revil Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 λολ καιζερ ωραια λογικη ρε. τι ελεγε το φως??αυτο αααα ωραια ας την πω σε αυτους που μπαινουν στο ινσομνια μιας και αυτοι δεν ειπαν ποτε τπτ τετοιο.
adi32 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 το να ειρωνευτει καποιος τον παππου αποτελει αποτελει τουλαχιστον αστειοτητα και ιεροσυλια
Gabriel Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Κάτι για πέναλτι στο 92 που δεν έδωσε στη Καλαμαριά διάβασα στα sites,αλλά θέλω να το δώ και το βράδυ στην αθλητική κυριακή. Ήμουν στο γήπεδο σήμερα,καλό ποδόσφαιρο από την ομάδα,η μπαλιά του Γεωργάτου για το 4ο γκόλ σκέτη μαγεία...
adi32 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 το εδειξε τωρα στο σκαι και ειπαν καθαρο πεναλτυ και καρτα μαζι οι ευαισθητοποιημενοι αδικημενοι ρομπεν των δασων και εξυγιαντες του ποδοσφαιρου που πηγαν σημερα???????????? μαλλον τους κοπηκαν οι συνδεσεις
tzinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 εμενα παντος δεν με χαλασε!!! περιμενα για στοιχημα, γαβρο, βαζελο, αντερλεχτ, οντενσε, στουτγκαρδη και πορτο. Ολα ηταν καλα και περιμενα να τελειωσει και ο βαζελος, το βαζω ακριβος τη στιγμη που δειχνει replay και λεει περιμενουμε να δουμε τι εχει δωσει ο διαιτητης. Απο τη μια χαιρομαι που θα χασει βαθμους ο βαζελος και απο την αλλη λεω οχι ρε πουστη, μη το δωσεις πεναλτυ και εχω να πιασο στοιχημα 3 μηνες!! λοοολ Οποτε αμα η πορτο που παιζει τωρα δεν νικησει, τζαμπα θα πηγε η χαρα μου που δεν το σφυριξε. Αλλα δεν εβγαλα ακρη για την φαση, τι στιγμη που το βαλα ισα που τους προλαβα να πεφτουν κατω, δεν ειδα ολοκληρο το replay. βεβαια αν ειναι καραμπινατο πεναλτι, θα γινει λιγος ντορος για μιση μερα και μετα θα ξεχαστει, αν ηταν του ολυμπιακου θα χτυπιοταν ολη η ελλαδα για κανα 2μηνο. edit - μολις εβαλε γκολακι η πορτο, μπραβο Ζανετίδη αγορι μου που θαψες το πεναλτακι απο το sportime Όσο για τους φιλοξενούμενους, αφού δεν μπόρεσαν να κάνουν την παραμικρή επικίνδυνη κατάσταση μπροστά από το τέρμα του -αρνητικού σε όλο το παιχνίδι- Εμπέντε, διατήρησαν τον παθητικό τους ρόλο σε όλη σχεδόν την διάρκεια της αναμέτρησης, αν και επεδίωξαν να κάνουν κάποιες αντεπιθέσεις, όπως στο πρώτο μέρος, χωρίς επιτυχία. όπως όμως δέχθηκαν τα γκολ στο πρώτο μέρος, έτσι κατάφεραν να μειώσουν λίγο πριν την λήξη του κανονικού χρόνου, από το πουθενά δηλαδή. Για να φτάσουμε στην φάση του 92ου λεπτού όπου ο διαιτητής Ζανετίδης έκλεισε τα μάτια στην καθαρή ανατροπή του Ουέλινγκτον από τον Εμπέντε. O εμπεντε ηταν τοσο κακος?
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 οι ευαισθητοποιημενοι αδικημενοι ρομπεν των δασων και εξυγιαντες του ποδοσφαιρου που πηγαν σημερα???????????? μαλλον τους κοπηκαν οι συνδεσεις Ακόμα δεν τέλειωσε ο αγώνας βρε! Δώσε μας λίγο χρόνο! Τέλος πάντων, η αλήθεια είναι ότι ξενέρωσα με την εμφάνιση της ομάδας μου (ΑΕΛ) γι' αυτό βαριέμαι να γράφω. Πάντως σ' αυτή την αγωνιστική, ο ΠΑΟ ευνοήθηκε απείρως περισσότερο από τον Ολυμπιακό, ο οποίος μόνο το δεύτερο γκολ έβαλε αδίκως (καθοριστικό γκολ θα μου πείτε, αλλά τέλος πάντων). Anyway, τώρα πρέπει να πούμε και κάτι άλλο; Αν ξαναδούμε τον ΠΑΟ να εξακολουθεί να ευνοείται για άλλες 2-3 αγωνιστικές (και δούμε ταυτόχρονα και τον Ολυμπιακό να ευνοείται μόνο σε 1γκολ/παιχνίδι), τότε θα αλλάξουμε γνώμες).
adi32 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 α παλι αδικηθηκατε ? τι εγινε παλι ? δε στριψανε καλα το νομισμα?
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 υπονοείς ότι υπήρχε φάουλ στον Ριβάλντο;
zaxoys Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Ο ΠΑΟ imo βέβαια και ευνοήθηκε ξεκάθαρα σήμερα ,υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος ήταν καθαρό πέναλτυ , άλλοι δεν παραδέχονται την εύνοια τους αφου ακόμα και αν δεν τους ευνοούσαν ΘΑ νίκαγαν (έχουν μαντικές ικανότητες)
Gabriel Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Manuel ήμουν μέσα σήμερα... Το 2ο γκόλ όντως πρέπει να το ξαναδώ γιατί κάτι πρέπει να έγινε αλλά η αλήθεια είναι ότι χειρότερη λάρισα δεν έχω ξαναδεί... Και πάλι καλά που είδες ότι ευνοήθηκε ο βάζελος...
tzinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 μπα το ενοχλητικο δεν ειναι οτι ευνοειται ο ενας η ο αλλος, αλλα οτι μονο οταν ευνοειται ο ολυμπιακος σημαινει και κατι βαθυτερο και ουσιαστικο (πχ αγορασαμε τους διαιτητες, τους πλαγιους, τους παιχτες, την κυβερνηση, τον μπους.....κτλπ). Αμα ευνοηθει κανεις αλλος, ε ενταξει αυτα συμβαινουν στο ποδοσφαιρο, το παραδεχομαι βρε αδερφε και προχωραμε, το ξεχναμε. Λες και ακουσες κανα λογικο γαβρο να λεει οτι δεν επρεπε να αποβληθει ο γεωργατος, η αν ειναι κανα καταφανεστατο οφσαιντ να λεει οτι δεν ειναι. Μονο οι υπεροχοι αυτοι ανθρωποι (βαζελοι) το παραδεχονται οταν τους ευνοουν, γι αυτο αλλοστε και εβγαλαν dvd με τις φασεις που ευνοηθηκαν, για να δειξουν το μεγαλειο τους στην ελλαδα.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Manuel ήμουν μέσα σήμερα...Το 2ο γκόλ όντως πρέπει να το ξαναδώ γιατί κάτι πρέπει να έγινε αλλά η αλήθεια είναι ότι χειρότερη λάρισα δεν έχω ξαναδεί... Και πάλι καλά που είδες ότι ευνοήθηκε ο βάζελος... Θα συμφωνήσω για την ομάδα μου. Ήταν φρικτή. Έχω ακούσει ότι ο Πηλαδάκης έχει πολύ στενές σχέσεις με τον Κόκκαλη (για παράδειγμα ήταν οι δύο τους κουμπάροι σε έναν γάμο) και σκέφτομαι μήπως συνδέεται με τις κάκιστες εμφανίσεις που πάντα κάνει η Λάρισα κόντρα στον Ολυμπιακό. Μα δυο ευκαιρίες όλες κι όλες...; μπα το ενοχλητικο δεν ειναι οτι ευνοειται ο ενας η ο αλλος, αλλα οτι μονο οταν ευνοειται ο ολυμπιακος σημαινει και κατι βαθυτερο και ουσιαστικο (πχ αγορασαμε τους διαιτητες, τους πλαγιους, τους παιχτες, την κυβερνηση, τον μπους.....κτλπ). Αμα ευνοηθει κανεις αλλος, ε ενταξει αυτα συμβαινουν στο ποδοσφαιρο, το παραδεχομαι βρε αδερφε και προχωραμε, το ξεχναμε. Σωστά. Αυτό είναι το βασικό πρόβλημα. Αν κανείς δεν κατηγορούσε τον Ολυμπιακό, δε θα υπήρχε κανένα πρόβλημα με τις αδικίες που συμβαίνουν. Τι άλλο θ' ακούσουμε! Μου θυμίζει το επεισόδιο του south park όπου κάνουν συνέλευση οι παπάδες για το πως να λύσουν το πρόβλημα με τους βιασμούς αγοριών από παπάδες, και η λύσεις που σκέφονται έχουν να κάνουν με το πως θα γίνει να μην τους καταγγέλουν τα παιδάκια στην αστυνομία!
tzinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 αντε παλι, για να χασει η λαρισα στο καραισκακη πρεπει να ναι πουλημενο!! λες και αλλου παιζει σαν την μπαρτσελονα. λες και λιγες ειναι οι 3ρες, 4ρες, 5ρες που πεφτουν ΚΑΘΕ χρονο απεναντι σε τετοιου επιπεδου ομαδες.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 αντε παλι, για να χασει η λαρισα στο καραισκακη πρεπει να ναι πουλημενο!! λες και αλλου παιζει σαν την μπαρτσελονα. λες και λιγες ειναι οι 3ρες, 4ρες, 5ρες που πεφτουν ΚΑΘΕ χρονο απεναντι σε τετοιου επιπεδου ομαδες. Αυτό διάβασες να είπα έτσι; Nice...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.