KWSN_Men Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Μα ειναι σαφεστατο οτι παντα οι αντιπαλοι του ολυμπιακου ειναι καλυτεροι του και παντα κερδιζουμε απο τους διαιτητες.τι δεν καταλαβαινεις? edit : Αυτο που δε πιανω εγω ειναι οτι αφου ολοι οι διαιτητες αναιξερετως κανουν μλκιες τοτε τι καθομαστε και κολλαμε?ο αλλος εδινε επαναληψη στα πεναλτυ μεχρι να το χασει ο λαμπριακος δε θυμαστε? Λεπτομερειες ειναι αυτες ρε μαγκες. Και μη μου πειτε οτι δε θα ευνοηθει και ο παναθηναικος με την αεκ στο μελλον Το θέμα είναι ότι ότι αν ο Παναθηναϊκός έχει Χ πιθανότητες να ευνοηθεί με τον Άρη ο Ολυμπιακός έχει Χ*2, να αδικηθεί ο Παναθηναϊκός έχει Χ-10 ενώ ο Ολυμπίακός Χ-∞. Στα δε μεταξύ μας, στις 10 φορές που θα παίξουμε θα αδικηθεί ο Ολυμπιακός 1 και ο Παναθηναϊκός 5. Ο Σάββας Θεοδωρίδης, αντέδρασε στα χαμόγελα κάποιων, λέγοντας: «Δεν θα ειρωνεύεστε . Θα σέβεστε τον Ολυμπιακό και εμάς. Αλλιώς θα τον πάρω και θα φύγουμε από εδώ. Να είστε σοβαροί...». Εννοείτε οτι όλοι οι διαιτητές κάνουν τα ίδια (ιδίως για ΟΣΦΠ-ΠΑΟ) , όταν όμως γίνονται κραχτές περιπτώσεις πχ αυτή με τον Λαμπριάκο και αυτές σήμερα με τον Γκεό δεν πρέπει να το λέμε κιόλας? Η μήπως δεν ήταν ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ αυτό σήμερα? Άκουσα πάντως πως θα τιμωρηθεί ο διαιτητής γιατί έδωσε μια κίτρινη στον Γεωργάτο και τώρα κινδυνεύει να συμπληρώσει κάρτες (και επειδή δεν έδωσε κόκκινη απευθείας στον νεμπλεγέρα επειδή δεν βρήκε καθόλου πόδι ) Καλά να κοιτάξει ο Θεωδορίδης να ρίξει κανένα κυνηγητό στον Οφορίκουε και να βγάλει τα μικρόφωνα από τα αποδυτήρια..
revil Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 ρε kwsn δλδ μου λες ας πουμε οτι ο ολυμπιακος τοσα χρονια κερδιζε επειδη ειχε τον εκαστοτε διαιτητη? Προσεξε λεω και γω οτι υπηρξαν πολλες μλκιες υπερ του ολυμπιακου ισως και περισοτερες απο αυτες του παναθηναικου αλλα ξεκολλα ρε φιλε μου. Τις περισσοτερες φορες τα λαθη ειναι λαθη. Ποσες φορες εχει τυχει να δεις κατι και αμεσως μετα στο ριπλει να πεις "ε οχι ρε μλκ τι εγινε εδω,πως δε το πηρα χαμπαρι"
Child_In_Time Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δηλαδή ο διατητής σας έσφαξε σήμερα θές να μου πείς τώρα???Αυτό φταίει που χάσατε?Στο δεύτερο ημίχρονο ήσασταν για 5 μπαλάκια,πλάκα μου κάνεις?Ούτε τη σέντρα δε περάσατε.. Με αυτή τη νοοτροπία,καλά κρασία. Κρίμα γιατί συμπαθώ αρκετά τον Άρη... Αν εσύ δεν βλέπεις ότι ο διαιτητής ΗΘΕΛΕ μια συγκεκριμένη ομάδα να κερδίσει, δεν υπάρχει λόγος να συζητήσω μαζί σου. Φόρα ξανά τα ερυθρόλευκα γυαλιά σου και περίμενε την επόμενη κατραπακιά στην Ευρώπη, που δεν υπάρχουν καραγκιόζηδες Ζωγράφοι. Το αν θα κέρδιζε ο Άρης αν ο διαιτητής έπαιζε 50-50 δεν είναι το θέμα μου. Ξέρω τις δυνατότητες της ομάδας μου και την διαφορά ποιότητας των παικτών μας. Όπως και ξέρω ότι αν ο Γεωργάτος είχε αποβληθεί, όπως έπρεπε, μιλάμε για ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Ενημερωτικά, το σκορ σ'εκείνο το σημείο ήταν 2-0 και ο Γεωργάτος είναι ο παίκτης που έκανε την σέντρα στο 2-1. Αν δεν καταλαβαίνεις ότι εδώ έχουμε ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΗ αλλοίωση αποτελέσματος, σε φάσεις κιόλας που γελάει όλη η Ελλάδα (αμυντικός σωριάζει παίκτη που τον έχει προσπεράσει) και μ'έναν διαιτητή που στην πρώτη φάση μετά το 2-0, δίνει κάρτα σε παίκτη του Άρη που κόβει καθαρά την μπάλα και ξεκινάει αντεπίθεση για το 3-0, τότε φίλε απλά καληνύχτα σου.. Εσύ βγες και πες ότι θα το κέρδιζες το ματσάκι και με 10 γιατί είσαι ομαδάρα και ως τότε πετούσες στο γήπεδο.. Θα ακουστείς.. Να την χαίρεσαι την κούπα που θα πάρεις.. Απλά μην το ξεχάσετε το καημένο το παιδί, τον Ζωγράφο, τότε! Δώστε του ένα μεταλλιάκι κι αυτουνού.. "Βγάλτε τον γιατί θα τον βγάλω εγώ"! ΧΑΧΑΧΑ...
revil Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Child_In_Time καταλαβαινεις οτι εισαι προκλητικος και χανεις το οποιο δικιο σου ετσι?? Φιλικα
Child_In_Time Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Το όποιο δίκαιο μου δεν θα μου φέρει πίσω την ηρεμία μου, που έχασα για άλλη μια φορά σήμερα. Το "προκλητικός" είναι υποκειμενικό.. Ένα κείμενο που υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός 'αδικήθηκε' σήμερα υποβιβάζει την νοημοσύνη μου και χιλιάδων άλλων ανθρώπων, άρα μπορεί να θεωρεί εξίσου προκλητικό. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω..
revil Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 στο ιντερνετ εισαι ρε φιλαρακι μου.μπορεις να ακουσεις οτιδηποτε απο οποιονδηποτε. το θεμα ομως ειναι αν ειναι ικανο να σε κανει να χασεις την ψυχραιμια σου η να υποβιβασει τη νοημοσυνη σου οπως λες.προφανως ειναι οποτε το βουλωνω και βγαλτε τα ματια σας,μονοι σας,εσεις οι 2
KWSN_Men Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 ρε kwsn δλδ μου λες ας πουμε οτι ο ολυμπιακος τοσα χρονια κερδιζε επειδη ειχε τον εκαστοτε διαιτητη?Προσεξε λεω και γω οτι υπηρξαν πολλες μλκιες υπερ του ολυμπιακου ισως και περισοτερες απο αυτες του παναθηναικου αλλα ξεκολλα ρε φιλε μου. Τις περισσοτερες φορες τα λαθη ειναι λαθη. Ποσες φορες εχει τυχει να δεις κατι και αμεσως μετα στο ριπλει να πεις "ε οχι ρε μλκ τι εγινε εδω,πως δε το πηρα χαμπαρι" Πάρα πολλές φορές το είπα. Τι σχέση έχει αυτό όμως με το Ζωγράφο να λέει 'βγάλτε τον γιατί θα τον βγάλω'; Και αν τον Παναθηναϊκό τον σπρώχνουν 1 (που κατα καιρούς τον σπρώχνουν, άλλες φορές το αντίθετο), τον Ολυμπιακό τον σπρώχνουν μονίμως 3 και ποτέ δεν τον πάνε αντίθετα. Δε μπορώ να δεχτώ ότι τόσα χρόνια γίνονταν τυχαία. Και όχι, δεν πιστεύω ότι τα πρωταθλήματα τα πήρατε λόγω διαιτησίας, αλλά βοηθάει όποτε κολώνεις να τρως το σπρωξιματάκι σου. Απότε κάποια από αυτά τα πρωταθλήματα τα θεωρώ γκρίζα εώς μαύρα. Κάποτε φώναζε όλη η Ελλάδα ΄έξω οι τσάτσοι του Βαρδηνογιάννη΄ αλλά μετά όλα ξεχάστηκαν γιατί τα όργια που έγιναν ήταν πρωτόγνωρα... Καταφέρατε να ξεχαστεί αυτή η περίοδος αγαπητέ...
Gabriel Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Αν εσύ δεν βλέπεις ότι ο διαιτητής ΗΘΕΛΕ μια συγκεκριμένη ομάδα να κερδίσει, δεν υπάρχει λόγος να συζητήσω μαζί σου. Φόρα ξανά τα ερυθρόλευκα γυαλιά σου και περίμενε την επόμενη κατραπακιά στην Ευρώπη, που δεν υπάρχουν καραγκιόζηδες Ζωγράφοι. Το αν θα κέρδιζε ο Άρης αν ο διαιτητής έπαιζε 50-50 δεν είναι το θέμα μου. Ξέρω τις δυνατότητες της ομάδας μου και την διαφορά ποιότητας των παικτών μας. Όπως και ξέρω ότι αν ο Γεωργάτος είχε αποβληθεί, όπως έπρεπε, μιλάμε για ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Ενημερωτικά, το σκορ σ'εκείνο το σημείο ήταν 2-0 και ο Γεωργάτος είναι ο παίκτης που έκανε την σέντρα στο 2-1. Αν δεν καταλαβαίνεις ότι εδώ έχουμε ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΗ αλλοίωση αποτελέσματος, σε φάσεις κιόλας που γελάει όλη η Ελλάδα (αμυντικός σωριάζει παίκτη που τον έχει προσπεράσει) και μ'έναν διαιτητή που στην πρώτη φάση μετά το 2-0, δίνει κάρτα σε παίκτη του Άρη που κόβει καθαρά την μπάλα και ξεκινάει αντεπίθεση για το 3-0, τότε φίλε απλά καληνύχτα σου.. Εσύ βγες και πες ότι θα το κέρδιζες το ματσάκι και με 10 γιατί είσαι ομαδάρα και ως τότε πετούσες στο γήπεδο.. Θα ακουστείς.. Να την χαίρεσαι την κούπα που θα πάρεις.. Απλά μην το ξεχάσετε το καημένο το παιδί, τον Ζωγράφο, τότε! Δώστε του ένα μεταλλιάκι κι αυτουνού.. "Βγάλτε τον γιατί θα τον βγάλω εγώ"! ΧΑΧΑΧΑ... Αφού το πάς έτσι λοιπόν,θα πάω με τη δική σας νοοτροπία των μόνιμα αδικημένων: Θα έπρεπε ή δε θα έπρεπε να είχε δώσει πέναλτυ στο χέρι του κουλουχέρη στο 27? Θα έπρεπε ή δε θα έπρεπε να είχε δώσει πέναλτυ στο χέρι στο β' στο 85?Έδωσε φάουλ εκτός περιοχής... Θα έπρεπε ή δε θα έπρεπε να έχει φάει κάρτα ο χαβίτο για θέατρο??? Το σκόρ στη πρώτη περίπτωση ήταν 0-0... Kοιτάξτε πρώτα να φτιάξετε μια ομάδα της προκοπής και αναζητήστε αλλού τα αίτια της κατάντιας σας και όχι στη διατησία.
revil Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Πάρα πολλές φορές το είπα. Τι σχέση έχει αυτό όμως με το Ζωγράφο να λέει 'βγάλτε τον γιατί θα τον βγάλω'; Και αν τον Παναθηναϊκό τον σπρώχνουν 1 (που κατα καιρούς τον σπρώχνουν, άλλες φορές το αντίθετο), τον Ολυμπιακό τον σπρώχνουν μονίμως 3 και ποτέ δεν τον πάνε αντίθετα. Δε μπορώ να δεχτώ ότι τόσα χρόνια γίνονταν τυχαία. Και όχι, δεν πιστεύω ότι τα πρωταθλήματα τα πήρατε λόγω διαιτησίας, αλλά βοηθάει όποτε κολώνεις να τρως το σπρωξιματάκι σου. Απότε κάποια από αυτά τα πρωταθλήματα τα θεωρώ γκρίζα εώς μαύρα. Κάποτε φώναζε όλη η Ελλάδα ΄έξω οι τσάτσοι του Βαρδηνογιάννη΄ αλλά μετά όλα ξεχάστηκαν γιατί τα όργια που έγιναν ήταν πρωτόγνωρα... Καταφέρατε να ξεχαστεί αυτή η περίοδος αγαπητέ... Ξερεις εντωμεταξυ ποια ειναι η μλκια τωρα? Καθομαι και ασχολουμε για το αθλημα που εχω φαει ΤΟ τρελο ξενερωμα. Στο μπασκετακι με εχεις κερδισει ηδη 2 φορες φιλε μου αλλα γουσταρω γιατι στας ευρωπας(ψψψ τι ειπα παλι ) ειμαστε απο τις κορυφαιες ομαδες,οι ελληνικες. Οποτε να στο πω και αλλιως,ας φτιαξει μια ομαδα ο κωκ αν οχι αναλογη του μπασκετ τουλαχιστον αναλογη της ποδοσφαιρικης πριν 3-4 χρονια και τοτε ναι θα συζητησουμε.αυτα
Gabriel Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 στο ιντερνετ εισαι ρε φιλαρακι μου.μπορεις να ακουσεις οτιδηποτε απο οποιονδηποτε.το θεμα ομως ειναι αν ειναι ικανο να σε κανει να χασεις την ψυχραιμια σου η να υποβιβασει τη νοημοσυνη σου οπως λες.προφανως ειναι οποτε το βουλωνω και βγαλτε τα ματια σας,μονοι σας,εσεις οι 2 :-D Έχεις πολύ δίκιο φιλαράκι... Έχω βάλει τα γέλια με αυτά που διαβάζω σήμερα...
Child_In_Time Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Αφού το πάς έτσι λοιπόν,θα πάω με τη δική σας νοοτροπία των μόνιμα αδικημένων:Θα έπρεπε ή δε θα έπρεπε να είχε δώσει πέναλτυ στο χέρι του κουλουχέρη στο 27? Θα έπρεπε ή δε θα έπρεπε να είχε δώσει πέναλτυ στο χέρι στο β' στο 85?Έδωσε φάουλ εκτός περιοχής... Θα έπρεπε ή δε θα έπρεπε να έχει φάει κάρτα ο χαβίτο για θέατρο??? Το σκόρ στη πρώτη περίπτωση ήταν 0-0... Kοιτάξτε πρώτα να φτιάξετε μια ομάδα της προκοπής και αναζητήστε αλλού τα αίτια της κατάντιας σας και όχι στη διατησία. ΟΚ, το κατάλαβα.. Είσαι ανίκητος! Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις. Καληνύχτα! ("Βγάλτε τον γιατί θα τον βγάλω εγώ")
Gabriel Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 ΟΚ, το κατάλαβα..Είσαι ανίκητος! Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις. Καληνύχτα! ("Βγάλτε τον γιατί θα τον βγάλω εγώ") Έπειδή το είπε ο Σκόρδας πρέπει να το πιστέψω δηλαδή? Καληνύχτα "αδικημένα" παιδιά...
bonomania Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Μια απ τα ιδια! Ζωγραφου-Αρης 1-0!!! Η καταντια του ελληνικου ποδοσφαιρου στο μεγαλειο της! Απο την στιγμη που εχουν ετσι τα πραγμτα θεωρω οτι θα πρεπει να γινει ενα πρωταθλημα μεταξυ Οσφπ-Παο-και Αεκ! Απορω γιατι υπαρχουν οι αλλες οι ομαδες! Ο κυριος γεωργατος θα επρεπε να εχει αποβληθει πολυ απλα στο 58!!!(2-0 το σκορ)! Και απο την στιγμη που ο Ολυμπιακος ειναι μεγαλη ομαδα θα μπορουσε να το αποδειξει και με 10 παικτες! Ελεος! Το εχουμε βαρεθει αυτο το θεατρο του παρολογου! Φτανει πια! Ας σεβαστουν τον κοσμο που παει στο γηπεδο!!! Και αντε μετα εγω να μην υποστηριζω Βανεθια!!! Με ωθουν!!!!! Κριμα να πανυγηριζουν καποιοι τετοιες νικες και τετοια πρωταθληματα....
LL_NEO Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Θα έπρεπε ή δε θα έπρεπε να είχε δώσει πέναλτυ στο χέρι στο β' στο 85?Έδωσε φάουλ εκτός περιοχής... Επειδή αυτή τη φάση έτυχε να τη συζητήσουμε με την παρέα αρκετά, βασικά δεν έπρεπε να δώσει τίποτα, μιας και α) Ο αμυντικός βρίσκεται πολύ κοντά στη φάση σε πρώτο χρόνο β) Φαίνεται ξεκάθαρα ότι το χέρι του κινείται με πρόθεση να αποφύγει τη μπάλα... Η πλάκα είναι ότι απο τη μια γκρινιάζετε για διαιτητολαγνεία και απο την άλλη κυκλοφορεί στο ιντερνετ το παρακάτω banner E δλδ γμ την τρέλα μου έχετε μούτρα και μιλάτε εις διπλούν. Όποτε γουστάρετε διαιτητολαγνεία και όποτε γουστάρετε αδικεία. ΟΚ εντάξει. Κρέας οκκαδιάρικο μεσοβδόμαδα μια ζωή για να βάλετε μυαλό. Κολλητός μου κουμούνι του κερατά και Άθεος και τον έχετε κάνει να πιστεύει αφού στον αγώνα με τη Ρόμα ανέκραξε στο τελευταίο τεμάχιο, "Θεία Δίκη"...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.