Azaell Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Μπουλουτ .... Ντομι .... και Γεωργατος...αν ειναι δυνατον!!!! Ημαρτον που λεει και ο Γεωργειου!! Ξυπνηστε Αδελφια Γαυροι..Μην Τρωτε οτι σας σερβιρουν Αντε ο γεωργατος πες λογο ιστοριας Οι Αλλοι μια χαρα ειναι για τον ατρομητο!!! δεν θελω Roberto Carlos ΑΛΛΑ κατι σοβαρο.... που να παιζει ανθρωπινα
revil Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 φιλε αζαελ για να παρεις κατι σοβαρο πρεπει να πληρωσεις. καααααλος ειναι και ο ντομι λοιπον
Arxon Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 φιλε αζαελ για να παρεις κατι σοβαρο πρεπει να πληρωσεις.καααααλος ειναι και ο ντομι λοιπον φιλε revil συμφωνω οτι πρεπει να πληρωσεις,δεν χαριζουμε τον Ντομί σε κανα Ατρομητο που λεει και ο φιλος παραπάνω. Καθε φορα που μιλαω για αυτον τον παικτη θυμαμαι τον Σελουκ,"καταστροφα"!!!!
Azaell Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 οσο για το θεμα πρεπει να πληρωσεις φιλε revil και εγω μαζι σου ειμαι!! απλα υπολογισε τι εβγαλε ο ολυμπιακος τα τελευταια 2 χρονια!!! συμφωνια με :Νετ αρκετα λεφτα δεν λεω ακριβως γιατι μπορει να κανω λαθος.αν καποιος νομιζει το αντιθετο κ ειναι σιγουρος ευχαριστως να μας πει!! συμφωνια με :Vodafone αλλα λεφτα απο εκει!! μελη,διαρκειας,πωληση Toure, χορηγοι!!!! και τι εδωσε!!!!!
revil Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Φυσικα και εβγαλε και πολλα μαλιστα. δε λεω το αντιθετο. αλλα εγω σου εγγυωμαι οτι θα δωσουμε λεφτα το καλοκαιρι που φευγει ο ριμπο και τελειωνουν τα 3ετη διαρκειας.Δε ξερω αν με πιανεις..
blueviper Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Τη λογική που θέλει να ρίχνει ο Πρόεδρας το φιλέτο και τα καθρεφτάκια, λες και ανήκουμε όλοι σε φυλή ιθαγενών, όποτε μυριστεί το χρήμα και μόνο, την έχω γραμμένη. Ομάδα σοβαρή δε φτιάχνεις με χρονοδιάγραμμα τριετίας, μόνο και μόνο για να τσιμπήσουν το δόλωμα οι πιστοί...ούτε με παίχτες κράχτες που κουβαλάνε όνομα και μόνο. Αυτό είναι και το χάλι του Σώκρατες. Αντί να κάτσει μυαλωμένα να εξετάσει το μακροχρόνιο κέρδος και να μπει στη διαδικασία του ουσιαστικού προγραμματισμού, προσπαθεί πλέον κι αποκλειστικά να δει πως θα εξασφαλίσει τη μεγιστοποίηση των κερδών του σε τριετές πλάνο. Επιχειρηματίας ο άνθρωπος, αλλά μη μου πετάει τα φούμαρα περί του φανατικού γαύρου. Και μη μου το παίζει επιχειρηματίας μόνο όταν είναι να μεγαλώσει η τσέπη...με τη νοοτροπία που κουβαλάει (και πολυ σωστά ανέφερε κι ο Punky) θα είχε κλείσει το μαγαζί ήδη.
LL_NEO Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Είστε σίγουροι ότι δε δρα σωστά; Ναι ΟΚ είμαι Παναθηναικός και άρα biased στο θέμα Κρόκους αλλά ρε σεις αν δεν έχει τον γαύρο για την επίτευξη κέρδους, αλλά για τη διατήρηση ιδιωτικού στρατού (και δυστυχώς μάγκες έχετε χάσει το δικαίωμα να αντιδράτε σε ένα τέτοιο χαρακτηρισμό ως σύνολο απο την εποχή των διαδηλώσεων για τον Κοσκωτά) τότε νομίζω ότι τα πάει μια χαρά...
blueviper Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Τον Ολυμπιακό τον έχει ως ασπίδα και μόνο, προκειμένου να πιέζει καταστάσεις σε άλλα μετερίζια και να μην καεί ολότελα σαν το κεράκι της Λαμπρής, αν ποτέ αποφασίσουν να τον κάνουν φύλλο και φτερό οι ελεγκτικοί μηχανισμοί. Ως Σώκρατες δρα μια χαρούλα...ως αποτελεσματικός παράγοντας που εξελίσσει το προϊόν του, είναι για τα μπάζα και πολλές φάπες.
LL_NEO Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Τον Ολυμπιακό τον έχει ως ασπίδα και μόνο, προκειμένου να πιέζει καταστάσεις σε άλλα μετερίζια και να μην καεί ολότελα σαν το κεράκι της Λαμπρής, αν ποτέ αποφασίσουν να τον κάνουν φύλλο και φτερό οι ελεγκτικοί μηχανισμοί. Ως Σώκρατες δρα μια χαρούλα...ως αποτελεσματικός παράγοντας που εξελίσσει το προϊόν του, είναι για τα μπάζα και πολλές φάπες. Μαλάκα κάνε tag τα δυο ποστς, συμφωνούμε
Arxon Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Τζόρτζεβιτς: "Δεν υπάρχει κρίση στην ομάδα" Την πεποίθηση πως ο Ολυμπιακός θα παίξει κι εφέτος πρωταγωνιστικό ρόλο στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ελλάδας εξέφρασε ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Παράλληλα, αρνήθηκε ότι η ομάδα περνά περίοδο κρίσης. Οι δηλώσεις αυτές έγιναν στο περιθώριο εκδήλωσης αθλητικής εταιρείας, στην οποία παρευρέθηκε ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων". "Δεν νομίζω πως υπάρχει κρίση στον Ολυμπιακό. Ήταν ένας συνδυασμός από ατυχή αποτελέσματα, αλλά όχι κρίση. Στο ματς με τον Παναθηναϊκό χάσαμε από μια άσχημη στιγμή. Με την Καλαμαριά πήγαμε πολύ καλά, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε σ΄ αυτό το παιχνίδι. Περιμένουμε να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια. Έχει δυνατότητες η ομάδα, πολύ μεγαλύτερες από αυτές που έχει δείξει έως τώρα. Ο Ολυμπιακός θα είναι και πάλι πρωταγωνιστής. Θα δείξει και πάλι τις δυνάμεις του. Υπάρχει ένας κορμός στην ομάδα, που είναι συνηθισμένος στην πίεση, και θα δείξουμε για μια ακόμη φορά τις δυνάμεις μας". Αναφερόμενος στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Αρη, δήλωσε: "Για τον Ολυμπιακό υπάρχει μόνο η νίκη, αφού στόχος μας σε όλα τα παιχνίδια είναι οι τρεις βαθμοί. Βέβαια, δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα, γιατί παίζει μεγάλο ρόλο και η τύχη". Σχετικά με την παρουσία της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ, τόνισε: "Υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης, αλλά το σημαντικό είναι ότι κρατάμε στο χέρι μας την έξοδο στο Κύπελλο UEFA, αφού υποδεχόμαστε τη Σαχτάρ την τελευταία αγωνιστική. Αν βγούμε στο Κύπελλο UEFA, ανάλογα με την κλήρωση που θα έχουμε, θα δούμε μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε". Ο Τζόρτζεβιτς ενημερώθηκε για την κλήρωση του Κυπέλλου και σχολίασε: "Ξέρουμε ότι το Χαϊδάρι απέκλεισε την ΑΕΚ. Ομως, προηγούνται άλλα σημαντικά παιχνίδια για εμάς και, όταν θα έρθει η ώρα να αντιμετωπισουμε το Χαϊδάρι, θα μελετήσουμε καλά τον αντίπαλο". Τέλος, σε ερώτηση για το θέμα του συμβολαίου του, το οποίο λήγει στο τέλος της περιόδου, το μόνο που αρκέστηκε να πει ήταν: "Μέχρι το καλοκαίρι έχουμε έξι με επτά μήνες. Ως τότε θα δούμε τι θα γίνει". απο sport24
antreaslam Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Φυσικα και εβγαλε και πολλα μαλιστα.δε λεω το αντιθετο. αλλα εγω σου εγγυωμαι οτι θα δωσουμε λεφτα το καλοκαιρι που φευγει ο ριμπο και τελειωνουν τα 3ετη διαρκειας.Δε ξερω αν με πιανεις.. ακριβώς έτσι... να είστε προετοιμασμένοι για ένα με δύο...αεροδρόμια (υποδοχή κλπ),μια που ξεφορτώνεται ριβάλντο,τζόρτζεβιτς,γεωργάτο,κ νομίζω σόλιντ.... κ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ,λήγουν κ τα 3ετή....
tzinos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 ρε γαμο το κερατο μου, σκεφτονται λεει να βαλουν τεχνικο διευθηντη και μλκς. Τον μονο που πρεπει να προσλαβουν ειναι εναν τυπο να παιζι φμ07 20 ωρες τη μερα μπας και κανουμε καμια μεταγραφη της προκοπης!
bee21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Παρτε πισω των Βικτωρα ρε να δειτε καμια ασπρη μερα... Επειδη ειμαι ΑΕΚτζης και ξερω καλα απο κρισεις (δεν πιστευω να γελασε κανενας) αυτο που περναει ο γαυρος ειναι κριση καραμπινατη και ειναι φυσιολογικο. Δυστυχως τα δικα σας χαλια κια τη δικη μας αναπηρια βλεπω να την εκμεταλλευεται ο βαζελος και να τσιμπαει το πρωταθληματακι...
revil Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Παρτε πισω των Βικτωρα ρε να δειτε καμια ασπρη μερα...Επειδη ειμαι ΑΕΚτζης και ξερω καλα απο κρισεις (δεν πιστευω να γελασε κανενας) αυτο που περναει ο γαυρος ειναι κριση καραμπινατη και ειναι φυσιολογικο. Δυστυχως τα δικα σας χαλια κια τη δικη μας αναπηρια βλεπω να την εκμεταλλευεται ο βαζελος και να τσιμπαει το πρωταθληματακι... μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα ολυμπιακος μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα που ειδες την κριση ρε μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα κοιτα την ομαδουλα σου μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα ολυμπιακαρα ρεεεεεε ps - εχεις απολυτο δικιο
bee21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Εχεις δει την ταινια "Η Νυχτα των Ζωντανων Νεκρων" ? Αλλα τι ρωταω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.