johnnyestia Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 [Συνέχεια OFFTOPIC] Αν τελικά αφαιρούσαν τότε τους βαθμούς από την Λάρισα θα έπαιρνε κεφάλι ο ΟΦΗ, που είχε και ομαδάρα τότε και το χτύπαγε άνετα το πρωτάθλημα. Καταραμένη παράγκα... [/Συνέχεια OFFTOPIC]
Bougas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 ετσι οπως δεν τον εχετε ξανακουσει! >http://rapidshare.com/files/5084077/Olympiakos.rar πολυ γελειο!κατεβαστετο οπωσδηποτε! 1.1ΜΒ μονο!
LL_NEO Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Έλα ρε παιδιά, πλάκα πρέπει να κάνετε. Αυτά συμβαίνουν συνέχεια. Οι κανονισμοί στην Ελλάδα έχουν καταντήσει να υπάρχουν μόνο για να υπάρχει μια δικαιολογία να τιμωρούνται οι μικρές ομάδες. Ξέρετε ότι σχεδόν όλα τα ελληνικά γήπεδα όπου παίζεται η super league δεν έχουν άδεια λειτουργίας; Μην παρεξηγηθείς αλλά αυτό το "αυτά γίνονται παντού" θυμίζει έντονα το τι λένε οι γαύροι εδώ για περιπτώσεις Ζωγράφου. Μην τρελαθούμε τώρα. Θα ήθελα να μου υποδείξεις άλλες 2-3 περιπτώσεις όπου έπαιξε κάποιος που δεν είχε το δικαίωμα
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Μην παρεξηγηθείς αλλά αυτό το "αυτά γίνονται παντού" θυμίζει έντονα το τι λένε οι γαύροι εδώ για περιπτώσεις Ζωγράφου. Μην τρελαθούμε τώρα. Θα ήθελα να μου υποδείξεις άλλες 2-3 περιπτώσεις όπου έπαιξε κάποιος που δεν είχε το δικαίωμα Δεν παρεξηγήθηκα. Δεν ξέρω άλλες τέτοιες περιπτώσεις λόγω απειρίας από ελληνικό πρωτάθλημα (ή λόγω του ότι ίσως δεν υπήρξαν ποτέ). Ίσως λοιπόν η ΑΕΛ να είναι η μοναδική ομάδα που πήρε πρωτάθλημα παραβιάζοντας κανονισμούς. Δεν ξέρω κ δεν έχει νόημα να το ψάξω γιατί όπως είπα και πριν, είμαστε εκτός τόπικ Αν συνεχίσουμε αλλού, μπορεί να ρωτήσω μερικούς συμπολίτες μου να μου πούνε τι ακριβώς πιστεύουν ότι έγινε (χωρίς να τους πιστέψω βέβαια και απαραίτητα).
Arxon Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Arxon, τα θέλει ο πισινούλης σου ή κάνω λάθος? Μετά από την προσωπική προσβολή που έγραψε ο Kandinsky για μένα, το μόνο που έγραψα στο topic σας ήταν μία απάντηση σε μια προσωπική μπηχτή που μου έριξες. Αν θέλεις να ρίχνεις μπιχτές για μένα, κάντο στο Topic του Παναθηναϊκού, γιατί εδώ μέσα δεν θα (ξανα)προσπαθήσω να κάνω σοβαρή συζήτηση με κανέναν. δεν ριχνω μπηχτες σε κανεναν ειδικα σε σενα που ολο ερωτησεις εισαι και ποτε απαντησεις. Εγω σχολιασα ειρωνικα (γιατι μονο ετσι μπορουσαν να σχολιαστουν) οι φοβερες ατακες σου περι διαιτησιας και dvd. Το τελειωνω εδω γιατι παλι ακρη δεν θα βγαλουμε. Πραγματικα η κατασταση ειναι για γελια! Την προηγουμενη εβδομαδα φωναζαν κατα του ζωγραφου καποιοι(πολυ δικαιολογημενα). Τωρα ερχονται να φωναξουν οι ολυμπιακοι για την διαιτησια του παο-καλαμαρια!(επισης δικαιολογημενα). Και τελικως βγαινει ενα συμπερασμα απο καποιους(πολυ λανθασμενο) οτι ολες οι ομαδες ευνοουνται! Κατι τετοιο υποστηριξε και ο Αρχον πιο πανω! ΛΑΘΟΣ καταλαβες. Εγω ειπα οτι όλες οι "ΜΕΓΑΛΕΣ" ομαδες ευνοουνται,οχι οτι ολες ευνοουνται. Αυτο δεν θα μπορουσε να γινει ετσι και αλλιως. Οσο για το οτι η κατασταση ειναι για γελια συμφωνω μαζι σου. Πες μου αλλη ομαδα που εχει παρει πεναλτυ οσα η Αεκ?Πες μου αλλη ομαδα που εχει κατα πεναλτυ οσα ο Παο και εχει παρει βαθμους απο διαιτησια?Πες μου αλλη ομαδα που θα την σπρωχνει σιγα σιγα με μικροφαουλακια που εχουν σημασια οπως τον Ολυμπιακο? Οπως και να το κανουμε ολες θα ευνοουνται γιατι αυτες ειναι οι ομαδες που εχουν τον οχλο με το μερος τους αρα και κανουν και κουμαντο.
Arxon Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 απο sport24.gr O μονος που συνεχιζει να πιστευει στην ομαδα ειναι ο κόσμος... Ο κόσμος πάντα στο πλευρό του Tο βράδυ της Κυριακής (26/11), οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έδωσαν βροντερό "παρών" στις εξέδρες του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με τον Ριβάλντο να τους βγάζει το καπέλο μετά το φινάλε της αναμέτρησης, τονίζοντας ότι δεν περίμενε τέτοια ανταπόκριση ("είναι πρωτοφανές", η σχετική ατάκα του) μετά την ήττα στο "Μεστάγια" από τη Βαλένθια. Είναι αλήθεια πως κόσμος της ομάδας... διψούσε για διάκριση στο Champions League. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν κατάφεραν να δικαιώσουν τις προσδοκίες του, όμως οι υποστηρικτές του συλλόγου είναι πάντα δίπλα του. Περίπου 25.000 άνθρωποι (22.156 η επίσημη καταμέτρηση) βρέθηκαν στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου, ύστερα από μία ευρωπαϊκή ήττα και έστειλαν το... μήνυμα πως θα είναι πάντα κοντά στον Ολυμπιακό. Με τη σειρά τους, αυτό που πρέπει να κάνουν τώρα τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, είναι να πάρουν την πρόκριση στους "32" του κυπέλλου UEFA, ως μία (μικρή) ένδειξη ανταμοιβής προς τους "ερυθρόλευκους" φιλάθλους.
The_Edge Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 δεν ριχνω μπηχτες σε κανεναν ειδικα σε σενα που ολο ερωτησεις εισαι και ποτε απαντησεις. Εγω σχολιασα ειρωνικα (γιατι μονο ετσι μπορουσαν να σχολιαστουν) οι φοβερες ατακες σου περι διαιτησιας και dvd. Το τελειωνω εδω γιατι παλι ακρη δεν θα βγαλουμε. Είσαι άρχοντας όνομα και πράγμα.
Arxon Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Είσαι άρχοντας όνομα και πράγμα. ειδες ποιον τον τρωει το ποπουδακι του???
littlelouievegos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Σιγα μην εκανε τσαλιμακια με το κεφαλι...δηλαδη αν εμπαινε στα διχτυα θα ελεγες να ακυρωθει το γκολ και να δωσει πεναλτυ? Καλα συγνωμη τι λες τωρα φιλε μου; Θα συζητησουμε τι θα γινοταν και ΑΝ δεν διαξεγονταν ο αγωνας στις 7 αλλα στις 7¨15; Αυτο εγινε αυτο σου λεω. Προλαβαινει την διεκδικηση περνει μπαλα γινεται κατοχος τον ριχνει πεναλτυ τελος ολα τα αλλα ειναι εικασιες. Τι μου λες τωρα αν δεν και αν ετσι.. Εγω και το ΑΕΚακι ομως μαζευουμε τις κοκκινες σαν τα μαρουλοφυλλα ενω επειδη τα ομονυμα αποθουνται,για να δει παικτης του Ολυμπιακου κοκκινη καρτα πρεπει να βγαλει πιστωτικη στην Νοβαμπανκ.Α,ναι ρε,πηρε ο Τζορτζεβιτς με την ΑΕΚ,ε ενταξυ μωρε,φτανει μεχρι το 2009Αν για ενα πραγμα κατηγορειται ο ΟΣΦΠ ειναι για τα χαλαρα μαρκαρισματα του.. Εσεις οι ιδιοι το λετε οτι δεν μαρκαρουν τα χαφ του ΟΣΦΠ την εχουν δει κυριοι τωρα τα γυριζετε; Αποφασιστε τελικα και πειτε μας τι απο τα 2 συβαινει να ξερουμε δλδ..Ενα δυο ζωα σαν τον Ανατολακη βαρανε στο ψαχνο. Μην μου συγκρινεις τωρα εμας με τα δικα σας μαρκαρισματα και πολυ περισσοτερο των ΑΕΚτζηδων.. Οταν βαρατε 100φορες ειναι λογικο στατιστικα να περνετε περισσοτερες καρτες απο καποιον που βαραει 50.. Επισης ο Κωστουλας το ιδιο,ο Ριβαλντο γιατι ζητησε σε 2 φασεις καρτα αντιπαλου(που αποσω θυμαμαι πλεον τιμωρειται με καρτα στον παικτη που την ζηταει) και παει λεγονταςΝαι ναι οπως τα λες ειναι.. ΟΠΟΤΕ εχω κατσει να δω αγωνα με βαζελο διπλα του να δω τι θα ακουσω παντα οταν σχολιαζουμε μαζι τις φασεις βγαζουμε ακρη. Αλλα να κατσω να μπω στο γαιτανακι σας αυτο το ψυχωτικο δεν θα το κανω.. Σχολιασε οσο θες ειμαι σιγουρος οτι αν δουμε τον αγωνα μαζι ξανα θα το δεις και εσυ οτι ο διαιτητης ΚΑΝΕΝΑ δεν ευνοησε συνολικα.. Πραγματικα βλεπω τον ζηλο με τον οποιο παρακολουθειτε τους αγωνες του ΟΣΦΠ.. Εγω απο την αλλη δεν ασχολουμαι τοσο με εσας ουτε θα κατσω να σας δω εξονυχιστικα και να σας γραψω στο video.. Ψυχωτικη κατασταση εχετε καταντησει..χαχαχ Ναι,ειμαι πολυ πικραμενος φετος,ειδικα με σενα,οπου σε βρισκω με σκιζειςΣωπα ρε φιλε κερδισες ε; Πω πω στερηση.. Χαχχ.. Ασε δεν θα μπω καν στην διαδικασια να αρχισω να μετραω νικες εναντιον σου..Τις ξερεις αλλωστε καλα με νιωθεις καλα χρονια τωρα και που και που κανεις και καμια εκλαμψη.. Μου θυμιζεις τον προφητη Δανιηλ που ειχε πει "Απεβαλε τον Σολκσιερ,μπερδευτηκαμε που μεινανε οι Νορβηγοι με 10 και γιαυτο χασαμε 2-0".Αμα ειστε τοσο ανωτεροι να κατεβαινετε μονιμως 10 για να εχει και ενδιαφερον.Ασε τωρα,πες οτι εκανε τον μαλακα ο διαιτητης και τελος.Στο φιναλε αμα το πας ετσι και γω σου λεω χτες αμα εδινε το πεναλτυ θα το επιανε ο γατοπαρδος ο Εμπεντε γιατι ειναι πεναλτακιας...Μα δεν σε πηγα εγω σε αυτη την λογικη εσυ την υιοθετεις συνεχεια.. Αμα και αμα και αν η γιαγια μου ειχε @@ θα ταν παππους.. Ψυχωση λεμε.. Ναι,την δεκαετια που πηρε η ΑΕΚ,ο Παοκ μεχρι και η Λαρισα πρωταθλημα.Για ΤΟΣΑ οργια μιλαμεΝομιζω οτι στο ειπα και εγω ο ιδιος, και σου εδωσα και λογο.. Πανω απο ολα εισαι ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και μετα βαζελος.. Αλλα σιγα μην το παραδεχτεις.. Ε,αμα δεν σε αδικουνε ποτε,γιατι να βαρεσεις εσυ διαιτητη?Επειδη σε παιζει μονιμως 90-10?Xaxxax. Keep walking and whining... Το διασκεδαζω.. Ναι,γιαυτο γκρινιαζουμε πρωτα για την Ευρωπη και μετα για το πρωταθλημα.Ενω εσεις μονο η ομαδαρα σας σας νοιαζει...Ναι ναι χαχαχ.. Πρωτιστα η Ευρωπη (μεταξυ σας αυτα λετε.. χαχαχ) Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.. Πεθαινεις για τιτλο στην Ψαροκωσταινα και ασε τις προτεραιοτητες κατα μερος... Αυτα στα παιδακια που τα πιστευουν.. Οπως και εγω πεθαινω για κατι περισσοτερο στην Ευρωπη. Μια ζωη τα ιδια, "Μπουχου,οχι δεν εκλεψα.μπουχου μπουχου",ουτε μια αντρικεια δηλωση "ΝΑΙ ΕΥΝΝΟΗΘΗΚΑ",ακομα και στα προφανη "Κοιτα την ομαδα σου".Γιαυτο μετα σε περνανε μια ζωη ενα χερακι ολοι στην Ευρωπη.Αντε παιξε τον τελικο που υποσχεθηκε ο Ροκο το 2007 με την Σαχταρ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ερθεις στο ΟΥΕΦΑ που ειμαι εγω και το κοροιδευες... ΧΑΧΑΧΑΧ.. Ε ειστε κορυφαιοι.. Να μιλαει η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΛΑΨΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.. χαχαχ.. Priceless ρε μαγκα να σαι καλα..xaaxaxΚαι στην Ευρωπη φιλε μου συνολικα δεν παω χαλια.. Εχω μεινει εξω και με 9-10 οταν εσυ εχεις περασει με 6-7 εχω χασει προκρισεις στο τσακ και εχω δει μεχρι και την μπαλα να πιανουν με τα χερια και να συνεχιζεται το ματς.. Αλλα εγω βλεπεις δεν εχω ΜΑΥΡΟΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗ ΕΞΩ.. Και ουτε ψαχνω τις ευθυνες σε αλλους για την ανικανοτητα μου να κρατησω το αποτελεσμα εκτος σε μυριαδες ματς που θα μπορουσα να εχω κερδισει.. Αλλα εσυ χαιρεσαι που εχεις παει τελικο πρωταθλητριων λες και εχεις σηκωσει τιτλο και βαφτιζεσαι Ευρωπαιος και κανεις και επετειο για την ηττα σου (ακουσον ακουσον που να το σηκωνες κιολας). Συμπεριφερεσαι λες και εισαι η Πορτο ή η Μπενφικα.. Αλλα στην Ελλαδα ζουμε οτι θεμε λεμε και κατι πρεπει εν τελει να βρουμε για να την λεμε στον γαυρο που μας εχει απο κατω στο χωριο. Ξερετε εσεις εκει που στε μονιμα δευτεροι.. Ε ναι αφου αποτυχα στα μεγαλα σαλονια που εσυ ελειπες τωρα παω στα μικρα.. Μετα ομως οχι απο την αρχη και να κανω τον σταυρο μου με την ζαποριζια αν θα περασω στους ομιλους του ουεφα να παω στους 32.. Ελεος τωρα θα μου πεις και για φετος.. τσιμπα ενα ντουκου στην μαπα τωρα απο τον αντικειμενικο,μην χεσω,Φιλαθλου(του γαυρου) Και τι μου δειχνεις τωρα; Μηπως να αρχισω να βγαζω αρχειο απο αυτα που κατα καιρους γραφουν την απομενη των αγωνων του ΟΣΦΠ; Δεν σε περνει για τον τυπο και τα ΜΜΕ να μιλας εσυ αμα αρχισω και γραφω δεν μας φτανει ολο το bandwith του insomnia....Ασε ρε φιλαρακι τωρα την κολοκυθια θα παιξουμε; Eμεις δεν φορεσαμε ποε φανελα αλλης ομαδας και ας χαρηκαμε...ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΙΤΜΑΝΕΝ!!!Ναι το ξερω το θυμαμαι με την Γιουβε, την Σεβιλλη,τους τελικους μαπσκετ που ανημπορος να καθαρισεις με τα @@ σου εβαζες το κασκολ των αλλων και εξυμνουσες την μπανταλονα και τη ρεαλ.. Α ρε γελια που θα χουμε να πεσουμε στο final four φετος και να χασεις ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ απο τον γαυρο.. Θα πεθανετε..χαχαχ..Και εμεις κανουμε καφριλικια αλλα αυτα που κανετε εσεις να μας πικαρετε ειναι πολυ περισσοτερα και το ξερεις.. Αλλα βλεπεις αφου δεν εχεις με τι αλλο να ασχοληθεις μιας και στην Ελλαδα περνας καλα σε περιποιουμαι, θα ασχοληθεις πρωτιστα με τον γαυρο στην Ευρωπη να ξεσπασεις..Γουσταρω Εγω προσωπικα δεν θα συνεχισω να απαντω σε αυτα τα threads το δηλωνω απο τωρα.. Δεν εμπαινα ποτε στην ζωη μου σε αυτη την διαδικασια, τα θεωρω ανουσιο και γελοιο αυτο το γαιτανακι της ευνοιας που σερνεται.. Πιστευω πρωτιστα στην κακη εικονα της ομαδας μου και δεν ψαχνω υπευθυνους, ουτε εχω αναγκη την συγκαταθεση σας για να νιωσω ωραια..Πολλες φορες αδικηθηκα αυτα τα χρονια στο μπασκετ αλλα ποτε μα ποτε δεν μιλησα για γιανακοπουλους βασιλακοπουλους και τετοια.. Δεν αξιζα.. Μια φορα πηγα τελικο και εχασα απο την αεκ, μαλλον επρεπε να κατηγορω τον παο και για αυτο κατα την προσφιλη σας συνηθεια.. Αυτες ειναι δικες σας τακτικες πρωτιστα οχι δικες μας.. Στο βασιλια των σπορ ομως ειμαι το νο1 στην Ελλαδα και δεν το αντεχεις ουτε εσυ ουτε το αεκακι.. Εισαι δευτερος και θα μεινεις μια ζωη στην Ελλαδα, και δεν το αντεχεις.. Κρατα τα πρωτεια στο water tavli..Κανε λοιπον τις μηχονορραφιες σου πες για Ευρωπη διαιτησιες ευνοια του ΟΣΦΠ και τα γνωστα σου ξερεις εσυ και οι υπολοιποι .. Γιατι η αληθεια ειναι μια.. Ολοι με τον πρωτο ασχολουνται και σκοπευουν τα πυρα , και οπως λενε και οι Αμερικανοι..Ο πρωτος ειναι πρωτος και ο δευτερος τπτ..
revil Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 πεστο ψεματα ρε αντριπ. μονο τα μισα διαβασα και με επιασε πονοκεφαλος εντιτ : παλι αρχισαν να μας τα πρηζουν με το Ζε ρομπερτο. οτι ναναι
Kandinsky Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δεν πάει στο διάολο κι ο Ζε. Άμα θέλει σύνταξη να πάει στο ΙΚΑ Βραζιλίας. Διότι μπάλα δε θέλει να παίξει εδώ, αλλιώς θα ερχόταν το καλοκαίρι, απλά μας περνάει για τελείως ζώα.
KWSN_Men Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 ...Εγω προσωπικα δεν θα συνεχισω να απαντω σε αυτα τα threads το δηλωνω απο τωρα.. Δεν εμπαινα ποτε στην ζωη μου σε αυτη την διαδικασια, τα θεωρω ανουσιο και γελοιο αυτο το γαιτανακι της ευνοιας που σερνεται.. Που να έμπαινες και στη διαδικασία δηλαδή...
littlelouievegos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Που να έμπαινες και στη διαδικασία δηλαδή... Και ο αγιος φοβερα θελει φιλε μου.. Απλα εγινα μια φορα καφρος για να δειτε την γλυκα απο την αλλη πλευρα.. Δες ποσες φορες εχω ποσταρει συνολικα στο thread του ΟΣΦΠ, περιττο να πω οτι στα αλλα δεν εχω συμμετασχει καν..
Gabriel Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Καλα συγνωμη τι λες τωρα φιλε μου; Θα συζητησουμε τι θα γινοταν και ΑΝ δεν διαξεγονταν ο αγωνας στις 7 αλλα στις 7¨15; Αυτο εγινε αυτο σου λεω. Προλαβαινει την διεκδικηση περνει μπαλα γινεται κατοχος τον ριχνει πεναλτυ τελος ολα τα αλλα ειναι εικασιες. Τι μου λες τωρα αν δεν και αν ετσι.. Αν για ενα πραγμα κατηγορειται ο ΟΣΦΠ ειναι για τα χαλαρα μαρκαρισματα του.. Εσεις οι ιδιοι το λετε οτι δεν μαρκαρουν τα χαφ του ΟΣΦΠ την εχουν δει κυριοι τωρα τα γυριζετε; Αποφασιστε τελικα και πειτε μας τι απο τα 2 συβαινει να ξερουμε δλδ..Ενα δυο ζωα σαν τον Ανατολακη βαρανε στο ψαχνο. Μην μου συγκρινεις τωρα εμας με τα δικα σας μαρκαρισματα και πολυ περισσοτερο των ΑΕΚτζηδων.. Οταν βαρατε 100φορες ειναι λογικο στατιστικα να περνετε περισσοτερες καρτες απο καποιον που βαραει 50.. Ναι ναι οπως τα λες ειναι.. ΟΠΟΤΕ εχω κατσει να δω αγωνα με βαζελο διπλα του να δω τι θα ακουσω παντα οταν σχολιαζουμε μαζι τις φασεις βγαζουμε ακρη. Αλλα να κατσω να μπω στο γαιτανακι σας αυτο το ψυχωτικο δεν θα το κανω.. Σχολιασε οσο θες ειμαι σιγουρος οτι αν δουμε τον αγωνα μαζι ξανα θα το δεις και εσυ οτι ο διαιτητης ΚΑΝΕΝΑ δεν ευνοησε συνολικα.. Πραγματικα βλεπω τον ζηλο με τον οποιο παρακολουθειτε τους αγωνες του ΟΣΦΠ.. Εγω απο την αλλη δεν ασχολουμαι τοσο με εσας ουτε θα κατσω να σας δω εξονυχιστικα και να σας γραψω στο video.. Ψυχωτικη κατασταση εχετε καταντησει..χαχαχ Σωπα ρε φιλε κερδισες ε; Πω πω στερηση.. Χαχχ.. Ασε δεν θα μπω καν στην διαδικασια να αρχισω να μετραω νικες εναντιον σου..Τις ξερεις αλλωστε καλα με νιωθεις καλα χρονια τωρα και που και που κανεις και καμια εκλαμψη.. Μα δεν σε πηγα εγω σε αυτη την λογικη εσυ την υιοθετεις συνεχεια.. Αμα και αμα και αν η γιαγια μου ειχε @@ θα ταν παππους.. Ψυχωση λεμε.. Νομιζω οτι στο ειπα και εγω ο ιδιος, και σου εδωσα και λογο.. Πανω απο ολα εισαι ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και μετα βαζελος.. Αλλα σιγα μην το παραδεχτεις.. Xaxxax. Keep walking and whining... Το διασκεδαζω.. Ναι ναι χαχαχ.. Πρωτιστα η Ευρωπη (μεταξυ σας αυτα λετε.. χαχαχ) Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.. Πεθαινεις για τιτλο στην Ψαροκωσταινα και ασε τις προτεραιοτητες κατα μερος... Αυτα στα παιδακια που τα πιστευουν.. Οπως και εγω πεθαινω για κατι περισσοτερο στην Ευρωπη. ΧΑΧΑΧΑΧ.. Ε ειστε κορυφαιοι.. Να μιλαει η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΛΑΨΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.. χαχαχ.. Priceless ρε μαγκα να σαι καλα..xaaxax Και στην Ευρωπη φιλε μου συνολικα δεν παω χαλια.. Εχω μεινει εξω και με 9-10 οταν εσυ εχεις περασει με 6-7 εχω χασει προκρισεις στο τσακ και εχω δει μεχρι και την μπαλα να πιανουν με τα χερια και να συνεχιζεται το ματς.. Αλλα εγω βλεπεις δεν εχω ΜΑΥΡΟΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗ ΕΞΩ.. Και ουτε ψαχνω τις ευθυνες σε αλλους για την ανικανοτητα μου να κρατησω το αποτελεσμα εκτος σε μυριαδες ματς που θα μπορουσα να εχω κερδισει.. Αλλα εσυ χαιρεσαι που εχεις παει τελικο πρωταθλητριων λες και εχεις σηκωσει τιτλο και βαφτιζεσαι Ευρωπαιος και κανεις και επετειο για την ηττα σου (ακουσον ακουσον που να το σηκωνες κιολας). Συμπεριφερεσαι λες και εισαι η Πορτο ή η Μπενφικα.. Αλλα στην Ελλαδα ζουμε οτι θεμε λεμε και κατι πρεπει εν τελει να βρουμε για να την λεμε στον γαυρο που μας εχει απο κατω στο χωριο. Ξερετε εσεις εκει που στε μονιμα δευτεροι.. Ε ναι αφου αποτυχα στα μεγαλα σαλονια που εσυ ελειπες τωρα παω στα μικρα.. Μετα ομως οχι απο την αρχη και να κανω τον σταυρο μου με την ζαποριζια αν θα περασω στους ομιλους του ουεφα να παω στους 32.. Ελεος τωρα θα μου πεις και για φετος.. Και τι μου δειχνεις τωρα; Μηπως να αρχισω να βγαζω αρχειο απο αυτα που κατα καιρους γραφουν την απομενη των αγωνων του ΟΣΦΠ; Δεν σε περνει για τον τυπο και τα ΜΜΕ να μιλας εσυ αμα αρχισω και γραφω δεν μας φτανει ολο το bandwith του insomnia....Ασε ρε φιλαρακι τωρα την κολοκυθια θα παιξουμε; Ναι το ξερω το θυμαμαι με την Γιουβε, την Σεβιλλη,τους τελικους μαπσκετ που ανημπορος να καθαρισεις με τα @@ σου εβαζες το κασκολ των αλλων και εξυμνουσες την μπανταλονα και τη ρεαλ.. Α ρε γελια που θα χουμε να πεσουμε στο final four φετος και να χασεις ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ απο τον γαυρο.. Θα πεθανετε..χαχαχ..Και εμεις κανουμε καφριλικια αλλα αυτα που κανετε εσεις να μας πικαρετε ειναι πολυ περισσοτερα και το ξερεις.. Αλλα βλεπεις αφου δεν εχεις με τι αλλο να ασχοληθεις μιας και στην Ελλαδα περνας καλα σε περιποιουμαι, θα ασχοληθεις πρωτιστα με τον γαυρο στην Ευρωπη να ξεσπασεις..Γουσταρω Εγω προσωπικα δεν θα συνεχισω να απαντω σε αυτα τα threads το δηλωνω απο τωρα.. Δεν εμπαινα ποτε στην ζωη μου σε αυτη την διαδικασια, τα θεωρω ανουσιο και γελοιο αυτο το γαιτανακι της ευνοιας που σερνεται.. Πιστευω πρωτιστα στην κακη εικονα της ομαδας μου και δεν ψαχνω υπευθυνους, ουτε εχω αναγκη την συγκαταθεση σας για να νιωσω ωραια..Πολλες φορες αδικηθηκα αυτα τα χρονια στο μπασκετ αλλα ποτε μα ποτε δεν μιλησα για γιανακοπουλους βασιλακοπουλους και τετοια.. Δεν αξιζα.. Μια φορα πηγα τελικο και εχασα απο την αεκ, μαλλον επρεπε να κατηγορω τον παο και για αυτο κατα την προσφιλη σας συνηθεια.. Αυτες ειναι δικες σας τακτικες πρωτιστα οχι δικες μας.. Στο βασιλια των σπορ ομως ειμαι το νο1 στην Ελλαδα και δεν το αντεχεις ουτε εσυ ουτε το αεκακι.. Εισαι δευτερος και θα μεινεις μια ζωη στην Ελλαδα, και δεν το αντεχεις.. Κρατα τα πρωτεια στο water tavli..Κανε λοιπον τις μηχονορραφιες σου πες για Ευρωπη διαιτησιες ευνοια του ΟΣΦΠ και τα γνωστα σου ξερεις εσυ και οι υπολοιποι .. Γιατι η αληθεια ειναι μια.. Ολοι με τον πρωτο ασχολουνται και σκοπευουν τα πυρα , και οπως λενε και οι Αμερικανοι..Ο πρωτος ειναι πρωτος και ο δευτερος τπτ.. Έγραψες φίλτατε,έγραψες... :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.