john1987 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Kandinsky,αφου δηλωσω οτι ειμαι αντι-ολυμπιακος και παναθηναικος,αλλα προσπαθω να βλεπω αντικειμενικα τα πραγματα,εχω να επισημανω κατι. Ενταξει,να το δεχθω οτι ηταν κακος ο διαιτητης,οτι εδωσε καποια αναποδα σφυριγματα στον Ολυμπιακο,και καποια αλλα στον Αρη (αντε δεχομαι κ το οφσαιντ) αλλα στην περιπτωση του Γεωργατου,οφειλω να πω οτι διεκρινα προθεση.Επρεπε να ειχε παρει 3 κιτρινες ο Γεωργατος ετσι οπως συμπεριφεροταν.Του τη χαρισε 2 φορες. Για την Ελλαδα ο Ολυμπιακος ειναι μεγαλη ομαδα,και σιγουρα ακομα και με 10 παικτες καπως θα γυριζε το ματς...Εισαι ομως σιγουρος οτι με 10 παικτες (στο 58) θα ηταν το σκορ τελικα 2-3 (παρολιγον 2-4) ?Μηπως σε μια καλη για τον Ολυμπιακο εκδοχη να ηταν 2-2?Δεν μπορω να μυρισω τα νυχια μου κ να μαθω.Αλλα,το σιγουρο για μενα ειναι,οτι εσπρωξε τον Ολυμπιακο η διαιτησια χθες. Και βεβαια εγω δε θα πω σε κανεναν οτι ειναι Τσουκαλας,κωλογαυρος,οτι εχει κοκκινα γυαλια κτλ. Αλλα μετα να μη μου λες οτι τεκμηριο της αντικειμενικοτητας σου,αποτελει το γεγονος οτι παραδεχθηκες την ευνοια της διαιτησιας με την Αεκ.Αλοιμονο αν δεν την παραδεχοσουν κιολας. Ολα αυτα φιλικα ετσι?Δεν εχω καμμια διαθεση οπαδικης αντιπαραθεσης κτλ υγ:μολις ειδα το ποστ του adi32 υγ2:κατα την αποψη μου,δεν υπηρχε πεναλτυ.Πολυ δυσκολα δινεται κατι τετοιο. υγ3:τα οφσαιντ που λες ηταν τελειως μοιρασμενα.Ηταν 2 οριακα οφσαιντ στον οσφπ εκ των οποιων το ενα ηταν μουφα(αν θυμαμαι καλα),και υπηρχε και ενα μουφα στον παο.Η διαιτησια ηταν πολυ καλη στο ντερμπυ,και το παραδεχθηκαν ολοι.Και εγω με αυτη τη λογικη,μπορω να πω οτι ηταν πεναλτυ του σαλπι με το σεζαρ.Αλλα δεν ειμαι σιγουρος,και δε διεκρινα προθεση αλλοιωσης του αποτελεσματος,ή καταφωρη αδικια,γιατι ηταν οριακη φαση. υγ4:Χαριστηκε 2 φορες οπως ειπα παραπανω.
adi32 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 το ξερω οτι δεν ηταν πεναλτυ αλλα αν ηταν τοσο πουλημενος αλητης καθαρμα ..... οπως λετε γιατι να μην το εδινε?
john1987 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Καταρχας,εγω ειπα οτι απλα ευνοηθηκατε αρκετα,κ δεν χαρακτηρισα τον διαιτητη. Το θεμα μας δεν ειναι με ποιον τροπο επελεξε να σε ευνοησει ο διαιτητης,ή το αν ειναι πουλημενος ή το ποσο πουλημενος ειναι κτλ.Απλως,επισημανα οτι σε ευνοησε με προθεση κατα τη γνωμη μου,πραγμα που φανηκε πασιφανως (κατα τη γνωμη μου παντα) στο σκηνικο με το Γεωργατο. Δηλαδη,τι πρεπει να γινει για να παραδεχθεις οτι σε ευνοησε?
adi32 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 στο σκηνικο με το Γεωργατο με ευνοησε σιγουρα οπως ευνοησε και τον Αρη σε αναλογες περιπτωσεις το θεμα ειναι οτι ξεσηκωνονται ολης της γης οι πικραμενοι μολις γινει οποιοδηποτε υποπτο σφυριγμα εστω και για ενα αναποδο πλαγιο και αρχιζει ολο το γαιτανακι με τις παραγκες ...................... ενω βλεπουμε 10αδες αλλοπροσαλλα σφυριγματα σε ολα τα παιχνιδια
john1987 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Τοσο καταφανως δε θυμαμαι να τον ευνοησε.Τεσπα,μπαινουμε σε ενα φαυλο κυκλο ετσι. Στο δευτερο μερος του ποστ σου εχεις δικιο,αλλα το φαινομενο αυτο προερχεται απο τις μεγαλες αδικιες που εχουν υποστει καποιες ομαδες,και οχι επειδη οι φιλαθλοι αντιπαλων ομαδων ειναι καχυποπτοι,κομπεξικοι κτλ.
adi32 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 εγω εχω μαθει οτι οταν ειμαι αχρηστος και δεν αξιζω νικη ή ισοπαλια εστω κι αν εχω αδικηθει σε μια φαση του αγωνα να μη γκρινιαζω και να τα ριχνω εκει προσπαθω να δω τι φταει στην ομαδα μου ωστε να βελτιωθω με το να ασχολουμαστε συνεχεια με τη διαιτησια δεν ωφελει
nmtray2 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 με το να ασχολουμαστε συνεχεια με τη διαιτησια δεν ωφελει Μαιστα. Τη 2ωρη εκπομπη του Αλφα τοτε που αδικηθηκε η ομαδαρα σου στη Ξανθη τη θυμασαι? Μαλλον επιλεκτικη μνημη εχεις
Gabriel Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Ωραίος ο επόπτης,εξασφάλισε το επόμενο διαρκείας για τη Θύρα 13.Έκοψε τον Μερίνο με ανύπαρκτο οφ σαίντ την ώρα που έβγαινε τέτ α τέτ και στην επόμενη σε καρατιά του Δάρλα δεν είδε τίποτα... Off topic αλλά για να μη μας βγάλουν και τρελούς οι "αντικειμενικοί" με τις διαιτησίες.
KWSN_Men Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Ωραίος ο επόπτης,εξασφάλισε το επόμενο διαρκείας για τη Θύρα 13.Έκοψε τον Μερίνο με ανύπαρκτο οφ σαίντ την ώρα που έβγαινε τέτ α τέτ και στην επόμενη σε καρατιά του Δάρλα δεν είδε τίποτα...Off topic αλλά για να μη μας βγάλουν και τρελούς οι "αντικειμενικοί" με τις διαιτησίες. Μια και δεν έχω Supersport και το ακούω στο SupersportFM που δεν διακρίνεται και για τα Παναθηναϊκά του αισθήματα, λένε ότι οι φάση ήταν offside.
Kandinsky Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 john1987 : Οπως είπα κακώς τον άφησε μέσα. Αυτό σημαίνει εύνοια αλλά επ' ουδενί δε σημαίνει ότι ευνοήθηκε μόνο ο Ολυμπιακός όπως είναι το εύκολο συμπέρασμα. Διότι όταν απ' τα πρώτα λεπτά του αγώνα έπρεπε να είχαν πέσει 2-3 κίτρινες σε Αρειανούς ενώ κόβει ανύπαρκτο οφσάιντ αυτό δε νομίζω ότι δείχνει ότι ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε περισσότερο απ' τον Άρη. Ασε που στο συγκεκριμένο, όντως ο adi32 έχει δίκιο. Αν ήθελε όντως να βοηθήσει θα έδινε το πεναλτάκι όπως έχει συμβεί σε πρότερους καιρούς και κανείς δε θα μπορούσε να του πει τίποτα. Απ' την άλλη, πολλά μπορει να υποστηρίξει κανεις αν θέλει. Ότι ήθελε να υποστηρίξει Ολυμπιακό αλλά φοβόταν κιόλας την έδρα. Όπως βέβαια μπορεί να υποστηρίξει και για το σημερινό ματς του ΠΑΟ ότι κι αυτός ήθελε να υποστηρίξει ΠΑΟ. Διότι ήταν ηλίου φαεινότερο (και να φανταστεί κανεις ότι δεν πρόλαβα κάποια επίμαχη φάση) οτι όσο ήταν στο 0-1 το ματς και ο Ατρόμητος πίεζε όσο μπορούσε, φάουλ δεν έπαιρνε ούτε με αίτηση. Να τη χαιρόμαστε τη Σούφρα Λίγκα, όλοι καλοί και άγιοι...
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 φτανει ενα σημειο που ο απλος οπαδος φιλαθλος κλπ κλπ λεειγιατι μετα απο καθε αγωνα εγω ο μλκας πρεπει να απολογουμαι σε καθε λαρισαιο θεσαλονηκιο αθηναιο κορινθιο τιμπουχτιανο κλπ κλπ? σκεφτητε το λιγο ρε μαγκες. Σ' αυτό να συμφωνήσω απόλυτα. Το είχα πει άλλωστε και παλιότερα, πως ούτε και εγώ θα ήθελα να τύγχανε να ήμουν γεννημένος στον Πειραιά και να έπρεπε να απολογούμαι γι' αυτά που συμβαίνουν. Τότε είχα εισπράξει την απάντηση "ναι, καλά. Δε θα ήθελες να ήσουν Ολυμπιακός" ή κάτι παρόμοιο. Tα γνωστά παραληρήματα του Manuel δε θα κάτσω να τα διαβάσω,προφανώς δεν έχει συνέλθει από τη πεντάρα τη προηγούμενη εβδομάδα Δε με πείραξε η 5άρα. Ήταν δίκαια. Άσε που προτιμώ να βγαίνει μπροστά η ομάδα μου και να χτυπάει τα παιχνίδια όταν χάνει 2-0 παρά να προσπαθεί να κλείνεται για να μην "εκτεθεί" στα μάτια μερικών άσχετων που θεωρούν ότι το μόνο που μετράει είναι το τελικό αποτέλεσμα, έστω και αν αυτό διαμορφώθηκε στα τελευταία 5 λεπτά. είναι γνωστή η εμπάθεια του για τον Ολυμπιακό Δεν προσπάθησα ποτέ να την κρύψω. Άμα δω να νικάει δίκαια, θα σταματήσω. Σημείωση: Νικάω δίκαια, δε σημαίνει νικάω επειδή παίζω καλύτερα, αλλά νικάω επειδή (έχοντας ίσες ευκαιρίες με τον αντίπαλο) έβαλα περισσότερα γκολ. από παλιά τότε που εφεύρισκε πάλι αδικίες όταν τρώγανε 4άρες στο Καραισκακη. Μιλάμε για το ολοφάνερο offside του Οκκά που δε σχολιάστηκε από κανέναν; Ή για το τετ-α-τετ του Κυπαρρίση όπου αντί για κόκκινη είδαμε επιθετικό φάουλ; Φυσικά ούτε και αυτό σχολιάστηκε... Δεν έχω μιλήσει τόσο καιρό που διαβάζω το topic αλλά να ακούσω και διαμαρτυρίες στο συγκεκριμένο παιχνίδι που ήταν για 2-5?έλεος... Νοοτροπία Έλληνα φιλάθλου: όταν μια ομάδα δεν παίζει καλά, πρέπει να αδικείται από τη διαιτησία και να κάνει και τουμπεκί ψιλοκομμένο. Nice...
Kandinsky Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Kαι να θες ν' αγιάσεις εδώ μέσα δεν σ' αφήνουν. Νικάω δίκαια, δε σημαίνει νικάω επειδή παίζω καλύτερα, αλλά νικάω επειδή (έχοντας ίσες ευκαιρίες με τον αντίπαλο) έβαλα περισσότερα γκολ. Είτε εγώ δεν καταλαβαίνω τί θέλει να πει είτε αυτός κάτι άλλο θέλει να πει και δεν ξέρει ως συνήθως να το εκφράσει. Ας του το μεταφέρει κάποιος παρακαλώ....
adi32 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 το ανυπαρκτο φαουλ της αεκ που εγινε το 1-1? της Ξανθης το γκολ? του μερινο το οφσαιντ? του ιωνικου το γκολ? το γκολ του οφη? αυτα δεν πειραζουν τους αδεκαστους κριτες? αλλα ξεχασα αυτα δεν πειραζουν κανεναν και ειναι τυχαια λαθη και ουδεις ασχολειται
KWSN_Men Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Ωραίος ο επόπτης,εξασφάλισε το επόμενο διαρκείας για τη Θύρα 13.Έκοψε τον Μερίνο με ανύπαρκτο οφ σαίντ την ώρα που έβγαινε τέτ α τέτ και στην επόμενη σε καρατιά του Δάρλα δεν είδε τίποτα...Off topic αλλά για να μη μας βγάλουν και τρελούς οι "αντικειμενικοί" με τις διαιτησίες. Μόλις είδα και το ανύπαρκτο offside του Μερίνο που όλο το σώμα του είναι μπροστά από τον Γκούμα. Και ξαναείδα και το 'πέναλτυ' του Κουλοχέρη που πέφτει πάνω στη μπάλα και τραβιέται. Εντάξει, αν εξακολουθείς να επιμένεις σε αυτά που λες, πρέπει να πας σε οφθαλμίατρο για να αλλάξεις γυαλιά, γιατί είτε μεγάλωσε η μυωπία σου είτε παρακοκκίνισαν και δε βλέπεις και πολύ καλά. το ανυπαρκτο φαουλ της αεκ που εγινε το 1-1?της Ξανθης το γκολ? του μερινο το οφσαιντ? του ιωνικου το γκολ? το γκολ του οφη? αυτα δεν πειραζουν τους αδεκαστους κριτες? αλλα ξεχασα αυτα δεν πειραζουν κανεναν και ειναι τυχαια λαθη και ουδεις ασχολειται Επιμένεις για το offside του Μερίνο; Το είδες καλά;
adi32 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 για την αλλη φαση λεω που ηταν 2-3 μετρα πιο πισω και εφευγε μονος του για τη φαση του γκολ δεν ξερω τι ακριβως ισχυει το ποδι του αμυντικου του παο ηταν πιο πισω αλλα το σωμα του μερινο ηταν πιο μπροστα απο το σωμα του αμυντικου που ειχε κλιση προς τα μπρος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.