antreaslam Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Αν δεν υπήρχε η ρήτρα, ο ματζουράκης θα ήταν ήδη head coach!!! (το άλλο το λαμόγιο,ο νορβηγός,ούτε συζήτηση για παραίτηση φυσικά,να χάσει τα μπικικίνια?προτιμά να χάνει την αξιοπρέπειά του|)!
Kandinsky Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Αν δεν υπήρχε η ρήτρα, ο ματζουράκης θα ήταν ήδη head coach!!!(το άλλο το λαμόγιο,ο νορβηγός,ούτε συζήτηση για παραίτηση φυσικά,να χάσει τα μπικικίνια?προτιμά να χάνει την αξιοπρέπειά του|)! Έ? Αξιοπρέπεια? Ποιός πέθανε? Ρε και τα λεφτά θα σας πάρω και καινούριο βιβλίο θα γράψω και σε άλλη ομάδα θα πάω (και θα τους πω την παραμύθα ότι δεν με κατάλαβαν οι άσχετοι Έλληνες).....
revil Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά είδα το παιχνίδι με τον ατσα και εχω μερικές απορίες. Ο Ταραλίδης είναι τόσο χειρότερος από τον Μάριτς και δε παίζει ποτέ? Ο Νε είναι τόσο χειρότερος από τον Καφέ που δε παίζει ποτέ? Ο Πατσατζόγλου είναι τόσο χειρότερος από τον Ζεβλάκοφ που δε παίζει ποτέ?(στη θέση του οταν ήταν καλά) επίσης Πότε ια δούμε το δίδυμο στην άμυνα που αγοράσαμε το καλοκαίρι? Γιατί ποτέ δεν έχουμε δει σε κανονικό αγώνα Καστίγιο αριστερά Παππά δεξιά και μιχαλάκη στην επίθεση? Προσοχή κάνω μερικές ερωτήσεις,δεν είμαι προπονητής. Απλά αναρωτιέμαι.
Founes Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Αν δεν υπήρχε η ρήτρα, ο ματζουράκης θα ήταν ήδη head coach!!!(το άλλο το λαμόγιο,ο νορβηγός,ούτε συζήτηση για παραίτηση φυσικά,να χάσει τα μπικικίνια?προτιμά να χάνει την αξιοπρέπειά του|)! Ναι!!! Ο Ματζουράκης ειδικά να είσαι σίγουρος οτι θα ήταν head coach!!! Εκτός και αν εχεις καμιά πληροφορία εκ των έσω............. και για εμας τους θνητούς...
antreaslam Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 founes...εγώ δεν έχω πληροφορίες εκ των έσω... ο γνωστός ορίτζιναλ εκδότης του πρωταθλητή όμως,που έχει, αναφέρει κάθε 3 κ λίγο το πόσο πολύ εκτιμούν τον άνθρωπο κ προπονητή μαντζούρ,κλπ κλπ... είναι η κλασσική "έξυπνη" προπαγάνδα των οπαδικών εφημερίδων! ΥΓ:πάντως φούνες....χάθηκες τώρα τελευταία! ΥΓ2: καντίσκυ, ειδικά από δω κ πέρα,όσο "εκμ/ται ο σολιντ τον οσφπ,τόσο θα τον εκμ/τει κ ο οσφπ", ρίχνοντας του ευθύνες,οι οποίες φυσικά θα φεύγουν από τον "θεό" σωκράτη που κάνει τα πάντα,και θα πέφτουν στον -όντως -ψαρά νορβηγό! ΥΓ3: ήθελα να ήξερα με ποιο τρόπο διαλέγει προπονητές ο Παο.... σάντος,μαλεζάνι,σόλιντ(ευτυχώς δεν τον πήραμε) κ μπάκε, συνθέτουν μια τετράδα που αν μαζευτεί για πόκερ,θα κάνουν κ οι 4 αφυλλία!!!!
tzinos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 σουμ και σκαζνι δεν μπενουν στην 4δα? χειροτεροι ειναι απο αυτους που αναφερες!
Kandinsky Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 ο γνωστός ορίτζιναλ εκδότης του πρωταθλητή όμως,που έχει, αναφέρει κάθε 3 κ λίγο το πόσο πολύ εκτιμούν τον άνθρωπο κ προπονητή μαντζούρ,κλπ κλπ... Ωχ ωχ ωχ! Μας πήραν χαμπάρι......
KaizerSoze Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 σουμ και σκαζνι δεν μπενουν στην 4δα? χειροτεροι ειναι απο αυτους που αναφερες! τουλαχιστον ο μουνις ηταν ευστοχη επιλογη. Πως δεν μπαινουν Και μαλιστα εγω θα εβγαζα τον Σαντος που και την ΑΕΚ εφτιαξε και η Μπενφικα αρχιζει να συνερχεται και τον Σολιντ που τουλαχιστον ειναι προπονητης.Απλα ειναι ΜΕΤΡΙΟΣ,ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΟΣ προπονητης Σε αντιθεση με τους Μπακε,Παρμεζανι,Σουμ,Σκαζνι που ειλικρινα-και αυτο το λεω σπανια γιατι ξερω ποσο απεχει η πραγματικοτητα απο την φαντασια-εχω την αισθηση οτι μετα απο 7 χρονια Μανατζερ πιστευω οτι αποκλειεται να πηγαινα χειροτερα.Δηλαδη ο μπαρμπαΜπακε και ο Παρμεζανης ειδικα καναν πραγματα που δεν πετυχαιουν ουτε στα οικογενιακα διπλα
Arxon Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Ολυμπιακός-Πρόκομ 97-74 Σημειωστε οτι απο αυτη την ομαδα τα 3 τελευταια χρονια χαναμε για πλακα. Χτες καναμε πλακα με ωραιο μπασκετ και ανετη νικη.
revil Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 arxon θα διαφωνησω μαζι σου φιλαρακι.Κερδισαμε ανετα αυτο ειναι σιγουρο αλλα στα τελευταια 15 λεπτα εκει που ειχαμε παρει τη διαφορα ειχα την εντυπωση οτι και οι δικοι μας και οι δικοι τους βαριοντουσαν απιστευτα.
anthony_88 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δικιο εχεις revil αλλα αυτο δε σημαινει οτι δε παιξαμε καλα... Και στο κατω κατω γιατι να ζοριζονται για 40 λεπτα και να κουραστουν σε εναν αγωνα που ειναι τελειωμενος απο το 25..? Εγω γουσταρα χτες την ομαδα και πιστευω παιδια οτι αν ο Ματσε γυρισει υγιης και οπως ηταν, θα ειμαστε αχτυπητοι!
antreaslam Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 σουμ και σκαζνι δεν μπενουν στην 4δα? χειροτεροι ειναι απο αυτους που αναφερες! τουλαχιστον ο μουνις ηταν ευστοχη επιλογη. Οχι απλά μπαίνουν,αλλά ...παίρνουν κ μετάλλιο!!!!! αυξάνεται ο αριθμός των προπονητών που επιλέχθηκαν με τη μέθοδο "κι αν σου κάτσει?"??? (ο ανταγωνισμός για τα μετάλλια είναι έντονος,αλλά νομίζω ότι χρυσό παίρνει ο μπάκε,αργυρό ο μαλεζάνι,και χάλκινο ο σκάζνι!!!!στην 4η θέση,ισόπαλοι σουμ,σόλιντ κ σάντος!
KWSN_Men Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δικιο εχεις revil αλλα αυτο δε σημαινει οτι δε παιξαμε καλα...Και στο κατω κατω γιατι να ζοριζονται για 40 λεπτα και να κουραστουν σε εναν αγωνα που ειναι τελειωμενος απο το 25..? Εγω γουσταρα χτες την ομαδα και πιστευω παιδια οτι αν ο Ματσε γυρισει υγιης και οπως ηταν, θα ειμαστε αχτυπητοι! Τα πράγματα με τον Μάτσε δεν είναι τόσο απλά. Καταρχήν ο τραυματισμός του ήταν πολύ σοβαρός και δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα κάνει να συνέλθει. Δεύτερον, Θα επιστρέψει σε μια ομάδα που ο (πολύ καλός) προπονητής της θα την έχει μοντάρει να παίζει χωρίς αυτόν. Και αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα, καθώς είναι παίκτης που πρέπει να παίζει η ομάδα για αυτόν για να αποδόσει.
revil Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 kwsn και συμφωνω και διαφωνω. εχεις δικιο οτι δε ξερουμε ποτε και πως θα επιστρεψει αλλα η ομαδα ετσι και αλλιως θα ειναι στημενη πανω του. ο ματσε ειναι ενας πολυ βελτιωμενος Ντομερκαντ.Φαντασου οτι ο Ντομερκαντ βαζει 20 ποντους επειδη βγαινουν τα οποια συστηματα εχουμε και μενει ελευθερος για τριποντο.ε το ιδιο θα γινετε και για το ματσε ο οποιος θα "φαει" τη θεση του Ντομερ.
Arxon Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Τα πράγματα με τον Μάτσε δεν είναι τόσο απλά. Καταρχήν ο τραυματισμός του ήταν πολύ σοβαρός και δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα κάνει να συνέλθει. Δεύτερον, Θα επιστρέψει σε μια ομάδα που ο (πολύ καλός) προπονητής της θα την έχει μοντάρει να παίζει χωρίς αυτόν. Και αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα, καθώς είναι παίκτης που πρέπει να παίζει η ομάδα για αυτόν για να αποδόσει. να και μια φορα που συμφωνουμε. Περα απο οσα λες βαλε και τον καιρο που θα χρειαστει να επιστρεψει σαν παικτης πισω. Ο τραυματισμος του ειναι πολυ σοβαρος και οταν ξεκινησει να παιζει στα παιχνιδια φυσιολογικο ειναι να εχει και τον φοβο της υποτροπης. Θα δειξει. Στο ΝΒΑ δεν επιασε κατα την γνωμη μου επειδη οντως πρεπει να παιζει η ομαδα για αυτον για να αποδοσει. Συμφωνω. Η ομαδα πριν το τραυματισμο ηταν στημενη πανω του και πολλα συστηματα οπως λεει ο φιλος τα παιρνει ο Ντομερ. Σιγουρα ο βοηθος του Πινι κατι θα βρει να κανει για να εκμεταλευτει και τον Ματσε την τοτε στιγμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.