε η Εθνική? Μετριότατοι παίκτες ήταν όπως και ο ίδιος ο Άρης χωρίς Γκάλη και Γιαννάκη θα ήταν ότι και οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες.

Πρώτοι σκόρερ όπως βλέπουμε ήταν οι 2 του Άρη, ένας του Πανιώνιου, ένας του ΠΑΟΚ, ένας του Ολυμπιακού, συνεχίζουμε με 1 του ΠΑΟ και οι υπόλοιποι (και του Άρη μέσα) έπονται...

Δημοσ.

Εγώ για τον Παναθηναϊκό προτιμώ το Παντοκράτορας. :mrgreen:

Δημοσ.

Δεν εχει νοημα να συνεχισει η συζητηση.......(ναι για τον Γκαλη Γιαννακη λεω που οδηγησαν την εθνικη στην κατακτηση του τροπαιου). Προφανως στο βωμο του οπαδισμου πρεπει να τα μειωσουμε ολα! Τελικα μαλλον καμια ομαδουλα ηταν αυτος ο αυτοκρατορας του βορρα....ο οποιες ετυχε να εχει ενα γκαλη!........αν και απο τα κομματια του (Ιωαννιδης,Γκαλης, γιαννακης, Βρανκοβιτσ, Ταπλερ....κτλ κτλ)..πολλες ομαδες φτιαχτηκαν;)...Tελος συζητησης απο μενα! ( αν και ξερω οτι οι σημερινοι παικτες ολυμπιακου-παναθηναικου θα συμφωνουσαν με μενα:):))

Δημοσ.
Δεν εχει νοημα να συνεχισει η συζητηση.......(ναι για τον Γκαλη Γιαννακη λεω που οδηγησαν την εθνικη στην κατακτηση του τροπαιου). Προφανως στο βωμο του οπαδισμου πρεπει να τα μειωσουμε ολα! Τελικα μαλλον καμια ομαδουλα ηταν αυτος ο αυτοκρατορας του βορρα....ο οποιες ετυχε να εχει ενα γκαλη!........αν και απο τα κομματια του (Ιωαννιδης,Γκαλης, γιαννακης, Βρανκοβιτσ, Ταπλερ....κτλ κτλ)..πολλες ομαδες φτιαχτηκαν;)...Tελος συζητησης απο μενα! ( αν και ξερω οτι οι σημερινοι παικτες ολυμπιακου-παναθηναικου θα συμφωνουσαν με μενα:):))

Μάλλον μόνο οι δημοσιογράφοι της Θεσσαλονίκης θα συμφωνούσαν, αυτοί που έβγαλαν και τον τίτλο δηλαδή.

Δε μπορεί σε τόσα χρόνια που παίζεται μπάσκετ στην Ελλάδα να απομονώνεις 7-8 και από αυτά να βγάζεις μια ομάδα κορυφαία, μόνο και μόνο επειδή έτυχε να έχει 2 παίκτες.

Δημοσ.

ωπα ρε αυτοκρατορα..

και καποιοι αλλοι χρησιμοποιoυν ακομα το μυθο του webley..

μαθε να σεβεσαι την ιστορια μιας ομαδας αυτοκρατορα του πινγκ πονγκ 8)

Δημοσ.

Στα μεσα μαζικης ενημερωσης(αθηναικα) αποκαλειται αυτοκρατορας ο αρης! Τσεκαρετε το. Επισης κατι το οποιο μαλλον δεν γνωριζετε ειναι οτι ψηφίστηκε ως η καλύτερη ομάδα, ανεξαρτήτως αθλήματος, στην ιστορία του Ελληνικού αθλητισμού πανελλαδικα! Τσεκαρετε το και αυτο αν θελετε:) Σε αυτο στο οποιο ειμαι λαθος ειναι οτι ξαναποσταρα. Δεν θα ξαναγινει! Καλη επιτυχια στις ομαδες σας.....

Δημοσ.

plakil, δυστυχώς,έχεις πολύ μεγάλη ιδέα για την ομάδα σου...

μου παραθέτεις μια ολόκληρη σελίδα με επιτευγματα,από τα οποία, τα μισά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΣΗΜΑΣΙΑ (80 αποτελέσματα στην ευρώπη???what?μαλλον πρεπει να ψαρωσω λιγο),μου αναφέρεις κόρατς,τη στιγμή που ο Παο την έχει πάρει 3,5 φορές (βάζω κ για φέτος ήδη τη μισή κούπα),μου μιλάς για τα 9(!!!!) πρωταθλήματα σου κ τις υπόλοιπες κούπες σου,τη στιγμή που αν βάλεις ΟΛΕΣ τις ομάδες που έχουν παίξει μπασκετ στην ελλάδα,κ προσθέσεις τους τίτλους τους,το άθροισμα είναι μικρότερο από τους τίτλους του πραγματικού αυτοκράτορα,και μου μιλας για ιστορια κ ανιστόρητους?

ο αυτοκρατορας του βορρά είναι πιο ταιριαστός τίτλος,μια που έχεις να συναγωνιστείς την ιστορία του παοκ,του ηρα,του καοδ κ του βαο,οπότε ναι,είσαι 1ος.

όσο για τα κομμάτια της ομάδας σου που έφτιαξαν τους άλλους,θέλεις να μου εξηγήσεις τι εννοείς?μήπως ότι δε μπορούσες να τους κρατήσεις πια? κ αν είναι αυτό, τότε, γιατί μου το πετάς στο τραπέζι? Τι με ενδιαφέρει αν πήρα τον Στόγιαν από τον άρη,που νομίζεις εσυ ότι τον πήρα,ή απο το ΝΒΑ,από όπου πραγματικά τον πήρα?

θα τρελλαθούμε σε αυτή τη χώρα...

σε λίγο θα βγει κανάς λαρισαίος *(τυχαίο παράδειγμα μανώλη,μην παρεξηγηθείς),κ θα πει οτι ο πραγματικός θρύλος της ελλάδας είναι η βυσσινή θύελλα,κ θα πεταχτεί κ ο φωστήρας να διεκδικήσει τον τίτλο αυτό μετά,κ.ο.κ.

Δημοσ.
plakil, δυστυχώς,έχεις πολύ μεγάλη ιδέα για την ομάδα σου...

μου παραθέτεις μια ολόκληρη σελίδα με επιτευγματα,από τα οποία, τα μισά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΣΗΜΑΣΙΑ (80 αποτελέσματα στην ευρώπη???what?μαλλον πρεπει να ψαρωσω λιγο),μου αναφέρεις κόρατς,τη στιγμή που ο Παο την έχει πάρει 3,5 φορές (βάζω κ για φέτος ήδη τη μισή κούπα),μου μιλάς για τα 9(!!!!) πρωταθλήματα σου κ τις υπόλοιπες κούπες σου,τη στιγμή που αν βάλεις ΟΛΕΣ τις ομάδες που έχουν παίξει μπασκετ στην ελλάδα,κ προσθέσεις τους τίτλους τους,το άθροισμα είναι μικρότερο από τους τίτλους του πραγματικού αυτοκράτορα,και μου μιλας για ιστορια κ ανιστόρητους?

ο αυτοκρατορας του βορρά είναι πιο ταιριαστός τίτλος,μια που έχεις να συναγωνιστείς την ιστορία του παοκ,του ηρα,του καοδ κ του βαο,οπότε ναι,είσαι 1ος.

όσο για τα κομμάτια της ομάδας σου που έφτιαξαν τους άλλους,θέλεις να μου εξηγήσεις τι εννοείς?μήπως ότι δε μπορούσες να τους κρατήσεις πια? κ αν είναι αυτό, τότε, γιατί μου το πετάς στο τραπέζι? Τι με ενδιαφέρει αν πήρα τον Στόγιαν από τον άρη,που νομίζεις εσυ ότι τον πήρα,ή απο το ΝΒΑ,από όπου πραγματικά τον πήρα?

θα τρελλαθούμε σε αυτή τη χώρα...

σε λίγο θα βγει κανάς λαρισαίος *(τυχαίο παράδειγμα μανώλη,μην παρεξηγηθείς),κ θα πει οτι ο πραγματικός θρύλος της ελλάδας είναι η βυσσινή θύελλα,κ θα πεταχτεί κ ο φωστήρας να διεκδικήσει τον τίτλο αυτό μετά,κ.ο.κ.

Αυτο αποκαλειται κομπλεξισμος!...Αναμενομενο!

Δημοσ.
ωπα ρε αυτοκρατορα..

και καποιοι αλλοι χρησιμοποιoυν ακομα το μυθο του webley..

μαθε να σεβεσαι την ιστορια μιας ομαδας αυτοκρατορα του πινγκ πονγκ 8)

το παίζεις ανιστόρητος ρε φίλε SCidER,ή είσαι?

Το Γουέμπλει,είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα σε ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ επίπεδο

2ο κ 3ο πιο σημαντικό επίτευγμα που έχει γίνει σε ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ επίπεδο, είναι οι 2 πορείες στους 4,πάλι από τον Παο.

επίσης, ένας ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ονομάζεται έτσι,γιατί δεν είναι σύλλογος μόνο ποδοσφαίρου... (εκτός αν στο οσφπ,το π σημαίνει ποδοσφαίρου όποτε σας συμφέρει)!.

φυσικά κ δέχομαι ότι έχεις περισσότερους τίτλους στο ποδόσφαιρο,κ το σέβομαι αυτό,όπως κ σε όλα τα αθλήματα σέβομαι τους τίτλους σου(κ στο έχω ξαναπεί,ότι σέβομαι εξίσου τους τίτλους σου στο πόλο,όπου η δική μου ομάδα φοράει μπρατσάκια κ σωσίβια σε κάθε παιχνίδι).

ακόμα,αν έχεις πάει στο μουσείο της ομάδας σου,θα έχεις παρατηρήσει φαντάζομαι ότι έχει μέσα κούπες από κανοε καγιακ για παραδειγμα...

Τέλος,αν έχεις να μιλήσεις για σεβασμό στην ιστορία μιας ομάδας, ειδικά στο μπάσκετ, η διαφορά, ιστορικά του Παναθηναικού με τους υπόλοιπους,ειναι ΧΑΩΔΗΣ!

ΥΓ:το να χρησιμοποιώ το μύθο του Γουέμπλευ,είναι γιατί απλά δεν έχω πετύχει κάτι μεγαλύτερο...

το να χρησιμοποιώ όμως,για παράδειγμα, τη νίκη μου με την ρεάλ στους 32,τη στιγμή που ο άλλος έχει κερδίσει τη μπάρτσα στους 8,ή έχει φτάσει στους 4, είναι παντελώς κουφό...γιατί θα ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε κιόλας!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...