Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Περίσσευμα γραφικότητας...σοβαρέψου μωρέ! Τουλάχιστον ο spooker δεν κρυβόταν, εσύ το παίζεις κι οσία Μαρία.

μπραβο ρε blueviper, προσπαθουσα να θυμιθω πως τον λεγανε, αλλα δεν μου ρχοταν με τιποτα!:)

Δημοσ.
A,θα ερθετε ολοι δηλαδη?:mrgreen:

χαχαχαχα!

φοβερο το χιουμορ σου, γελανε κι οι πετρες!

ετσι ετσι, κομπλεξ με το μεγαλυτερο μπασκετικο λαο στην ελλαδα ολοι.

μπειτε και στο σαιτ της ευρωλιγκας να χαζεψετε καμια φωτο απ'το παλαι, καλο θα σας κανει.

ναι ναι, απο εμας τους.....100!

8) 8) 8) 8)

Δημοσ.
Edit:

@rookie74

Δε μας αδειάζεις τη γωνιά κι εσύ βρε παληκαρά; Πήξαμε στους γαυροφονιάδες, βαζελοφονιάδες και χανουμοφονιάδες εδώ μέσα. Δεν πάτε καλύτερα να βγάζετε το άχτι σας στην τουαλέτα, να ηρεμήσουμε κι όλοι οι υπόλοιποι που έχουμε μάθε να χρησιμοποιούμε κάτι περισσότερο από το 0,000003% του εγκεφάλου μας, σε αντιδιαστολή με τους δικούς σας εγγενείς περιορισμούς;

"εγγενείς"??..."αντιδιαστολή"??... πωπω, καλέ τι ωραίες λεξούλες!!! Κομματάκι δύσκολες όμως για εμάς τους αγράμματους "παληκαράδες". Δε μου το ξαναλές, λιγότερο επιστημονικά όμως??

Γιατί το χ3σ1μ0 που θα φας αν μου την ξαναπείς χωρίς να σε πειράξω, δε θα είναι καθόλου επιστημονικό!!!:evil: :evil: ΑΝΤΕΕΕ... ΟΜΟΡΦΑΑΑ!!!

Δημοσ.
...και οταν λεμε αυτικρατορας εννοουμε ΑΡΗΣ...

Μη με εξωθήσεις να σου ομολογήσω ποιος μου έρχεται συνειρμικά στο μυαλό όταν λέμε "αυτιστικός". Τουλάχιστον τότε θα είχες και μια επαρκέστατη δικαιολογία, καθώς και την κατανόηση και συμπάθειά μου.

A,θα ερθετε ολοι δηλαδη?

LOL! :mrgreen:

Ρε blueviper επειδή εσύ κι εγώ είμαστε το ίδιο άτομο πάει να πει ότι όλοι κάνουν την ίδια δουλειά?

Εντάξει, αλλά εμείς το κάνουμε με τακτ και προσεκτικές κινήσεις, όχι φόρα παρτίδα κι όποιον πάρει ο Χάρος. Λίγα προσχήματα, καμία εικονική μάχη για να ρίξουμε στάχτη στα μάτια, υπέρμετρη βαρύτητα στο ζήτημα ip, διαφορετικές ώρες ανά τακτά χρονικά διαστήματα και βγήκαμε νικητές!

...σα να με ακούω να μιλάω νοιώθω! :D

Δε μου το ξαναλές, λιγότερο επιστημονικά όμως??

Ευχαρίστως να χρησιμοποιήσω και τη "λαϊκή" διάλεκτο που το νιονιό σου την αντιλαμβάνεται καλύτερα: όξω rookie απ' την παράγκα.

Και κάτι ακόμα...πειράζεις την αισθητική μου, για να μην αναρωτιέσαι κι όλας σε τι έφταιξες και σου την είπαν. Το άλλο το πράσινο το παληκάρι έφαγε ban όταν άρχισε να μιλάει σαν τσουκαλοειδές περί Αεκότας και Gay-ros. Στην ίδια συνωμοταξία βρίσκεσαι κι εσύ κι αδιάφορο μου είναι αν είσαι γαύρος. Αποδέκτης της χλέυης θα γίνεις κι όπως έστρωσες θα κοιμηθείς.

Δημοσ.

Θέλω να ξέρετε πως δεν επεμβαίνω, όχι επειδή είμαι καλούλης αλλά επειδή περιμένω να μου δώσετε την αφορμή.

Δημοσ.
Μη με εξωθήσεις να σου ομολογήσω ποιος μου έρχεται συνειρμικά στο μυαλό όταν λέμε "αυτιστικός". Τουλάχιστον τότε θα είχες και μια επαρκέστατη δικαιολογία, καθώς και την κατανόηση και συμπάθειά μου.

LOL! :mrgreen:

Εντάξει, αλλά εμείς το κάνουμε με τακτ και προσεκτικές κινήσεις, όχι φόρα παρτίδα κι όποιον πάρει ο Χάρος. Λίγα προσχήματα, καμία εικονική μάχη για να ρίξουμε στάχτη στα μάτια, υπέρμετρη βαρύτητα στο ζήτημα ip, διαφορετικές ώρες ανά τακτά χρονικά διαστήματα και βγήκαμε νικητές!

...σα να με ακούω να μιλάω νοιώθω! :D

Ευχαρίστως να χρησιμοποιήσω και τη "λαϊκή" διάλεκτο που το νιονιό σου την αντιλαμβάνεται καλύτερα: όξω rookie απ' την παράγκα.

Και κάτι ακόμα...πειράζεις την αισθητική μου, για να μην αναρωτιέσαι κι όλας σε τι έφταιξες και σου την είπαν. Το άλλο το πράσινο το παληκάρι έφαγε ban όταν άρχισε να μιλάει σαν τσουκαλοειδές περί Αεκότας και Gay-ros. Στην ίδια συνωμοταξία βρίσκεσαι κι εσύ κι αδιάφορο μου είναι αν είσαι γαύρος. Αποδέκτης της χλέυης θα γίνεις κι όπως έστρωσες θα κοιμηθείς.

φιλε στα @@ μου, δεν ειμαι υποχρεωμενος να σου αποδειξω τιποτα.

ας σου πει ο μοδερατορ που ειδα οτι μπηκε τωρα αν ειμαστε ενα ατομο η περισσοτερα.

ισως ετσι βοηθηθεις στο να εμπεδωσεις την ανυπαρξια σου.

φιλια, παω σε αλλο φορουμ....

θελω να φαω ησυχος το σουβλακι μου...εεεε σορρυ το καλαμακι μου ηθελα να πω!!:-D :-D :-D :-D

Δημοσ.

Nα με συμπαθάτε πάντως αγαπητοί μοδεράτορες και υπερμοδεράτορες αλλά μόλις τώρα μου ήρθε στο μυαλό ότι εμένα, τον blueviper (δλδ εμένα...:roll: ) και τον nontasg μας εφυστικώσατε με μπανάκι μιας ημέρας και μας στείλατε για κατούρημα (αγαπητέ Luci) χωρίς να βρίσουμε, χωρίς να χρησιμοποιήσουμε τις ακραίες εκφράσεις που γράφτηκαν σήμερα εδώ μέσα από νεοφερμένους μάλιστα, απλώς και μόνο λόγο ειρωνίας....

Και σήμερα, μετά τα μπινελίκια και τις χοντράδες το μόνο που ακούστηκε ήταν η φράση αλά ΟΗΕ του The_Player και η δική σου Luci.

Με λυπεί να σκέπτομαι ότι αν είχα αρχίσει στην ειρωνία τα παιδιά αυτά, όπως εύκολα μπορώ να κάνω, τότε ίσως και να μην έγραφα τώρα εδώ....

Δημοσ.

ΑΑΑ!!!...Καλέ, το ξέχασα. Εσύ είσαι μορφωμένος...ΠΑΡΑμορφωμένος θα έλεγα...

Κόφτο τωρα γιατί θα σε φτύσω και θα σου λερώσω το ταγέρ...

Α!!! παρεπιπτόντως είναι χλεύη και όχι χλέυη (μορφωμένε)

Δημοσ.
Nα με συμπαθάτε πάντως αγαπητοί μοδεράτορες και υπερμοδεράτορες αλλά μόλις τώρα μου ήρθε στο μυαλό ότι εμένα, τον blueviper (δλδ εμένα...:roll: ) και τον nontasg μας εφυστικώσατε με μπανάκι μιας ημέρας και μας στείλατε για κατούρημα (αγαπητέ Luci) χωρίς να βρίσουμε, χωρίς να χρησιμοποιήσουμε τις ακραίες εκφράσεις που γράφτηκαν σήμερα εδώ μέσα από νεοφερμένους μάλιστα, απλώς και μόνο λόγο ειρωνίας....

Και σήμερα, μετά τα μπινελίκια και τις χοντράδες το μόνο που ακούστηκε ήταν η φράση αλά ΟΗΕ του The_Player και η δική σου Luci.

Με λυπεί να σκέπτομαι ότι αν είχα αρχίσει στην ειρωνία τα παιδιά αυτά, όπως εύκολα μπορώ να κάνω, τότε ίσως και να μην έγραφα τώρα εδώ....

ΕΒΡΙΣΕ ΚΑΝΕΙς ΑΠΟ ΕΜΑς?

αλλοι ξεκινησαν τα εμετικα περι βουλγαριας....

αλλα μεχρι εκει φτανει το μυαλο τους....

Δημοσ.

Για να σε βοηθήσω rookie74, ο ακραία επιστημονικός όρος που επεξηγεί το λάθος που μόλις συνάντησες και σε συγκλόνισε λέγεται "κεκτημένη ταχύτητα". Το ίδιο επιστημονικά όμως μπορεί να ερμνευθεί η ποιοτική συνεισφορά σου περί "βαζελολαγών"...ονομάστηκε Avnanous Artiriosklirotikous. Να το θυμάσαι στο μέλλον, αν σε ρωτήσουν.

Α, και το "χ3σ1μ0", γράφεται "χέσιμο" κανονικά, αλλά μ' αρέσει γιατί είσαι 1337 user.

Δημοσ.
χαχαχαχα!

φοβερο το χιουμορ σου, γελανε κι οι πετρες!

ετσι ετσι, κομπλεξ με το μεγαλυτερο μπασκετικο λαο στην ελλαδα ολοι.

Και σε χαλαει το δικο μου χιουμορ?Εσυ τι συνεχιζεις να λες ανεκδοτα?
μπειτε και στο σαιτ της ευρωλιγκας να χαζεψετε καμια φωτο απ'το παλαι, καλο θα σας κανει.

ναι ναι, απο εμας τους.....100!

8) 8) 8) 8)

Θες εισητηριακι για φετος Ευρωλιγκα να δεις πως ειναι 20,000 ανθρωποι στο ΟΑΚΑ?

Βασικα εχεις δει σε οποιοδηποτε αθλημα 20,000 ανθρωπους?

Βασικα εχεις δει γενικα 20,000 ανθρωπους?

Βασικα εχεις μιλησει ποτε με ανθρωπους?

Κοιτα ποιοι μιλανε ρε φιλε,η ομαδα πουχει τοσο λιγους φιλαθλους που το ονομα της ειναι κυριο ονομα...αφου ολοι γνωριζονται με τα μικρα τους

Δημοσ.
Για να σε βοηθήσω rookie74, ο ακραία επιστημονικός όρος που επεξηγεί το λάθος που μόλις συνάντησες και σε συγκλόνισε λέγεται "κεκτημένη ταχύτητα". Το ίδιο επιστημονικά όμως μπορεί να ερμνευθεί η ποιοτική συνεισφορά σου περί "βαζελολαγών"...ονομάστηκε Avnanous Artiriosklirotikous. Να το θυμάσαι στο μέλλον, αν σε ρωτήσουν.

Α, και το "χ3σ1μ0", γράφεται "χέσιμο" κανονικά, αλλά μ' αρέσει γιατί είσαι 1337 user.

Έλα βρε κουτό. Εγώ σ' αγαπάω...μην κάνεις έτσι!!

Μπορώ να μάθω πολλά πράγματα από σένα. Κι εσύ από μένα.

Έλα να σε κάνω μάκια τώρα...μμμμμμμμματς, μμμμμμμουτς:oops: :oops: ;) ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...