revil Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Ωραια κερδισαμε Ε και?? Μαγκες αυτοι θα με κανουν να σιχαθω το ποδοσφαιρο. Ποια καλη παρουσια ρε Ακη?
adi32 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 GOLAZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO νερι παικταρα μπραβο θα ηταν αδικια με 30 ευκαιριες να χαναμε αυτο το παιχνιδι Αυτος ο Μπορχα πρεπει να παει για οδοκαθαριστης στο Δημο
kostelo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Ολα τα λεφτα ο Μιχος....."Κι ομως γυρισε, κι ομως γυρισε..." Αν ειναι ποτε δυνατον...Πραγματικα εκπληκτικη εξελιξη (και ανελπιστη ), ας ειναι καλα ο κυριος π-Σολιντ που εκανε τα μαγικα του απο τον παγκο και σας οδηγησε σε μια ιστορικη ανατροπη και παλι... :lol:
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Ποια μαγικα του ρε?Που θυμαται να κανει τις αλλαγες στο 80? Αχ βλεπουμε την ποιοτητα των ελληνικων ομαδων...Ειμαστε ολοι...
revil Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Τι μιλας εσυ τωρα που μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα και που μπλα μπλα μπλα μπλα ps-δικιο εχεις.
littlelouievegos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Κανεις δεν κοιμαται και ουτε αμα χαναμε θα γινονταν κοσμογονικες αλλαγες. Αλλα και σε κανενα δεν θα χαριστουμε.. Αν απαξιωνουν καποιοι το πρωταθλημα ποσως με ενδιαφερει.. Εγω το θελω και το ασπρο μαυρο δεν θα το κανω. Εστω και μονοφθαλμος το θελω να βασιλεψω στους τυφλους. Ο αλλος στο 88 στο τσακ εχθες και η ΑΕΚ σημερα Χ. Μην σας κοιμιζουν αν περασουν μπροστα και παρουν πρωταθλημα θα με θυμηθειτε πως θα κανουν αυτοι που το απαξιωνουν τωρα..
adi32 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 ας λενε οτι θελουν η ομαδα επαιξε πολυ καλα σημερα στο 80% του αγωνα το σκορ επρεπε να ηταν 10-2 ασχετα με το αν μερικοι παικτες δεν πρεπει να φορανε τη φανελα
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Θα ηθελα να προσθεσω πως δεν απαξιωνω το ελληνικο πρωταθλημα απλα αν ο κοσμος συμβιβαζεται με το θεαμα που παραγεται απο αυτο, τοτε ο καθε κοκκαλης και βαρδινογιαννης.. δεν χρειαζεται να βαλει το χερι του βαθια στην τσεπη του και η στασιμοτητα ειναι σιγουρη!Επισης δεν ειναι η μονη ομαδα που καταφερε να γυρισει αποτελεσμα απλα με τον συμβιβασμο της νικης δεν επερχεται ανανεωση!
littlelouievegos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Θα ηθελα να προσθεσω πως δεν απαξιωνω το ελληνικο πρωταθλημα απλα αν ο κοσμος συμβιβαζεται με το θεαμα που παραγεται απο αυτο, τοτε ο καθε κοκκαλης και βαρδινογιαννης.. δεν χρειαζεται να βαλει το χερι του βαθια στην τσεπη του και η στασιμοτητα ειναι σιγουρη!Επισης δεν ειναι η μονη ομαδα που καταφερε να γυρισει αποτελεσμα απλα με τον συμβιβασμο της νικης δεν επερχεται ανανεωση! Φιλε μου δεν αναφερομουν σε εσενα προσωπικα, και δεν το λεω απλα για να το πω. Εχεις απολυτο δικιο οπως και καθε φιλαθλος/οπαδος που σεβεται τον εαυτο του. Απλα δεν μπορω αυτους τους μηδενισμους. ΟΛΟΙ θελουν το πρωταθλημα και τι να κανουμε ; Αυτη ειναι η εικονα/καταντια του ελληνικου ποδοσφαιρου οποτε με αυτο ασχολουμαστε.. Εχουμε καταντησει οταν μια ελληνικη ομαδα να παιζει σεβαστο ποδοσφαιρο και να περνει το πρωταθλημα με διαφορα να την λεμε "τρενο" αυτοι ειμαστε.. Αστο..Αν καποτε οι προεδροι αποφασισουν να δουν επαγγελματικα το αθλημα τοτε θα παρω και διαρκειας και θα συμβαλω και εγω τα μεγιστα με τον οβολο μου. Ουτε γηπεδο παω ουτε ζητωκραυγαζω για το χαλι μας, ομως δεν θα κατσω να με πατησει ο αλλος πιστευοντας οτι ετσι θα λυθει το προβλημα.
blueviper Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Το έχω μηδενιστικά, ισοπεδωτικά κι απαξιωτικά χεσμένο το πρωτάθλημα και δε σκοπεύω και να απολογηθώ ή να λογοδοτήσω γι' αυτήν μου την άποψη. Και σήμερα φάνηκε ξεκάθαρα πως υπάρχει απόλυτη προπονητική γύμνια. Κουτουλάγανε μεταξύ τους, εναποθέτοντας τις ελπίδες μιας νίκης στον Κύριο και στην όποια διεισδυτική ικανότητα έχουν 2-3 παίχτες...από σύστημα; Χόρτασα μεγαλείο! Σωκράτη...παρ' την ομάδα και τρίψτην στην κασίδα σου, έτσι που την έκανες. Κι ευτυχώς που στο τέλος γιούχαραν κι όλας οι οπαδοί, αντί να θριαμβολογούν για την επική ανατροπή κι άλλες τέτοιες παπαριές, που θα μας φλομώσει ο Πρωκταθλητής αύριο. Για άλλη μια Κυριακή, ξέχασα τι θα πει ποδόσφαιρο.
littlelouievegos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Το έχω μηδενιστικά, ισοπεδωτικά κι απαξιωτικά χεσμένο το πρωτάθλημα και δε σκοπεύω και να απολογηθώ ή να λογοδοτήσω γι' αυτήν μου την άποψη. Αποψη σου ειναι και δεν σου ζητησε κανεις να απολογηθεις για αυτη, αν εισαι τοσο ανωτερος.. Υπαρχει και το ΝΟVA να το βαλεις να μην βλεπεις και καθολου ελληνικο πρωταθλημα αν σε αηδιαζει τοσο..
blueviper Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Μυγιάστηκες άξαφνα; Δεν είναι ζήτημα ανωτερότητας, αλλά σιχαμάρας. Η κατάκτηση ενός απαξιωμένου πρωταθλήματος (ή μήπως δεν είναι; ) δεν αποτελεί τίτλο τιμής στη δική μου συνείδηση. Πόσο μάλλον όταν εδώ και χρόνια χρησιμοποιείται τεχνηέντως για να ρίχνει στάχτη στα μάτια των αφελών και για να παραγνωρίζουν τη συνεχιζόμενη κατρακύλα. Οι εγωισμοί μας μάραναν...ίσα ίσα να είμαστε λιγότερο τυφλοί από τους άλλους, μπας και κατακτήσουμε το πολυπόθητο κι έτσι ικανοποιήσουμε και το μαζοχισμό μας με τις μπανάνες που μας κερνάνε κάθε Χειμώνα στην Ευρώπη.
littlelouievegos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Μυγιάστηκες άξαφνα; Δεν είναι ζήτημα ανωτερότητας, αλλά σιχαμάρας. Η κατάκτηση ενός απαξιωμένου πρωταθλήματος (ή μήπως δεν είναι; ) δεν αποτελεί τίτλο τιμής στη δική μου συνείδηση. Πόσο μάλλον όταν εδώ και χρόνια χρησιμοποιείται τεχνηέντως για να ρίχνει στάχτη στα μάτια των αφελών και για να παραγνωρίζουν τη συνεχιζόμενη κατρακύλα. Οι εγωισμοί μας μάραναν...ίσα ίσα να είμαστε λιγότερο τυφλοί από τους άλλους, μπας και κατακτήσουμε το πολυπόθητο κι έτσι ικανοποιήσουμε και το μαζοχισμό μας με τις μπανάνες που μας κερνάνε κάθε Χειμώνα στην Ευρώπη. Δυστυχως δεν ριχνει σταχτη στα ματια κανενος φιλε Blueviper..Μονο των πιτσιρικαδων και ειναι απολυτως λογικο καθως βραζει το αιμα τους και ζουν με την ελπιδα.. Απλα συμβιβαζομαστε με την πραγματικοτητα.. Αυτοι ειμαστε αυτοι θα παραμεινουμε.. Γερασα και ακομα περιμενω απο την ομαδα μου και γενικοτερα απο οποιαδηποτε ελληνικη ομαδα να δω κατι σοβαρο και επαγγελματικο.. Ε οσο το εχεις δει εσυ αλλο τοσο και εγω. Εαν ελπιζεις ακομα χαρα στο κουραγιο σου.. Εκτος και αν θεωρεις μια αναλαμπη μιας χρονιας στην Ευρωπη κατορθωμα για οποιαδηποτε ομαδα. Την μπαλα που ονειρευομαι για την ομαδα μου δυστυχως δεν προκειται να την δω ποτε οποτε συμβιβαστηκα με αυτη την ιδεα πλεον οπως και αλλες γενεες πριν απο εμας.. Αυτος ειναι δυστυχως ο ψυχισμος μας, αυτη η νοοτροπια μας και αυτο το πρωταθλημα μας.. Οι Γαυροι θα την λενε στους βαζελους για τα πρωταθληματα, οι βαζελοι στους γαυρους για τον τελικο και τις πορειες στην Ευρωπη και οι ΑΕΚτζηδες μια αιωνια ρομαντικη κατασταση..Take it or leave it φιλε μου.. Η καλη μερα απο το πρωι φαινεται.. Ποτε σου εδειξε ο Σωκρατες οτι βλεπει σοβαρα αυτη την ομαδα για να το κανει τωρα; Απλα σε εκεινη την τραγικη μας κατασταση εφερε ηρεμια, οικονομικη ισσοροπια και ενα ρημαδογηπεδο που αλλοι θα το δουν μια δεκαετια μετα απο εμας.. Αν αναλογιστεις για τα ελληνικα δεδομενα μια χαρα ειναι.. Απο το να γυρισουμε σε Σαλαριαληδες και Κοσκωταδες ή να μας κατσει κανας καπετανιος ασε.. Καλα ειμαστε και με τον πρακτορα.. Δεν μας δουλευει παντως αυτο ειναι το μονο σιγουρο.. Ακομα και οι πιο ακραδαντοι υποστηρικτες του πλεον το εχουν δει αυτο. Εγω απλως λεω οτι δεν θα τα ισοπεδωσω ολα. Γιατι αυτο που δηθεν απαξιωνουν τωρα οι αλλοι, το ζηλευουν. Απλα εσυ και εγω δεν μπορουμε να το δουμε γιατι εχουμε χορτασει απο πρωταθληματα την τελευταια δεκαετια..Ας στο παρει ο βαζελος κανα 2 χρονια σερι και θα δεις πως θα ναι.. Εκτος και αν περιμενεις οτι θα γινουν οι κοσμογονικες αλλαγες αν χασουμε το πρωταθλημα.. Το οποιο δυστυχως αν θες την γνωμη μου ειναι ατοπο..Δεν ειναι μαλακας ο Σωκρατες ξερει τι κανει.. Οποτε για αυτο σου λεω.. Αν ακομα σκεφτεσαι ετσι τοτε καλυτερα θα ειναι να το παρατησεις το αθλημα ή ακομα καλυτερα επειδη δεν αξιζει να το κανεις για αυτους να ασχοληθεις με το ξενο ποδοσφαιρο αν σιχαθηκες..
blueviper Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Ο Σωκρατάκος θα κάνει τα πάντα, μονάχα όταν αρχίσει και βλέπει πως χάνει τις πλάτες της υποστήριξης του κόσμου...εξαιρώ τη Θύρα 7 που αποτελεί πλέον την προσωπική του φρουρά, φερέφωνο και στοιχείο διαπλοκής με τις άκρες που διαθέτει στα διοικητικά όργανα. Από εκεί κι έπειτα, αν αντιληφθεί πως απλώς δεν τον παίρνει, δεν πρόκειται να ρισκάρει επ' αόριστον την ασπίδα που του παράσχουν μερικά εκατομμύρια οπαδών, εγκαταλείποντας το πλοίο. Ούτε από αγάπη, ούτε από άξαφνη φιλανθρωπία λειτούργησε ο Σωκρατάκος όταν μας ανέλαβε. Ένα κουκούλι προστασίας αναζητούσε, γιατί μυριζόταν πως αργά ή γρήγορα θα έβγαινε η βρωμιά που κουβαλάει κι αυτός ως άμωμος μεγιστάνας. Δε στο παίζω υπεράνω στα πρωταθλήματα...βαρέθηκα απλώς να αποτελούν μονίμως άλλοθι απενοχοποίησης και λόγος αποχαύνωσης κι αμνησίας. Ο Σωκράτης έφτιαξε τον Olympiaco, απορρίπτοντας τα υλικά του παρελθόντος κι αλλάζοντας άρδην την ουσία και το dna του συλλόγου. Κατέστησε δε σαφές με χίλια δύο μέσα πως μόνο αυτός είναι κι η φαμίλια του μπορούν να εγγυηθούν συνέχεια στην ομάδα, θέτοντας το ψευτοδίλημμα "ή εγώ ή η καταστροφή"...κάνεις λοιπόν τα στραβά μάτια στις πλείστες όσες ανόητες κινήσεις του, υπό το φόβο των Ιουδαίων. Μια ζωή ο Πρόεδρος...με το π κεφαλαίο και το "ο" κατά αποκλειστικότητα. Πρώτος να σηκώσει τα κύπελλα και να σύρει το χωρό...να μοστράρει τη φάτσα του ως ο απόλυτος άρχοντας, τον οποίο οι ταπεινοί, φτωχοί και καταφρονημένοι γαύροι πρέπει να ευγνωμονούμε εις τον αιώνα των αιώνων και να ανάβουμε λαμπάδα, μήπως και χάσουμε το μόσχο το σιτευτό. Τι κι αν το μπασκετάκι πέρασε στην απόλυτη ξεφτίλα, μετά από την παραίτηση του Σώκρατες κι ευτυχώς βρέθηκε ο Αγγελόπουλος να ρίξει κανένα φράγκο. Τι κι αν τα τμήματα του ερασιτέχνη δεν ήταν πλέον ανταγωνιστικά, παρά τον παρά που έπεσε από το φιάσκο με τα μέλη. Τι κι αν το γήπεδο, που κατά τη μικρή μου πάντα γνώμη δεν ανταποκρίνεται στις πληθυσμιακές ανάγκες του Ολυμπιακού, θα απομυζάται οικονομικά από την επιχείρηση "Καραϊσκάκη Α.Ε.", ιδιοκτησίας Σώκρατες Κόκκαλες για 49 ολόκληρα χρόνια. Ή μήπως να θυμίσω τις περιβόητες δηλώσεις περί ομάδας που θα στοιχίζει όσο το γήπεδο, όταν με το καλό φτιαχτεί το τελευταίο ή για τελικούς CL που αναγκαστήκαμε εν τέλει να τους αναβαπτίσουμε σε "τελικούς για είσοδο στο UEFA" με τους Ουκρανούς; Προφανώς πεινάει ο πρόεδρος. Τόσο που ως και το CNN στα πλαίσια αφιερώματος στους πλέον πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη, του χάρισε μια εκπομπούλα, έτσι από γενναιοδωρία. Ωραίο σπίτι είχε πάντως...λίγο οι κουρτίνες με χάλασαν, αλλά εντάξει! Βαρέθηκα λοιπόν να σκέφτομαι το τι θα γίνει και πως θα γίνει με το πρωταθληματάκι, μόνο και μόνο για να πικάρω τους όποιους άλλους. Θα προτιμούσα να κοιταχτώ στον καθρέφτη και να κάνω την αυτοκριτική μου, να ρίξω και κανένα δυο φάσκελα μπας και έρθω στα ίσα μου, αντί να συνεχίζω το κουτόχορτο επ' άπειρον και να αναμένω το Μάιο.
LL_NEO Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Τι κι αν το γήπεδο, που κατά τη μικρή μου πάντα γνώμη δεν ανταποκρίνεται στις πληθυσμιακές ανάγκες του Ολυμπιακού, θα απομυζάται οικονομικά από την επιχείρηση "Καραϊσκάκη Α.Ε.", ιδιοκτησίας Σώκρατες Κόκκαλες για 49 ολόκληρα χρόνια. Βάσει όσων αναφέρεις παραπάνω ένα μεγαλύτερο Καραϊσκάκη θα είχε μεγαλύτερα έσοδα αλλά και ένα μεγαλύτερο μειονέκτημα: Με μικρό γήπεδο κρατάς συνδέσμους και κόσμο απο τα @@. Με μεγάλο γήπεδο τους παρακαλάς να μπουν. Σκέψου μόνο ότι στα του οίκου μου, το χτικιό τα βρήκε με τους συνδέσμους μόνο όταν πήγαμε στο ΟΑΚΑ. Επι ημερών λεωφόρου υπήρχαν λίγοι και εκλεκτοί. Got it?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.