Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ξέρεις όμως ποια θα ήταν η αποστομωτική απάντηση της κάθε Derby και Ηχούς; Να έγραφε με τεράστια γράμματα "ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ".

Είδα το παιχνίδι χθες με έναν ΑΕΚτζή και 4 πράσινους.

Όσο κ@υλωμένοι ήταν οι 4 με το αποτέλεσμα, τόσο ξενέρωσαν με το που είδαν τους κάφρους να μπαίνουν μέσα. Και σηκώθηκαν όρθιοι φωνάζοντας κάποιος να πιάσει αυτούς του μαλάκες.

+10

Μπλα μπλα μπλα συμφωνώ κτλ για να πιάσω quota μεγέθους μηνύματος..

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όπως λέει και ο The_Player δεν υπάρχει άλλοθι. Ο βασιλιάς είναι γυμνός και το φωνάζουμε τόσο καιρό αλλά....

Όσον αφορά τον Σόλιντ θεωρώ ότι έχει χάσει πια το παιχνίδι των αποδυτηρίων. Και δεν είναι μόνο θέμα κλικών αλλά κυρίως δικό του. Και ερωτώ:

Πόσο καλύτερα να παίξει ο Τζόρτζεβιτς όταν έχει όπως πολλάκις έχουμε πει ένα ΠΚ στην πλάτη και τόσα χρόνια στήριξης της ομάδας, όταν παίζει 90' ακόμα και στα φιλικά και όταν του έχει αλλάξει θέση 3-4 φορές?

Πόσο καλύτερα να παίξει ο Ριβάλδος με τα χρόνια που κουβαλάει στην πλάτη και με μία ομάδα που δεν έχει κίνηση στο χώρο αναγκάζοντας τον να κουβαλάει την μπάλα και να ξεψυχάει? (και πού είναι και εγωιστής και δε θέλει αλλαγή).

Πόσο καλύτερα να παίξει ο καμμένος Στολτίδης?

Οι Ανατολάκης-Κωστούλας? Μήπως κάνουν λευκή απεργία? Όσο ξέρουν παίζουν.

Ο Κωνσταντίνου έπαιζε μόνος του στην επίθεση.

Ο Σέζαρ κρατάει σχεδόν μόνος του όλη την άμυνα.

Οι υπόλοιπες μεταγραφές του λεβέντη που έπαιξαν χθες, Ζεβλάκοφ και Ντομί (ιδίως ο δεύτερος) είναι απελπιστικά λίγες καθώς φαίνεται (αν και όπως είπαμε, έτσι που παίζουμε κανείς δε μπορεί να φανεί).

Ο Καστίγιο δεν ήταν στα καλά του, προερχόταν από ίωση. Αν και είναι πεσμένος κι αυτός τον τελευταίο καιρό δε μπορώ να του ζητήσω ευθύνες διότι πόσο θα αντέχει κανείς να τρέχει για 2-3 εκεί μπροστά?

Ο Νικοπολίδης είναι αναντικατάστατος μέχρι στιγμής και πάει πολύ καλά.

Άρα? Ποιό είναι το συμπέρασμα? Το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι οι παίκτες έχουν χάσει την πίστη τους. Δε νομιζω ότι υπάρχει έστω και ένας που μπαίνει στο γήπεδο και λέει "στ' αρκίδια μου, σιγά μην τρέξω για τον Σόλιντ". Όταν βλέπεις τον αντίπαλο να έρχεται πάνω σου τα ξεχνάς όλα.

Μεγάλο ρόλο όμως παίζει η γενικότερη ψυχολογία σου και η πίστη σου στην ομάδα. Σάμπως οι παίκτες είναι άσχετοι, στρατιωτάκια που δε σκαμπάζουν γρι από τακτική και στήσιμο ομάδας? Σάμπως δεν βλέπουν ότι η ομάδα ΔΕΝ περπατάει, ότι μετά από τόσο καιρό οι αυτοματισμοί ΔΕΝ έχουν δουλευτεί, ΔΕΝ υπάρχει κίνηση στον κενό χώρο και ακόμη χειρότερα, ότι ο προπονητής δείχνει να μην νοιάζεται και τους τα φορτώνει όλα?

Το χειρότερο πράγμα για έναν μάνατζερ είναι να σε θεωρούν άσχετο οι υφιστάμενοι σου. Πάνε περίπατο όλα.

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι σχεδόν στο σημείο που ήταν ο ΠΑΟ με τον Μπάκε. Βλέπεις στα πρόσωπα τους (τα πλάνα στον πάγκο ήταν ενδεικτικά του κλίματος) ότι οι παίκτες είναι σαν χαμένοι, δεν πιστεύουν ούτε στον εαυτό τους ούτε στην ομάδα. Δεν είναι απορίας άξιον πώς από την αρχή του πρωταθλήματος έως τώρα καμμία σχεδόν αλλαγή του Σόλιντ δεν έκανε τη διαφορά? Δεν είναι απορίας άξιον που βλέπεις να μπαίνει φρέσκος παίκτης μέσα και μοιάζει σαν να μην έγινε αλλαγή, σαν να έπαιζε μία ώρα?

Δημοσ.

Παντως ρε παιδια, εγω καταλαβα οτι κατι δεν πηγαινε καλα απο τα μεσα του πρωτου ημιχρονου.

Εχετε δει στις προπονησεις των ομαδων και στο ζεσταμα που μενει ενας παιχτης στη μεση και οι αλλοι (4-5) αλλαζουν μπαλιες μεταξυ τους μεχρι να τους την κλεψει?Και ολα αυτα σε ενα χωρο 5 τετραγωνικων μέτρων? Ε!κατι τετοιο ειχανε αρχισει να κανουν και οι παιχτες μας. Βαζανε εναν παιχτη του ΠΑΟ στη μεση και κανανε τριγωνακια αλλαζοντας κυκλικα συνεχεια τη μπαλα λες και κανανε προπονηση. Μαλιστα με τον κολλητο (βαζελος) που εβλεπα το παιχνιδι, πεταξε τη φοβερη ατακα : "Μα καλα τι κάνουν?Κοροιδο παιζουνε?".....Δηλαδη τι σκατα νομιζαν οι παιχτες μας? Οτι παιζουν μεταξυ τους οικογενειακο διπλο ή οτι κανουν χαβαλε και ζεσταμε για αγωνα με τον θρασύβουλο?

Μαλλον αυτα πρεπει να ειδε και ο Εμπεντε και δηλωσε "Ο ολυμπιακος επαιξε λες και ειχε παρει ηδη το πρωταθλημα".

Οταν λοιπον το παιζεις ο μαμιας της γειτονιας λογικο ειναι να τρως τα μουτρα σου.

Τελος παντων, παλι καλα που ο ολυμπιακος εχει την πολυτελεια να χανει τετοια παιχνιδια και να ειναι και παλι πρωτος. Αν βεβαια συνεχισει ετσι ο σολιντ, θα αρχισω να παρακαλαω τον Μπακε να γυρισει στην Ελλαδα και να μας αναλαβει.

P.S: Το μεγαλυτερο καζο δεν εχει ερθει ακομα. Σκεφτειτε τη Σαχταρ και χαμογελαστε.

Δημοσ.

Mε 2 βαθμουλάκια διαφορά, τα πράγματα είναι πολύ πολύ σκούρα. Και με 9 να ήταν βέβαια πάλι τα ιδια θα έλεγα όπως τα έλεγα και τοσο καιρό.

Η ασθμαίνουσες νίκες στο πρωτάθλημα που κράταγαν ζωντανή την καρικατούρα ομάδας που έβγαινε στο πανί του καραγκιοζοπαίχτη και ξεγελούσε τους θεατές αντικαταστάθηκαν από ήττες. Και πού είσαι ακόμα.....

Δημοσ.

θέλω πολύ να σας δουλέψω,αλλά δε θα το κάνω,γιατί σας νιώθω...

το έχω περάσει κ εγώ αυτό το μαρτύριο με τον μπάκε πρόσφατα!!!

οι 2 αλλαγές στο 89,ενώ χάνει,κ ενώ σέρνεται,είναι ΟΛΑ τα λεφτά!

Δεν ήμασταν αισθητά καλύτεροι,αλλά γυάλιζε περισσοτέρο το μάτι,κ είχαμε ένα προπονητή στον πάγκο,όπου μετά το γκολ,αντί να γυρίσει την ομάδα πίσω,την ανέβασε πιο ψηλά με την αλλαγή μποβιο-λεοντίου!

επίσης, όσοι πιστεύετε στο θεό,ανάψτε μια λαμπάδα ίσα με το μπόι του στολτίδη,μην σκάσει-τραυματιστεί το παιδί,γιατί με κέντρο καφέ κ μάριτς,θα γελάσει ο κάθε πικραμένος(αν κ εμένα μου αρέσει αρκετά ο ταραλίδης)!

Ο οσφπ έχει φτάσει στο σημείο μηδέν,εκεί που πρέπει να παρθούν αποφάσεις ριζικής αναδόμησης της ομάδας!αλλά είστε τυχεροί,γιατί θα γίνει αυτό.

το καλοκαίρι,λήγουν τα συμβόλαια ριβάλντο κ τζορετζεβιτς,και μαζί κ τα 3ετή διαρκείας.

Για πολλά μπορώ να κατηγορήσω τον κρόκους,αλλά για αυτό δε μπορώ...Είναι καταπληκτικός επιχειρηματίας,και γνωρίζει πως να χειρίζεται καταστάσεις δύσκολες στις επιχειρήσεις του!Συγχρόνως,έχει το χάρισμα του πολιτικού,να πείθει τον κόσμο!

εγώ το καλοκαίρι περιμένω 2 με 3 πολύ καλούς παίχτες,που πλαισιώνοντας τους μοναδικούς αξιόλογους που έχετε τώρα (κωσταντίνου-καστίγιο-σέζαρ-στολτίδη) θα ανεβάσουν τον οσφπ ένα επίπεδο...

και για να κάνουμε κ λίγη πλάκα...

μετά το μπάσκετ κ το ποδόσφαιρο,έρχεται κ το βόλλευ! ευτυχώς, έχετε το πόλο,που θα μας...πνίξετε πάλι!

ΥΓ:τα καραγκιοζιλίκια του νικοπολίδη,είναι το ίδιο,αν όχι περισσότερο ,καταδικαστέα με τα βλαμμένα που μπήκαν στο γήπεδο...όπως επίσης κ οι απόψεις του αμόρφωτου και ηλιθίου αμανατιδη....

ΥΓ2:χωρίς καμία διάθεση επίθεσης,το ένα ηλίθιο που μπήκε στο γήπεδο,δεν συγκρίνεται με την "ατμόσφαιρα" ριζούπολης!

ΥΓ3:ο προπονητής,είναι το πιο σημαντικό κομμάτι μιας ομάδας...

απόδειξη,ο ομπράντοβιτς... ο μουνιόθ...ο μπάγεβιτς...κ ο γκέρσον!

ΥΓ4:να δεις,που αυτός ο μάριτς,είναι μακρινός συγγενής του δικού μας μάριτς, εξού κ η τόση...αμπαλοσύνη!

ΥΓ5:δεν έβγαλα γλώσσα,έτσι κ αλλιώς ο παναθηναικός χρειάζεται τρελλή δουλειά ακόμα,και δε νομίζω ότι μπορεί να σώσει τη χρονιά...ότι λέω είναι είτε στο πλαίσιο της συζήτησης,είτε στο πλαίσιο της πλάκας!

Δημοσ.
Παντως ρε παιδια, εγω καταλαβα οτι κατι δεν πηγαινε καλα απο τα μεσα του πρωτου ημιχρονου.

Εχετε δει στις προπονησεις των ομαδων και στο ζεσταμα που μενει ενας παιχτης στη μεση και οι αλλοι (4-5) αλλαζουν μπαλιες μεταξυ τους μεχρι να τους την κλεψει?Και ολα αυτα σε ενα χωρο 5 τετραγωνικων μέτρων? Ε!κατι τετοιο ειχανε αρχισει να κανουν και οι παιχτες μας. Βαζανε εναν παιχτη του ΠΑΟ στη μεση και κανανε τριγωνακια αλλαζοντας κυκλικα συνεχεια τη μπαλα λες και κανανε προπονηση. Μαλιστα με τον κολλητο (βαζελος) που εβλεπα το παιχνιδι, πεταξε τη φοβερη ατακα : "Μα καλα τι κάνουν?Κοροιδο παιζουνε?".....Δηλαδη τι σκατα νομιζαν οι παιχτες μας? Οτι παιζουν μεταξυ τους οικογενειακο διπλο ή οτι κανουν χαβαλε και ζεσταμε για αγωνα με τον θρασύβουλο?

P.S: Το μεγαλυτερο καζο δεν εχει ερθει ακομα. Σκεφτειτε τη Σαχταρ και χαμογελαστε.

μα δεν καταλαβες οτι αυτο ηταν το μεγαλειοδες κολπο του σολιντ?? συνεχεια ακουνε οτι οι βαζελοι δεν εχουν φυσικη κατασταση και πηγανε να τους παιξουνε κοροιδο για να τους κουρασουν. Ελα μου ομος που ο βαζελος δεν ψαροσε και δεν κυνηγουσε την μπαλα παρα περιμενε πισο. Και ελα μου που ο γαυρος εκτος απο το να τη γυρναει την μπαλα δεν εκανε τιποτα αλλο. Διοτι κατι αλλες ομαδες αλλαζουν 10 πασες και ανοιγουν χωρους και βγαζουν φασεις, ο ολυμπιακος απλα την γυρνουσε ασκοπα. O καστιγιο αποκομενος και ο κωνσταντινου να βλεπει την μπαλα μονο σαν να ναι αεροπλανο που πεφτει στο κεφαλι του. Μαριτς, ριμπο, τζολε σβουριζαν χωρις λογο και ουσια. Ο στολτιδης ακομα κραταει αμυντικα, αλλα εχει παψει πολυ καιρο να βοηθαει επιθετικα. Και τελικα αντι να μπει ο βαζελος ψοφιος και ο γαυρος φρεσκος στο 2ρο ημιχρονο, εγινε το αντιθετο. Στο 2ρο ημιχρονο ο ολυμπιακος ηταν ΤΡΑΓΙΚΟΣ. εχω να δω σωστη αναπτυξη απο αυτην την ομαδα και μια οργανομενη επιθεση της προκοπης κατι μηνες!

Αμ το αλλο, η μεγαλυτερη τεχνικη ικανοτητα και εμπνευση του σολιντ ειναι να αλλαζει πελυρες στους ακραιους. Με αποτελεσμα τις περισοτερες φορες να μπερδευουν τα μπουτια τους και να εχουν μειομενη αποδοση, καθος ο καστιγιο και ο τζολε μονο αριστερα παιζουν καλα και ο οκκας μονο δεξια, αλλα τοιυς βαζει αναποδα. Εγο δεν καταλαβα δηλαδη αν αλλαξουν πλευρες ποσο πολυ θα μπερδεψουν την αντιπαλη αμυνα?? δεν το περνουν πρεφα οι αλλοι και να αλλαξουν τα μαρκαρισματα? γκαβοι η χαζοι ειναι.

Και οι αλλαγες στο 89 ειναι πραγματικα για ντοματες. Δεν υπαρχει νοημον σκεφτικο που να δικαιολογει 2πλη αλλαγη 2 λεπτα πριν το τελος σε ομαδα που χανει.

Δημοσ.

Κέρδισε η ομάδα που είχε πάθος. Ο Παναθηναϊκός δείχνει να ξανα-γεννιέται. Με πάθος και παίζοντας καλύτερη μπάλα κέρδισε μάλλον εύκολα τον αιώνιο αντίπαλό του. Η ομάδα του Τριφυλλιού δείχνει ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Μετά από χρόνια έχει ένα πολύ καλό προπονητή στον πάγκο του και αυτό σίγουρα μέτρησε εχθές.

Ο Ολυμπιακός από την αρχή της χρονιάς δείχνει πως κάτι δεν πάει καλά. Στην αρχή τα αποτελέσματα ήταν ευνοϊκά αλλά οι εμφανίσεις του προβλημάτιζαν. Τώρα αρχίζει να τον αποχαιρετά και ο παράγοντας τύχη και τα αποτελέσματα είναι αρνητικά. Έρχεται το τέλος εποχής για την ομάδα του Πειραιά? Η συνέχεια του πρωταθλήματος θα δώσει την απάντηση.

Το γεγονός είναι ότι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα δώσουν μάχη μέχρι εσχάτων για την κατάκτηση του τίτλου. Το παιχνίδι τώρα ξεκινά!

Για να μην προλάβετε και με βαφτίσετε βάζελο απλά σας αναφέρω ότι είμαι απλός παρατηρητής και η ομάδα που υποστηρίζω είναι ο ΑΟΚαβάλας (έχουμε κολλήσει στην Γ' Εθνική).

Δημοσ.

Γιατί να σε πούμε βάζελο ρε φίλε. Σάμπως και 'μεις δεν τα λέμε από μόνοι μας....

Το τραγικότερο όλων είναι αυτό που λέμε απ' την αρχή της περιόδου αυτής σχετικά με τα ντέρμπυ και τις υποτιθέμενες υπερομάδες:

ALLOA ATHLETIC, AYR UNITED, BRECHIN CITY, COWDENBEATH, FORFAR ATHLETIC, GREENOCK MORTON, PETERHEAD, STRANRAER, RAITH ROVERS, STIRLING ALBION. Aυτό είναι το επίπεδο μας. Η Β' Σκωτίας.

Έβλεπα τις προάλλες στιγμιότυπα απ' τα ματς ΠΑΟ-ΟΣΦΠ του κοντινού παρελθόντος. Η διαφορά ειναι μεγάλη....

Δημοσ.

RE σεις τι ωρες μπορω να πηγαινω στο ΣΕΦ να παιρνω εισιτηρια για το ματς ΟΣΦΠ-Προκομ για την Ευρωλιγκα??

Γινεται την Πεμπτη 20:45

Δημοσ.

Εγώ λεω οτι δεν μπορουν να κατεχουν την μπαλα ουτε καν για δεκα λεπτα.:cry:

Ουτε στη φαση των δυο του CAMPION LEUAGE δεν εχουν φτασει ποτε.:cry:

Μαλον σε λιγο καιρο θα αλαξω ομαδα.:(

Δημοσ.

Kαι τωρα αρχιζουν τα ζορια υποτιθεται...

Διοτι ο Times go by,Trod Solid υποτιθεται εκανε "χαλαρη" προετοιμασια για να φορτσαρει η ομαδα νωρις,να παιξει "λυμενη" ΤΛ και να ξεφυγει στο πρωταθλημα ωστε μετα να μπορει να κανει κοιλια χωρις απωλειες επωδυνες.ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ τωρα αρχιζει η κατηφορα

Δημοσ.
Norwegian cuisine

Fruit and desserts

Fruits and berries mature slowly in the cold climate. This makes for a tendency to smaller volume with a more intense taste. Strawberries, apples and cherries are popular and are part of a variety of desserts. German and Nordic-style cakes and pastries such as sponge cakes and Danish pastry (known as Wienerbrød or "Vienna bread") share the table with sweet breads - kaffebrød (coffee bread, named for its accompaniment, not ingredients), waffles and bisquits. Cardamom is a common flavouring.

Kornedes δεν βρήκα αλλά όλο και κάποιο απ' τα παραπάνω θα μπορεί να τους αντικαταστήσει.......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...