Arxon Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 εγω πιστευω οτι αυτο ηθελε και αυτο εκανε. Να παει να παιξει στο Μεξικο. Ασχετα απο το οτι οι δικοι μας κοιμουνται και ο Νερι δεν κολαγε να παιξει στην Εθνικη Ελλαδος.
Arxon Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 κατι που μου εκανε πολυ θετικη εντυπωση στο μπασκετ χτες. Στο ημιχρονο μπηκαν 10 παιδια με ειδικες ικανοτητες και παιξανε μπασκετ με τα καροτσακια. Ο κοσμος αρχισε να φωναζει "νατοι νατοι οι πρωταθλητες" και χειροκροταγε διαρκως...
Critter Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Ναι,πολυ ωραιο σκηνικο. Και οι παικτες που κανανε ζέσταμα, ειχανε σταματησει, ειχανε γυρισει και χειροκροταγανε.
zaxoys Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Αυτά είναι!Ο Σόφο γιατί δεν πάιζει?λόγω κιλών ακόμα?
KWSN_Men Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Σύμφωνα με τον Γκέρσον πρέπει να χάσει 20 κιλά. Τουλάχιστον λέω εγώ. Πρώτον δε μπορεί να ελέγξει το σώμα του και σε κάθε φάση κάνει 1-3 φάουλ (άλλο αν στην Ελλάδα έχει ατιμωρισία) και κινδυνεύει από μικρούς τραυματισμούς, μέχρι πολύ σοβαρότερους αν πατήσει στραβά λόγου χάρη εώς και καρδιακά προβλήματα. Δε μπορεί να κουβαλάς 30-40 κιλά και να τρέχεις και πάνω κάτω χωρίς τίμημα, όσο δυνατός και να είσαι.
Azaell Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 το κακο ειναι οτι αν τα χασει ο Σοφο , θα τα ξαναπαρει ....οπως την τελευταια φορα!!
Arxon Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 παιδια βγηκε καινουργια εφημεριδα απο οτι φαινεται Ολυμπιακων...εχει πολυ γελιο,χειροτερη απο τον Πρω φαινεται να ειναι...ριξτε μια ματια. http://62.1.2.102/newspapers/2006/12/4/Double_b.jpg
bee21 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Ας μη βγαζουμε βιαστικα συμπερασματα, ισως να μην ειναι ολυμπιακοι τα παιδια... χαχαχαχαχααχχααχχααχα Καλημεριζω τον φιλο μου και συναγωνιστη Αρχοντα.
Arxon Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Ας μη βγαζουμε βιαστικα συμπερασματα, ισως να μην ειναι ολυμπιακοι τα παιδια... χαχαχαχαχααχχααχχααχα Καλημεριζω τον φιλο μου και συναγωνιστη Αρχοντα. που εισαι χαμενος ρε Αεκαρα?χαχαχαχαχα την ειδα σημερα το πρωι στα περιπτερα και μου ειπε ενας φιλος οτι οταν την διαφημιζαν στην τηλεοραση, επαιζε απο πισω τον υμνο του Ολυμπιακου. Αντικειμενικοτατη μου φαινεται.... Περιμενες να περασεις δευτερος στην βαθμολογια για να εμφανιστεις? :mrgreen:
Str Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 που να δεις τι εχει να γινει οταν περασουμε και 1οι!!! λολ αλλα τεσπα... θα ξεχυθουμε σαν τον *&@^ σε ολα τα αντιπαλα threads μη σου πω οτι θα φτιαξουμε και νεα για τις υπολοιπες ομαδες για να γραφουμε και κει, γιατι απο οτι βλεπω στο δικο μας επεσε νεκροταφειο... απορια: νικαμε, παιζουμε "συμπαθητικο" ποδοσφαιρο αλλα δε λεει κανεις να παει γηπεδο, ποσο μαλλον να γραψει στο thread μας...μηπως ΟΝΤΩΣ ειμαστε απο νοοτροπία 3οι????
Arxon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 πηγε ο Σωκρατης χτες και βρηκε τους παικτες. Νικηστε ή σπιτια σας είπε. Δεν το εχουμε ξανακουσει πολλες φορες αυτο φετος???
Critter Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Μονο αυτο εχουμε ακουσει πολλες φορες? Εχθες εγραφε ο πρωταθλητης στο εξωφυλλο --> Cesar : Εχω ενα γκολ και για τη Σαχταρ. Αυτο το εχουν γραψει για ολους τους παιχτες φετος. Αν ισχυε, τωρα θα ειχαμε την πιο παραγωγικη ομαδα του CH.L. Παντως τα πραγματα τα βλεπω απο απιθανα εώς ακατόρθωτα. Αν παρουμε ισοπαλια πραγματικα θα μου κανει μεγαλη εκπληξη.
Arxon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 και φανταστειτε οτι η Σαχταρ οχι μονο δεν εχει κερδισει εκτος αλλα ουτε γκολ δεν εχει βαλει εκτος εδρας...θα σπασουμε εμεις την παραδοση της αποψε.
chill Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Αν και εύχομαι να κερδίσει η Σαχτάρ θεωρώ δεδομένο ότι το ματσάκι θα το πάρει σήμερα ο γαύρος στο ρελαντί και με μεγάλο σκορ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.