Kandinsky Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Aυτά να τα βλέπουν τα δίποδα που επετέθησαν στην αποστολή της Ρόμα και όσοι τους γνωρίζουν (διότι όλο και κάποιοι τους γνωρίζουν, δεν πιστεύω οτι εμφανίστηκε ολόκληρη ομάδα κάφρων, επιτέθηκε στο λεωφορείο και κανείς δεν τους είδε και δεν τους ξέρει). Οι Ιταλοί δεν είναι καλά παιδάκια. Το βλέπουν τώρα -δυστυχώς- όσοι πήγαν εκεί. Ας ελπίσουμε να μην έχουμε χειρότερα και να μην τραυματιστεί κανεις άλλος.....
adi32 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 τελικα εκτος με το Σολιντ παμε καλυτερα απο εντος περισυ ισοπαλια και δυο ηττες στα τελευταια λεπτα και φετος 2 ισοπαλιες εκτος και 2 ηττες εντος μαλλον πρεπει να τον κρατησουμε μονο για τα εκτος αυτος ο Τοτι πολυ καραγκιοζης αλλα μας το εχωσε μολις μπηκε ο γκαντεμης
tzinos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 τι σκατα πινει αυτος ο σολιντ ρε παιδια?? Ειναι δυνατον να βγαζει τον πατσα που ειναι κοντραλρισμενος παιχτης και βοηθαει και στην αμυνα και στην κυκλοφορια και να βαζει τον κοστουλα αμυντικο χαφ. Ειδικα οταν εχουμε χαμενο το κεντρο! Και βγαζει μετα και τον τζολε και βαζει τον μπορχα!!! να μην υπαρχει κανεις στο κεντρο να κρατησει μπαλα. Πρωτη φορα κατεβηκε με σωστο συστημα στο τσου λου και εδειξε να πιανει. Μου θυμιζε οδηγιες φουτμπαλ μανατζερ, 4-2-3-1 με τα χαφ σε tight marking, short pass, long shots μονο τα through pass λυπαναι διοτι παλι δεν τραβηξε ο ριμπο, αλλα να δινει την μπαλα που? ερημεια μπροστα, ο καστιγιο ελειψε πολυ σε αυτο το ματς. Επρεπε να ειχε ριξει οκκα και καφε μεσα γυρο στο 60, να φρεσκαρει το κεντρο να κρατησει μπαλα και να βγει λιγο μπορστα να μην μας εχουν κλεισμενους συνεχεια. Ετσι οπως επαιζε ηταν θεμα χρονου το 1-1 και μη χειροτερα. Ο σεζαρ ειναι μαγεια, τεραστιο σεντερ μπακ (με τα νευρακια του). Ο ζεβλακοφ ειχε σκαμπαναβεσματα αλλα ειχε καποια πολυ καλα καθαρα τακλιν. Αμυντικα ειναι και αυτος αριστος αλλα δεν βοηθαει καθολου μπροστα. Ο ντομι παλι το αναποδο, αν και στην ευρωπη το παλευει πιο πολυ αμυντικα, ειναι πιο σοβαρος απο οτι στην ελλαδα. Απο κει και περα το κεντρο κρατησε 20 λεπτα μονο και επιθεση δεν υπηρχε. Δεν μπορει ελληνικη ομαδα να παιξει γρηγορο passing game, ειναι αδυνατο δυστηχος και αυτη ειναι η διαφορα μας με της ομαδες του εξωτερικου.
2arkoudi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Παντως δεν τα πηγε ασχημα ο Θρυλος σημερα εμενα μου αρεσε.
littlelouievegos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 τι σκατα πινει αυτος ο σολιντ ρε παιδια?? Ειναι δυνατον να βγαζει τον πατσα που ειναι κοντραλρισμενος παιχτης και βοηθαει και στην αμυνα και στην κυκλοφορια και να βαζει τον κοστουλα αμυντικο χαφ. Ειδικα οταν εχουμε χαμενο το κεντρο! Και βγαζει μετα και τον τζολε και βαζει τον μπορχα!!! να μην υπαρχει κανεις στο κεντρο να κρατησει μπαλα. Οχι εβαλε ο Spalletti τον Vucinic και θα επαιζε μπροστα και αυτος.. Ουσιαστικα δλδ ηθελε να βαλει 3 στην ευθεια πισω Ανατολακης-Κωστουλας-Cesar και να παιξει με 1 αμυντικο χαφ τον Στολτιδη.. Απλα αμεσως εφαγε το goal παει πιο πισω ο Vucinic και περνα τον Κωστουλα αμεσως δευτερο αμυντικο χαφ παλι.. Τωρα για τον Τζολε δεν εχεις αδικο(αν και το κεντρο χαμενο ηταν) για μενα καλυτερα να εβγαινε ο Maric ηταν πολυ πιο κουρασμενος και με θολωμενο μυαλο.. Πρωτη φορα κατεβηκε με σωστο συστημα στο τσου λου και εδειξε να πιανει. Μου θυμιζε οδηγιες φουτμπαλ μανατζερ, 4-2-3-1 με τα χαφ σε tight marking, short pass, long shots μονο τα through pass λυπαναι διοτι παλι δεν τραβηξε ο ριμπο, αλλα να δινει την μπαλα που? ερημεια μπροστα, ο καστιγιο ελειψε πολυ σε αυτο το ματς. Επρεπε να ειχε ριξει οκκα και καφε μεσα γυρο στο 60, να φρεσκαρει το κεντρο να κρατησει μπαλα και να βγει λιγο μπορστα να μην μας εχουν κλεισμενους συνεχεια. Ετσι οπως επαιζε ηταν θεμα χρονου το 1-1 και μη χειροτερα. Συμφωνω για το συστημα απλα εγω θεωρω οτι και Καφε και Οκκα και Μαραντονα να εβαζε παλι θα το τρωγαμε. Εστω και αν δεν το τρωγαμε παλι ΓΕΛΟΙΑ απο τον φιλοτιμο πλην ανημπορο (εδω και μια δεκαετια για Ευρωπη) Ανατολακη.. Δεν κραταμε μπαλα δεν αναπτυσσομαστε σωστα μολις προηγουμαστε αμεσως πληρης πανικος.. Ο σεζαρ ειναι μαγεια, τεραστιο σεντερ μπακ (με τα νευρακια του). Ο ζεβλακοφ ειχε σκαμπαναβεσματα αλλα ειχε καποια πολυ καλα καθαρα τακλιν. Αμυντικα ειναι και αυτος αριστος αλλα δεν βοηθαει καθολου μπροστα. Ο ντομι παλι το αναποδο, αν και στην ευρωπη το παλευει πιο πολυ αμυντικα, ειναι πιο σοβαρος απο οτι στην ελλαδα. Απο κει και περα το κεντρο κρατησε 20 λεπτα μονο και επιθεση δεν υπηρχε. Δεν μπορει ελληνικη ομαδα να παιξει γρηγορο passing game, ειναι αδυνατο δυστηχος και αυτη ειναι η διαφορα μας με της ομαδες του εξωτερικου. Γρηγορο passing game και κινηση σωστη στο χωρο καθως και αλληλοκαλυψεις στην αμυντικη λειτουργια ειναι πραγματα ανηκουστα για ελληνικες ομαδες. Ο Cesar για εμενα δεν αποτελει εκπληξη καθολου. Το παλληκαρι εχει περασει απο πολυ μεγαλες ομαδες και το μονο που δεν τον κρατησε σε καμια ειναι ο χαρακτηρας του.. Ο Ολυμπιακος σιγα σιγα δειχνει οτι πιστευει ολο και ποιο πολυ στις δυναμεις του.. Οι ηττες εντος εδρας ειναι λαθος τροπος χειρισμου του προπονητη αλλα οσο ευκολα εχουν χαθει τα τελευταια χρονια τοσο ευκολα ξανακερδιζονται.. Το Καραισκακη ειναι μεγαλη εδρα δεν φοβαμαι για εντος φοβαμαι τα εκτος πρεπει να αντιμετωπιζονται πιο σωστα.. Ελπιζω το καλοκαιρι να δωσει καλο budget.. Και κατι μου λεει οτι θα δωσει (ειναι τα 3χρονα για τα διαρκειας ) αλλωστε φευγουν Τζολε, Ριμπο, ο Μπαρμπα Γιωργης (ελπιζω να σταματησει δεν του κραταω κακια αλλα δεν μπορει το παιδι..) και αλλοι. Ειδωμεν..
anthony_88 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Εγω παλι πιστευω οτι για μια ακομη φορα χασαμε μεγαλη ευκαιρια... Και δεν ξερω ποτε επιτελους θα κερδισουμε... Εν τω μεταξυ οι ισοπαλιες δωρον αδωρο, διοτι δεν κερδιζουμε εντος...
KaizerSoze Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Aν το σκεφτειτε,αν κερδιζατε την Ρομα εντος και χανατε και τα 2 εκτος,πιο πολλους βαθμους θα ειχατε τωρα
blueviper Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Οι ηττες εντος εδρας ειναι λαθος τροπος χειρισμου του προπονητη αλλα οσο ευκολα εχουν χαθει τα τελευταια χρονια τοσο ευκολα ξανακερδιζονται.. Μπα...το δεύτερο θέλει κόπο, το πρώτο θέλει τρόπο. Υπάρχει καμία ένδειξη πως ο επί 1.5 χρόνο προπονητής μας που έχει πλέον δει και την καλή και την ανάποδη, θα αλλάξει χειρισμό; Το παληκάρι κάνει ό,τι μπορεί για να γατζωθεί γιατί έχει καταλάβει πως πλησιάζουν τα τελευταία του. Τεμπέληδες οι μεν, προβοκάτορες και ψεύτες οι δε. Γενικώς φταίει όλο το σύμπαν πλην του ιδίου και δε θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που ανέλαβε μερίδιο ευθύνης για την εικόνα του Ολυμπιακού, η οποία άλλωστε είναι μια χαρά (και 2 τρομάρες) σύμφωνα με τα λεγόμενά του. ο Μπαρμπα Γιωργης (ελπιζω να σταματησει δεν του κραταω κακια αλλα δεν μπορει το παιδι..) και αλλοι. Δεν μπορούμε ως σωματείο να επαφιόμαστε στο φιλότιμο απόσυρσης του καθενός. Αν κάτι πληρώνουμε ακόμα είναι οι τιμητικές συντάξεις. Αν κάποιος δεν σταματάει, δε χρειάζεται φυσικά να τον πετάξεις σαν το σκυλί (που στο μεταξύ έχει καλοφάει) μετά από 10 χρόνια...συζητάς μαζί του και του εξηγείς πως ο προπονητής (αν έχεις!) δεν σε έχει στα πλάνα του και θα ήταν καλύτερο για την υστεροφημία σου να βρεθεί μια εναλλακτική. Θα φύγεις με το κεφάλι ψηλά και πάνω σε ασπίδα σαν το Μαζεστίξ. Τι διάολο...προπονητή, τεχνικό επιτελείο και Πρόεδρα δεν έχει αυτή η ομάδα που θα καθορίσει επιτέλους τις βάσεις σχεδιασμού του νέου Ολυμπιακού; Οι παίχτες καθορίζουν πότε θα μπουν και πότε θα βγουν; Αν δεν μπορούσε πάντως ο Γιώργος, ας άφηνε τον Πατσατζόγλου μέσα που ανέπτυξε και λαρύγγια από την ακούσια ξεκούραση χρόνων.
KaizerSoze Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Oτι λεμε εμεις με τον Γκουμα.Δεν μου φταιει κανεις Γκουμας αν τον εχω ακομα σεντερ μπακ.Αν ειχαν φιλοτιμο θα του λεγανε "Αγορι μου,δεν θα δεις 11αδα ουτε σε φιλικο,θες να αποχωρησεις ή θες να σε πληρωνουμε κανονικα και να μαζευεις μπαλες".Τωρα εκτιθεται....
blueviper Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Καλώστονα και καλή αναπροσαρμογή στις ηθικότερες πλέον ανάγκες του forum! Τι να λέμε...εδώ ο Ευρωπαίος προσπαθούσε να μεταπείσει τον Γεωργάτο να συνεχίσει. Ποιον; Τον παίχτη που πλέον παίζει 20 παιχνίδια και το μόνο που συγκρατείς είναι 2 σέντρες που βρήκαν κεφάλι συμπαίχτη του. Ντάξει...αγαπήσαμε, σηκώσαμε στα χέρια, μας πήραν τα ζουμιά, πονέσαμε, αποχαιρετήσαμε και καλωσορίσαμε το συγκεκριμένο παίχτη ουκ ολίγες φορές, νισάφι. Ας πάει στην ευχή της Παναγιάς για να τον θυμόμαστε όπως του πρέπει...ως φραπεδόφιλο δηλαδή!
KaizerSoze Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Εμ τι,μαλακας ηταν ο Καντονα?Και η αληθεια ειναι πως αν εξαιρεσεις την περιπτωση Ζινταν κατα συμπτωση μαλλον,δεν θυμαμαι αλλο μεγαλο-προφανως δεν συγκρινω μεγεθη,συγκρινω νοοτροπιες-να φευγει με ψηλα το κεφαλι.Εμεις τον Κριστοφ τον βαζαμε μεχρι τα 38 ξερω γω... Μα τι τους εχει πιασει να αποδειξουν οτι δεν τους αγγιζει ο χρονος?
littlelouievegos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 @blueviper Δεν διαφωνω μαζι σου τα ιδια λεμε οπως και καθε σκεπτομενος φιλαθλος του Ολυμπιακου.. Σαφως και ο Sollied φερει τεραστιο μεριδιο ευθυνης για την εικονα του Ολυμπιακου γενικα, αλλα καποια στιγμη πρεπει να καταλαβουμε οτι οτι πληρωνεις σε αυτη την ζωη αυτο περνεις.. Με ποιες περγαμηνες ηρθε ο Κος Sollied στον Ολυμπιακο δλδ τι το ιδιαιτερο ειχε να παρουσιασει το βιογραφικο του που επεισε τον Κο Κοκκαλη οτι αξιζε να αλλαξει τον Μπαγεβιτς για αυτον; Και για να μην παρεξηγηθω δεν ειμαι οπαδος του πριγκηπα απλα θεωρω οτι εφοσον κρινεις Κε Κοκκαλη οτι θελεις κατι παραπανω δεν πας σε λυσεις μη δοκιμασμενες τυπου Sollied αλλα σε εμπειρο τεχνικο..Δοκιμασμενο Αλλα οι προπονητες που σεβονται τον εαυτο τους θελουν και ενα Α budget και ειναι λογικο. Εγω δεν ονειροβατω δεν θελω το ΑΑ αλλα ενας Α διαλογης μπορουσε να ειχε ερθει.. Τελοσπαντων μην το κουραζουμε αυτα ειναι γνωστα εδω και χρονια.. Οτι δινεις θα παρεις, απλα στεναχωριεμαι γιατι βλεπω τον κοσμο του ΟΣΦΠ να μην καταλαβαινει τις αληθινες προθεσεις του Κου Κοκκαλη που δεν ειναι αλλες απο το να διατηρει τα κεκτημενα στην Ελλαδα και απο εκει και περα με αλχημειες να προσπαθει να προχωρησει στην Ευρωπη(εαν θελει να προχωρησει αρχιζω και το το σκεφτομαι σοβαρα αυτο).. Χωρις σχεδιασμο,χωρις περισσοτερα χρηματα και με αρπαχτες.. Εμ δεν γινεται ετσι.. Και οι Lyonnais το 2000 ξεκινησαν σαν τον ΟΣΦΠ και βλεπουμε τι εχουν καταφερει σε 5 χρονια.. Ομαδα επαρχιακη και αυτη χωρις τα τεραστια εσοδα τοτε επενδυσε σωστα και επαγγελματικα σε ολους τους τομεις και αυτο της βγαινει.. Αγοραζει πουλαει σε ολο και μεγαλυτερα νουμερα καθε χρονο και βασιζεται στον προεδρο της που πραγματικα αγαπαει και γνωριζει τι χρεαζεται η ομαδα.. Εγω προσωπικα εχω συμβιβαστει με την ιδεα οτι ποτε δεν θα κανουμε κατι το ξεχωριστο. Να βλεπω δλδ την ομαδα και να την χαιρομαι πραγματικα και να λεω ναι αυτη ειναι ομαδα θηριο ικανη να χτυπησει στα ισα ή τουλαχιστον να προβληματιζει καθε χρονο μεγαλες ομαδες και να γινει εργοστασιο εκμεταλλευσης ταλεντων... Γιατι καλες και οι πορειες του ΠΑΟ αλλα ειναι βασισμενες στην τυχη οπως και καθε αλλης ελληνικης ομαδας. Δεν αντεχουν στον χρονο γιατι δεν υπαρχει η αληθινη ποιοτητα.. Και μην μου πει κανεις οτι το 94 π.χ αν ο ΠΑΟ επερνε 2-3 παικτες του χρονου θα ξαναπηγαινε στους 4 γιατι εμενα δεν με πειθει προσωπικα..Αν δουλευεις σωστα και επαγγελματικα μπορει την μια χρονια τις 2 να μην σου βγει αλλα σε βαθος χρονου θα γινει δεν μπορει.. Και κανεις στην Ελλαδα δεν δουλεψε πραγματικα ετσι, ολοι αρπαχτες κανανε και κανουνε..
Arxon Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 εχω μια ιδεα!!!Να παρουμε τον Μπαγιεβιτς να παιζει τα ματς στο CL στο Καραισκακη και τον Σολιντ στα εκτος!!!Τι λετε?Χαχα. ΥΓ Το γκολ της Ρομα δεν ειδε κανενας οτι ηταν oφσαιντ???Δεν ακουσα κανεναν σχολιαστη να πει τιποτα.
Arxon Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 χτες ο Ολυμπιακος ηταν καλος στην μεγαλυτερη διαρκεια του αγωνα. Αν ειχαμε φαει το γκολ στο πεναλτυ εγω πιστευω θα ειχαμε παιξει πολυ καλυτερα στην συνεχεια. Το προβλημα που αντιμετωπιζουμε σαν ομαδα ειναι οτι ειμαστε επιθετικη ομαδα και δεν μπορουμε να αμυνομαστε. Εκει την παταμε οταν δεν παει καλα η επιθεση μας. Η ομαδα το εχουμε πει πολλες φορες οτι χρειαζεται ανανεωση. Αν ειδατε χτες στο δευτερο ημιχρονο οι παικτες της Ρομα τρεχαν σαν σκυλια.Δυστυχως αυτη ειναι μια διαφορα που ακομα και η τελευταια σε βαθμολογια στο Ιταλικο πρωταθλημα την εχει με ολες τις Ελληνικες ομαδες. Οπως και να το κανουμε οι ρυθμοι που ακολουθουν ειναι πολυ μακρια απο εμας. Ελπιζω να σταθουμε καλα με την Βαλενθια και στην συνεχεια να παρουμε επιτελους μια νικη με την Σαχταρ για να περασουμε στο Ουεφα. Μην παει στραφι αλλη μια χρονια στην Ευρωπη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.