Kandinsky Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Το κολπάκι με το ιντριγκάρισμα ρίξτο σε κανα παιδάκι καλύτερα. Κι αν κάνεις ότι δεν ξέρεις την απάντηση στο ποιός φωνασκεί και γιατί, απλά επιβεβαιώνεις αυτό που λέω ότι δε θες να γίνει συζήτηση αλλά απλή κοκκορομαχία.
The_Edge Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Και για να μην παρεξηγηθούμε, δεν εννοώ τις οπαδικές σου απόψεις, εννοώ την άποψη που είπες εδώ, σχετικά με τους λόγους για τους οποίους φωνασκεί ο καθένας. Edit: Δηλαδή όταν σου ζητάω να εξηγήσεις κάτι καλύτερα, επιβεβαιώνω την άποψη σου ότι δεν θέλω να γίνει συζήτηση!!!! Σου ζητάω συζήτηση και από αυτό καταλαβαίνεις ότι δεν θέλω να γίνει συζήτηση!
Kandinsky Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Ναι, αυτό καταλαβαίνω. Όταν μου ζητάς να σου εξηγήσω τους λόγους που ο Ντέμης φωνάζει παντού και πάντα μόνον για τον Ολυμπιακό ενώ ο Ολυμπιακός χάρισε στην ομάδα του ένα πρωτάθλημα (και το στέρησε απ' τον ΠΑΟ), όταν δύο μόλις χρονιές πριν ο ΠΑΟ του έπαιρνε την προνομιούχο για το C.L. θέση με -σύμφωνα με τα τότε λεγόμενα του Ντέμη και αρκετών ΑΕΚτζήδων πάντα- άδικες διαιτησίες χρειάζεται περαιτέρω επεξήγηση? Ή το γιατί πχ φωνάζει ο Άρης? Κοροιδευόμαστε τώρα?
The_Edge Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Όχι φίλε μου, μπορεί να σου φαίνεται περίεργο, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί ο Ντέμης φωνάζει μόνον για τον Ολυμπιακό. Και αφού εσύ το έχεις καταλάβει, γιατί δεν το λες και σε μένα για να τελειώνουμε? Edit: Μοιάζει να είναι τόσο αυτονόητο για σένα, αλλά εγώ ειλικρίνα (και το εννοώ) δεν έχω καταλάβει.
Alexis407 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Καλημέρα παιδιά !!!! Πως βλέπετε την ομάδαρα μου την Valencia κόντρα στον Ολυμπιακό που τον γουστάρω τρελά????? Να σας πω ότι είναι η αγαπημένη μου ομάδα είμαι μέλος της από το 1999 δηλαδή από τον πρώτο τελικό CHAMPIONS LEAGUE που φτάσαμε και την έχω δει αρκετές φορές live κ στην Ισπανία !!!!!!!!!!!!!!!! Για όσους δεν ξέρουν αυτήν την ομάδα είναι η 8 πλουσιότερη ομάδα στην Ευρώπη πίσω από της γνωστές Chelsea Barcelona Real Milan inter ………… Η ομάδα μου αυτή τι στιγμή βρίσκετε σε χάλια κατάσταση λόγω μεγάλων τραυματισμών που συνεπάγετε από τις ήττες στο πρωτάθλημα !!!! Έχει πολύ καλούς παίχτες με πολύ ταχύτητα κ γνώση πάνω στο τόπι !!!!!!!!! Ayala Villa Joaquín Morientes Vicente Baraja Albelda Del Horno Miguel Angulo Από ότι έμαθα από Ισπανία οι παίχτες έχουν ντοπαριστεί από παράγοντες κ οπαδούς να κάνουν επιτέλους μια νίκη και να ανεβεί η ψυχολογία τους!!! Κόντρα στον ολυμπιακό έχει ακόμα περισσότερες απουσίες τελευταίες :edu 6 μήνες, κ είναι αμφίβολος ο Villa!!!! !!!!λείπουν ακόμα εδώ κ καιρό οι :moretti 3μηνες , Marchena 4 μηνες , Albelda 2 μηνες , Regueiro 3 μηνες, Del Horno 4μηνες , Gavilán 3 μηνες , Νοσοκομείο !!!!!!!!!!!!!!!!! Ελπίζω ο ολυμπιακός να πάρει κάτι καλό πμας κ δούμε άσπρη μέρα στο Ελληνικό πρωτάθλημα κ βγούμε στο UEFA !!!!!!! ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ?????????
revil Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 χαλαρα παμε για το διπλο. 0-4 και μετα ξυπνησαμε
the_maniac Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Αν δεν κανω λαθος εχει και αλλες 2 απο το Σαββατο στο ματς με την Σεβιλλη. Τραυματιστηκαν ο Βιγια και ο Εντου.
revil Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 φιλε Alexis407 μη ξεχνας οτι κανω πλακα Ειμαι ο πλεον απαισιοδοξος οπαδος του ολυμπιακου οποτε λεω οτι ενα 2-0 ας πουμε θα ειναι μια χαρα
Kandinsky Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δε μου λένε τίποτα οι απουσίες και τα άσχημα αποτελέσματα της Βαλένθια. Και η Γιουβέντους όταν μας ισοπέδωσε είχε ένα μήνα άσχημων αποτελεσμάτων, ήταν ντεφορμέ κλπ κλπ. Για τις μεγάλες ομάδες, οι απουσίες αποτελούν έναυσμα για τους αναπληρωματικούς να σκιστούν και να παίξουν καλύτερα. Για τους δικούς αποτελούν απλώς δικαιολογίες για την ραθυμία και τη διστακτικότητα. Ας πει κάποιος στον κο ιχθυέμπορα να σταματήσει πια να κλαίγεται ότι στο Καραϊσκάκη πάμε χειρότερα λόγω πίεσης κόσμου. Ας δούμε τί ψάρια (sic) θα πιάσει, αν και δε νομίζω ότι με οποιοδήποτε αποτέλεσμα θ' αλλάξει κάτι στη δική μου κρίση γι' αυτόν.
LL_NEO Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 kandinsky ενώ σε θεωρώ έξυπνο άνθρωπο και συγκροτημένο στην προηγούμενη σελίδα διάβασα μια απο τις μεγαλύτερες μαλακίες (με όλο το θάρρος και συγνώμη κιόλας) που έχω διαβάσει σε αθλητικό ποστ εδώ μέσα. Και επειδή δε σε θεωρώ μαλάκα η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να βρω είναι ότι βρίσκεσαι σε στάση άμυνας απέναντι σε αυτό που έγινε προχτές, και πάντα σε τέτοιες περιτπτώσεις η λογική ρετάρει... Θες να μας πεις δλδ ότι οι του Ακράτητου θέλουν να διαμαρτυρηθούν αλλά δεν βρίσκουν βήμα; Γιατί κόβω τα τρία μου ότι στον Πρωκταθλητή θα έστηναν και κώλο προκειμένου να φιλοξενήσουν δηλώσεις του Λουτσιάνο με τίτλο "μας ξέσκισε η διαιτησία"
Arxon Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Ο Αρχον βέβαια μετά από εσένα γράφει ότι ΟΛΕΣ οι ομάδες φωνάζουν. Συνεννοηθείτε μεταξύ σας και ενημερώστε μας. ΥΓ. Άρχοντα σε παραπέμπω στη λογική του Καντίνσκυ περί αποπροσανατολισμού. Ταιριάζει γάντι με αυτό που έγραψες. Φαντάζομαι ότι θα απαντήσεις, αλλά μαζί σου δεν καταφέρα ποτέ να συνεννοηθώ, δε νομίζω να συμβεί τώρα. ρε φιλε περα της πλακας εισαι φοβερος...διαβαζεις ποτε ενα ολοκληρο post??? πως ειναι δυνατον να συνεννοηθούμε αν γραφεις οτι θέλεις χωρις να διαβάζεις? αφου διαβαζεις μόνο κεφαλαία ξαναλέω οτι ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ σε αντιθεση με σας. Μην με βαλεις τωρα στην λογικη να αρχισω να γραφω για αυτο γιατι για αλλη μια φορα δεν βγαζουμε ακρη. Εν μερει ειναι φυσιολογικο γιατι οποιος ασχολειται με τον Θρύλο πουλάει και γίνεται γνωστός... φιλε Alexis407 μη ξεχνας οτι κανω πλακα Ειμαι ο πλεον απαισιοδοξος οπαδος του ολυμπιακου οποτε λεω οτι ενα 2-0 ας πουμε θα ειναι μια χαρα μετα απο την πτηση αγωνιας μπορει να σπασουμε και το κοντερ...χεχε http://www.sport24.gr/html/ent/210/ent.151210.asp και ο Σολιντ τον χαβα του... http://www.sport24.gr/html/ent/285/ent.151285.asp
The_Edge Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 ρε φιλε περα της πλακας εισαι φοβερος...διαβαζεις ποτε ενα ολοκληρο post??? πως ειναι δυνατον να συνεννοηθούμε αν γραφεις οτι θέλεις χωρις να διαβάζεις? Δεν το έπιασες αυτό που έγραψα. Κρίμα. Παρόλο που προφανώς το διάβασες ολόκληρο .
Kandinsky Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 kandinsky ενώ σε θεωρώ έξυπνο άνθρωπο και συγκροτημένο στην προηγούμενη σελίδα διάβασα μια απο τις μεγαλύτερες μαλακίες (με όλο το θάρρος και συγνώμη κιόλας) που έχω διαβάσει σε αθλητικό ποστ εδώ μέσα. Και επειδή δε σε θεωρώ μαλάκα η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να βρω είναι ότι βρίσκεσαι σε στάση άμυνας απέναντι σε αυτό που έγινε προχτές, και πάντα σε τέτοιες περιτπτώσεις η λογική ρετάρει... Θες να μας πεις δλδ ότι οι του Ακράτητου θέλουν να διαμαρτυρηθούν αλλά δεν βρίσκουν βήμα; Γιατί κόβω τα τρία μου ότι στον Πρωκταθλητή θα έστηναν και κώλο προκειμένου να φιλοξενήσουν δηλώσεις του Λουτσιάνο με τίτλο "μας ξέσκισε η διαιτησία" Koίτα να δεις που έγραψα απάντηση χθες και με κάτι ***** που εγιναν στη δουλειά μπαίνω τώρα και βλέπω ότι δεν την πόσταρα.....ου γαρ έρχεται μόνον... Λοιπόν, όσον αφορά τον Ακράτητο, το μόνο σίγουρο είναι ότι ομάδα τέτοιου μεγέθους ξέρει πολύ καλά ότι δεν έχει κανένα νόημα με 0-4 στην πλάτη να βγει και να μιλάει για τα φάουλ. Ίσως να είχε νόημα (και εδώ θα συμφωνήσω εν μέρει με τον Arxon) αν ήταν ο Ολυμπιακός αντίπαλος διότι (με κύρια υπαιτιότητα του Ολυμπιακού φυσικά) έχει δημιουργηθεί συγκεκριμένο κλίμα του τύπου ο Πέτρος και ο Λύκος. Φαντάσου να ήταν το ματς ΠΑΟ-ΟΣΦΠ. Ξαναλέω, τον Ευθυμιάδη τον δείρατε όχι τόσο για το πέναλτι (που ήταν δικαιότατο αν θυμάσαι) όσο για το ότι σύμφωνα με τους ισχυρισμούς σας "έσπρωχνε τον Ολυμπιακό και έκοβε τον ΠΑΟ" και προξένησε τη "δίκαιη" οργή του κόσμου. Πάμε στην άλλη πλευρά τώρα. 2-0 ο Άρης τον Ολυμπιακό στο ημίχρονο και μάλιστα στο πολύ χαλαρό μια και ο Ολυμπιακός ήταν ανύπαρκτος. Με την αρχή αρχή του αγώνα θα μπορούσε να είχε φάει άνετα κίτρινη ο Κουλουχέρης που τράβηξε βρώμικη κλωτσιά στο στήθος στον Παππά. Θα μπορούσε να είχε φάει κίτρινη ο παιχταράς (δε θυμάμαι όνομα) που έκανε το επίσης βρώμικο τάκλιν στον Καψή, όπως και 2-3 λεβέντες ακόμα. Θα μπορούσε να μην είχε δώσει το ανύπαρκτο οφσάιντ που έδωσε. Θα μπορούσε όπως είπαμε ήδη αρκετές φορές να δώσει πέναλτι στον Κουλουχέρη ο οποίος στην ουσία (ασχέτως αν το ήθελε ή όχι) σταμάτησε τη μπάλα και αυτή ήρθε στην κατοχή του. Ο Άρης διαμαρτύρεται για 2 ξεκάθαρες κίτρινες που θα μπορούσε να δώσει στον Γεωργάτο και δικαίως. Κάποιοι άλλοι μιλάνε και για το έμμεσο (το οποίο σε καμμία περίπτωση δεν είναι έμμεσο) το οποίο υποτίθεται έδωσε ο Ζωγράφος (ας μην ξεχνάμε ότι κανείς παίκτης του Άρη δεν διαμαρτυρήθηκε, προφανώς ήταν όλοι ηλίθιοι και δεν κατάλαβαν τί έδωσε ο διαιτητής). Στη σούμα λοιπόν, προσπαθούν κάποιοι να αποδείξουν ότι βάσει των παραπάνω, τα μόνα διαιτητικά λάθη ήταν αυτά που αφορούσαν τον Άρη, ότι ο μεγάλος αδικημένος ειναι ο Άρης, ότι τον έσφαξε ο εγκληματίας Ζωγράφος, ότι έδρασε πάλι το παρασκήνιο, και "να ποιός είναι ο Ολυμπιακός". Κι εγώ σου βάζω μέσα ότι ο Ζωγράφος είναι γαύρος και ο χειρότερος εγκάθετος και στημένος διαιτητής. Ωφέλησε περισσότερο τον Ολυμπιακό από τον Άρη στον συγκεκριμένο αγώνα όταν ευθύς εξαρχής επέτρεψε το σκληρό και αντιαθλητικό πολλές φορές παιχνίδι των Αρειανών χωρίς καρτούλα? Εντάξει, η υποτίμηση της νοημοσύνης και το κουτόχορτο έχουν κι ένα όριο και γι' αυτό προσωπικά εξεμάνην. Είπαμε, γαύροι εμείς, βάζελοι εσείς, χανούμια οι άλλοι, με έχθρες και ότι αυτό συνιστά αλλά το μονόπλευρο κυνήγι μαγισσών έχει παραγίνει. Πέρυσι, εκεί που βρίζατε οι περισσότεροι τον γραφικό Μαλεζάνι ο οποίος σε 15-20 αγώνες Ελλάδας και Ευρώπης είχε αλλάξει σχεδόν ισάριθμες εντεκάδες και τον αποκαλούσατε εγκληματία (όπως καλή ώρα εμείς τον ιχθυέμπορα τώρα), ανακαλύφθηκε ξαφνικά απ' την διοίκηση σας ότι αδικείται ο ΠΑΟ και γι' αυτό δεν παίρνει αποτελέσματα, και να τα κρασιά, να τα dvd, κλπ κλπ. Μετά (αν θυμάμαι καλά δήλωση του Μήτσου) "έφτιαξαν κάπως τα πράγματα" μια και κατάφερνε ο ΠΑΟ να δείξει καλύτερο πρόσωπο. Φέτος τί έγινε? Εκεί που είχαν φτιάξει τα πράγματα και είχατε βρει από πέρυσι τί φταίει και τον τρόπο για να το αντιμετωπίσετε, ήρθε πάλι το παρακράτος του Ολυμπιακού για να δράσει? Μήπως τα βλέπετε τελείως μονόπλευρα τα πράγματα? Αδικείται ο ΠΑΟ απ' την αρχή του πρωταθλήματος σε σχέση με τον Ολυμπιακό? Αν ναι, μήπως ήρθε η ώρα για την "Παράγκα" της επόμενης από την περσινή εσοδείας?
KWSN_Men Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Να σου το πω αλλιώς; Στο ματς με τον Εργοτέλη, από το γκολ και μετά για να μας δώσει φάουλ έπρεπε να κάνουμε αίτηση με χαρτόσημο. Ε, ο Ολυμπιακός δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.