revil Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 να σου πω κατι. αυτο που θελω εγω ειναι σοβαρος προπονητης 2 "ριβαλντο" και 4-5 πιτσιρικαδες που να μαμανε και να δερνουνε.αυτα και τπτ λιγοτερο.αν δε γινουν ΓΙΑ ΜΕΝΑ θα ειναι ξεφτιλα.και αυτο γιατι δε μπορεις να μιλας για τελικους και για μπατζετ που ειναι μεγαλυτερο απο το κοστος του καραισκακη.αυτα εντιτ - για να μην παρεξηγηθουμε θελω επισης τη Τζεσικα αλμπα αυτο δε σημαινει οτι θα την εχω. Και μεταξυ μας δε πιστευω οτι θα γινει τπτ παραπανω απαυτο που ειπε ο blueviper.Θα παρουμε ενα μεγαλο ονομα πχ Ζε ρομπερτο και τελειωσε το παραμυθακι
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 imho, σοβαρος προπονητης μετα τον Μπαγιεβιτς δεν εχει περασει ακομα, κραταω μονο μια επιφυλαξη για τον Κατανετς που δεν προλαβε να δειξει τι μπορει, ακομα και η Σαχταρ εχει τον Λουτσεσκου που οσο να 'ναι καμια 20αρια παιχνιδια παραπανω απο τον Σολιντ στο C.L. τα εχει...
Arxon Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 για αλλη μια φορα απαγοητευτηκα απο την ομαδα. Ειδα παικτες που θελανε αλλα δεν μπορουσαν. Δεν θα κατσω να αναφερθω οτι ακομα και η Σαχταρ εκανε 2 μεταγραφες απο 8 εκ.ευρω η καθε μια. Εμεις φεραμε τον Ντομι, τον Μπόρχα και τον Ζεβλακωφ ούτε με τα μισά απο αυτα τα λεφτά.Ειναι κριμα γιατι φέτος ήταν η χειρότερη παρουσία στο CL και ενω περυσι λεγαμε οτι δεν μπορουμε να παμε χειροτερα. Ειναι κουραστικο να βλεπουμε να προσπερνανε την ομαδα μας αλλες μικροτερου βεληνεκους. Και ο Σολιντ στον κοσμο του...."Δεν χτιστηκε σε μια μερα η Ρωμη" δηλωνε. Δεν εχει καταλαβει οτι αυτος έβαλε φωτιά?Γιατι φέτος ούτε αυτός εχει δικαιολογία.
adi32 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 ΝΤΟΜΙ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ ΜΠΑΜΠΑΝΓΚΙΝΤΑ ΜΠΟΡΧΑ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ΚΑΦΕΣ ΛΕΜΕΝΣ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ ΜΠΟΥΛΟΥΤ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΚΑΨΗΣ πρεπει να παρουν ποδι και να ερθουν νεοι ως επι το πλειστον Ελληνες Ο Σολιντ φαινεται οτι αγνοει τη γραμμη του κεντρου θυμιζει λιγο τον προφητη κυρ Βασιλη οταν χανει βγαζει αμυντικους και ριχνει 10 επιθετικους οι οποιοι στηνονται μεσα στην περιοχη και περιμενουν μπαλιες απο το Νικοπολιδη Δεν ειναι ποδοσφαιρο αυτο Απο τους παικτες που ηρθαν μονο ο Σεζαρ ειναι παικταρας κατι ηξερε ο Σέλουκ
Arxon Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 τι συνθημα λεει η 7?Θρυλε παιξε τη μπαλα τη ζωη σου αλλιως?? αυτο ακουω απο το ραδιο που το ακουω αλλιως θα σε μαμησουμε εμεις οι οπαδοι σου... μισοι μισοι το φωναζανε αυτο μεσα στην 7
antreaslam Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Κι αν ο κάθε Λενγκέν αρνηθεί, τσιμπάμε τον Τεν Τεν και παίζουμε σε comic τύπου "Κούτσα κούτσα προς τη δόξα". :-D :mrgreen:
antreaslam Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 να σου απαντησω εγω.Ειναι μεγαλη ξεφτιλα σε 2 χρονια να εχεις μια νικη και αυτη με τα 2 της ρεαλ ενω καποτε σε τρεμανε στην εδρα σου. αλλα ξερεις τι θα ειναι μεγαλυτερη ξεφτιλα για μενα και θα τα παρατησω ολα πλεον?αν το καλοκαιρι δε χωσουν ΠΟΛΛΑ λεφτα. revil,λεφτά θα χώσει ο πρόεδρας,αλλά δεν είναι αυτό το ζήτημα. γιατί? γιατί πάλι το 1ο όνομα θα θέλει να είναι αυτός,που έφερε τον Χ ριβάλντο... γιατί δεν τον βλέπω διατεθημένο το 1/3 του μπάτζετ του να το δώσει σε προπονητή κ τιμ . γιατί δεν τον βλέπω διατεθημένο να κάνει "έκπτωση" στο όνομα που θα πάρει, προτιμώντας τον Χ ρίμπο των 33 ετών, από τον Ψ λόβενκρατς των 25 ετών... γιατί το κάνει περιστασιακά,όχι γιατί κρίνει ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση,αλλά γιατί λήγουν τα 3ετη! γιατί το κάνει επειδή το μπάτζετ του οσφπ το καλοκαίρι ..μηδενίζεται,με τις φυγές τζόρζεβιτς,γεωργάτου,ριβάλντο... ΥΓ:τον αγώνα δεν τον είδα,τον ψιλοάκουγα στο ραδιόφωνο,αλλά πρέπει να ήταν αρκετά χάλια ο οσφπ ΥΓ2:χαίρομαι που σιγά-σιγά οι εφημερίδες του οσφπ κ ο γκέρσον με δικαιώνουν για το παιδοβούβαλο ΥΓ3:έλεος,πόσες ακόμα κόκκινες εφημερίδες? ΥΓ4:αυτός ο οσφπ,είναι 5 βαθμούς μπροστά στο ελληνικό πρώταθλημα...σκέψου πόσο χάλια είμαστε εμείς!
cmelegos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Να συμπληρώσω ένα ΥΓ. Ήταν λάθος του προέδρου σας να πάει και να απειλήσει με τον τρόπο του τους παίχτες. Αντί να τους εμψυχώσει μάλλον κακό έκανε σε κάποιους γιατί ότι και να είπε δεν νομίζω να ίδρωσαν ο Ριβαλντο, ο Τζόλε και οι λοιποί.
Arxon Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 revil,λεφτά θα χώσει ο πρόεδρας,αλλά δεν είναι αυτό το ζήτημα.γιατί? γιατί πάλι το 1ο όνομα θα θέλει να είναι αυτός,που έφερε τον Χ ριβάλντο... γιατί δεν τον βλέπω διατεθημένο το 1/3 του μπάτζετ του να το δώσει σε προπονητή κ τιμ . γιατί δεν τον βλέπω διατεθημένο να κάνει "έκπτωση" στο όνομα που θα πάρει, προτιμώντας τον Χ ρίμπο των 33 ετών, από τον Ψ λόβενκρατς των 25 ετών... γιατί το κάνει περιστασιακά,όχι γιατί κρίνει ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση,αλλά γιατί λήγουν τα 3ετη! γιατί το κάνει επειδή το μπάτζετ του οσφπ το καλοκαίρι ..μηδενίζεται,με τις φυγές τζόρζεβιτς,γεωργάτου,ριβάλντο... ΥΓ:τον αγώνα δεν τον είδα,τον ψιλοάκουγα στο ραδιόφωνο,αλλά πρέπει να ήταν αρκετά χάλια ο οσφπ ΥΓ2:χαίρομαι που σιγά-σιγά οι εφημερίδες του οσφπ κ ο γκέρσον με δικαιώνουν για το παιδοβούβαλο ΥΓ3:έλεος,πόσες ακόμα κόκκινες εφημερίδες? ΥΓ4:αυτός ο οσφπ,είναι 5 βαθμούς μπροστά στο ελληνικό πρώταθλημα...σκέψου πόσο χάλια είμαστε εμείς! δεν ειμαστε αρκετα χαλια....ειμαστε ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ. Αφου δεν παιρναμε στην επομενη φαση βγαζουμε καινουργια εφημεριδα...Σε 10 χρονια θα εχουμε 10 εφημεριδες... Επανερχομαστε σε αυτο που λεγαμε στην αρχη της χρονιας οτι πρεπει να ξηλωθει η ομαδα ξεκινωντας απο την κορυφη... Το ματς χτες επρεπε να εχει ληξει 1-4...Τοσα αξιζαμε να φαμε απο μια ομαδα που δεν ειχε παρει βαθμο μεχρι χτες.Ουτε καν γκολ δεν ειχε βαλει.Κριμα.
antreaslam Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Να συμπληρώσω ένα ΥΓ. Ήταν λάθος του προέδρου σας να πάει και να απειλήσει με τον τρόπο του τους παίχτες. Αντί να τους εμψυχώσει μάλλον κακό έκανε σε κάποιους γιατί ότι και να είπε δεν νομίζω να ίδρωσαν ο Ριβαλντο, ο Τζόλε και οι λοιποί. σε αυτό εγώ διαφωνώ. δηλαδή,ένας πρόεδρος που δίνει στην ομάδα του τα πάντα ,με ότι αυτό συνεπάγεται,έχει κάθε δίκιο να έχει και απαιτήσεις. δηλαδή,αν ο γιαννακόπουλος,δει στο μπάσκετ τον παο να σέρνεται,και να κινδυνεύει να χάσει τα πάντα,δε θα πήγαινε στην προπόνηση πριν το καθοριστικό (πχ) παιχνίδι με την εφές εντός (δηλαδή όχι καμιά υπερδύναμη),να τους πει οτι ΔΕ ΜΕ ενδιαφέρει πως θα κερδίσετε,με κλοτσιές ή με μπουνιές ,απλά κερδίστε? τέτοιες πρωτοβουλίες,μου αρέσουν,και τις επιζητώ στην ομάδα μου,ΑΝ βέβαια πρώτα ο πρόεδρος έχει φροντίσει όλα τα υπόλοιπα! (ίσως να είχε γραφτεί διαφορετικά η ιστορία αν πηγαίνε στη ριζουπόλη για παράδειγμα ενας τσαμπουκαλής πρόεδρος,κ τραβούσε την ομάδα έξω,ή αν πήγαινε πριν το παιχνίδι με τη ..ζαπρούτσα φέτος,κ τους έλεγε τα ίδια)! ΥΓ:όποιος παίχτης δεν αντέχει την πίεση της φανέλας (είτε του παο,είτε του οσφπ)...το κουβαδάκι του,και σε άλλη παραλία! ο ηρακλής για παραδειγμα,ειναι μια χαρά καταφύγιο...ας ακολουθήσουν τα παραδείγματα επαλέ,κωσταντινίδη κλπ...
Critter Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπον δώστε βάση και πιάστε το πνεύμα μου : Ενα πραγματικο μεγαλο μπραβο στους παιχτες του ολυμπιακου για την αποδοση τους στο χθεσινο ματς. Διαβαζοντας την πρωτη μου προταση, σιγουρα οι περισσοτεροι θα πουν "μα καλα τρελος ειναι?"...Εχω όμως την αιτιολόγηση : Για μενα ο ολυμπιακος εχθες έπαιξε το 100% των δυνατοτήτων του. Τι να κανουμε ρε παιδια?Ναι, το 100% ειναι αυτο που ειδαμε εχθες. Αυτο μπορουνε και αυτο παιζουνε. Πραγματικα τοσο καλα (για τα δεδομενα του) δεν εχει ξαναπαιξει φετος ο ολυμπιακος. Πρώτη φορα τρεχανε πάνω κατω και παθαινανε κραμπες απο την υπερπροσπαθεια. Το παθος ητανε εμφανές. Ώρες ωρες εβλεπες ενα παιχτη της Σαχταρ άνετο με την μπαλα και ξαφνικα του επαιρνε τη μπαλα ο Καστιγιο ή ο Στολτιδης κανοντας σπριντ 50 μετρα σε 4 δευτερολεπτα ετσι ωστε ο Σαχταριανος δεν καταλαβαινε απο που ερχοτανε... Δυστυχώς όμως, δεν μετραει μονο το παθος και η ψυχή. Για να τα εκμεταλευτεις αυτα, πρεπει να εχεις και ταλεντο. Αν εξαιρέσουμε τον Καστιγιο, ολοι οι άλλοι είναι είτε ταλέντα του παρελθόντος είτε παιχτες που βρεθηκαν στον ολυμπιακο απο τις κλίκες και τα μανατζεροπαιχνιδια με τις γνωστές μίζες. Έτσι λοιπον, καταληγω οτι για μένα τελικα οι παιχτες δεν φταινε ούτε στο ελάχιστο. Αυτοί που πληρώνουν και αυτοι που χτίζουν την ομαδα φταίνε. Ο ριβαλντο,ο καστιγιο και Στολτιδης για παραδειγμα τι φταινε αν ο προεδρος και ο προπονητης δεν φροντισαν να εχουν άξιους συμπαιχτες? Τιποτα. Και γενικα η ολη συλλογιστικη μου παει έτσι. Για μενα ο Σολιντ πρεπει να φυγει το καλοκαιρι (οχι τώρα), οι μισοι παιχτες να φυγουν (ξερουμε ποιους εννοω) και να παρουμε προπονητη τον.............Αναστοπουλο. Οσο περιεργο και να σας φαινεται, ξερετε γιατι λεω τον Αναστο; Μα γιατι πολυ απλα τοσα χρονια δεν ερχετε στον ολυμπιακο λογο των κλικων και του Μπατζετ. Αυτο σημαινει οτι αν ξαφνικα ακουσουμε τον αναστοπουλο, θα εχουν παρθει σημαντικες αποφασεις για τον συλλογο προς το καλυτερο. Επισης μην ξεχναμε οτι ο αναστο δεν ειναι κλασικος παιχτης που εγινε προπονητης, αλλα ένας άνθρωπος που εχει γυρισει τον κοσμο για σεμιναρια προπονητικης και γενικα το κυνηγαει το θεμα (μου φαινεται έχει κάτσει και στον πάγκο της juve στα πλαίσια της επιμόρφωσης του). Για να δουμε λοιπον....
sniper_206 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Ναι, Αναστό προπονητή και Αλέφα τεχνικό διευθυντή! Κι ο Αλέφας στη Μίλαν και στη Γιούβε είχε πάει για σεμινάρια! Εγώ αν δεν πάρουμε κανένα Αντσελότι ή κανένα Λίπι καλύτερα έχω να μείνει ο Νορβηγός... Αλλά με παίκτες ανάλογους του κύρους και της ιστορίας του Θρύλου. Δε μπορώ να βλέπω άλλο τον Πάντο να βγάζει σέντρες και τον Ντομί να βρίσκεται στο διάστημα! Δε θέλω άλλο τον κοντοστούπη τον αράπη που κάνει μόνο για κατοστάρης! Η μισή ομάδα είναι για πέταμα πλέον. Για το Ελλάντα όλοι καλοί είναι, έξω από δω όμως... κλάμματα για άλλη μια χρονιά.... Όπως και δήποτε: σεντερ μπακ, αριστερό μπακ, ανασταλτικός, δεκάρι, δεξιός μέσος και επιθετικός για να πάμε στην επόμενη σελίδα, αλλιώς κάθε πέρσι και καλύτερα...
Sinclair Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 ...Και μετα ανεκραξε ο Κοκκαλης σαν νεος Παπαφλεσσας.."Ορματε παλικαρια μου και φατε τα απιστα ουκρανικα γουρουνια αλλιως θα ψαχνεται να βρειτε γιατι εφυγε το κεφαλι σας απο τους ωμους..." Τι ειναι μωρε ολα αυτα, τους εμψυχωσε τους φοβισε, τους εκανε ντα και τι αλλο δεν ξερω εγω...Ο γαυρος βρωμαει απο το κεφαλι και αν ο ιδιος ο Κοκκαλης δεν αλλαξει και συνειδητοποιησει οτι μονο με επενδυσεις σε ολα τα επιπεδα (προπονητης, παιχτες κλπ.) και οχι μονο σε οικονομικο επιπεδο, τοτε του χρονου παλι εδω θα μαστε και θα λεμε τα ιδια.....
Critter Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 sniper_206, μιλαω για ρεαλιστικο σεναριο και για σοβαρο ανθρωπο. Οι προπονητες που λες εσυ και γενικα οι πολυ καταξιωμενοι προπονητες ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 100 ΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΜΠΑΤΖΕΤ και λιγα λεω. Επισης ξεκολληστε απο το ξένος = επιτυχια. Εχει αποδειχτει αυτο πουθενα? Μονο με τον Μπαγιεβιτς που ειναι Ελληνοθρεμενος, τον λεμονη και τον Ματζουρακη παιξαμε λιγο μπαλα. Με κατι ξενους του στυλ Μπιγκον και Σολιντ δεν ειδα κανα αποτελεσμα. Προτιμας νορβηγο που ηρθε για την ευρωπαικη καταξιωση και σε εφερε 2 χρονιες 4ο? Αν βαλεις έναν 18χρονο που παιζει μάνατζερ για προπονητη, καλυτερα απο τον Σολιντ θα τα παει.
antreaslam Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 sniper_206, μιλαω για ρεαλιστικο σεναριο και για σοβαρο ανθρωπο. Οι προπονητες που λες εσυ και γενικα οι πολυ καταξιωμενοι προπονητες ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 100 ΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΜΠΑΤΖΕΤ και λιγα λεω. ο λε γκεν κ ο βενγκέρ όμως,που δεν ήταν τεράστια ονόματα όταν ήρθαν να συζητήσουν,δε ζήτησαν 100 εκατ... ζήτησαν γήπεδο (το έχεις),κόσμο(τον έχεις), απόλυτη κυριαρχία στα εντός της ομάδας (ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ), απόλυτο έλεγχο των μεταγραφών (ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ),προπονητικό κέντρο (δεν το έχεις), 30 εκατ μπάτζετ (ούτε κατά διάνοια),και κλειστό 3ετές. τίποτα από όλα αυτά δνε είναι υπερβολικό,ενώ κ το περίφημο μπάτζετ,αν σκεφτείς ότι με ΠΟΛΥ πιο φτηνό εισητηριο,πολύπιο φτηνά τηλεοπτικά, πινακίδες,και χωρίς τα έσοδα του τσου-λου (10 μύρια),το μπάσκετ του παο έχει 15 εκατ ευρώ μπάτζετ,και ΔΕΝ μπαίνει μέσα (ή μπαίνει μέσα το πολύ 1 εκατ),εεε,κάτσε σκέψου τα αντίστοιχα του ποδοσφαίρου! ο φερέρ,ο μουνιόθ, ο ιρουρέτα,δεν είναι τεράστια ονόματα. και έρχονται. δώστους τα εχέγγυα,δώς τους όραμα,δώς τους την μέγιστη προσοχή σου,και έρχονται....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.