The_Edge Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 .... ασχετο απλα μηπως θες να αρχισουμε να μετραμε απο την επομενη αγωνιστικη ποσους βαθμους θα επρεπε να ειχε καθε ομαδα?Η μηπως να βγαλουμε κανενα αντικειμενικο dvd? Arxon, τα θέλει ο πισινούλης σου ή κάνω λάθος? Μετά από την προσωπική προσβολή που έγραψε ο Kandinsky για μένα, το μόνο που έγραψα στο topic σας ήταν μία απάντηση σε μια προσωπική μπηχτή που μου έριξες. Αν θέλεις να ρίχνεις μπιχτές για μένα, κάντο στο Topic του Παναθηναϊκού, γιατί εδώ μέσα δεν θα (ξανα)προσπαθήσω να κάνω σοβαρή συζήτηση με κανέναν.
adi32 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 αν δε θελουν να παμε τοσο πισω οι φιλοι μας, παμε στη Λεοφωρο με τον Φιλιππιδη και τον ξυλοδαρμο διαιτητων απο τους Ευρωπαιους παραγοντες γιατι τολμησε και εδωσε καθαρο πεναλτυ οσο για το κουλτουριαρικο 44 αστο καλυτερα σβηνουμε φωτα πεφτουμε κατω ξεβρακονουμε διαιτητες................
Kandinsky Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Γιατί γίνεσαι κακεντρεχής? Τα σβησμένα φώτα και τα καπνογόνα είναι αρχαία ιστορία. Εμάς μας ενδιαφέρει μόνον η νεώτερη. Δλδ μόνο η περίοδος που παίρνει τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός. Ακόμα κι όταν γίνει κι αυτή η περίοδος αρχαία ιστορία πάλι αυτή θα μας ενδιαφέρει μόνον. Διότι ο οπαδός είναι εύκολο να κλαίγεται για τις αδικίες αλλά ποτέ δεν θα παραδεχτεί τα δικά του τα χάλια. Δεν έχω ακούσει πχ ούτε έναν ΑΕΚτζή ποτέ να λέει τίποτα για τα φώτα και τις λοιπές ομορφιές αλλά και για το πρωτάθλημα που τους χαρίσαμε. Που και στα μεγαλύτερα "ντουζένια" της παράγκας τέτοιες εξώφθαλμες κλοπές δεν έγιναν. Δεν έχω ακούσει ποτέ κανέναν να παραδέχεται για τις τακτικές του Μελισσανίδη και του Καρρά, για το ξύλο που έπεφτε σε διαιτητές στη φυσούνα, για μπράβους, κλπ. Αυτά δεν υπήρξαν, ήταν πορδή που διαλύθηκε στον αέρα. Αλλά τότε υπήρχε το άλλοθι "είχαμε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα", ενώ προφανώς αυτό δεν ισχύει ούτε για τα μισά πρωταθλήματα που πήρε ο Ολυμπιακός.
adi32 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 ελα μωρε τωρα περασμενα ξεχασμενα.............
bonomania Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Πραγματικα η κατασταση ειναι για γελια! Την προηγουμενη εβδομαδα φωναζαν κατα του ζωγραφου καποιοι(πολυ δικαιολογημενα). Τωρα ερχονται να φωναξουν οι ολυμπιακοι για την διαιτησια του παο-καλαμαρια!(επισης δικαιολογημενα). Και τελικως βγαινει ενα συμπερασμα απο καποιους(πολυ λανθασμενο) οτι ολες οι ομαδες ευνοουνται! Κατι τετοιο υποστηριξε και ο Αρχον πιο πανω! Οχι φιλοι μου! Δεν ειναι ετσι! Κρατησαν πρωτο τον ολυμπιακο στον χαριλαου με τα σφυριγματα τους....προστατεψαν εχθες τον παο απο την ισοπαλια ...........κτλ κτλ κτλ! Δεν ευνοουνται ολες οι ομαδες!! Μην μπερδευεστε!!!! Εκτος και αν ολες οι ομαδες για εσας ειναι Ολ-Αεκ-Παο!!!!!!!!! Εμενα το σαββατο στον εργοτελη δεν μου δωσαν πεναλτυ καθαροτατο(ορισμος). Πριν μια εβδομαδα δεν με αφησαν να παρω νικη-ισοπαλια απο ολυμπιακο...Τα ιδια και μεσα στην Λαρισα(1η αγωνσιτικη). Οπως και μεσα στον Οφη. Μην μπερδευεστε! Και κατα τα αλλα συμφωνα με καποιους οι διατησια σημειωνει προοδους!!! Η σουπερλιγκα μας μαρανε! Εχει καταντησει γελειο......μαλωνετε για το ποιος απο εσας εχει ευνοηθει περισοτερο.......και εμεις για το ποιος απο εμας εχει αδικιθεο περισσοτερο! Αυτο ειναι το ελληνικο πρωταθλημα!
KaizerSoze Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Καλα η δικαιολογια που δινεις παντως εδω ΕΑΝ ηθελες να τα γυρισεις δεν στεκει με τπτ.. Πιο πλεονεκτημα ρε φιλε; Ο ανθρωπος περνει την κεφαλια που σημαινει οτι γινεται κατοχος της μπαλας. Και σκαει ο Εμπεντε και τον γκρεμιζει δλδ τι πλεονεκτημα μου λες πως θα συνεχισει; Σιγα μην εκανε τσαλιμακια με το κεφαλι...δηλαδη αν εμπαινε στα διχτυα θα ελεγες να ακυρωθει το γκολ και να δωσει πεναλτυ? Ναι εχω δει 24-25 αγωνιστικες ποσα πεναλτυ εχει παρει και σε ποσα ματς εχει ευνοηθει φετος σε σχεση με εσας..Εσεις και το ΑΕΚΑΚΙ τα περνετε σαν παστελια.. Εγω και το ΑΕΚακι ομως μαζευουμε τις κοκκινες σαν τα μαρουλοφυλλα ενω επειδη τα ομονυμα αποθουνται,για να δει παικτης του Ολυμπιακου κοκκινη καρτα πρεπει να βγαλει πιστωτικη στην Νοβαμπανκ.Α,ναι ρε,πηρε ο Τζορτζεβιτς με την ΑΕΚ,ε ενταξυ μωρε,φτανει μεχρι το 2009 Μιλατε για τον Γεωργατο οκ εαν το θες ετσι ηταν δευτερη κιτρινη και επρεπε να βγει.. Θα μου πεις ποσες κοκκινες επρεπε να ειχε φαει ο Αρης στο πρωτο που μας κλαδευαν συνεχεια και εβγαλε αν θυμαμαι μια ή δυο καρτες για τουλαχιστον 10 δολοφονικα μαρκαρισματα απο πισω; Η αυτα δεν μετρανε γιατι ειναι για τον Ολυμπιακο; Αυτα δεν θα επηρεαζαν το αποτελεσμα στο δευτερο ημιχρονο; Επισης ο Κωστουλας το ιδιο,ο Ριβαλντο γιατι ζητησε σε 2 φασεις καρτα αντιπαλου(που αποσω θυμαμαι πλεον τιμωρειται με καρτα στον παικτη που την ζηταει) και παει λεγοντας Να σου πω τι εγινε μαγκα μου. Ετσουξε απλα γιατι γυρισαμε το ματς ειχε σκασει το χαμογελο στο πικραμενο χειλακι σας οτι θα περναγατε μπροστα στο 2-0 και μετα μολις πηραμε μπρος αρχισατε τις @@ με τον Γεωργατο.. Ναι,ειμαι πολυ πικραμενος φετος,ειδικα με σενα,οπου σε βρισκω με σκιζεις Και ναι και να εβγαινε παλι 3 θα τους βαζαμε γιατι πολυ απλα στο δευτερο ημασταν 10 κλασεις ανωτεροι ειχε παρει κλιση το γηπεδο. Αλιμονο αν μπορουν τα σκουληκια να ακολουθησουν τον οσφπ οταν παιζει τετοια μπαλα ειτε με 10 ειτε με 11.. Αλλα συνεχιστε να το λετε στον εαυτο σας και να κοροιδευεστε.. Μου θυμιζεις τον προφητη Δανιηλ που ειχε πει "Απεβαλε τον Σολκσιερ,μπερδευτηκαμε που μεινανε οι Νορβηγοι με 10 και γιαυτο χασαμε 2-0".Αμα ειστε τοσο ανωτεροι να κατεβαινετε μονιμως 10 για να εχει και ενδιαφερον.Ασε τωρα,πες οτι εκανε τον μαλακα ο διαιτητης και τελος.Στο φιναλε αμα το πας ετσι και γω σου λεω χτες αμα εδινε το πεναλτυ θα το επιανε ο γατοπαρδος ο Εμπεντε γιατι ειναι πεναλτακιας... Ναι ρε φιλε κοιτα ποιοι μιλανε οι κουμπουραδες του ΟΑΚΑ που κανανε τοσα την δεκαετια της παρακμης μας, Ναι,την δεκαετια που πηρε η ΑΕΚ,ο Παοκ μεχρι και η Λαρισα πρωταθλημα.Για ΤΟΣΑ οργια μιλαμε που βαρανε διαιτητες Ε,αμα δεν σε αδικουνε ποτε,γιατι να βαρεσεις εσυ διαιτητη?Επειδη σε παιζει μονιμως 90-10? Γιατι πρωτα απο ολα γαλουχηθηκες να εισαι ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και μετα βαζελος.. Ναι,γιαυτο γκρινιαζουμε πρωτα για την Ευρωπη και μετα για το πρωταθλημα.Ενω εσεις μονο η ομαδαρα σας σας νοιαζει... Να κοιτας πρωτιστα να μην περνει ο γαυρος πρωταθλημα και μετα τα δικα σου.. Αυτος εισαι και θα παραμεινεις.. Εχεις καταντησει να κανεις σαν οπαδος ομαδουλας Δ εθνικης ρε φιλαρακι ελεος.. Ξεφτιλιζεστε δεν το καταλαβαινεις; Τοσο μισος και κυριως τοσος πονος δλδ; Να μιλανε οι βαζελοι τωρα για διαιτησιες λες και ειστε ο αιωνια αδικημενος Εθνικος ; Μια ζωη τα ιδια, "Μπουχου,οχι δεν εκλεψα.μπουχου μπουχου",ουτε μια αντρικεια δηλωση "ΝΑΙ ΕΥΝΝΟΗΘΗΚΑ",ακομα και στα προφανη "Κοιτα την ομαδα σου".Γιαυτο μετα σε περνανε μια ζωη ενα χερακι ολοι στην Ευρωπη.Αντε παιξε τον τελικο που υποσχεθηκε ο Ροκο το 2007 με την Σαχταρ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ερθεις στο ΟΥΕΦΑ που ειμαι εγω και το κοροιδευες... Και ειλικρινα να το κανετε ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για μια τετοια φαση σαν του Γεωργατου και το δικο σας να περασει στο ντουκου δλδ γιατι στο ντουκου θα περασει.. τσιμπα ενα ντουκου στην μαπα τωρα απο τον αντικειμενικο,μην χεσω,Φιλαθλου(του γαυρου) Χαιρεστε με τις επιτυχιες των αλλων εναντιον μας και φορατε την φανελα της Βαλενθια της Χερενβεν του Αρη του παπαρη σαν πικραμενοι γιατι με τα δικα σας @@ μια στα 1000 χρονια απο τοτε που ανελαβε ο Κοκκαλης.. Εσεις κανετε και αγγελο να κολαζεται δλδ.. Eμεις δεν φορεσαμε ποε φανελα αλλης ομαδας και ας χαρηκαμε...ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΙΤΜΑΝΕΝ!!!
omnislash Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Σιγα μην εκανε τσαλιμακια με το κεφαλι...δηλαδη αν εμπαινε στα διχτυα θα ελεγες να ακυρωθει το γκολ και να δωσει πεναλτυ? Επιθετικό φαουλ είναι μόνο αν ο επιθετικός πηδήξει προς τον τερματοφύλακα.Με τη λογική σου οι επιθετικοί δε θα πρεπε να πήδαγαν για κεφαλιά.Ο ουέλινγκτον πάει προς τη μπάλα και ο εμπεντε τον γκρεμίζει. Εγω και το ΑΕΚακι ομως μαζευουμε τις κοκκινες σαν τα μαρουλοφυλλα ενω επειδη τα ομονυμα αποθουνται,για να δει παικτης του Ολυμπιακου κοκκινη καρτα πρεπει να βγαλει πιστωτικη στην Νοβαμπανκ. Με τη Ξάνθη βουτιά 2 βαθμοί με τον Ηρακλή οφσαίντ 2 βαθμοί χθες με την Καλαμαριά 2 βαθμοί Κωνσταντίνου οφσαιντ (έβγαινε μόνος του) άλλοι 2(ίσως έτρωγες και άλλο ) βαθμοί.Ξεχνλάς ότι επι τρεις αγωνιστικές έπαιρνες νίκες με πέναλντι; Ναι,ειμαι πολυ πικραμενος φετος,ειδικα με σενα,οπου σε βρισκω με σκιζεις Στη μπάλα έχεις να με κερδίσει από το Παλιο Καραισκάκη εντός έδρας (14 χρόνια καλα πας) στο μπάσκετ βγάζουν τα κάστανα ο βορεάδης ο κορομηλάς και ο Ζαβραδινός(να δεις με μια χαρά που έφευγε από το Σεφ και πως κοίταξε τον άλλο όταν έδωσε ένα σφύριγμα στον Ολυμπιακό λες και του κλεψε τη γκόμενα) στο Πόλο πνίγηκες γιατί πάλι δε φόραγες μπρατσάκια. Επισης ο Κωστουλας το ιδιο,ο Ριβαλντο γιατι ζητησε σε 2 φασεις καρτα αντιπαλου(που αποσω θυμαμαι πλεον τιμωρειται με καρτα στον παικτη που την ζηταει) και παει λεγοντας Δηλαδή ο Μόρις με τη δολοφονική κλωτσιά δεν έπρεπε να του κόψεις τη μπάλα;Τα καραγκιοζιλίκια των γκουμομπασινάδωκαραγκούνηδων που διαμαρτύρονταν σε κάθε φάση τα ξέχασες ή τον ψευτοπαλικκαρά Γκονζάλεζ.Για να μη μιλήσουμε για το βοθτηχτή Παπαδόπυλο και το θεατρίνο Γκούμα Ναι,την δεκαετια που πηρε η ΑΕΚ,ο Παοκ μεχρι και η Λαρισα πρωταθλημα.Για ΤΟΣΑ οργια μιλαμε ανι γιατί είχες παιχταράδες το Δημόπουλο .Στα πέτρινα χρόνια πόσους παίχτες είχες στην εθνικήΓιατί εγώ μπορεί να μην είχα Ελληνες αλλά οι ξένοι μου από τον Ιβιτς μέχρι το Ρίμπο ε ξέρανε κάτι παραπάνω από τους ΓκουμοΜπασινάδες. Στο φιναλε αμα το πας ετσι και γω σου λεω χτες αμα εδινε το πεναλτυ θα το επιανε ο γατοπαρδος ο Εμπεντε γιατι ειναι πεναλτακιας... Ε,αμα δεν σε αδικουνε ποτε,γιατι να βαρεσεις εσυ διαιτητη?Επειδη σε παιζει μονιμως 90-10? ναι μορέ σε είχε αδικήσει τότε γιατί είχε δόσει πέναλντι μαρς.Αφού σε σένα εναντίον δε σου σφυρίζουν ποτέ πέναλντι έχεις δίκιο. ΝΑΙ ΕΥΝΝΟΗΘΗΚΑ", DVD θα βγάλετε φέτος με τα κατορθώματα σας; Eμεις δεν φορεσαμε ποε φανελα αλλης ομαδας και ας χαρηκαμε Nαι δεν ήταν ο Αλβέρτης στον τελικό με την Μπανταλόνα ο σωσίας του ήταν
Kandinsky Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Κάιζερ, κανείς δεν είπε "δεν έκλεψα", ή μάλλον το λένε πολύ λίγοι και σίγουρα πολύ λιγότεροι (κάτι ζώα προφανώς σαν εμένα) θα το παραδεχτούν δημοσίως σε οπαδούς άλλης ομάδας απ' τη στιγμή που και ο αντίπαλος δεν κάνει το ίδιο. Εσύ παραδέχεσαι ότι έκλεψες? Αν το παραδέχεσαι το κάνεις μόνο αφού προσθέσεις το "αλλά έκλεψα λιγότερο, άρα είμαι τιμιότερος". Ασχέτως αν η ατιμία δεν μετράται ποσοτικά, διότι once άτιμος always άτιμος (ειδικά όταν μιλάμε για ΠΑΟ και ΟΣΦΠ), αυτό που μπορώ να πω ακόμη και με αυτή τη λογική είναι ότι δυστυχώς για εμάς δεν έκλεψες λιγότερο ακόμη κι αν πήρες πολύ λιγότερα πρωταθλήματα σε πολύ μεγαλύτερο διάστημα. Διότι πολύ απλά δεν άξιζες να πάρεις περισσότερα. Διότι η τακτική ήταν "αν δεν μπορώ να το πάρω εγώ, δεν θα το πάρει ούτε ο γαύρος." Διότι πολύ απλά, υπήρχαν κάποιες ομάδες, με προεξέχουσα την ΑΕΚ οι οποίες εμφάνισαν σταθερότητα και ωριμότητα στο παιχνίδι τους (αλλά και προέδρους με "μαφιόζικη" δραστηριότητα που όσο στημένος κι αν ήταν ένας διαιτητής το σκεφτόταν διπλά πριν αδικήσει την ΑΕΚ ενώ φτάσαμε κάποια στιγμή στο σημείο να την ευνοεί) , τόσο που δεν μπορούσε να τις χτυπήσει ο ΠΑΟ ούτε μέσα ούτε έξω απ' το γήπεδο. Ευθύνεται και ο Ολυμπιακός? Βεβαίως, διότι μέσα στο διοικητικό αλαλούμ που υπήρχε δεν βρέθηκε ένας Μπάγεβιτς να κρατήσει πειθαρχία στο τμήμα κι αυτό χρεώνεται στους αλήτες που τον διοίκησαν και παραλίγο να τον θάψουν. Γι' αυτό αν και με μερικούς πραγματικά πολύ μεγάλους παίκτες στη σύνθεση του, δε μπόρεσε να έχει σταθερή απόδοση τόσο όσο χρειαζόταν για να μην επηρεάζεται από τις αλητείες. Ο ΠΑΟ εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση που υπήρξε στον Ολυμπιακό. Κατάφερε και τα χρόνια της ανομβρίας έγιναν δεκαετία. Μια δεκαετία στην οποία σίγουρα υπήρξαν περιπτώσεις που θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να πάρει πρωτάθλημα αλλά του τράβηξαν το χαλί κάτω απ' τα πόδια. Φαντάσου δλδ να μην είχαμε υποστεί τις κλοπές εκείνης της περιόδου τί θα ακούγαμε τώρα. Στα πέτρινα λοιπόν χρόνια του Ολυμπιακού, έδρεψε δάφνες και πρωτοστάτησε η ΕΠΟ η οποία ήταν (δε νομίζω να αμφισβητείται από κανέναν αυτό) κατευθυνόμενη απ' τον Βαρδινογιάννη, όπως επίσης το ίδιο έκανε και η ηγεσία της διαιτησίας. Ας μην ξεχνάμε πόσα είχαν ακουστεί τότε για διαιτητές που απέκτησαν συγγενείς με πρατήριο, για πρατηριούχους που απέκτησαν συγγενείς διαιτητές, για κάποιους που διόρισαν τα παιδιά τους σε δημόσιες υπηρεσίες, για θέσεις σε ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ, κλπ. Δυστυχώς για κάποιους από εμάς η ηλικία μας είναι παραπάνω των 20 ετών και τα θυμόμαστε από πρώτο χέρι. Τώρα υποστηρίζεται ότι οι ΠΑΟ και ΑΕΚ αρπάζουν κόκκινες, περισσότερες απ' τον Ολυμπιακό άρα αδικούνται και υπάρχει παράγκα υπέρ Ολυμπιακού. Το ότι παίρνουν περισσότερα πέναλτι απ' τον Ολυμπιακό το προσπερνάμε. Γιατί? Επειδή αποδεικνύει το αντίθετο? Είναι μήπως τόσο εξώφθαλμα τα πέναλτι αυτά που ακόμη και ο πιό στημένος και γκαιμπελικός διαιτητής δεν μπορεί παρά να τα δώσει? Τί έδωσε αυτός ο "στημένος" διαιτητής στην ΑΕΚ? Τί προσπαθείτε να αποδείξετε ρε παιδιά? Ότι ακόμα και σε αυτόν τον συγκεκριμένο αγώνα, με 2 αν όχι πέτσινα, θα έλεγα αρκετά τραβηγμένα πέναλτι, ο διαιτητής αυτός ήταν στημένος απ' τον Ολυμπιακό? Δλδ από 'κει που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι? Είναι μήπως η πρώτη φορά φέτος? Είναι η πρώτη φορά άραγε που ευνοήθηκε φέτος ο ΠΑΟ? Σύμφωνα με την οπτική ΑΕΚ και ΠΑΟ ίσως. Σύμφωνα με την οπτική τη δική μου και του ΟΣΦΠ, όχι. Το ποιός είναι πιό σωστός ας το κρίνουν οι αντικειμενικοί παρατηρητές. Πάντως, το να παίρνει ομάδα πέτσινα πέναλτι και μάλιστα δύο, και να κλαίγεται ότι ο διαιτητής είναι στημένος, μα τω Θεώ δεν το έχω ματαδεί.
blueviper Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δυσκολεύομαι φέτος να μιλήσω για στημένες διαιτησίες υπέρ του ενός ή του άλλου, από τη στιγμή που η αρχή διεξαγωγής του πρωταθλήματος έχει περάσει στα χέρια των ίδιων των ομάδων. Αν λοιπόν ο Πετράκης κι ο κάθε Πετράκης ευνοεί τον άλφα ή τον βήτα (ας υποθέσουμε τον άλφα από συνήθεια), αυτό έγινε και γίνεται με τις πλάτες το ΟΚ, τις ευλογίες και τις ευχές του Ντέμη, του Τζίγγερ και των λοιπών κυρίαρχων του ποδοσφαίρου μας. Όλοι μέσα στο κόλπο είναι για να πάει η παραπαίουσα κόκκινη αρμάδα μπροστά; Συνεννοημένοι, μιλημένοι και στραβά μάτια για τα μπικικίνια, που στην τελική θα ήταν περισσότερα από τη στιγμή που διακυβεύβεται η παρουσία στην κότα μετα χρυσά αυγά που λέγεται CL κι όλοι έχουν κίνητρο πλέον να βγουν από πάνω; Και με αυτό, δεν εννοώ φυσικά πως δε γίνονται λαμογιές. Αλλά ειδικά φέτος οι ασφαλιστικές δικλείδες τοποθετούνται και ελέγχονται απευθείας από τα σωματεία κι όχι έμμεσα και υπογείως. Γιατί λοιπόν να τρώω τις σάρκες μου και να μετατρέπομαι μονίμως στη φιγούρα του αδικημένου, όταν μεταξύ τους οι αρμόδιοι τα έχουν βρει μια χαρά;
Kandinsky Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Διότι παίζει το άλλο τραγούδι, όπως έπαιζε και προηγούμενη χρονιά που είχαν κάνει -λέει- Κοκ και Βαρδ συμφωνίες κυρίων : "Κάναμε τη συμφωνία και μου την έφερες παλιοκερατά που ελέγχεις ακόμη όλα τα κέντρα αποφάσεων". Μιλάμε για επιχειρήματα τώρα. Πειστικότατα όσο τα βιντεάκια των ανατροπών της ΑΕΚ.
KaizerSoze Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Επιθετικό φαουλ είναι μόνο αν ο επιθετικός πηδήξει προς τον τερματοφύλακα.Με τη λογική σου οι επιθετικοί δε θα πρεπε να πήδαγαν για κεφαλιά.Ο ουέλινγκτον πάει προς τη μπάλα και ο εμπεντε τον γκρεμίζει.Ποιος μιλησε για επιθετικο φαουλ?Εγω μιλησα για αντι-επιχειρημα ΑΝ ηθελα να πω οτι δεν ειναι πεναλτυ.Λεω ομως οτι ειναι.Δηλαδη νιωθεις ποιος αντρας αμα το πω 15 φορες αντι για μια? Με τη Ξάνθη βουτιά 2 βαθμοί με τον Ηρακλή οφσαίντ 2 βαθμοί χθες με την Καλαμαριά 2 βαθμοί Κωνσταντίνου οφσαιντ (έβγαινε μόνος του) άλλοι 2(ίσως έτρωγες και άλλο ) βαθμοί.Ξεχνλάς ότι επι τρεις αγωνιστικές έπαιρνες νίκες με πέναλντι;Με την Ξανθη ανυπαρκτο οφσαιντ Παπαδοπουλου,με Ηρακλη 3 τουλαχιστον ανυπαρκτα οφσαιντ,τα 2 του Σαλπι,με Καλαμαρια κιτρινη και φαουλ στην κοντρα σε Παπ μετατρεπεται σε επιθετικο φαουλ,με εσας ανυπαρκτο οφσαιντ Ρομερο στο Β ημιχρονο,χαριστηκε σε Τζορτζεβιτς για διαμαρτυρια τουλαχιστον 2 φορες.Απο τα 3 πεναλτυ αμφισβητουμενο μονο με Ξανθη,τα αλλα 2 πεντακαθαρα,αμα μας κανουν 7 πεναλτυ σε ενα αγωνα εγω θελω και τα 7,τι σημαινει ειναι πολλα,ας προσεχαν... Με ΟΦΗ 3 οφφσαιντ 2 βαθμοι,με Ιωνικο το φαουλ του Ξενιδη δεν εγινε ποτε,αμα δεν το τρωγαμε δεν χαναμε,3 βαθμοι κτλ. Στα αληθεια θελεις να το παμε φαση-φαση?Απο δικαιολογιες βρισκουμε και οι 2 ενα σωρο. Στη μπάλα έχεις να με κερδίσει από το Παλιο Καραισκάκη εντός έδρας (14 χρόνια καλα πας) στο μπάσκετ βγάζουν τα κάστανα ο βορεάδης ο κορομηλάς και ο Ζαβραδινός(να δεις με μια χαρά που έφευγε από το Σεφ και πως κοίταξε τον άλλο όταν έδωσε ένα σφύριγμα στον Ολυμπιακό λες και του κλεψε τη γκόμενα) στο Πόλο πνίγηκες γιατί πάλι δε φόραγες μπρατσάκια. Στην μπαλα αρχισαμε τα "εντος εδρας"??Εσυ πριν 3 αγωνιστηκες ειχες παει για καφε? Στο μπασκετ εχεις φαει στην μαπα 6 σερι,οι 3 στην εδρα σου,πραγματι οι διαιτητες σε κερδιζουν,ειδικα εκεινα τα 3 γκολ φαουλ των Ακερ και Πεν στο πρωταθλημα ηταν ολα τα λευτα Στο βολλευ εχεις μπερδεψει το φιλε του γηπεδου με το φιλε για τα μαλλια,περσυ σε γλεντησα καλα και εχει και συνεχεια φετος. Δηλαδή ο Μόρις με τη δολοφονική κλωτσιά δεν έπρεπε να του κόψεις τη μπάλα;Τα καραγκιοζιλίκια των γκουμομπασινάδωκαραγκούνηδων που διαμαρτύρονταν σε κάθε φάση τα ξέχασες ή τον ψευτοπαλικκαρά Γκονζάλεζ.Για να μη μιλήσουμε για το βοθτηχτή Παπαδόπυλο και το θεατρίνο Γκούμα Ο Ανατολακης πρεπει να παιζει τον κακο σε ταινιες του Τσακ Νορις,ο Οκκας βαζει τα γυαλια στον Θωκταριδη,ο Κωνσταντινη μου θυμιζει πως σκοτωναμε τους πρασινους,τους ξανθους στο DoubleDragon με τις αγκωνιες,ο Καστιγιο πεφτει απο την φυσουνα και το φερπλευ του φαινεται κβαντικη φυσικη,ο Τζορτζεβιτς παιζει πλεον μπαλα με το στομα και εχει και συνεχεια αμα γουσταρεις. ανι γιατί είχες παιχταράδες το Δημόπουλο .Στα πέτρινα χρόνια πόσους παίχτες είχες στην εθνικήΓιατί εγώ μπορεί να μην είχα Ελληνες αλλά οι ξένοι μου από τον Ιβιτς μέχρι το Ρίμπο ε ξέρανε κάτι παραπάνω από τους ΓκουμοΜπασινάδες. Τον ιδιο Δημοπουλο που τον κηνυγαγατε στο τερεν του Καραισκακη γιατι σας κηδεψε με τον Αθηναικο? Σαραβακος,Γαλακος,Σαργκανης,Ροτσα,Ζαετς,Δημοπουλος ναι μωρε αμελητεα ποσοτητα. Α,επιασες και τις Εθνικες.Οντως,εχεις δικιο,με τους παικτες του γαυρου πηρε η Εθνικη το ΕΥΡΩ ναι μορέ σε είχε αδικήσει τότε γιατί είχε δόσει πέναλντι μαρς.Αφού σε σένα εναντίον δε σου σφυρίζουν ποτέ πέναλντι έχεις δίκιο. Καραμπινατο πεναλτυ του νεου μελους σας.Ερωτηση,καταλαβες γιατι τις εφαγε ο Ευθυμιαδης?Θυμασαι πως εφτασες στην περιοχη για να παρεις πεναλτυ?Ειδικα εκεινη η προβολη-καρατια στον Κολκα στα αριστερα οπως επιτιθεμασταν θα μου μεινει στην μνημη γιατι εδωσε υπερ σας πλαγιο(δηλαδη δεν βρηκε παικτη να δωσει φαουλ,ουτε μπαλα να βγαλει πλαγιο,μονος του επεσε ο Κολκα γιατι πατησε την μπαλα και την εβγαλε) DVD θα βγάλετε φέτος με τα κατορθώματα σας; Κατσε να βγαλουμε την Extended Edition της δικιας σας τριλογιας και βλεπουμε...ακομα ειμαστε στην απλη του 1ου μερους. Nαι δεν ήταν ο Αλβέρτης στον τελικό με την Μπανταλόνα ο σωσίας του ήταν O Aλβερτης ηταν πιτσιρικας,ηταν παικτης-αρα εξτρα πορωμενος- και κυριως απλα ηταν με την Μπανταλονα οπως και γω και ολοι.Θυμασαι ομως να βγαινουμε στον δρομο?Οχι!Ενω εγω θυμαμαι μια χαρα κατι live link απο πασαλιμανι μετα απο ημιτελικο με Αγιαξ
KaizerSoze Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Εσύ παραδέχεσαι ότι έκλεψες? Αν το παραδέχεσαι το κάνεις μόνο αφού προσθέσεις το "αλλά έκλεψα λιγότερο, άρα είμαι τιμιότερος". Ποσες,ποσες,ποσες,ΠΟΣΕΣ φορες πρεπει να το πω? Μετραμε με βαθμους ή δεν μετραμε?Ναι μετραμε Αμα παρεις 10 σφυριγματα και παρω 2 μου το παιρνεις αδικα το πρωταθλημα ναι ή οχι?Ναι,και ασε τα 2=10 για κομπινες. Αν παρεις 5 και εγω 3 τοτε εγω στο λεω απο τωρα δεν θα μιλησω.ΟΠΩΣ αν τελειωνε σημερα το πρωταθλημα θα ελεγα οτι δικαια το πηρατε. Ευχαριστημενος? Δυστυχώς για κάποιους από εμάς η ηλικία μας είναι παραπάνω των 20 ετών και τα θυμόμαστε από πρώτο χέρι. Καποιοι εχουμε ξεπερασει προ ΠΑΡΑ πολλου τα 20 και θυμομαστε μια χαρα,οτι κανεις δεν εκοψε το δρομο στην ΑΕΛ ή τον ΠΑΟΚ σε απελπιστικο σημειο,οπως ειχε γινει πχ την χρονια του Κυραστα(ισως η μονη χρονια εν μεσω της 7ετιας που πραγματικα θεωρω οτι ειμασταν ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ συνολο) Τώρα υποστηρίζεται ότι οι ΠΑΟ και ΑΕΚ αρπάζουν κόκκινες, περισσότερες απ' τον Ολυμπιακό άρα αδικούνται και υπάρχει παράγκα υπέρ Ολυμπιακού. Το ότι παίρνουν περισσότερα πέναλτι απ' τον Ολυμπιακό το προσπερνάμε. Γιατί? Επειδή αποδεικνύει το αντίθετο? Είναι μήπως τόσο εξώφθαλμα τα πέναλτι αυτά που ακόμη και ο πιό στημένος και γκαιμπελικός διαιτητής δεν μπορεί παρά να τα δώσει? Τί έδωσε αυτός ο "στημένος" διαιτητής στην ΑΕΚ? Εκτος απο το πεναλτυ με την Ξανθη κανενα αλλο δεν αμφισβητηθηκε σε αυτο το βαθμο.Αμφισβητηθηκε η ποσοστητα,κατι που εγω δεν καταλαβαινω.Εδω και 10 χρονια περνατε πεναλτυ παιχνιδι παρα παιχνιδι αλλα εγω πρωτος ελεγα οτι αμα ειναι να το δωσει και ας εχετε παρει αλλα 2 σε εκεινο το ματς.Οπως για την ΑΕΚ για το 2ο πεναλτυ,δεν διαμαρτυρομαι οτι εδωσε 2,διαμαρτυρομαι γιατι θεωρω οτι δεν ηταν. Το ποιός είναι πιό σωστός ας το κρίνουν οι αντικειμενικοί παρατηρητές. Πάντως, το να παίρνει ομάδα πέτσινα πέναλτι και μάλιστα δύο, και να κλαίγεται ότι ο διαιτητής είναι στημένος, μα τω Θεώ δεν το έχω ματαδεί. Συμφωνω απολυτα,ειδικα απο την στιγμη που το θεατρο του Εντουσει το ξεπληρωσε με την μουφα του Σεζαρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.