KWSN_Men Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Την άλλη φάση του Μερίνο που λες δεν την έχω δει. Αυτό που ξέρω είναι τι άκουσα στο ραδιόφωνο. Για το πέναλτυ του Κουλοχέρη τι λες;
adi32 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 δεν ηταν αλλα αν ηταν πουλημενος οπως λενε μερικοι εδω μεσα θα το εδινε ανετα και ο κ Τσιμας ενω ειχαμε 5 περιπτωσεις ακυρων γκολ σε αλλα παιχνιδια ειπε οτι η μονη στραβη διαιτησια ηταν στο Αρης-Ολυμπιακος τι να πει κανεις?
KWSN_Men Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Πουλημένο δε θα τον πω, αλλά ας πούμε ότι είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας.
zaxoys Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 για την αλλη φαση λεω που ηταν 2-3 μετρα πιο πισω και εφευγε μονος του για τη φαση του γκολ δεν ξερω τι ακριβως ισχυει το ποδι του αμυντικου του παο ηταν πιο πισω αλλα το σωμα του μερινο ηταν πιο μπροστα απο το σωμα του αμυντικου που ειχε κλιση προς τα μπρος Έστω και ένα σημείο οτου σώματος του να είναι μπροστά είναι off side ,τότε που βγήκε ο κανονισμός μάλιστα στον Γεωργίου κοροιδεύαν για παίκτες σαν τον Παπ με μεγάλη μύτη , ήταν φανερά offside παραπάνω από μισό σώμα απόσταση.
adi32 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 η φτερνα του αμυντικου ειναι πιο πισω απο καθε σημειο του σωματος του Μερινο αυτο πως λογιζεται ?
zaxoys Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Αν είναι την ώρα που έφυγε η μπάλα πιο πίσω είναι offside προφανώς Αν βέβαια πχ το έκανε ο Γεωργάτος θα αλλάζαμε τους κανονισμούς γιατι δεν έχει τα @@ να το παραδεχτεί ούτε στην συνέντευξη τύπου οτι έπρεπε να βγει .Γι 'αυτό ο ΟΣΦΠ συγκεντρώνει το μένος γιατί είναι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ Για να ξεφύγουμε λίγο από την διαιτησία που δεν έχει και νόημα άλλωστε ,είδε κανείς το μπασκετάκι?Ο Βασιλόπουλος αν προσεχτεί θα αφήσει εποχή!Όπως την είδα σήμερα την ομάδα έχει πολλά πλεονεκτήματα και αν πιάσει ρυθμό δύσκολα χτυπιέται αλλά έχει εξίσου κραχτές αδυναμίες στην άμυνα και σε πολλές περιπτώσεις θυμίζει ομάδα ΝΒΑ (πράγμα όχι απαραίτητα καλό για τα δύσκολα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα) ειδικά όταν ήταν στον πάγκο ο Παπαμακάριος από οργάνωση ήταν εντελώς run & gun το παιχνίδι ...
Gabriel Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Μόλις είδα και το ανύπαρκτο offside του Μερίνο που όλο το σώμα του είναι μπροστά από τον Γκούμα. Και ξαναείδα και το 'πέναλτυ' του Κουλοχέρη που πέφτει πάνω στη μπάλα και τραβιέται. Εντάξει, αν εξακολουθείς να επιμένεις σε αυτά που λες, πρέπει να πας σε οφθαλμίατρο για να αλλάξεις γυαλιά, γιατί είτε μεγάλωσε η μυωπία σου είτε παρακοκκίνισαν και δε βλέπεις και πολύ καλά. Βλέπω πολύ καλά,εσύ μάλλον δε το κατέχεις το άθλημα. Μάλλον όσο καλός είσαι στα pc,τόσο άσχετος είσαι από μπάλα,sorry no offense... Επιμένεις για το offside του Μερίνο; Το είδες καλά; Φυσικά,μιλάω για τη φάση μετά το 0-1...
KWSN_Men Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Φυσικά,μιλάω για τη φάση μετά το 0-1... Ποτέ δεν έχω ισχυριστεί ότι ξέρω πολλά από υπολογιστές. Και ποτέ δεν έχω ισχυριστεί ότι ξέρω πολλά από ποδόσφαιρο. Αντίθετα έχω πει ότι ξέρω λίγα από ποδόσφαιρο και πολλά από μπάσκετ. Αλλά, ΑΝ μιλάμε για την ίδια φάση, δεν είναι θέμα γνώσεων, είναι θέμα του τι βλέπουμε και του τι θέλουμε να δούμε.
Gabriel Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 http://www.sport24.gr/html/ent/975/ent.150975.asp Δεν είχα σκοπό να σε προσβάλλω,αλλά δε μπορώ να μη πιστέυω αυτό που βλέπω...
revil Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 kwsn μηπως ειδες σημερα την ομαδα μπασκετ? δε ξερω τι να πω γιαυτη την ομαδα. τη μια κερδιζει τη ταου ανετοτατα και την αλλη ζοριζεται με τη λαρισα. ισως βεβαια φταιει και το οτι ειναι λιγο καιρο μαζι παιχτες και προπονητης,θα δειξει
KWSN_Men Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 http://www.sport24.gr/html/ent/975/ent.150975.aspΔεν είχα σκοπό να σε προσβάλλω,αλλά δε μπορώ να μη πιστέυω αυτό που βλέπω... Εγώ λέω για ότι είδα στην Αθλητική Κυριακή. Και αυτό που είδα, offside δεν ήταν.
KWSN_Men Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 kwsn μηπως ειδες σημερα την ομαδα μπασκετ?δε ξερω τι να πω γιαυτη την ομαδα. τη μια κερδιζει τη ταου ανετοτατα και την αλλη ζοριζεται με τη λαρισα. ισως βεβαια φταιει και το οτι ειναι λιγο καιρο μαζι παιχτες και προπονητης,θα δειξει Το δεύτερο ημιχρόνιο (sic) του Ολυμπιακού μου θύμησε οικογενειακά διπλά που τρέχαμε πάνω κάτω χωρίς σκοπό και σύστημα και σφύριζε ο προπονητής, έλεγε κάτι του στυλ 'καλά ρε μαλάκες, γερμανικό το κάνατε γαμώ τ.. (συμπλήρωσε αγαπημάνο ιερό και όσιο)' και μετά τρέχαμε τις γραμμές του γηπέδου (μαζί και του βόλεϊ!).
zaxoys Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Τώρα θα αρχίσουμε να κάνουμε copy paste απο site?Αν είναι έτσι: http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=35175 20' Νέα υπόδειξη οφσάιντ, αυτή την φορά του Λαζανά, πιο οριακή από την προηγούμενη φάση. 12' Ο Μερίνο διαμαρτύρεται για την υπόδειξή του ως οφσάιντ, αν και ο τηλεοπτικός φακός δικαιώνει τον επόπτη. Για το μπάσκετ τα είπαμε ,ο ΟΣΦΠ έκανε Τρομερό πρώτο ημίχρονο!Μετά έσβησε μηχανές απλώς.Αυτός που φαίνεται να μην ταιριάζει πάντως στο στυλ αυτό είναι ο Στακ ,καμία σχέση με τον παίχτη που βλέπαμε στον Άρη
revil Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Φετος απο τον ολυμπιακο μου αρεσει πιο πολυ ο Ζιζιτς. Ξερει μπασκετ αυτος ο παιχτης και φενεται.Εχει καποιες κινησεις που ειναι πολυ καλες και φετος κανει γενικα πολυ καλα παιχνιδια.Οι 4 αμερικανοι που εχουμε ειναι δικοπο μαχαιρι κατεμε αν σου πιασουν σε ενα αγωνα φτυνεις φωτιες αν δε σου πιασουν και αρχισουν το πανω κατω χωρις συστημα που λεει και ο kwsn τοτε αστα να παν
sniper_206 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Ρε σεις, η φάση του Μερίνο ήταν οφσάιντ;;; Τυφλοί είστε; Ο Μερίνο ξεκίνησε πίσω από Γκούμα και τον άλλο που ήταν δίπλα και έβγαινε μόνος με τον Εμπέντε... Και στην αθλητική Κυριακή αλλά και στην Ώρα των Πρωταθλητών οι καθηγητές διαιτησίας ή ότι είναι αυτοί τέλοςπάντων είπαν ότι δεν υπήρξε κανένα οφσάιντ κάτι που φαίνεται καθαρά και δια γυμνού οφθαλμού εξάλλου... Επαναλαμβάνω, μιλάμε για τη φάση του α' ημιχρόνου μετά το 0-1...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.