antreaslam Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Κομπλεξισμός αποκαλείται αυτή η απάντηση: Αυτο αποκαλειται κομπλεξισμος!...Αναμενομενο! σε αυτό εδώ: μου παραθέτεις μια ολόκληρη σελίδα με επιτευγματα,από τα οποία, τα μισά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΣΗΜΑΣΙΑ (80 αποτελέσματα στην ευρώπη???what?μαλλον πρεπει να ψαρωσω λιγο) και σε αυτό εδώ: μου αναφέρεις κόρατς,τη στιγμή που ο Παο την έχει πάρει 3,5 φορές (βάζω κ για φέτος ήδη τη μισή κούπα) και σε αυτό εδώ: μου μιλάς για τα 9(!!!!) πρωταθλήματα σου κ τις υπόλοιπες κούπες σου,τη στιγμή που αν βάλεις ΟΛΕΣ τις ομάδες που έχουν παίξει μπασκετ στην ελλάδα,κ προσθέσεις τους τίτλους τους,το άθροισμα είναι μικρότερο από τους τίτλους του πραγματικού αυτοκράτορα,και μου μιλας για ιστορια κ ανιστόρητους? ..εκλασε κανεις??? με τη γνωστή πλειάδα επιχειρημάτων,αποστομώνει τους συνομιλητές του!
LL_NEO Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 scider εγώ μέσα στη μαλακία μου παρέθεσα γιατί θεωρώ τη δικιά μου ομάδα μεγαλύτερη απο τον Άρη στο μπάσκετ. Εσύ με τι ακριβώς μούτρα ειρωνεύεσαι το Γουέμπλεϋ; Έχεις μήπως τπτ καλύτερο να παραθέσεις;
SCidER Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 scider εγώ μέσα στη μαλακία μου παρέθεσα γιατί θεωρώ τη δικιά μου ομάδα μεγαλύτερη απο τον Άρη στο μπάσκετ. Εσύ με τι ακριβώς μούτρα ειρωνεύεσαι το Γουέμπλεϋ; Έχεις μήπως τπτ καλύτερο να παραθέσεις; εχω αλλα δε μπορω να το γραψω εδω μεσα...
plakil Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 ......ειπα εγω ρε οτι εχω καλυτερη ομαδα απο Ολυμπιακο και παο??????????????????????????????????? ειπα κατι τετοιο???????????? Για την ιστορια μιλησα ρεεεεεεεεεε......και την ιστορια οτι και να λετε δεν μπορειτε να την αλλαξετε ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!! Γκε γκε?? Επομενως τουμπεκι ψιλοκομενο...και οταν βγαλετε 2 χρονιες αητητοι ελατε να τα ξαναπουμε. Φιλακια........ Scider τι λεει το πουλεν μου ο Στακ??? Επαιξε καλα? Τον ηθελα να μεινει στην ομαδα....αλλα ηθελε παραπανω ευρωπουλα.
revil Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Να πω και γω κατι με το μαλακισμενο μου μυαλο. Εφοσων ο παναθηναικος εχει 3 ευρωπαικα και συ οχι, και εφοσων εχει και περισσοτερα πρωταθληματα πως ακριβως προσπαθεις να πεις οτι εχεις μεγαλυτερη ιστορια? Ναι εβγαλες το Γκαλη,ναι εβγαλες το δρακο, μαγκια σου φιλε μου αλλα ολοι απο καπου αρχιζουν. edit 1: neo ελεος ρε edit 2: Προς θεου δε μηδενιζω την ιστορια του Αρη,αυτο ελειπε,αλλα ηρεμησε κιολας.
SCidER Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Scider τι λεει το πουλεν μου ο Στακ??? Επαιξε καλα? Τον ηθελα να μεινει στην ομαδα....αλλα ηθελε παραπανω ευρωπουλα. καλο παιχτακι φαινεται, ειδικα με τους ισπανους επαιξε πολυ ωραια κια εξυπνα.. βεβαια στο πρωτο ημιχρονο δεν επαιξε επιθετικα αλλα στο δευτερο εβγαλε ματια.. επισης μην ξεχναμε οτι ηταν τριτος στην αξιολογηση Tendex μεταξυ των παιχτων... για να δουμε την συνεχεια
Kandinsky Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Ναι εβγαλες το Γκαλη,ναι εβγαλες το δρακο, μαγκια σου φιλε μου αλλα ολοι απο καπου αρχιζουν. Μια διόρθωση εδώ : Τον ένα τον έβγαλε ο Ιωνικός και τον έφτασε να βάζει 72 πόντους (Ιωνικός-Άρης 113-114 το '81) και τον άλλο η Αμερική. Ναι, μεγάλοι παίκτες, ναι δοξάστηκαν στον Άρη αλλά δεν τους έβγαλε αυτός.... edit : Θα παρακαλούσα να μην κάναμε περισσότερο πορνείο το θέμα του Ολυμπιακού απ' όσο έχει ήδη γίνει. Γι' αυτό είχα πει να ανοίξει ένα θέμα για τον Άρη (εκ νέου) αλλά δεν εισακούσθηκα.
antreaslam Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Για την ιστορια μιλησα ρεεεεεεεεεε......και την ιστορια οτι και να λετε δεν μπορειτε να την αλλαξετε ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!! Γκε γκε?? Επομενως τουμπεκι ψιλοκομενο...και οταν βγαλετε 2 χρονιες αητητοι ελατε να τα ξαναπουμε. Φιλακια........ ευχαριστώ για τα φιλάκια,τα είχα ανάγκη,γιατί πριν μου μίλησες άσχημα κ με στεναχώρησες πολύ... όχι τίποτε άλλο,αλλά μου κατέδειξες κ με ατράνταχτα επιχειρήματα,ότι πράγματι ο άρης είναι ο αυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ,γιατί έχει ΙΣΤΟΡΙΚΑ: λιγότερα πρωταθλήματα (έχεις το 1/3) λιγότερα κύπελλα 3 ευρωπαικά κ οι 2,αλλά εμείς τη μεγάλη κούπα,εσείς τις μικρές λιγότερες συμμετοχές σε φάιναλ-4 λιγότερες νίκες σε ελλάδα,διαχρονικά λιγότερες νίκες σε πρωταθλητριών,διαχρονικά κατάκτηση του τίτλου της πιο λούζερ ομάδας ευρωπαικά,μετά την μπαρτσα του ρενέσες. και τελικά έρχομαι να συμφωνήσω μαζί σου....πρέπει να κάνουν όλοι τουμπεκί... ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.