Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οκ, θελω να σε δω CL...να κλαις και να κλαιγεσαι γατι δεν παει η ομαδα

Καληνυχτα

Και γω θελω να σε δω CL ρε γαμωτο αλλα δεν εχω αυτη την τυχη φετος!Μεγαλη αδικια!

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και γω θελω να σε δω CL ρε γαμωτο αλλα δεν εχω αυτη την τυχη φετος!Μεγαλη αδικια!

Την Καλαμαρια θες να δεις?

ή νομιζεις οτι μονο οι παναθηναικοι ειναι κατα του ΟΣΦΠ?

Δημοσ.

Οι παναθηναικοι εχουν το δικαιωμα να κρινουν ειρωνευομενοι τον ολυμπιακο γιατι εχουν και αυτοι ιστορια. Δεν περιμενα οτι τα εγραφε αυτα ενας μη παναθηναικος.

Αφου λοιπον εισαι Καλαμαρια, δεν εχω τιποτα αλλο να πω!

Δημοσ.

Ρε Tzinos απορώ που τα βρήκες όλα αυτά τα θετικά ,στο 2ο ημίχρονο ο ΟΣΦΠ κυριάρχησε ναι αλλά στο πρώτο ήταν για κλοτσιές, έπαιζες με τον Άρη και σε έπαιζε λες και ήσουν μέσα στο Μεστάγια, ποιός?ο Γόγολος με τον Νεμπεγλέρα - ήμαρτον.

Νε έδειξε αρκετά καλά στοιχεία αλλά ούτε αυτός είναι αμυντικό χαφ και πρέπει οπωσδήποτε ο ΟΣΦΠ να πάρει κάποιον για αλλαγή του Στολτίδη (αφού δεν πιστεύει τον Ταραλίδη)

Γεωργάτος δεν εξίζει να χαραμίσουμε bytes .Το ωραίο ήταν που πχ στο χέρι που έκανε ήταν και έκπληκτος lol

Ο καψής μπορεί να μην πολυτραβάει αλλά βοήθησε σήμερα να κατέβει η μπάλα στον χώρο μεταξύ στόπερ και κέντρου

Ο Τζόλε το έχουμε δει τόσες φορές ,παίζει πολύ καλα στην γραμμή ,όταν αναγκάζεται να παίξει πιο μέσα είναι αρκετά χειρότερος (είναι και ντεφορμέ οπότε καταλαβαίνετε ...)

Για διατησία ας το κάνουμε Γαργάρα γιατί με 10 και 2-0 σκούρα τα πράγματα...Πάντως ο Σέζαρ το έβαλε έξυπνα το ποδι στην φάση που έκοψε το τετ α τετ ενώ ο Γεωργάτος φώναζε από μακρυά

ο Παππάς γιατί δεν φάνηκε καθόλου λέτε?

Δημοσ.

Δεν θέλω να μειώσω τη νίκη τού Ολυμπιακού αλλά ποιός πάει στοίχημα ότι αυτός ο Άρης πάει φούλ γιά υποβιβασμο?Καί αυτό γιατί είναι ομάδα ενός ημιχρόνου όπως έδειξε καί με την ΑΕΚ καί με άλλες ομάδες.Οπότε όποια ομάδα τον παίξει δυνατά στο Β ημίχρονο τού έχει πάρει τα ρέστα.Εδώ είμαστε καί θα το δείτε αν δεν γίνει κάτι δραστικό στην ομάδα μέχρι το τέλος της περιόδου.Τι να τον κάνω εγώ τον ενθουσιασμό όταν δεν έχεις διάρκεια καί δεν παίρνεις αποτελέσματα.

Δημοσ.

Ο παράγοντας των «κιτρίνων» δεν σταμάτησε εκεί. «Άνθρωποί μας που βρίσκονταν στον πάγκο άκουσαν με τα αυτιά τους τον κ. Ζωγράφο να λέει προς τον πάγκο του Ολυμπιακού... «βγάλτε τον Γεωργάτο γιατί θα τον βγάλω εγώ». Αυτά γίνονται μόνο σε φιλικά παιχνίδια. Αφού λοιπόν μιλάμε για φιλικό παιχνίδι δεν είμαστε και εμείς υποχρεωμένοι να μιλήσουμε. Φεύγουμε...», επισήμανε.

Από http://www.sportdog.gr/ViewArticle.aspx?ArticleId=20234&AuthorId=13

Δημοσ.

Στο δεύτερο ημίχρονο που έκανε νωρίς σωστές αλλαγές νωρίς παίξαμε καλή μπάλα,το σκόρ θα μπορούσε εύκολα να ήταν 2-5.Ο Μπαμπαγκίντα προσωπικά μου αρέσει περισσότερο από τον Παππά και το έδειξε και σήμερα νομίζω...

Για τη διατησία δε μπορώ να καταλάβω γιατί μιλάνε μερικοί από τη στιγμή που θα έπρεπε να είχε δωθεί το χέρι του Κουλουχέρη και το φάουλ υπέρ μας που έδωσε πάλι στη γραμμή για χέρι....Απλά να υπενθυμίσω στους "αντικειμενικούς" που πικράθηκαν σήμερα ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει ακόμη ούτε ένα πέναλτυ όταν άλλες ομάδες με πράσινα καθαρίζουν με αυτά με το πολυαγαπημενο τους σκόρ (1-0).

Δημοσ.
Για τη διατησία δε μπορώ να καταλάβω γιατί μιλάνε μερικοί από τη στιγμή που θα έπρεπε να είχε δωθεί το χέρι του Κουλουχέρη και το φάουλ υπέρ μας που έδωσε πάλι στη γραμμή για χέρι....Απλά να υπενθυμίσω στους "αντικειμενικούς" που πικράθηκαν σήμερα ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει ακόμη ούτε ένα πέναλτυ όταν άλλες ομάδες με πράσινα καθαρίζουν με αυτά με το πολυαγαπημενο τους σκόρ (1-0).

Εκτειιιιίθεσαιιιιιιιι...

Τιμωρία στον Ζωγράφο εδώ και τώρα γιατί είναι φιλο-αρειανός και έσφαξε τον Ολυμπιακό!

("Βγάλτε τον γιατί θα τον βγάλω εγώ"!)

Δημοσ.
Δηλαδή επειδή θα τρελαθώ τώρα:

Ο Άρης έπρεπε να κερδίσει?Ρε θα με τρελάνετε?

Μάλλον όχι. Αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι θα το γυρίζατε με 10 παίκτες. Απλό νομίζω.

Δημοσ.

Μα ειναι σαφεστατο οτι παντα οι αντιπαλοι του ολυμπιακου ειναι καλυτεροι του και παντα κερδιζουμε απο τους διαιτητες.τι δεν καταλαβαινεις?

edit : Αυτο που δε πιανω εγω ειναι οτι αφου ολοι οι διαιτητες αναιξερετως κανουν μλκιες τοτε τι καθομαστε και κολλαμε?ο αλλος εδινε επαναληψη στα πεναλτυ μεχρι να το χασει ο λαμπριακος δε θυμαστε?

Λεπτομερειες ειναι αυτες ρε μαγκες. Και μη μου πειτε οτι δε θα ευνοηθει και ο παναθηναικος με την αεκ στο μελλον

Δημοσ.
Εκτειιιιίθεσαιιιιιιιι...

Τιμωρία στον Ζωγράφο εδώ και τώρα γιατί είναι φιλο-αρειανός και έσφαξε τον Ολυμπιακό!

("Βγάλτε τον γιατί θα τον βγάλω εγώ"!)

Δηλαδή ο διατητής σας έσφαξε σήμερα θές να μου πείς τώρα???Αυτό φταίει που χάσατε?

Στο δεύτερο ημίχρονο ήσασταν για 5 μπαλάκια,πλάκα μου κάνεις?Ούτε τη σέντρα δε περάσατε..

Με αυτή τη νοοτροπία,καλά κρασία.

Κρίμα γιατί συμπαθώ αρκετά τον Άρη...

Δημοσ.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης, αντέδρασε στα χαμόγελα κάποιων, λέγοντας: «Δεν θα ειρωνεύεστε . Θα σέβεστε τον Ολυμπιακό και εμάς. Αλλιώς θα τον πάρω και θα φύγουμε από εδώ. Να είστε σοβαροί...».

Εννοείτε οτι όλοι οι διαιτητές κάνουν τα ίδια (ιδίως για ΟΣΦΠ-ΠΑΟ) , όταν όμως γίνονται κραχτές περιπτώσεις πχ αυτή με τον Λαμπριάκο και αυτές σήμερα με τον Γκεό δεν πρέπει να το λέμε κιόλας?

Η μήπως δεν ήταν ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ αυτό σήμερα?

Άκουσα πάντως πως θα τιμωρηθεί ο διαιτητής γιατί έδωσε μια κίτρινη στον Γεωργάτο και τώρα κινδυνεύει να συμπληρώσει κάρτες (και επειδή δεν έδωσε κόκκινη απευθείας στον νεμπλεγέρα επειδή δεν βρήκε καθόλου πόδι )

Δημοσ.
Μάλλον όχι. Αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι θα το γυρίζατε με 10 παίκτες. Απλό νομίζω.

Μάλιστα,άρα αυτός είναι ο λόγος που κέρδισε σήμερα η ομάδα μου και όχι γιατί στο δεύτερο έπαιξε καλή μπάλα...

Για το χέρι του κουλουχέρη γιατί δε μιλάει κανείς?Για τα 2 κεφαλοκλειδώματα στον Παππά που δε δώθηκε κίτρινη στο παίκτη του Άρη (Βανγκελί νομίζω?)Για τη βουτιά του Χαβίτο στο πρώτο γιατί δε του έδειξε κίτρινη για θέατρο???

Τα λάθη ήταν εκατέρωθεν και χωρίς διάθεση να διαμορφωθεί το αποτέλεσμα.

Αυτή είναι η γνώμη μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...