Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις ειδα την φαση του 92 του παο...

1 εχω να πω, οι γαβροι πρεπει να χαιρονται, γιατι για φετος η παναθα δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ δικαιωμα να μιλαει για διαιτησια μετα απο αυτη την αλλοιωση του αποτελεσματος... γιατι σε τετοιες φασεις, στο 92 ξεφευγεις απο διαιτητικο λαθος...

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Θα συμφωνήσω για την ομάδα μου. Ήταν φρικτή.

Έχω ακούσει ότι ο Πηλαδάκης έχει πολύ στενές σχέσεις με τον Κόκκαλη (για παράδειγμα ήταν οι δύο τους κουμπάροι σε έναν γάμο) και σκέφτομαι μήπως συνδέεται με τις κάκιστες εμφανίσεις που πάντα κάνει η Λάρισα κόντρα στον Ολυμπιακό. Μα δυο ευκαιρίες όλες κι όλες...;!

θα μας τρελάνεις?? δηλαδη εδώ τι υπονοείς? οτι δεν το πούλησε αλλα οτι του έκανε χάρη λόγο κουμπαριάς? Αν δεν πετάς καπια σπόντα για μειωμένη απόδοση (αρα στημένο παιχνίδι) τοτε δεν υπάρχει λογος να το αναφέρεις.

Σωστά. Αυτό είναι το βασικό πρόβλημα. Αν κανείς δεν κατηγορούσε τον Ολυμπιακό, δε θα υπήρχε κανένα πρόβλημα με τις αδικίες που συμβαίνουν. Τι άλλο θ' ακούσουμε!

μου αρέσει που ρωτάς εμένα πριν αν κατάλαβα σωστά! δηλαδή εσυ κατάλαβες οτι λέω ο ολυμπιακός να ειναι στο απυρόβλητο και να μην τον κρίνει κανείς ή οτι όταν ευνοείται ο ολυμπιακός γινεται τεράστιο ζήτημα ενώ όταν ευνοούνται οι άλλοι περνάει στο φλου??? Φυσικά απλα λέω να κρίνουμε με τα ιδια σταθμά και να μην υπάρχουν υπερβολές, οχι να μην κρίνουμε καθόλου τον ολυμπιακό

Δημοσ.
μπα το ενοχλητικο δεν ειναι οτι ευνοειται ο ενας η ο αλλος, αλλα οτι μονο οταν ευνοειται ο ολυμπιακος σημαινει και κατι βαθυτερο και ουσιαστικο (πχ αγορασαμε τους διαιτητες, τους πλαγιους, τους παιχτες, την κυβερνηση, τον μπους.....κτλπ). Αμα ευνοηθει κανεις αλλος, ε ενταξει αυτα συμβαινουν στο ποδοσφαιρο, το παραδεχομαι βρε αδερφε και προχωραμε, το ξεχναμε.

Λες και ακουσες κανα λογικο γαβρο να λεει οτι δεν επρεπε να αποβληθει ο γεωργατος, η αν ειναι κανα καταφανεστατο οφσαιντ να λεει οτι δεν ειναι. Μονο οι υπεροχοι αυτοι ανθρωποι (βαζελοι) το παραδεχονται οταν τους ευνοουν, γι αυτο αλλοστε και εβγαλαν dvd με τις φασεις που ευνοηθηκαν, για να δειξουν το μεγαλειο τους στην ελλαδα.

Ρε tzinos εσείς οι ίδοι λέγατε και σε αυτό το φόρουμ ακόμα οτι η αποβολη΄του Γεωργάτου δεν αλλοίωσε το αποτέλεσμα και οτι πάλι 3 θα ρίχνατε.Λες κα ιτο παιχνίδι με 10 ήταν σίγουρο οτι θα το πάρετε με 2 γκολ απο κάτω

Προσωπικά δεν με πειράζει ιδιαίτερα να ευνοηθώ ή να αδικηθώ σε μια αμφισβητούμενη φασή πχ σε οριακά off side,διαιτητής είναι , όχι ο Σολομώντας αλλά σε φάσεις σαν Γκεο και Εμπέντε που είναι προκλητικές δεν μπορώ να δεχθώ οτι υπάρχει ανθρώπινο λάθος

Δημοσ.

Κοίταξε αυτή την σιγουριά και την υπεροψία την έχουμε, διότι όση μας λείπει στη Ευρώπη άλλη τόση έχουμε στην Ελλάδα. Απλά στο σύνολο ο ολυμπιακός στέκεται καλύτερα στην Ελλάδα από τις υπόλοιπες ομάδες σε τέτοιους αγώνες και είναι δεδομένο ότι αποδίδει (στα καλα του) το πιο εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και μπορεί να πάρει άνετα αποτελέσματα. Εχει και 9 πρωταθληματακια, εχει και την στόφα του νικητη και εμπειρους παιχτες, ε πώς να μην έχεις την εντύπωση ότι και με 10 καθαρίζει ο ολυμπιακός στην Ελλάδα. Υπερβολικό ίσως, αλλά έτσι αισθάνονται οι περισσότεροι γαβροι.

Πχ το ματσακι σήμερα με την λαρισα, πες ότι αδικήθηκε στο 2ρο γκολ, παρόλα αυτά δεν σου δινε την εντύπωση ότι ότι και να γινει σήμερα 3 γκολακια μινιμουμ θα τα τρώγε? βγαζει καποιες φορες μια τετοια εικονα ο γαβρος στα ευκολα ματς. Ενοειται οτι υπαρχουν και πολλες φορες που πνιγεται, εγκλοβιζεται και ειναι αθλιος, δεν ειναι ολα ροδινα. Εμενα με τον αρη ακομα και οταν χαναμε 2-0 μου εδινε την εντυποση οτι ημασταν υπερβολικα καλυτεροι και ατυχοι και οτι θα το γυρνουσαμε εστω για χ. Και το δηλωσα στο 2-0, αν δεις λιγες σελιδες πριν. Βεβαια αν εμενε με 10 παιχτες, κανεις δεν ξερει, αλλα και παλι ενα 2-2 πιστευω οτι το μπορουσε.

Δημοσ.

1. ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ! Ξερω τουλαχιστον 2 δικαιολογιες γιατι δεν ειναι (πχ γιατι πηρε ήδη την κεφαλια,αρα "αφησε" πλεονεκτημα) αλλα εγω κωλοτουμπας δεν ημουν και δεν θα γινω ποτε,αν γινοταν με τον γαυρο θα φωναζα και αν ημουν διαιτητης θα το εδινα

2. Εχει να γινει τωρα....θα παρει αλλα 20 σφυριγματα ο γαυρος,αλλα 15 το 44 και θα μας κοπανανε ολοι το πεναλτυ της Καλαμαριας(το οποιο μαλιστα αν ακολουθησουμε την λογικη μερικων εδωμεσα και του Νικολακοπουλου κατα το "Δεν απεβαλε τον Γεωργατο,ε και?Το προβλημα θα ηταν αμα ειχε αποβαλλει Αρειανο" θα μπορουσα να υποστηριξω "Πεναλτυ ηταν,δεν ηταν γκολ,μπορει να το επιανε").Μια ζωη τα ιδια."Παρτε για φετος το σφυριγματακι σας και μην ξαναμιλατε για οσα θα δειτε ή εχετε δει" βλ. ΟΦΗ-ΠΑΟ, γαυρος-Ξανθη,Αρης-Γαυρος)

3. Κοιτα ποιοι μιλανε ρε γαμωτο,η ομαδα που ειχε προβλημα με την μαυρη εμφανιση γιατι μπερδευοντουσαν με τον διαιτητη

Δημοσ.
θα μας τρελάνεις?? δηλαδη εδώ τι υπονοείς? οτι δεν το πούλησε αλλα οτι του έκανε χάρη λόγο κουμπαριάς? Αν δεν πετάς καπια σπόντα για μειωμένη απόδοση (αρα στημένο παιχνίδι) τοτε δεν υπάρχει λογος να το αναφέρεις.

Σπόντα πετάω φυσικά. Αλλά νόμιζα ότι αναφέρεσαι στο διαιτητή όταν λες ότι μιλάω για στήσιμο (γιατί αυτό θα ΗΤΑΝ κατηγορία). Αν το παιχνίδι το πουλάει ο διαιτητής, αυτό είναι πρόβλημα όλων και φυσικά πρέπει να ψάξουμε για υπεύθυνους κτλ. Αν το παιχνίδι το πουλάει ο πρόεδρος της ομάδας μου, αυτό είναι πρόβλημα δικό μας και δεν μπορεί να κατηγορηθεί κάποιος άλλος γι' αυτό (το λέω δηλαδή ως κατηγορία στη δική μου ομάδα. Δεν υπάρχει κάτι το επιλήψιμο για τον Ολυμπιακό με αυτή τη δήλωση). Όπως και να 'χει, δεν λέω και τίποτα το ιδιαιτέρως περίεργο. Λέω ότι η Λάρισα όταν παίζει με τον Ολυμπιακό είναι αγνώριστη. Ξέρω και αυτό το γεγονός (της σύνδεσης των προέδρων). Δεν μπορώ ούτε καν να υποπτεύομαι ότι συνδέονται; Όχι απλά επειδή χάνουμε (που είναι και το νορμαλ), αλλά επειδή παίζουμε και πολύ άσχημα (που δεν είναι καθόλου νορμαλ. Όποιος έχει παρακολουθήσει την ομάδα, ξέρει). Αν απλά χάναμε παλεύοντας τα παιχνίδια, δε θα έλεγα τίποτα.

μου αρέσει που ρωτάς εμένα πριν αν κατάλαβα σωστά! δηλαδή εσυ κατάλαβες οτι λέω ο ολυμπιακός να ειναι στο απυρόβλητο και να μην τον κρίνει κανείς ή οτι όταν ευνοείται ο ολυμπιακός γινεται τεράστιο ζήτημα ενώ όταν ευνοούνται οι άλλοι περνάει στο φλου??? Φυσικά απλα λέω να κρίνουμε με τα ιδια σταθμά και να μην υπάρχουν υπερβολές, οχι να μην κρίνουμε καθόλου τον ολυμπιακό

Όπως είπα και πριν, το πρόβλημα μου είναι ότι θεωρείς ότι αυτό είναι το πιο εκνευριστικό. Δηλαδή το εκνευριστικότερο δεν είναι ότι υπάρχουν αδικίες, αλλά το ότι κατηγορείται ο Ολυμπιακός. Με το συμπάθιο, αλλά αυτό είναι μπαρούφα. Δεν μπορεί το εκνευριστικότερο (άρα και αυτό από το οποίο πρέπει να απαλλαχτούμε) να είναι το ποιος κατηγορείται. Βλέπε παράδειγμα south park.

το ματσακι σήμερα με την λαρισα, πες ότι αδικήθηκε στο 2ρο γκολ, παρόλα αυτά δεν σου δινε την εντύπωση ότι ότι και να γινει σήμερα 3 γκολακια μινιμουμ θα τα τρώγε?

Πράγματι, αλλά έχουν πάρει μέχρι και ευρωπαϊκό ομάδες που ένιωθες ότι θα έτρωγαν 3 γκολάκια με οποιονδήποτε και να έπαιζαν (και αναφέρομαι στην εικόνα του αγώνα και όχι στα προγνωστικά).

Δημοσ.

α) ήταν πέναλτυ και χίλιες φορές να το σφύραγε, όχι για το μεγαλείο του Παναθηναικού και τέτοιες παπαριές, αλλά επειδή αν δεν μπορούν οι καραγκιόζηδες να βάλουν 5 στον Απόλλωνα ε καλύτερα να μη σώσουν και κερδίσουν

β) ο Άρης έκανε ατασθαλείες έμαθα στο ΣΕΦ ε;

Δημοσ.
1. ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ! Ξερω τουλαχιστον 2 δικαιολογιες γιατι δεν ειναι (πχ γιατι πηρε ήδη την κεφαλια,αρα "αφησε" πλεονεκτημα) αλλα εγω κωλοτουμπας δεν ημουν και δεν θα γινω ποτε,αν γινοταν με τον γαυρο θα φωναζα και αν ημουν διαιτητης θα το εδινα

2. Εχει να γινει τωρα....θα παρει αλλα 20 σφυριγματα ο γαυρος,αλλα 15 το 44 και θα μας κοπανανε ολοι το πεναλτυ της Καλαμαριας(το οποιο μαλιστα αν ακολουθησουμε την λογικη μερικων εδωμεσα και του Νικολακοπουλου κατα το "Δεν απεβαλε τον Γεωργατο,ε και?Το προβλημα θα ηταν αμα ειχε αποβαλλει Αρειανο" θα μπορουσα να υποστηριξω "Πεναλτυ ηταν,δεν ηταν γκολ,μπορει να το επιανε").Μια ζωη τα ιδια."Παρτε για φετος το σφυριγματακι σας και μην ξαναμιλατε για οσα θα δειτε ή εχετε δει" βλ. ΟΦΗ-ΠΑΟ, γαυρος-Ξανθη,Αρης-Γαυρος)

3. Κοιτα ποιοι μιλανε ρε γαμωτο,η ομαδα που ειχε προβλημα με την μαυρη εμφανιση γιατι μπερδευοντουσαν με τον διαιτητη

και φυσικα, μετα απο ολα αυτα, ο παο παιζει την καλυτερη μπαλα και ο παο ειναι ο αιωνια αδικημενος του ελληνικου πρωταθληματος.αντι να κατσεις να δεις τα χαλια σου σαν ομαδα εδω και 5 χρονια περιπου (που ειναι απιστευτα πολλα για ομαδα με λεφτα), καθεσαι και ασχολεισαι ακομα με το τι εκανε ο οσφπ ή η αεκ. ε, και μονος σου να επαιζες στο πρωταθλημα, 3ος θα εβγαινες. ουτε καν δευτερος. δες τα χαλια σου και μετα μιλα(οχι σαν ομαδα, αλλα σαν μιζερια οπαδων).

Δημοσ.

Ναι σε ειδα και σενα την μπαλαρα παιζεις...α ναι ρε 4 στην Λαρισα και 5 στην Καλαμαρια...αλλα δεν θα ερθει ο ΟΦΗ ρε?6 θα του ριξω...Σουπερλιγκα οεοεοε

Δημοσ.

Καλα η δικαιολογια που δινεις παντως εδω ΕΑΝ ηθελες να τα γυρισεις δεν στεκει με τπτ.. Πιο πλεονεκτημα ρε φιλε; Ο ανθρωπος περνει την κεφαλια που σημαινει οτι γινεται κατοχος της μπαλας. Και σκαει ο Εμπεντε και τον γκρεμιζει δλδ τι πλεονεκτημα μου λες πως θα συνεχισει; :P

Ναι εχω δει 24-25 αγωνιστικες ποσα πεναλτυ εχει παρει και σε ποσα ματς εχει ευνοηθει φετος σε σχεση με εσας..Εσεις και το ΑΕΚΑΚΙ τα περνετε σαν παστελια.. Μιλατε για τον Γεωργατο οκ εαν το θες ετσι ηταν δευτερη κιτρινη και επρεπε να βγει.. Θα μου πεις ποσες κοκκινες επρεπε να ειχε φαει ο Αρης στο πρωτο που μας κλαδευαν συνεχεια και εβγαλε αν θυμαμαι μια ή δυο καρτες για τουλαχιστον 10 δολοφονικα μαρκαρισματα απο πισω; Η αυτα δεν μετρανε γιατι ειναι για τον Ολυμπιακο; Αυτα δεν θα επηρεαζαν το αποτελεσμα στο δευτερο ημιχρονο; Να σου πω τι εγινε μαγκα μου. Ετσουξε απλα γιατι γυρισαμε το ματς ειχε σκασει το χαμογελο στο πικραμενο χειλακι σας οτι θα περναγατε μπροστα στο 2-0 και μετα μολις πηραμε μπρος αρχισατε τις @@ με τον Γεωργατο.. Και ναι και να εβγαινε παλι 3 θα τους βαζαμε γιατι πολυ απλα στο δευτερο ημασταν 10 κλασεις ανωτεροι ειχε παρει κλιση το γηπεδο. Αλιμονο αν μπορουν τα σκουληκια να ακολουθησουν τον οσφπ οταν παιζει τετοια μπαλα ειτε με 10 ειτε με 11.. Αλλα συνεχιστε να το λετε στον εαυτο σας και να κοροιδευεστε..

Ναι ρε φιλε κοιτα ποιοι μιλανε οι κουμπουραδες του ΟΑΚΑ που κανανε τοσα την δεκαετια της παρακμης μας, που βαρανε διαιτητες και πολλα αλλα.. Αλλα ξεχασα.. Εσεις την δεκαετια που δεν περναμε πρωταθλημα, το πηραν και αλλοι οχι μονο εσεις.. Ξερεις γιατι ρε μαγκα; Γιατι πρωτα απο ολα γαλουχηθηκες να εισαι ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και μετα βαζελος.. Να κοιτας πρωτιστα να μην περνει ο γαυρος πρωταθλημα και μετα τα δικα σου.. Αυτος εισαι και θα παραμεινεις.. Εχεις καταντησει να κανεις σαν οπαδος ομαδουλας Δ εθνικης ρε φιλαρακι ελεος.. Ξεφτιλιζεστε δεν το καταλαβαινεις; Τοσο μισος και κυριως τοσος πονος δλδ; Να μιλανε οι βαζελοι τωρα για διαιτησιες λες και ειστε ο αιωνια αδικημενος Εθνικος ;

Σε καταλαβαινω τα χω περασει αλλα ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ να κανετε τετοιο ντορο για τον Γεωργατο ρε μαγκα;

Ειλικρινα ρε φιλε λογω τιμης δεν ασχοληθηκα ΠΟΤΕ με την διαιτησια ουτε τα χρονια εκεινα τα τρελλα. Και τοσα χρονια ελεγα μην ασχολειστε μωρε αφηστε τους λογικο ειναι ψαχνουν αφορμες.. Αλλα δεν πρεπει να σας αφηνει κανεις αυτο καταλαβαινω. Στο κεφαλι πρεπει να σας παταμε γιατι ειστε λαμογια μεγαλα...Φετος ειδικα ψαχνατε ευκαιρια να χτυπησετε παλι.. Και ειλικρινα να το κανετε ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για μια τετοια φαση σαν του Γεωργατου και το δικο σας να περασει στο ντουκου δλδ γιατι στο ντουκου θα περασει.. Ε δεν παιζεστε ρε υποκριτες με τπτ κανετε ακομα και τους ησυχους να πορωνονται γιατι γινεστε τραγελαφικοι..

Και ξερεις κατι αλλο; Με τα χαλια μου φετος δεν ηθελα να παρω το πρωταθλημα μπας και δουμε καμια ασπρη μερα διοικητικα.. Την νοοτροπια των Ολυμπιακων οπαδων οσον αφορα την ομαδα πολλες φορες την εχω απαρνηθει μου αρεσει να ειμαι σκεπτομενος φιλαθλος ..

Αλλα με τα καραγκιοζιλικια σας και την καραμελα με την διατησια οταν τρως τοσα χρονια 3 και 4 γκολ δεν την δεχομαι.. ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ!!! 10000 ΦΟΡΕΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΩ.. ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΕΚΑΚΙ ΣΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.. Χαιρεστε με τις επιτυχιες των αλλων εναντιον μας και φορατε την φανελα της Βαλενθια της Χερενβεν του Αρη του παπαρη σαν πικραμενοι γιατι με τα δικα σας @@ μια στα 1000 χρονια απο τοτε που ανελαβε ο Κοκκαλης.. ;) Εσεις κανετε και αγγελο να κολαζεται δλδ..

Δημοσ.

ετσι, αφησε τον Τσουκαλα που κρυβεις μεσα σου να εκφραστει ελευθερα.

για τους "κουμπουραδες" που λετε και λετε, χωρις να ξερετε περι τινος προκειτε...

Σε ενα παιχνιδι στο οακα, σε ενα πλανο πανω στον Γ. Βαρδινογιαννη, φανηκε οπως ηταν ανοιχτο το σακακι του απο μεσα ενα πιστολι. Αυτο ειναι ολο ουτε το εβγαλε, ουτε το χρησιμοποιησε. συν οτι ειχε αδεια.

αυτο ειναι το περιστατικο, που οι διαφοροι ολυμπιακαρες τοσα χρονια αναφερουν, χωρις να περιγραφουν τα πραγματικα γεγονοτα...

Εχεις εσυ δηλαδη την εντυπωση οτι ο Κοκκαλης και οι μπραβοι του δεν οπλοφορουν;

Δημοσ.
ετσι, αφησε τον Τσουκαλα που κρυβεις μεσα σου να εκφραστει ελευθερα.

για τους "κουμπουραδες" που λετε και λετε, χωρις να ξερετε περι τινος προκειτε...

Σε ενα παιχνιδι στο οακα, σε ενα πλανο πανω στον Γ. Βαρδινογιαννη, φανηκε οπως ηταν ανοιχτο το σακακι του απο μεσα ενα πιστολι. Αυτο ειναι ολο ουτε το εβγαλε, ουτε το χρησιμοποιησε. συν οτι ειχε αδεια.

αυτο ειναι το περιστατικο, που οι διαφοροι ολυμπιακαρες τοσα χρονια αναφερουν, χωρις να περιγραφουν τα πραγματικα γεγονοτα...

Εχεις εσυ δηλαδη την εντυπωση οτι ο Κοκκαλης και οι μπραβοι του δεν οπλοφορουν;

Τον Τσουκαλα εσεις μου τον βγαζετε απο μεσα μου γιατι ειστε ανεκδιηγητοι.. Οπως σας βολευει τα γυριζετε.. Και δεν σας περνει να μιλατε για λαμογιες ειστε νο1 σε αυτα αστα αυτα..

Το σακακι φιλε μου αφου τα ξερεις το ανοιξε επειδικτικα για να φανει το οπλο λες και ειναι ο οπλαρχηγος του 21 ο καπετανιος.. Και αν δεν τον κραταγανε θα το βγαζε φορα παρτιδα..Η μηπως ξεχνας τις απειλες τα βρισιδια και τις επιθεσεις που εκανε χυμα κατα καιρους μεσα στο γηπεδο και τον κραταγανε σαν τον τελευταιο οπαδο της 13; Ασε ρε φιλαρακι τοσα χρονια γηπεδα πηγαιναμε 30αρισαμε..

Και ο πρωην πρακτορας ειναι αρχιλαμογιο και λαοπλανος μοιραζοντας υποσχεσεις στους ανυποπτους πιτσιρικαδες αλλα τετοια καραγκιοζιλικια δεν τα κανε ποτε..

Δημοσ.
Ναι σε ειδα και σενα την μπαλαρα παιζεις...α ναι ρε 4 στην Λαρισα και 5 στην Καλαμαρια...αλλα δεν θα ερθει ο ΟΦΗ ρε?6 θα του ριξω...Σουπερλιγκα οεοεοε

ρε συ Kaiser ακομα ολοι ασχολουνται με την δευτερη κιτρινη του Γεωργατου. Ο προπονητης του Αρη εφυγε απο την συνεντευξη τυπου,βγαλανε ανακοινωσεις οτι αδικηθηκανε κτλ. Αν δεν ηταν το CL στην μεση της εβδομαδας ακομα με αυτο θα ασχολιοντουσαν. Εγω αυτο που ελεγα και επαληθευομαι τωρα ειναι οτι ολοι ευνοουνται αλλα μονο οταν το κανει ο Ολυμπιακος γινεται θεμα. Ασχετο το ποιος παιζει μπαλα μεγαλη γιατι ολοι μαυρα χαλια εχουνε,το εχω πει και θα το λεω συνεχεια αφου δεν φαινεται να αλλαζει η κατασταση.

Τελικά η μόνη διαφορά σου από τους σκληροπηρυνικούς είναι ο τρόπος έκφρασης των σκέψεων (πχ, "φετινή σοδειά = η επόμενη της περσινής εσοδείας"). Οι σκέψεις όμως αυτές καθ'αυτές είναι απόλυτα ταυτόσημες με των κολλημένων. Πχ, χλευάζουμε το dvd αλλά δε μιλάμε για τα περιεχόμενα του (γιατί άραγε), οι ομάδες όλες φωνάζουν κατά του ολυμπιακού μόνο και αυτό καταλαβαίνετε τι σημαίνει και γιατι γίνεται (αλλά δεν το εξηγείς και σε μας) κτλ κτλ.

Και αφού θες να πούμε για φέτος, ας πούμε. Έχει χάσει ο Παναθηναϊκός βαθμούς από διαιτητικά λάθη? Ο Ολυμπιακός? Η ΑΕΚ? Και πόσους? Απάντησε σε αυτά και συνεχίζουμε.

Και πρόσεξε. Δε μιλάω για την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων. Μιλάω για τους βαθμούς που αφήνει ή κερδίζει μία ομάδα από διαιτητικά λάθη. Για θύμησε μου λοιπόν, ποια χρονιά θυμάσαι που ο ολυμπιακός έχασε περισσότερους ή κέρδισε λιγότερους βαθμούς από τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ λόγω διαιτησίας.

Αααα, μην μου πεις "δεν κοιτάτε τα χάλια σας και τα ρίχνετε στη διαιτησία" κτλ. Δεν το δέχομαι αυτό, τα χάλια μου τα ξέρω, όπως βλέπω και τα δικά σας. Δες τη διαιτησία ανεξάρτητα από την αγωνιστική κατάσταση των διεκδικητών.

ασχετο απλα μηπως θες να αρχισουμε να μετραμε απο την επομενη αγωνιστικη ποσους βαθμους θα επρεπε να ειχε καθε ομαδα?Η μηπως να βγαλουμε κανενα αντικειμενικο dvd?

Δημοσ.

Αρχίζει και έχει πολύ γέλιο το πράγμα μια και σιγά σιγά αρχίζει και βγαίνει κάθε κόμπλεξ και καφρίλα και το καλό κλίμα πάει περίπατο. Για να γελάσουμε λοιπόν σήμερα (διότι μόνο για γέλια είναι όλα αυτά και δεν έχει νόημα να προσπαθήσει κανείς σοβαρά να πείσει) παραθέτω κάποιες σκέψεις:

- "Πιθανόν να άρπαξε η Λάρισα το 4αράκι λόγω κουμπαριάς"......οι οι μάνα μου. Έτσι είναι. Όταν ρουφάμε αποκλείεται να είναι καλύτερος ο άλλος, κάτι άλλο συμβαίνει. Ειδικά όταν έχουμε μια ομάδα μοντέλο, τη Μπαρτσελόνα του κάμπου. Μήπως το στάδιο από Αλκαζάρ πρέπει να μετονομαστεί σε ΚΑΜΠ-ΟΥ?

- "Σε ένα πλάνο φάνηκε το πιστόλι. Δεν το έβγαλε και δεν το χρησιμοποίησε. Μήπως δεν κουβαλάει ο Κοκ?" Πρώτον, ο καπτα-Γιώργος είναι γνωστός καφρο-οπλαρχηγός. Δεν έχει να κάνει με το αν έχει 10 "χτιστούς" γύρω του, έχει να κάνει με τη νοοτροπία του Κρητικού. Επίσης, ότι κι αν είναι ο Κοκ δεν έχουμε δει ποτέ τέτοια επίδειξη από μέρους του. Προσοχή, δεν είπα αν είναι καλύτερος ή χειρότερος απ' τον καπτα-Γιώργο αλλά το ότι δεν έκανε αυτό που έκανε ο άλλος.

- "ΑΕΚ εναντίον παράγκας"...............μπλι μπλι μπλι (πρόθυρα εγκεφαλικού απ' τον γέλωτα)..................δυό πέναλτι............μπλι μπλι μπλι...............Ίσως πιό σωστό να ήταν "Παράγκα ΑΕΚ εναντίον παράγκας υπολοίπων" αλλά και πάλι, αυτό θα προυπόθετε ότι παίζουν δύο διαιτητές. Πώς διάολο γίνεται να δίνει ο ίδιος διαιτητής δύο πέναλτι και αποβολές και να είναι βαλτός, δεν μπορώ να το καταλάβω. Αλλά μάλλον μπορώ, το στυλ "Νίκος Ξανθόπουλος" είναι πολύ της μόδας τελευταία και η πλάκα είναι ότι το παίζουμε "παιδιά του λαού" φωνασκώντας και κοιτάζοντας μόνο τις περιπτώσεις όπου "αδικούμαστε"(?)

Καλά σαράντα.

edit : Και φυσικά και τα δύο πέναλτι ήταν ο ορισμός......ακόμα και τυφλός θα τα έδινε......:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...