tzoni007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Και γω να σου θυμισω οτι το τελος αυτης της σεζον που λες βρηκε τον Ρατζα πανω στο τραπεζακι της γραμματειας του ΣΕΦ Το μπασκετ εχει ενα καλο/κακο σε σχεση με το ποδοσφαιρο.Ειναι αρκετα πιο "ελιτιστικο"(δηλαδη τις περισσοτερες φορες κερδιζει ο καλυτερος) και εχει πλευ-οφφς.Αλλο να με κερδισεις 1 φορα και αλλο να με κερδισεις σε σειρα 5 παιχνιδιων.Εγω το μονο ματσακι,του Κυπελλου το πηρα, και ακομα και αν χασω αυριο εχω τα πλευ-οφφς οπου πιστευω οτι ειναι πιο πιθανο να σου σπασω την εδρα παρα να μου την σπασεις εσυ(ΑΠΟΨΗ μου ετσι?Φυσικα ο καθενας λεει οτι πιστευει για την ομαδα σου).Ο μονος πραγματικα λογος που θελω πολυ το αυριανο ματς ειναι γιατι εκτος των 4 γραμμων του γηπεδου ολοι οι υπολοιποι παραγοντες ειναι υπερ σου,αν σε κερδισω αυριο πιστευω οτι σε ριχνω στο καναβατσο για αλλα 5 χρονια Παρεπιπτοντως,τωρα τα λεω στην νυφη να τα ακουσει η πεθερα,συγκεκριμενα εσυ εισαι απο τους πιο νορμαλ Ολυμπιακους εδω μεσα,τωρα καποιοι αλλοι που ξεκινησαν τα πρασινοι λαγοι θαναι υποθετω απογονοι του στολου,κοτοπουλα με κρανη κτλ... και γω θυμαμαι οταν σου εσπαγα τα μουτρα στα final four και γυρναγες κλαμενος πισω ελλαδα λεγοντας.. εε του χρονου παλι.. του χρονου.. και normal ολυμπιακος ποιος ειναι ρε? αυτος που συμφωνει με τις βλακειες που γραφεις?
revil Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 lol και το αστειο ειναι οτι δεν επιασες το συνειρμο μου. αυτο που προσπαθησα να πω ειναι οτι θα το ευχαριστηθω αν κερδισω αυριο πολυ απλα γιατι εχει πολλα χρονια να συμβει,το να σε περναω 2 νικες. Μεχρι εκει,δεν ηθελα να πω τπτ λιγοτερο και τπτ περισοτερο. tzoni007 νορμαλ ολυμπιακος ειναι αυτος που εκτος γηπεδου προσπαθει να σκεφτει τα πραγματα πιο αντικειμενικα. Δηλαδη εσυ δεν πιστευεις οτι ο παναθηναικος εχει ακομα καλυτερη ομαδα ας πουμε? Τωρα μεσα στο γηπεδο και γω μαζι σου φιλαρακι,εκει θα πιστευω οτι θα τους πατησουμε
KaizerSoze Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 και γω θυμαμαι οταν σου εσπαγα τα μουτρα στα final four και γυρναγες κλαμενος πισω ελλαδα λεγοντας.. εε του χρονου παλι.. του χρονου.. και normal ολυμπιακος ποιος ειναι ρε? αυτος που συμφωνει με τις βλακειες που γραφεις? Καλα,και εγω στην μπαλα σουχα ριξει 4 σε τελικο κυπελλου Ασε μας ρε φιλε,φαε καλυτερα λεμονι,λιγοτερο ξινισμενο απο τις εποχες Εντι Τζονσον ειναι... Απο τοτε σε παω πιπα κωλο εμπλοκη και κωλοφερατζα οπου σε βρω,ρε περσυ σου εριξα 30αρα σπιτι σου,σε πηγα αιμα 3-0 στους τελικους,φετος ηρθα στο προπονητικο μου κεντρο aka ΣΕΦ και σε εστειλα απο τον πρωτο γυρο εξω και επεται συνεχεια.Παρεπιπτοντως με ειχες κερδισει σε 2 φαιναλ φορ αλλα 3 αστερακια στην μπλουζα μου εχω εγω,εσενα σε επιανε απο τοτε πελατη με Μπανταλονα και Ρεαλ ο Μαγκας των Τιτλων Νορμαλ Ολυμπιακος ειναι αυτος που εχει εστω το δυσθεωρητο για σενα διψηφιο αριθμο IQ και μιλαει με λεξεις και οχι με ασυναρτητους φθογγους (περιεργο,στο ποστ σου δεν ειπες ουτε ενα "Αντε γεια..." ).Και κυριως ειναι ο ανθρωπος που δεν θεωρει οτι το μπασκετ ειναι ενα αθλημα που παιχτηκε 1993-1997,οπως εγω το δεχομαι οτι παιζεις μονος σου στην μπαλα αλλα δεν εχω γυρισει ποτε να πω "ελα μωρε πια μπαλα"
Forensick Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 ποσο γελιο εχει να τρωγεστε για ομαδες. keep fighting, i ll bring the pop korn.
nontasg Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 ποσο γελιο εχει να τρωγεστε για ομαδες. keep fighting, i ll bring the pop korn. And i'll bring coca cola......
KaizerSoze Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Άντε γαμήσου λοιπόν και κάνε και report και κάνε και ban και κάνε και μπανιο βρωμιάρη έ βρωμιάρη!!!! Koιτα ο θειος του ο νιντζα ο πλουσιος στην Αμερικ δερνει τον θειο σου και στο δικο του δεν χωραει στο δικο σου κολυμπαει,στο δικο του κανει τουμπες στο δικο σου κωλοτουμπες,στο δικο του κανει μπλουμ στο δικο σου τσοκομπλπουμ,στο δικο του κανει κρος στο δικο σου μοτο κροςς στο δικο του ειναι ναυτης στο δικο σου πεζοναυτης και αστροναυτης και στο φιναλε ω,τι σου πε και προσβολαααααα και την αγαπας και θες να την κανεις το κοριτσι σου,γιαυτο τραβα διαβασε γιατι αυριο πρωτη ωρα εχεις Εμεις κι ο κοσμος μας και εχει απροειδοποιητο Ούτως ή άλλως δε θα ξανασχοληθώ με κανέναν σας! Εμ το εχεις μαθει καλα απο το μπασκετ,οταν δεν σε περνει ειναι "ελα μωρε,αφου δεν ασχολουμαι"...
KaizerSoze Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 ποσο γελιο εχει να τρωγεστε για ομαδες. keep fighting, i ll bring the pop korn. Φιλε ειλικρινα,δεν φταις εσυ συγκεκριμενα,απλα εχω ΣΙΧΑΘΕΙ τα "μην μαλωνετε σε φορουμ,get a life,I'll bring the popcorn" και τετοια υπερβολικα... Σιγα μην τσαντιζομαι αληθινα επειδη καφριλιζω με ενα τυπο σε ενα φορουμ,ουτε θα ψαξω να βρω τον ρουκι74 να παιξουμε μπουνιες,ουτε θα κλειστω σπιτι μου να περιμενω να ποσταρει ουτε τιποτα,και το φαγητακι μου θα φαω και την βολτιτσα μου θα παω και ολα μια χαρα θα ειναι.Ειναι πραγματικα εκνευριστικο να προσπαθει καποιος να σε "χωρισει" και να κανει τον "ηρεμο παρατηρητη" σε ενα "καυγα" που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.Για μενα αυτο φιλε ειναι φθηνη επιδειξη ψευδους ανωτεροτητας, και καλα ποσο υπερανω εισαι... Μια σωστοτερη αντιμετωπιση πιστευω θα ηταν,και το μονο δεκτο προσωπικα απο μενα, "Ξεκολλατε γιατι γαματε το τοπικ,πηγαιντε αλλου".Εκει ρισπεκτ.Ομως να μας επιδικνυεις το αυτονοητο,οτι δεν εχει νοημα να πλακωνομαστε σε ενα φορουμ ειναι τουλαχιστον καιροσκοπικη βιτρινα Φτύσ' τα αρχίδια σου κι εσύ ρε μπινέ καλλιτέχνη Εχω την αισθηση πως ο μονος λογος που μπηκες στο τοπικ ειναι για να δεις αν εχει κανεις διπλο αυτοκολλητο Πανινι του Τσιαντακη για να συμπληρωσεις το αλμπουμ Μουντιαλ '98 και πως ο ορισμος της βραδυνης διασκεδασης για σενα ειναι 1 καλο ματς με υπερατου "Αεροπλανα"
sniper_206 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Εχω την αισθηση πως ο μονος λογος που μπηκες στο τοπικ ειναι για να δεις αν εχει κανεις διπλο αυτοκολλητο Πανινι του Τσιαντακη για να συμπληρωσεις το αλμπουμ Μουντιαλ '98 και πως ο ορισμος της βραδυνης διασκεδασης για σενα ειναι 1 καλο ματς με υπερατου "Αεροπλανα" LOL Kaizer! Ξύπνα Λούσιφερ, έχεις δουλειά... Έχει ματσάκι στις 5 και ανυπομονώ να δω αν θα επαναληφθεί το σκηνικό του κυπέλλου ή θα κάνουμε επιτέλους μια νίκη!
Lucifer Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 χεχαχεχαχαχα τι σου λένε ρε keyser. μείνετε εντός θέματος κτλ κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.