Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
O Oλυμπιακός πάντως δεν έχει ηγέτη. Δεν έχει έναν άνθρωπο με κρύο αίμα όπως ήταν αυτό το αισχρό τέρας (:mrgreen:), ο Τόμιτς, που δεν καταλάβαινε τίποτα. Όλοι οι "ηγέτες" κρύφτηκαν στο τέλος όπως έκαναν και στο ματς κυπέλλου. Εκεί που έπρεπε κάποιος/οι να πάρει/ουν την ομάδα στην πλάτη του/ς θόλωσαν. Διότι δε μπορώ να πιστέψω ότι παίκτης όπως πχ ο Ντόμερκαντ, ενώ βάζει το ένα τρίποντο πίσω απ' το άλλο, απ' τα μισά της 4ης περιόδου και μετά να ψάχνεις να τον βρεις. Όπως και τον Άκερ. Ο Πεν δε μ' αρέσει, δεν έχει τα φόντα να κατευθύνει την ομάδα και μου έκανε εντύπωση που στο τέλος έβαλε κάποιες βολές....

Και εσένα φίλε Kandinsky ποιός σου είπε οτι ο γίγας Toμιτς ήταν εξαρχής κρύο αίμα ?? ή ηγέτης??

Το χτεσινό παιχνιδάκι το χάσαμε απο λάθη μας.. η διαφορά με την δυναμικότητα της ομάδας του βάζελου έχει μηδενιστεί!! Η ομάδα στρώνει και μας ετοιμάζει να μας βγάλει στους δρόμους.. αποψή μου!!

Τα λέμε αδέρφια...

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Λοιπόν.

Από την στιγμή που άνοιξε και πάλι το ΜπλαΜπλα, υπήρχε μια άγραφη συγκατάβαση από την πλευρά των mod σχετικά με την ελαστικότητα στα αθλητικά thread. Ήταν αυτονόητο πως δεν περιμέναμε να μιλάει κανείς για το αποτέλεσμα ενός αγώνα στην καθαρεύουσα και το πως ένα "πόσο καλά γάμησε σήμερα η ομάδα" ήταν αναμενόμενο και προβλεπόμενο. Υπήρχε μια σχετική ανοχή στον τρόπο έκφρασης χαράς, λύπης, αμφιβολίας, απογοήτευσης, ακόμα και θυμού.

Μέχρι σήμερα. Το σκεπτικό "έλα μωρέ, είπε και μια κουβέντα παραπάνω" σταματάει εδώ και τώρα, εφ' εξής κάθε υβριστική συμπεριφορά θα τιμωρείται με μακρόχρονο ban. Μπορείτε να πετάτε όσες σπόντες θέλετε, μπορείτε να ειρωνεύεστε την απόδοση μιας ομάδας, αν δεν έχετε την εγκράτεια να τα αντέξετε όμως αυτά και από τους άλλους, θα πρότεινα να μην μπλέξετε στην κουβέντα. Σας την σπάνε οι σποντίτσες του Lucifer? Ή απαντάτε παρομοίως ή κάνετε τουμπεκί. Χυδαιολογίες κομμένες. Εντελώς.

Αυτό είναι postαρισμένο και στα υπόλοιπα αθλητικά θέματα.

Και -αυτό θα ακουστεί άσχημο- δεν είναι συζητήσιμο.

μπραβο Lucifer.αντε μπας και σοβαρευτουνε καποιοι εδω μεσα (που το γ@μ.... το θεμα),και μπορεσουμε και εμεις να συμετασχουμε στην συζητηση.

Δημοσ.

BTW καποιοι υποθετουν οτι οταν γυρισει ο Μασιγιαουσκας θα προσθετουν απλα ποντους,δηλαδη ξερω γω ο Ολυμπιακος θα παιζει με 6

Δημοσ.
Και εσένα φίλε Kandinsky ποιός σου είπε οτι ο γίγας Toμιτς ήταν εξαρχής κρύο αίμα ?? ή ηγέτης??

Δεν ήταν. Όταν ήρθε με τον Τάρλατς ήταν αμούστακα παιδιά και ιδίως αυτός σχεδόν για σφαλιάρες. Όμως, όταν ωρίμασε ήταν το μυαλό της ομάδας και προκαλούσε το σεβασμό.

Δεν μπορούμε όμως να συγκρίνουμε έμπειρους και ώριμους παίκτες με τον Τόμιτς όταν πρωτοξεκινούσε, θα τον συγκρίνουμε με τη δική του ωριμότητα. Διότι τον Ντόμερκαντ, τον Άσερ και τους λοιπούς τους πήρα για να δώσουν την ωριμότητα τους στην ομάδα και όχι να πρέπει να έρθει κάποιος άλλος να μας ξελασπώσει. Και στα δύο ματς με τον ΠΑΟ, οι Αμερικανοί στα τελευταία λεπτά δεν υπήρχαν στο γήπεδο.

Το χτεσινό παιχνιδάκι το χάσαμε απο λάθη μας.. η διαφορά με την δυναμικότητα της ομάδας του βάζελου έχει μηδενιστεί!! Η ομάδα στρώνει και μας ετοιμάζει να μας βγάλει στους δρόμους.. αποψή μου!!

Τα λέμε αδέρφια...

Δεν αντιλέγει κανείς ότι αυτοκτόνησε ο Ολυμπιακός. Φαντάσου όμως να ήταν ματς πλευ οφ το χθεσινό. Τί θα λέγαμε πάλι? Ότι "είμαστε νέα ομάδα"? Και για πόσο καιρό ακόμα θα το λέμε? Του χρόνου αν κάνει καμμιά μεταγραφή και φύγουν οι φετινοί Αμερικανοί πάλι νέα ομάδα δε θα είμαστε?

Εγώ δε δέχομαι τίποτα σα δικαιολογία όπως δε νομίζω ότι δέχτηκε και ο προπονητής. Αφού μπορούμε ας κερδίσουμε! Όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση.

Αν δλδ στο τέλος του πρωταθλήματος μετράμε 6 ήττες από ΠΑΟ και οι 5 να είναι στο νήμα, τί θα λέμε? Ότι "η διαφορά με ΠΑΟ εκμηδενίστηκε"?

edit : Όσο για τον Ματσε δεν ξέρω αν ήταν και αυτός μέσα αν θα κερδίζαμε, αυτό ποτέ δεν μπορείς να το πεις με σιγουριά. Όπως φάνηκε και στο Παγκόσμιο, χωρίς καλό άσσο να ρολάρει λίγο το παιχνίδι τα βρήκε σκούρα κι αυτός διότι καλείτο να κάνει τον Σπάιντερμαν και να σηκώσει μόνος του το βάρος της δημιουργίας παιχνιδιού. Κι εδώ το ίδιο μάλλον συμβαίνει, με τον Πεν να θεωρώ ότι είναι πολύ λίγος...

Δημοσ.

χωρίς να θέλω να σας προκαλέσω, το 3ποντο του μουλαομέροβιτς σας έδωσε το παιχνίδι,άσχετα αν δε μπορέσατε να το κρατήσετε στα χέρια σας.Γιαυτό δε χρειάζετε να τον κράζετε τόσο!

Μην ξεγελιέστε ότι έχει εκμηδενιστεί η διαφορά μεταξύ των 2 ομάδων,στηριζόμενοι στο ότι είναι τραυματίας ο μασιγιάουσκας, ενώ στην αντίπερα όχθη,τη δική μας,είναι τραυματίας ο βούγιανιτς,που είναι επίσης

"υπερ-παίχτης"...

Ακόμα,φυσικά ισχύει ότι οι ξένοι του οσφπ χρείαζονται προσαρμογή,όπως χρειάζονται κ αυτοί του παο, που -προσωπική άποψη-.θεωρώ ότι μπασκετικά βρίσκονται μια κλάση πάνω,σε σύγκριση ένας προς ένας.

(ειδικά γιαφτόκας κ ντελκ,χρειάζονται αρκετό χρόνο προσαρμογής).

Τέλος πάντων, κρίμα που μια καλή εχθρική ατμόσφαιρα,μετατράπηκε σε πεδίο μάχης,ενώ πιο πριν είχε κερδίσει τις εντυπώσεις με την υποστήριξη στην ομάδα της.

ΥΓ: ο ντομερκατ, είναι πολύ μέτριος παίχτης,κ το λέω παροτι σε 2 παιχνίδια μας έχει φορτώσει με 40 πόντους και 10 τρίποντα. είνια μια λίγο χειρότερη έκδοση κουουσμα...

Δημοσ.

Καντινσκυ απο τον ακερ δεν περιμενεις την πειρα του γιατι ειναι εντελως απειρος.23 χρονων που δεν εχει παιξει ποτε του σοβαρα παρα μονο αλλαγη 4-5 λεπτα.

αντρεα ειλικρινα φιλαρακι ας βαζει 20 ποντακια το καθε παιχνιδι ο ντομερ και ας ειναι ασχετος.

δυστυχως δεν ειναι ολοι διαμαντιδηδες να κανουν 1891891 δουλειες μεσα στο γηπεδο

Δημοσ.

revil,δεν είπα ότι είναι διαμαντίδης ,ή ότι όλοι πρέπει να είναι διαμαντίδηδες.(!!!)!

απλά, σας λέω ότι εξαιτίας του ότι είναι υπερβολικά μονοδιάστατος, θα υπάρξουν πάρα πολλά παιχνίδια που θα τελειώνει με 5 προσπάθειες και 4 πόντους. Ακόμα δνε είναι καθόλου καλός αμυντικός, δε βοηθάει στην κυκλοφορία της μπάλας,κ τέλος, δείχνει να ψιλοκρύβεται,όταν το παιχνίδι μπαίνει στα τελευταία 5 λεπτά!

ΥΓ: για να σας βγάλει η ομάδα στους δρόμους,όπως είπε κάποιος φίλος πριν, θέλει ακόμα δουλειά πολύ,και μεταγραφές πιο πολλές. Το μεγάλο βήμα έγινε,κ ονομάζεται γκέρσον. Από δω κ πέρα,με ένα καλό ξεκαθάρισμα-σκούπισμα το καλοκαίρι,κρατώντας 6-7 από τους φετινούς κ ρίχνοντας ένα ακόμα καλό πακέτο,θα μπορεί να κοιτάξει πολύ ψηλά!

ΥΓ2:εκείνο το παληκάρι ο αγαδάκος,με τις αμίμητες δηλώσεις,που εξαφανίστηκε?τοον έχετε ακόμα?

Δημοσ.

Νομιζω οτι τον εχουμε δωσει.

btw χθες παιζαν οι 2 απο τις 3 πιθανοτερες ομαδες της ευρωπης για να σηκωσουν την κουπα συμφωνα με το παμε στοιχημα.

2,50 ο παο 5,5 η τσσκα και 6,5 ο ολυμπιακος.

Δημοσ.
Καντινσκυ απο τον ακερ δεν περιμενεις την πειρα του γιατι ειναι εντελως απειρος.23 χρονων που δεν εχει παιξει ποτε του σοβαρα παρα μονο αλλαγη 4-5 λεπτα.

αντρεα ειλικρινα φιλαρακι ας βαζει 20 ποντακια το καθε παιχνιδι ο ντομερ και ας ειναι ασχετος.

δυστυχως δεν ειναι ολοι διαμαντιδηδες να κανουν 1891891 δουλειες μεσα στο γηπεδο

Όταν έλεγα "ωριμότητα" σαφώς και δεν θα περίμενα να έχει ο Άκερ την ωριμότητα που έχει κάποιος μεγαλύτερος του αλλά την ωριμότητα ενός παίκτη που έστω και νεαρός (σχετικά, διότι για Aμερική όσο νά'ναι δεν είναι και παιδαρέλι) που έχει παίξει κολλεγιακό, έχει παίξει -έστω και λίγο- στους Πίστονς. Και τις απαιτήσεις αυτός τις αύξησε με την καταπληκτική του εμφάνιση με την Ταου.

Τέλος πάντων, δεν έχει και τόσο νόημα να το ψειρίζουμε. Ας δούμε τί θα μας φέρει το μέλλον...

Δημοσ.
χωρίς να θέλω να σας προκαλέσω, το 3ποντο του μουλαομέροβιτς σας έδωσε το παιχνίδι,άσχετα αν δε μπορέσατε να το κρατήσετε στα χέρια σας.Γιαυτό δε χρειάζετε να τον κράζετε τόσο!

Για να καταλαβω. Ας πουμε οτι πεφτει ενα βρεφος απο τον πρωτο όροφο και ειμαι απο κατω και το πιάνω. Ειμαι ηρωας, το εσωσα. Αν μετα απο ένα λεπτο, εκει που εχουν μαζευτει οι γειτονες και μου δινουν συγχαρητηρια, το σκασω με το κεφαλι στο πεζοδρομιο και σκοτωθει, υποθετω οτι εκ του αποτελεσματος εγω θα φαω την κατακραυγη και θα παω φυλακη. Σωστα?

Ηθικό διδαγμα : Το αποτελεσμα μετραει.

Βαση λοιπον του ηθικου διδαγματος, ο Μουλα οχι απλα θελει κραξιμο, αλλα να μην ξαναπαιξει σε αγωνα του ολυμπιακου.

ΥΓ: ο ντομερκατ, είναι πολύ μέτριος παίχτης,κ το λέω παροτι σε 2 παιχνίδια μας έχει φορτώσει με 40 πόντους και 10 τρίποντα. είνια μια λίγο χειρότερη έκδοση κουουσμα...

Ο Ντομερκαντ ειναι ακριβως για αυτη τη δουλεια. Τον βαζεις να σου πεταξει τα τριποντα. Μην ξεχνας οτι πεν και ντομερκαντ παιζουν αρκετα λεπτα μαζι λογω απουσιας του ματσε. Δεν πηρες τον Ντομερακντ για να σου καθαρισει τα παιχνιδια. Αλλα αμα ειναι στην μερα του θα στο κανει. Μια χαρα μεταγραφη ειναι λοιπον....Απλα προεκυψε ενα μερος του παιχνιδιου του να πρεπει να καλυπτει τον Ματσε.

Δημοσ.
Για να καταλαβω. Ας πουμε οτι πεφτει ενα βρεφος απο τον πρωτο όροφο και ειμαι απο κατω και το πιάνω. Ειμαι ηρωας, το εσωσα. Αν μετα απο ένα λεπτο, εκει που εχουν μαζευτει οι γειτονες και μου δινουν συγχαρητηρια, το σκασω με το κεφαλι στο πεζοδρομιο και σκοτωθει, υποθετω οτι εκ του αποτελεσματος εγω θα φαω την κατακραυγη και θα παω φυλακη. Σωστα?

Ηθικό διδαγμα : Το αποτελεσμα μετραει.

Βαση λοιπον του ηθικου διδαγματος, ο Μουλα οχι απλα θελει κραξιμο, αλλα να μην ξαναπαιξει σε αγωνα του ολυμπιακου.

Πολύ λάθος λογική...

Σκέψου,ότι όταν το μωρό πέφτει, από κάτω είστε 5... ο ένας,με μαγικό τρόπο , καταφέρνει να σώσει το μωρό,αλλά έχει λουμπάγκο κ αρθριτιδα,κ όταν ζητάει βοήθεια από τους άλλους 4,εκείνοι σφυρίζουν αδιάφορα.του πέφτει το μωρό,κ σκοτώνεται...η κατακραυγή είναι ίδια για όλους!

οι συμπαίκτες του κρύφτηκαν,όταν μια επίθεση πριν,1 δευτερόλεπτο πριν το τέλος, σούταρε υπό πίεση από τα 7 μέτρα,και έδινε τη νικη στον οσφπ.

επίσης,δε φταίει αυτός που κανένας δεν έκανε φάουλ στον μπατιστ κ ευστοχησε σε 3ποντο,ούτε φταίει αυτός αν δεν έγινε ούτε ενα σκριν στην επαναφορά της μπάλας,ούτε ότι δνε ξεμαρκαριστηκε ούτε ένας παίχτης του οσφπ να πάρει τη μπάλα κ να κυλήσει ο χρόνος,ούτε που στα 10 δευτερόλεπτα ο πεν δεν ήξερε τι να κάνει τη μπάλα κ την έχασε.

Απλά έκανε μια λάθος πάσα!

Ο Ντομερκαντ ειναι ακριβως για αυτη τη δουλεια. Τον βαζεις να σου πεταξει τα τριποντα. Μην ξεχνας οτι πεν και ντομερκαντ παιζουν αρκετα λεπτα μαζι λογω απουσιας του ματσε. Δεν πηρες τον Ντομερακντ για να σου καθαρισει τα παιχνιδια. Αλλα αμα ειναι στην μερα του θα στο κανει. Μια χαρα μεταγραφη ειναι λοιπον....Απλα προεκυψε ενα μερος του παιχνιδιου του να πρεπει να καλυπτει τον Ματσε.

παιδιά,καθαρά πληροφοριακά, ο μάτσε δεν είναι ο σούπερμαν,ούτε καν ο μποντίρογκα.

ένας ντομερκατ είναι,απλά με καλύτερη κίνηση,περισσότερους τρόπους να βάλει τη μπάλα στο καλάθι,λιγότερο "κότα",αλλά: πολύ κακός αμυντικός,και επιθετικά θέλει όλη την ομάδα να είναι στημένη επάνω του για να βγαίνει απο τα σκριν να σουτάρει ελεύθερος.

κ τέλος,κάποιος πρέπει να πει στο παιδοβούβαλο, ότι δε θα παίξει ποτέ σοβαρό μπάσκετ αν συνεχίσει έτσι στην καριέρα του.

(ευχάριστες εκπλήξεις από το γαβρο,ο στακ,που μεγάλωσε αλλά για 15-18 λεπτά είναι ακομα ΣΟΥΠΕρ,κ ο πιτσιρικάς ο βασιλόπουλος)

Δημοσ.
Νομιζω οτι τον εχουμε δωσει.

btw χθες παιζαν οι 2 απο τις 3 πιθανοτερες ομαδες της ευρωπης για να σηκωσουν την κουπα συμφωνα με το παμε στοιχημα.

2,50 ο παο 5,5 η τσσκα και 6,5 ο ολυμπιακος.

το τριτο φαβορι δεν ειστε εσεις αλλα η μπαρτσελονα. εχεις υποψην σου ποσα

εδωσε φετος? το παμε στοιχημα ψαχνει για βλακες μου φαινετε.

edit: α το γραφεις με βαση αυτο που λεει το παμε στοιχημα οκ . σορρυ . απλα ειναι εντελος ακυρο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...