Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν είπα να συνέλθει δεν εννοούσα ιατρικά αλλά αγωνιστικά.Το ιατρικό μέρος είναι σε ένα βαθμό δεδομένο αν γίνει σωστή δουλειά.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

απο sport24

Ο Ολυμπιακός με πολλά νέα πρόσωπα στη αρχική του σύνθεση κατάφερε να αλλάξει και το αγωνιστικό του πρόσωπο προς το καλύτερο κερδίζοντας την απογοητευτική Καλαμαριά στο Καραϊσκάκη με 5-0.

Με τον Ριβάλντο σε μεγάλα κέφια (τρία γκολ), τον Μάρκο Νε να δίνει άλλη πνοή στη μεσαία γραμμή των νταμπλούχων οι ερυθρόλευκοι θύμισαν την ομάδα των φιλικών του καλοκαιριού, με άμυνα βγαλμένη για πρώτη φορά εξ ολοκλήρου από τις μεταγραφές.

Τον Ριβάλντο στον πίνακα των σκόρερ συνόδεψαν οι Τζόρτζεβιτς και Οκκάς που πέρασε αλλαγή αντί του Κωνσταντίνου σε έναν Ολυμπιακό που ήταν μία ταχύτητα πιο πάνω από τις προηγούμενες εβδομάδες.

Δημοσ.

Aυτές τις βλακείες να μην έγραφαν καλά θα ήταν. Άκου "με άμυνα εξ ολοκλήρου απ' τις μεταγραφές". Δλδ ο Καψής τί ήντονε? Η "νέα" μεταγραφή?

Όσο για το τί θα πιάσει η "άμυνα εξ ολοκλήρου απ' τις μεταγραφές" θα περιμένω να το δω με τη Βαλένθια. Διότι για το ότι πήγαμε καλά (ή μάλλον καλύτερα από άλλες φορές) δεν είναι έργο της άμυνας αλλά της διάθεσης που έδειξαν οι παίκτες κάτι το οποίο οφείλεται στο ότι ο αντίπαλος έπαιξε ανοιχτά δίνοντας χώρους.

Ο χώρος καθώς φαίνεται είναι το θέμα γι' αυτή την ομάδα. Αν της δώσεις λίγο ίσως καταφέρει κάτι ιδίως αν βρίσκονται μέσα παίκτες με ταχύτητα όπως ο Παππάς, αν όχι τότε πελαγώνει και δεν μπορεί να δημιουγήσει διαδρόμους. Άλλωστε, δε νομίζω να υπάρχει έστω και ένας που να πιστεύει ότι επιτέλους έπιασαν τόπο οι θεωρίες του Τροντ και οι παίκτες εμπέδωσαν το σύστημα του....

Δημοσ.

εγω αυτο που ειδα απο την αμυνα ειναι οτι μονοι μας δημιουργουσαμε ευκαιριες για τους αντιπαλους. Αν δεν εστελναν την μπαλα στα περιστερια οι παικτες θα ειχαμε φαει 2-3 γκολ από φασεις που θα δημιουργούσε η άμυνα μας. Αν παιξουμε ετσι με την Βαλενθια μπορει και να σπασουμε το αρνητικο ρεκορ γκολ που εχουμε δεχτει στο CL.

Δημοσ.

Από sport24

http://www.sport24.gr/html/ent/916/ent.149916.asp

Ο Σόλιντ "έδιωξε" τον Μπουλούτ, ανησυχία για Ντομί

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν τη Δευτέρα (13/11) στις 15:00, με τον Τροντ Σόλιντ να διώχνει τον Ερόλ Μπουλούτ από την προπόνηση!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού εξάντλησε την αυστηρότητά του, όμως θέλησε να δείξει πως παραμένει ο απόλυτος "άρχοντας" των αποδυτηρίων. Ο Τούρκος αμυντικός δεν εκτελούσε σωστά και με προθυμία τις ασκήσεις που περιλάμβανε το πρόγραμμα προπόνησης, με συνέπεια ο Νορβηγός τεχνικός να εξοργιστεί, να του κάνει έντονες παρατηρήσεις και να τον στείλει να προπονηθεί μόνος του για την υπόλοιπη διάρκεια του προγράμματος, υπό την επίβλεψη του γυμναστή, Νίκου Καρύδα.

Να σημειωθεί πως ο Μπουλούτ δεν είχε κρύψει τη δυσφορία του για το γεγονός πως δεν αγωνίστηκε στον αγώνα κυπέλλου με τον Ατσαλένιο, αν και είναι έτοιμος από όλες τις πλευρές για να επιστρέψει στη δράση, μετά το σοβαρό τραυματισμό που είχε τον Αύγουστο.

Δημοσ.

Ωραία! Μόνο ο Γρηγόρης μας απέμεινε επομένως για την αριστερή πλευρά!

Πάντως καλά του κανε και τον έδιωξε μετά από αυτά που διάβασα...

Δημοσ.

Ο Σόλιντ "έδιωξε" τον Μπουλούτ, ανησυχία για Ντομί

όχι ρε γμτ,όχι τον ντομί κ τον μπουλούτ...

γρήγορα πίσω στην ομάδα κ τους 2...

κ αν ο οσφπ θέλει να τους διώξει,είμαι σίγουρος οτι ο γιαννακόπουλος θα δεχτεί να πληρώνει τα συμβόλαιά τους,αρκεί να παίζουν ....please....

εεε,φανταστικέ κύριε σόλιντ?

Δημοσ.

το παιζε στον Καστιγιο μαγκας περισυ θα καλοπερασει φετος

Ο Μπουλουτ τον Μπουλο

να παει αλλου για μαγκιες

Δημοσ.

Σου 'χει κάτσει εσένα από τότε και τον έχεις στη μπούκα φταίει, δε φταίει. Διά της προκατάληψης δεν μπορούν να προκύψουν ασφαλή συμπεράσματα.

Φυσικά και να τιμωρηθεί αν υπέπεσε σε ολίσθημα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως είναι ένοχος σε κάθε περίσταση. Δε ήσουν και δεν ήμουν μπροστά για να γνωρίζουμε ποιος έκανε τις "μαγκιές" και πως.

Δημοσ.
Σου 'χει κάτσει εσένα από τότε και τον έχεις στη μπούκα φταίει, δε φταίει. Διά της προκατάληψης δεν μπορούν να προκύψουν ασφαλή συμπεράσματα.

Φυσικά και να τιμωρηθεί αν υπέπεσε σε ολίσθημα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως είναι ένοχος σε κάθε περίσταση. Δε ήσουν και δεν ήμουν μπροστά για να γνωρίζουμε ποιος έκανε τις "μαγκιές" και πως.

Και δεν έκανε μαγκιές στο Στολτίδη ας πούμε, στο Μαστίγιο έκανε που όσο να 'ναι έχει και βεβαρημένο παρελθόν.

Δημοσ.

Από τότε είχα πει πως η δράση προκαλεί αντίδραση. Με τις τσιριμόνιες και το αντάρτικο του φάουλ έγινε ό,τι έγινε. Καταδικαστέα η βία από όπου κι αν προέρχεται, αλλά μη βγάλουμε κι αθώα περιστερά το Νέρι...η μνήμη μου δε φτάνει μόνο μέχρι τους προηγούμενους 3-4 μήνες.

Δημοσ.

δε βγαζουμε αθωο κανενα αλλα εδειξε παλι ο Τουρκος οτι ειναι προκλητικος και το παιζει καμποσος παρολο που η προσφορα του ειναι μηδενικη

Δημοσ.

Στο καλο και να μας γραφει:twisted:

Δεν παιρνει φευγοντας και τα υπολοιπα παλτα;Αντε να μας αδειαζουν την γωνια κατι Μαριτς,Ταραλιδης και σια μπας και δουμε ασπρη μερα:)

Δημοσ.
όχι ρε γμτ,όχι τον ντομί κ τον μπουλούτ...

γρήγορα πίσω στην ομάδα κ τους 2...

κ αν ο οσφπ θέλει να τους διώξει,είμαι σίγουρος οτι ο γιαννακόπουλος θα δεχτεί να πληρώνει τα συμβόλαιά τους,αρκεί να παίζουν ....please....

εεε,φανταστικέ κύριε σόλιντ?

τον Μπουλουτ μην ξεχνας οτι τον θελατε. Τον Ντομι σας τον χαριζουμε.:mrgreen:

Και οι δυο εμενα μου την δινουν αφανταστα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...