Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Kandinsky.

α) βρες κάποιον που έμεινε χωρίς ban ενώ του άξιζε

β) και κάνε report

α)Τώρα που τά σβήσατε? Βγάλτα πάλι στον αέρα να δούμε αν οι πρωινοί διάλογοι δικαιολογούσαν μπαν ή όχι.

β) Ρούφιο ο kandinsky δε γίνεται. Η μόνη φορά ever που ρεπορτάρισα κάποιον ήταν με τον αληταρά που ποστάριζε χιλιάδες κωλοδάχτυλα.

Μπορεί να μην είμαστε κι οι πιό έξυπνοι άνθρωποι Luci αλλά μαλάκες δεν είμαστε. Δε μπορεί να πιστέψω ότι εμένα χωρίς μπινελίκια με μπανάρουν ενώ τον πάσα ένα που απ' το πρώτο μήνυμα γαμωσταυρίζει του χαιδεύουν το κεφαλάκι. Ενοχλεί το στυλάκι μου κάποιους, τό'χω πάρει χαμπάρι....

Δημοσ.

Καταλαβαίνεις βέβαια πως με γενικολογίες δεν μπορώ να κρίνω κατά πόσο έχεις δίκιο ή άδικο. Δεν είμαι ο πάπας, ούτε καν ο θεός, μπορεί όντως να μου ξέφυγε κάτι -πάντως ο αυτοκράτορας και ο ll δεν χαϊδεύτηκαν ιδιαίτερα.

Δημοσ.

Ούτε εγώ μπορώ να ξέρω τί συμβαίνει. Το αν χαιδεύτηκε ή όχι ο αυτοκράτορας δεν το ξέρω διότι δεν είδα κάποιο ποστ που να αναφέρει τί απέγινε όπως έτυχε στις δύο περιπτώσεις που ξαποστείλανε εμένα.

Τέλος πάντων, ας μην το κουράζουμε περαιτέρω. Τα ποστ αυτά δεν ειχαν ερωτηματικό χαρακτήρα αλλά διαπιστωτικό για κάτι που θεωρώ αστείο : Αν δεν υπάρχει συγκεκριμένο κόλλημα τότε το μόνο συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι βρίσιμο και αλητεία in, ειρωνία out. Πολύ unfair φάση και κάπου θα πρέπει να το κοιτάξετε εκεί στο moderator' s area.

Δημοσ.

Καλα ρε μαγκες ακομα συνεχιζετε αυτο το παραμυθακι?

Να δουμε ποσες αριαναρες θα βγουν ακομα να μιλησουν ετσι απο τη μια στιγμη στην αλλη.

Λες να βαλω και γω τους κολλητους μου να γραφτουν και να αρχισουμε να βριζουμε το βαζελο στο τοπικ του?δε θα ειμαστε το ιδιο ατομο :D

edit : Lucifer αν θες τη γνωμη μου ειστε υπερβολικα καλοι με το ολο σκηνικο εδω σημερα.φιλικα

Δημοσ.
Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα μικρό κοριτσάκι που φορούσε ένα κόκκινο σκουφάκι και τη λέγανε κοκκινοσκουφίτσαααα... Αποφάσισε λοιπόν μια μέρα να ανοίξει ένα μαγαζί με αθλητικά μέσα στο δάσοοοος... Οι δουλειές πήγαιναν πάρα πολύ καλά και ο καλύτερος πελάτης της ήταν ένας ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΓΟΟΟΟΣ... Τόσο καλός που η κοκκινοσκουφίτσα του έκανε συχνά δωράκια με τα ψώνια του... Κάποια μέρα όμως ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΓΟΣ έμαθε μπάσκετ και τον πήρε πολύ ψηλά τον αμανέ και άρχισε και έλεγε και έλεγε και έλεγε... Τώρα όμως που η κοκκινοσκουφίτσα θα φέρει και είδη μπάσκετ στο μαγαζί θα τον ρουπώσει πάλι το ΛΑΓΟ και θα ησυχάσουμε όλοι και θα επανέλθουν όλα σε τάξηηηη...!!!!

ΑΑΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑ!!! ΒΑΖΕΛΟΚΟΥΤΑΒΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ!!!!

που λες φίλε μου,είχα 2 επιλογές...

να σου κάνω report,για τις ηλιθιοτητες που πετάς αψήφιστα, ή να σου απαντήσω..

προτιμώ το 2ο όμως...

Είσαι γεννημένος το 74,έχεις περάσει τέτοιες πίκρες στη ζωή σου με συνεχόμενες 4άρες,κ τώρα είσαι από πάνω... ειδικά για εσένα που τα έχεις ζήσει αυτά,δε θα έπρεπε να μιλάς για πελατειακές σχέσεις...ντροπή!

όσο για το μπάσκετ,μάλλον αντίθετα έγινε φιλαράκο... άλλοι το απαξίωσαν όταν δεν είχαν ομάδα,κ το ξανα-ανέβασαν όταν έφτιαξαν ομάδα....

επίσης, για να μας αποκαλείς λαγούς,σημαίνει οτι συμμετέχεις στα κατά καιρούς σκηνικά που έγιναν εκτός αγων.χώρων,οπότε καταλαβαίνω την πικρία σου,καθότι έχεις δεχθεί ανελέητο κυνηγητό σε παγκράτι,πατήσια,κορυδαλλό, νίκαια και φάληρο...(δεν ήμουν εκεί φυσικά, έχω πολυ περισσότερο σοβαρές ασχολίες από το να παίζω ξύλο για τις ομάδες...απλά πέφτω στο επίπεδό σου για να σου απαντήσω)....

αλλά τι μπορείς να περιμένεις από κάτι τύπους που κλείνοντας το μήνυμά τους,αποδεικνύουν ότι ο τσουκαλάς πάνω από το δεντρο,έχει βρει ομοίους του να τον ακολουθούν?

ψιτ...μια φιλική συμβουλή προς εσένα κ μόνο,γιατί εσύ κ άλλος ένας εδώ μέσα είστε απόγονοι του τσουκαλά μόνο...

Αν κερδίσεις την κυριακή,μην πανηγυρίσεις...σκέψου ότι έρχεται κ 2ος γύρος,κ κρύψου,παιξτο αδιάφορος....

φιλάκια!

Εννοείται οτί το δούλεμα από τους σοβαρούς γάβρους(ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ,εδω μέσα,υπάροχυν ΠΟΛΛΟΙ,όπως κ αεκτσηδες),θα το δεχτώ,θα το βουλώσω τελείως,'η θα τους την πω φιλικά...

αν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι είναι διαφορετικό το ένα από το άλλο,δε θα κάτσω να στο μάθω εγώ...

Δημοσ.

Μεταξυ μας αντρεαςλαμ αν σε κερδισω την κυριακη θα το πανηγυρισω τρελα.

να σου υπενθυμισω κατι απλως κανοντας σου μια ερωτηση.

Ποτε ηταν η τελευταια φορα που ο ολυμπιακος περασε τον παναθηναικο 2 νικες?:D

Δημοσ.

Αν κερδίσεις την κυριακή,μην πανηγυρίσεις...σκέψου ότι έρχεται κ 2ος γύρος,κ κρύψου,παιξτο αδιάφορος....

Και υποθετω οτι στη συνεχεια θα σκεφτει οτι του χρονου υπαρχει κι αλλος γυρος στο ΣΕΦ και παει λεγοντας?

Δημοσ.
που λες φίλε μου,είχα 2 επιλογές...

να σου κάνω report,για τις ηλιθιοτητες που πετάς αψήφιστα, ή να σου απαντήσω..

προτιμώ το 2ο όμως...

Είσαι γεννημένος το 74,έχεις περάσει τέτοιες πίκρες στη ζωή σου με συνεχόμενες 4άρες,κ τώρα είσαι από πάνω... ειδικά για εσένα που τα έχεις ζήσει αυτά,δε θα έπρεπε να μιλάς για πελατειακές σχέσεις...ντροπή!

όσο για το μπάσκετ,μάλλον αντίθετα έγινε φιλαράκο... άλλοι το απαξίωσαν όταν δεν είχαν ομάδα,κ το ξανα-ανέβασαν όταν έφτιαξαν ομάδα....

επίσης, για να μας αποκαλείς λαγούς,σημαίνει οτι συμμετέχεις στα κατά καιρούς σκηνικά που έγιναν εκτός αγων.χώρων,οπότε καταλαβαίνω την πικρία σου,καθότι έχεις δεχθεί ανελέητο κυνηγητό σε παγκράτι,πατήσια,κορυδαλλό, νίκαια και φάληρο...(δεν ήμουν εκεί φυσικά, έχω πολυ περισσότερο σοβαρές ασχολίες από το να παίζω ξύλο για τις ομάδες...απλά πέφτω στο επίπεδό σου για να σου απαντήσω)....

αλλά τι μπορείς να περιμένεις από κάτι τύπους που κλείνοντας το μήνυμά τους,αποδεικνύουν ότι ο τσουκαλάς πάνω από το δεντρο,έχει βρει ομοίους του να τον ακολουθούν?

ψιτ...μια φιλική συμβουλή προς εσένα κ μόνο,γιατί εσύ κ άλλος ένας εδώ μέσα είστε απόγονοι του τσουκαλά μόνο...

φιλάκια!

Εννοείται οτί το δούλεμα από τους σοβαρούς γάβρους(ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ,εδω μέσα,υπάροχυν ΠΟΛΛΟΙ,όπως κ αεκτσηδες),θα το δεχτώ,θα το βουλώσω τελείως,'η θα τους την πω φιλικά...

αν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι είναι διαφορετικό το ένα από το άλλο,δε θα κάτσω να στο μάθω εγώ...

Λοιπόοοοοον...

1) report?? Απειλή είναι αυτό?..Απαντώ:ΧΕΣΤΗΚΑ.Μήπως θα με κάνει ντα ο δάσκαλος?

2)Δε θα σταθώ καν στη μικρή σου ιστορική αναδρομή,διότι απαξιώ, αλλά θα πάω κατευθείαν σε αυτό που μου την κάρφωσε: Στο γήπεδο παληκάρι μου έχω πάει στη ζωή μου μόνο ΜΙΑ ΦΟΡΑ και αυτή πριν μια εβδομάδα με τη ΡΟΜΑ, ακριβως επειδή καταδικάζω αυτή την καφρίλα και την τσουκαλίλα για την οποία με κατηγορείς...γι' αυτό ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ να ξαναπείς κάτι τέτοιο.

Όσο για το επίπεδό μου δεν το φτάνεις ούτε με ελικόπτερο.Ίσως γι'αυτό δεν κατάλαβες ότι το παραμυθάκι ήταν ένα κόσμιο αστείο. Στο κάτω κάτω ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΑΝΩ?? ΕΣΥ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΔΩ?? ΕΕΕΕ??

3)Μόλις συνειδητοποιήσεις πόσο μαλακισμένα μου απάντησες, θα το εκτιμούσα πραγματικά αν μου ζητούσες συγνώμη (και ούτε γάτα, ούτε ζημιά, ΟΚ?)

Δημοσ.
Στο γήπεδο παληκάρι μου έχω πάει στη ζωή μου μόνο ΜΙΑ ΦΟΡΑ και αυτή πριν μια εβδομάδα με τη ΡΟΜΑ, ακριβως επειδή καταδικάζω αυτή την καφρίλα και την τσουκαλίλα για την οποία με κατηγορείς...γι' αυτό ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ να ξαναπείς κάτι τέτοιο.

Όσο για το επίπεδό μου δεν το φτάνεις ούτε με ελικόπτερο.Ίσως γι'αυτό δεν κατάλαβες ότι το παραμυθάκι ήταν ένα κόσμιο αστείο.

Όποιος γράφει "ΑΑΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑ!!! ΒΑΖΕΛΟΚΟΥΤΑΒΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ!!!!", χάνει καπάκι οποιαδήποτε αξίωση μη ταύτισης με την καφρίλα και τσουκαλίλα που -τάχα μου- καταδικάζει. Φαντάζομαι πως αν δεν την καταδίκαζες κι όλας, θα μας είχες βάλει στα 4 και θα μας πήγαινες τσουλώντας στην ανηφόρα.

Η κοσμιότητα του αστείου ήταν το σήμα κατατεθέν του. Μάλιστα αυτή η περιβόητη κοσμιότητα ήταν πιο αστεία κι από το αστείο.

Στο κάτω κάτω ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΑΝΩ?? ΕΣΥ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΔΩ?? ΕΕΕΕ??

Υπάρχει καμία απαγόρευση εισόδου από τους κανόνες και δεν το πήρα χαμπάρι; Να λύσω και τα οπαδικά σκυλιά να πέσουν να τον κατασπαράξουν τον ανίερο αλλόθρησκο, αν είναι έτσι. :P

Και την πλατεία Καραϊσκάκη(ς) πάντως, δεν την διασχίζουν μονάχα οι απόγονοι του εθνικού μας ήρωα.

Δημοσ.
Στο γήπεδο παληκάρι μου έχω πάει στη ζωή μου μόνο ΜΙΑ ΦΟΡΑ

Και προλαβες και μας ετρεξες κιολας ε? επειδη ειδα να μιλας για πρασινους λαγους κλπ. στο γηπεδο πηγες μια φορα αλλα φανταζομαι στα σκηνικα εισαι μεσα.

Δημοσ.
α)Τώρα που τά σβήσατε? Βγάλτα πάλι στον αέρα να δούμε αν οι πρωινοί διάλογοι δικαιολογούσαν μπαν ή όχι.

β) Ρούφιο ο kandinsky δε γίνεται. Η μόνη φορά ever που ρεπορτάρισα κάποιον ήταν με τον αληταρά που ποστάριζε χιλιάδες κωλοδάχτυλα.

Μπορεί να μην είμαστε κι οι πιό έξυπνοι άνθρωποι Luci αλλά μαλάκες δεν είμαστε. Δε μπορεί να πιστέψω ότι εμένα χωρίς μπινελίκια με μπανάρουν ενώ τον πάσα ένα που απ' το πρώτο μήνυμα γαμωσταυρίζει του χαιδεύουν το κεφαλάκι. Ενοχλεί το στυλάκι μου κάποιους, τό'χω πάρει χαμπάρι....

Να ξέρεις kandinsky ότι πάνω απ'όλα συνήθως μετράνε οι φιλίες στα forums και είναι λογικό για κάποιους(όχι για μένα βέβαια,στο δικό μου forum δε δουλεύω έτσι,ούτε και οι άλλοι mods....).Όταν φάγαμε το ban τότε δικαίως το φάγαμε γιατί το είχαμε ξεσκίσει στο offtopic.....Αλλά σαφώς δεν είχε λεχθεί καμμία βρισιά!!Γι αυτό σου λέω,άστο να πάει.....Μη δίνεις σημασία.....Το τι ξεφεύγει και τι όχι από την επίβλεψη ενός moderator καθορίζεται από πολλούς λόγους....:)

ΥΣ:sorry για το offtopic μήνυμα στο thread του Ολυμπιακού.......

Δημοσ.

Nώντα, το offtopic δεν επισύρει μπαν εκτός κι αν είσαι εγκάθετος που προσπαθεί συστηματικά να κάνει κακό στο φόρουμ. Τα μπινελίκια και οι καφρομαγκιές όμως επισύρουν.

Δημοσ.
Nώντα, το offtopic δεν επισύρει μπαν εκτός κι αν είσαι εγκάθετος που προσπαθεί συστηματικά να κάνει κακό στο φόρουμ. Τα μπινελίκια και οι καφρομαγκιές όμως επισύρουν.

Χαίρω πολύ.......Το σωστό είναι να σβήνονται τα offtopic posts και τίποτα άλλο.....Παλιότερα κι εγώ έκανα μαλακίες εδώ μέσα και δικαίως αντιμετωπίστηκα ως αντιμετωπίστηκα....Όμως αποφάσισα να σταματήσω να πολυασχολούμαι με το μπλα μπλα και να μη δίνω σημασία σε ό,τι λέει ο καθένας και ηρέμησα.....Κάνε κι εσύ το ίδιο.:)

Λοιπόν τέλος offtopic,επί του θέματος:τι ώρα παίζει ΟΣΦΠ-ΠΑΟ αύριο;

Δημοσ.
να σου υπενθυμισω κατι απλως κανοντας σου μια ερωτηση.

Ποτε ηταν η τελευταια φορα που ο ολυμπιακος περασε τον παναθηναικο 2 νικες?:D

Και γω να σου θυμισω οτι το τελος αυτης της σεζον που λες βρηκε τον Ρατζα πανω στο τραπεζακι της γραμματειας του ΣΕΦ

Το μπασκετ εχει ενα καλο/κακο σε σχεση με το ποδοσφαιρο.Ειναι αρκετα πιο "ελιτιστικο"(δηλαδη τις περισσοτερες φορες κερδιζει ο καλυτερος) και εχει πλευ-οφφς.Αλλο να με κερδισεις 1 φορα και αλλο να με κερδισεις σε σειρα 5 παιχνιδιων.Εγω το μονο ματσακι,του Κυπελλου το πηρα, και ακομα και αν χασω αυριο εχω τα πλευ-οφφς οπου πιστευω οτι ειναι πιο πιθανο να σου σπασω την εδρα παρα να μου την σπασεις εσυ(ΑΠΟΨΗ μου ετσι?Φυσικα ο καθενας λεει οτι πιστευει για την ομαδα σου).Ο μονος πραγματικα λογος που θελω πολυ το αυριανο ματς ειναι γιατι εκτος των 4 γραμμων του γηπεδου ολοι οι υπολοιποι παραγοντες ειναι υπερ σου,αν σε κερδισω αυριο πιστευω οτι σε ριχνω στο καναβατσο για αλλα 5 χρονια

Παρεπιπτοντως,τωρα τα λεω στην νυφη να τα ακουσει η πεθερα,συγκεκριμενα εσυ εισαι απο τους πιο νορμαλ Ολυμπιακους εδω μεσα,τωρα καποιοι αλλοι που ξεκινησαν τα πρασινοι λαγοι θαναι υποθετω απογονοι του στολου,κοτοπουλα με κρανη κτλ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...