Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ότι το φάουλ με το οποίο προήλθε το δεύτερο γκόλ του Ολυμπιακού αρχικά είχε σφυριχθεί (και όντως ήταν) έμμεσο το έχει αναφέρει κανένας?

Βέβαια ο Ζωγράφος αλλά και οι Αριανοί παίκτες, πάγκος, θεατές κτλ στην εκτέλεση μείνανε να χαζεύουν τον, μοναδικό κατά τα άλλα, Ριβάλντο.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ουτε ειχε σφυριχτει ουτε ηταν εμμεσο.

Για το πρωτο επρεπε να σηκωσει το χερι ο διαιτητης πραγμα που δεν εγινε ποτε.

Και για το δευτερο υπαρχει επαφη , οποτε παλι δεν υπαρχει περιπτωση εμμεσου.

Μην λεμε οτι θελουμε:neutral:

Ο Γεωργατος επρεπε να φυγει και αυτο ηταν το λαθος του διαιτητη.

Μακαρι να την ειχε δωσει την κοκκινη να μην γινονταν ολα αυτα τωρα.

Δημοσ.
Αν και προσπαθείς να εξισώσεις ανόμοια πράγματα, θα σου απαντήσω. Τι είναι πιο πιθανό, να έβαζε ο Παναθηναϊκός δεύτερο γκολ με πάνω από το μισό αγώνα να απομένει, ή ο Ολυμπιακός να βάλει 3 με έναν παίκτη λιγότερο και να απομένει λιγότερο από ημίχρονο;

Βλέπε Πανιώνιος-ΟΣΦΠ και τη δυναμική του παιχνιδιού όπως ήταν εκείνη τη στιγμή. Όλος ο αγώνας ήταν Άρης εναντίον Καστίγιο και Ριβάλντο που έκαναν ότι ήθελαν στο γήπεδο αν συνυπολογίσουμε ότι ο Άρης έδινε αρκετό χώρο στον αντίπαλο του.

Η πλάκα είναι ότι ψάξατε να βρείτε ένα σωρό ιστορίες για να μας πείσετε ότι παντού συμβαίνουν και μέχρι ο Πανούτσος με τον Ερπετόπουλο είχαν πάρει στο ψιλό στον γελοίο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού στον SupersportFM σήεμρα το πρωί. Ο οποίος έλεγε τα ίδια + το ότι όταν παίζεις τέτοια μπαλάρα δεν χρειάζεσαι τους διαιτητές.

Πάτε λίγο να ξυπνήσετε και σας ξανατραβάει ο Μορφέας γελώντας 'χοχοχο'.

Εγώ δεν προσπάθησα να πείσω κανέναν και για τίποτα. Εσείς όπως και οι ΑΕΚτζήδες αναλώνεστε από προχθές στα σχόλια των δεινών του ελληνικού ποδοσφαίρου με μόνο μία λέξη στο στόμα : "Ζωγράφος". Κι όλη αυτή η φασαρία γίνεται επειδή σε 2 περιπτώσεις δεν έδωσε 2η κίτρινη στον Γεωργάτο ενώ ξεχνάτε να αναφέρετε τα λάθη εποπτών και του διαιτητή κατά του Ολυμπιακού.

Το να βλέπεις μονομερώς τα πράγματα είναι λάθος. Όπως ήδη είπα, στο ματς μας με την ΑΕΚ, η ΑΕΚ αδικήθηκε μια και τα περισσότερα και σοβαρότερα λάθη ήταν κατά της. Στο ματς αυτό, τα περισσότερα και σοβαρότερα λάθη ήταν κατά του Άρη? Απαντήστε παρακαλώ σε αυτή την απλή ερώτηση.

Aν θέλετε να πιστεύετε ότι βάσει των διαιτησιών που έχουμε δει ως τώρα ο Ολυμπιακός ωφελείται περισσότερο από ΑΕΚ,ΠΑΟ εμένα από μία άποψη με συμφέρει διότι αποπροσανατολίζεστε και θα το ρίξετε πάλι σε κρασιά, dvd κλπ.

@kaizer : Ο Άρης φωνάζει διότι πάντα φωνάζει και πάντα θα φωνάζει. Διότι έτσι έχουν μάθει να κάνουν. Διότι δε θέλουν να δουν τα χάλια τους που δικό τους παιχνίδι με 2-0 το έχασαν από 2 μόνο παίκτες. Διότι πρόκειται περί ξεφτίλας γι' αυτούς ακόμη κι αν μέσα σ' αυτούς τους 2 παίκτες είναι ο Ριβάλντο.

Όσον αφορά το τί κι αν φωνάζει ο Ατρόμητος, άσε καλύτερα διότι φαινόταν μέσα στο γήπεδο αν φώναζαν ή όχι οι παίκτες του για τα φάουλ που δεν δίνονταν όσο και για οφσάιντ κλπ. Κι ας μην ξεχνάμε ότι άλλο Ατρομητάκι και άλλο Άρης, διαφορετική η δυναμική και ο φωνασκών κόσμος από πίσω....

Δημοσ.

Aν θέλετε να πιστεύετε ότι βάσει των διαιτησιών που έχουμε δει ως τώρα ο Ολυμπιακός ωφελείται περισσότερο από ΑΕΚ,ΠΑΟ εμένα από μία άποψη με συμφέρει διότι αποπροσανατολίζεστε και θα το ρίξετε πάλι σε κρασιά, dvd κλπ.

@kaizer : Ο Άρης φωνάζει διότι πάντα φωνάζει και πάντα θα φωνάζει. Διότι έτσι έχουν μάθει να κάνουν. Διότι δε θέλουν να δουν τα χάλια τους που δικό τους παιχνίδι με 2-0 το έχασαν από 2 μόνο παίκτες. Διότι πρόκειται περί ξεφτίλας γι' αυτούς ακόμη κι αν μέσα σ' αυτούς τους 2 παίκτες είναι ο Ριβάλντο.

Όσον αφορά το τί κι αν φωνάζει ο Ατρόμητος, άσε καλύτερα διότι φαινόταν μέσα στο γήπεδο αν φώναζαν ή όχι οι παίκτες του για τα φάουλ που δεν δίνονταν όσο και για οφσάιντ κλπ. Κι ας μην ξεχνάμε ότι άλλο Ατρομητάκι και άλλο Άρης, διαφορετική η δυναμική και ο φωνασκών κόσμος από πίσω....

φιλε kandisky αυτο παντα γινοταν και θα γινεται με τον Ολυμπιακο.Ολες οι υπολοιπες ομαδες φωναζουν και παντα θα φωναζουν ΜΟΝΟ οταν παιζουν με τον Ολυμπιακο. Πως να το κανουμε τωρα.Εχω δει σφαγες της διαιτησιας υπερ του Παναθηναϊκου και κανενας να μην βγαινει να μιλησει μετα τον αγωνα. Αληθεια ποσα πεναλτυ εχουμε παρει φετος?και μην πεταχτει κανας εξυπνακιας και πει οτι δεν εχουμε φασεις για πεναλτυ...

Δημοσ.

Το να βλέπεις μονομερώς τα πράγματα είναι λάθος. Όπως ήδη είπα, στο ματς μας με την ΑΕΚ, η ΑΕΚ αδικήθηκε μια και τα περισσότερα και σοβαρότερα λάθη ήταν κατά της. Στο ματς αυτό, τα περισσότερα και σοβαρότερα λάθη ήταν κατά του Άρη? Απαντήστε παρακαλώ σε αυτή την απλή ερώτηση.

Πλάκα κάνεις, ε? Διάβασε αυτό που γράφω λίγο πιο κάτω περί ανατροπής κτλ.

Κανένας δεν αποπροσονατολίζεται φίλε μου. Τα προβλήματα μας τα γνωρίζουμε. Τα δεδομένα όμως των διαιτησιών είναι δεδομένα (και πάντα ήταν).

Ξεχνάς κάτι μήπως? Ιστορικά έχουν γίνει αρκετές ανατροπές από 2-0 σε 2-3. Πόσες ανατροπές έχουν γίνει όμως από 2-0 σε 2-3 με παίκτη λιγότερο σε ένα ημίχρονο? Περιμένω μία απάντηση σε αυτό (καλά, τί ζητάω και εγώ τώρα!!). Και το χειρότερο της υπόθεσης είναι ότι δεν μιλάμε καν για αμφισβητούμενη φάση, για φάση που αν γίνει σε 1000 παιχνίδια, στα 999 θα δωθεί κάρτα (και σε κάποια από αυτά δεν θα είναι κίτρινη). Κάρτα δε θα δωθεί μόνο σε δικτατορικά καθεστώτα και αν φυσικά η κάρτα είναι κατά της ομάδας του ίδιου του καθεστώτος.

Δε φωνάζει ο Ατρόμητος δηλαδή γιατί? Δεν έχει δυναμική? Άλλο πάλι και τούτο. Και όποιος δεν έχει δυναμική δε φωνάζει? Γιατί, δεν θα ακουστεί? Δεν υπάρχουν εφημερίδες να γράψουν τις διαμαρτυρίες? Αν βγάλουν μια ανακοίνωση δε θα δημοσιευτεί? Καλά, χούντα έχουμε και δεν με ενημέρωσαν? Ο Αρχον βέβαια μετά από εσένα γράφει ότι ΟΛΕΣ οι ομάδες φωνάζουν. Συνεννοηθείτε μεταξύ σας και ενημερώστε μας.

ΥΓ. Άρχοντα σε παραπέμπω στη λογική του Καντίνσκυ περί αποπροσανατολισμού. Ταιριάζει γάντι με αυτό που έγραψες. Φαντάζομαι ότι θα απαντήσεις, αλλά μαζί σου δεν καταφέρα ποτέ να συνεννοηθώ, δε νομίζω να συμβεί τώρα.

Δημοσ.

Άσε δε που ξέχασα και το καλύτερο. Όλος ο κόσμος λέει το πώς έχασε η ΑΕΚ την πρόκριση στο C.L. όταν την έχασε αλλά παρόλα αυτά του Ντέμη παντού και πάντα θα του φταίει ο Ολυμπιακός. Πέρα από κάτι ψελλίσματα, τουμπεκί για την ταμπακιέρα, το γεγονός εκείνο "δεν το θυμάται".... (αυτό αναφορικά με το τί βλέπει και για ποιούς λόγους φωνασκεί ο καθένας)

Δημοσ.
Άσε δε που ξέχασα και το καλύτερο. Όλος ο κόσμος λέει το πώς έχασε η ΑΕΚ την πρόκριση στο C.L. όταν την έχασε αλλά παρόλα αυτά του Ντέμη παντού και πάντα θα του φταίει ο Ολυμπιακός. Πέρα από κάτι ψελλίσματα, τουμπεκί για την ταμπακιέρα, το γεγονός εκείνο "δεν το θυμάται".... (αυτό αναφορικά με το τί βλέπει και για ποιούς λόγους φωνασκεί ο καθένας)

Ε? Το "για ποιους λόγους φωνασκεί" ο καθένας το εξήγησες κάπου? Είναι κάποιο υπονοούμενο που δεν έπιασα μάλλον :-D :-D

ΥΓ. Αυτό το "φωνασκεί" πολύ μου άρεσε, πολύ κουλτουριάρικο ακούγεται σε ποδοσφαιρική συζήτηση περι διαιτησίας! Θα προτιμούσα βέβαια "για ποίους λόγους φωνασκεί", θα ανέβαινε κατακόρυφα το επίπεδο της ούσιας αυτών που γράφεις!

Δημοσ.
Διάβασε μερικά ποστ πιό πίσω και θα καταλάβεις.

Μπα, τζίφος. Μήπως θα μπορούσες να μου εξηγήσεις "Για ποίους λόγους φωνασκεί ο καθένας" ?

Δημοσ.

Όχι, βαριέμαι. Γνωστά και τετριμμένα όλα αυτά και εφόσον δεν υπάρχει πραγματική διάθεση να μιλήσουμε σοβαρά και να δεχτεί ο καθένας τα λάθη του αλλά εμμένουμε στο ότι μία ομάδα και μόνον ωφελείται ακόμη και φέτος απ' τα διαιτητικά λάθη, τότε δεν υπάρχει λόγος περαιτέρω συζήτησης. Ας φωνασκεί ο καθένας πίσω απ' το οδόφραγμα που έστησε....

Δημοσ.

Μα βέβαια, κανένας δεν κποιτάζει τα χάλια του και όλοι τα ρίχνουν στον Ολυμπιακό. Εξάλλου, όπως είχε πει ο τεράστιος, το Αιγάλεω και ο Ολυμπιακός να χάνουν και όλοι οι άλλοι να πάνε να κερδίσουν.

Καληνύχτα σας.

Δημοσ.
Όχι, βαριέμαι. Γνωστά και τετριμμένα όλα αυτά και εφόσον δεν υπάρχει πραγματική διάθεση να μιλήσουμε σοβαρά και να δεχτεί ο καθένας τα λάθη του αλλά εμμένουμε στο ότι μία ομάδα και μόνον ωφελείται ακόμη και φέτος απ' τα διαιτητικά λάθη, τότε δεν υπάρχει λόγος περαιτέρω συζήτησης. Ας φωνασκεί ο καθένας πίσω απ' το οδόφραγμα που έστησε....

Δε βαριέσαι φίλε μου, είσαι από τα άτομα που γουστάρουν απίστευτα να γράφουν και να αναδεικνύουν το λόγο τους. Απλά, ποιείς το παπί.

Δημοσ.

Σα super moderator που είσαι σου είναι εύκολο να ψάξεις να βρεις τα ποστ μου για τον Ολυμπιακό και τις υπόλοιπες ομάδες όπου έχω αναφερθεί ενδελεχώς για τα στραβά και ανάποδα του καθενός με πρώτον και καλύτερο τον δικό μου οπαδικό χώρο. Αφού ενδιαφέρεσαι να μάθεις τις απόψεις μου βρεστα και διάβασε τα και μετά ξανασυζητάμε για παπιά και άλλα τινά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...