Critter Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Ο Χατζαρας πολυ ηρεμος ήτανε χθες!Το στο διαλο ρε παιδι μου??...λες και ηξερε το αποτελεσμα ενα πράγμα...φιρουλα φιρουλιιιιι (εγω δεν ξερω τπτ...μολις ηρθα απο Κινα και σφυριζω αδιαφορα)... P.S : Αχ και να χαναμε εχθες....σας τρελος το περιμενα αυτο που θα γινοτανε..κριμα ομως, μας τα χαλασε o....
dimitris74 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Έπρεπε τότε να ακούσεις τον Άκη το βραδάκι, που έπνεε μένεα εναντίον εκείνων που φώναζαν και ήταν ξεκάθαρος πως η ηγεσία της Θύρας 7 δεν ενστερνίζεται κανένα από τα συνθήματα και πως δεν έχει πρόβλημα με το Σωκράτη. Και φτου κι απ' την αρχή όλες οι αγαθοεργίες του Πρόεδρα, μήπως και τις ξεχάσαμε στο μεταξύ...ο σύελος έφτανε ως το πάτωμα. καλα, ας εχανε ο ολυμπιακος και θα δουμε τι θα ελεγε ο ακης
Arxon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Έπρεπε τότε να ακούσεις τον Άκη το βραδάκι, που έπνεε μένεα εναντίον εκείνων που φώναζαν και ήταν ξεκάθαρος πως η ηγεσία της Θύρας 7 δεν ενστερνίζεται κανένα από τα συνθήματα και πως δεν έχει πρόβλημα με το Σωκράτη. Και φτου κι απ' την αρχή όλες οι αγαθοεργίες του Πρόεδρα, μήπως και τις ξεχάσαμε στο μεταξύ...ο σύελος έφτανε ως το πάτωμα. επειδη ο Ακης και ο Τακης δεν συμφωνουσανε δεν παναπει οτι δεν ακουστηκαν παραπονα απο την 7. Ειναι φυσιολογικο να μην φωναζαν ολοι. Αλλα η πλειοψηφια φωναζε με το υπολοιπο γηπεδο να χειροκροτει. Και εγω την επομενη μερα ακουσα οτι η θυρα 7 δεν συμφωνει με τα συνθηματα που ακουστηκαν και τρελαθηκα. Τοτε ποιος φωναζε?Εκανε αντιλαλο απο την 16?
Str Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 παντως ελεος ρε παιδια...αν τρωνε προβοκατσια και οι της θυρας 7 για να μη στεναχωρηθει ο Προεδρος , ε νταξ... ειναι μεγαλο προβλημα οι οπαδοι να θελουν να αντιδρασουν και να τους προβοκαρουν οι γλυφτες...
johnnyestia Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Γιατί αφού ο Ολυμπιακός αποφάσισε να αρχίσει να στρατολογεί μέλη όπως οι μεγάλες ομάδες, δεν κάνει και εκλογές όπως κάνουν οι μεγάλες ομάδες? Εγώ μόνο έτσι μπορώ να φανταστώ τις μεγάλες ομάδες να βγαίνουν από το διεθνές τέλμα στο οποίο βυθίζονται σιγά σιγά. Θέλεις να κάνεις κουμάντο σε μεγάλη ομάδα και να το παίζεις μούρη? Τάξε πρίν αναλάβεις και σκάσε τα μετά. Εξαίρεση η ΑΕΚ του Ντέμη, το παλικάρι δεν παίζεται.
Arxon Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 σαρωσαμε και τα βραβεια.... παντως εγω ειμαι αντιθετος με το να δημιουργουμε προβλημα στην μεση της περιοδου. Και εγω γιουχαρα πανω στα νευρα μου και εγω στολισα παικτες ως τελειωμενους. Αλλα το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να στηριξουμε την ομαδα μεχρι τελος της χρονιας και μετα να παμε και να κανουμε λυμπα τον Ρεντη...
tornado21 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Συμφωνο μαζι σου johnnyestia.Δεν καταλαβαίνω γιατι στο απυρόβλητο ο προεδρος.Βγήκε ο Θεωδ.να πει πως βγήκε εξω την ώρα του αγώνα την ώρα που γιουχάρανε(και εγώ το εκανα πάνω στα νευρα μου) και δεν το μετανιωσα.Το ότι κερδίσανε προσωπικα χ@στηκα.Μα να χανουμε από Σαχταρ και να έχουμε τα χανουμια να μας το παίζουνε κιόλας.
blueviper Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Είναι γνωστό πως τους οπαδούς τους θέλουν ερίφια. Όταν εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα του Σωκρατάκου, σπάζοντας και πετώντας φωτοχειροβομβίδες, έβγαινε ο τελευταίος κι έλεγε "αυτούς τους οπαδούς έχουμε, αυτούς θέλουμε". Τώρα που έκραξαν τον ίδιο, πετάχτηκε ο σφουγγοκωλάριος να καταδικάσει. Ουστ ρε υποκριτές!
tornado21 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Μιλαμε δεν ξέρεις τι σπάσιμο έχω φάει.Ρε φίλε κάθε Ιούνιο το ίδιο έργο.Θα φέρει πέχτες αξιας και όχι καλοπληρωμένα ονοματα(δεσ Ζαχοβιτζ).ΟΚ μαζί σου.Αλλά για να φέρεις ταλέντα -γιατι δεν μπορεις να πληρώσεις ονόματα-θες υποδομες ,που σκατα είναι όλα αυτα τα χρόνια.Υποτίθεται ότι μετα το Καραϊσκάκη θαχαμε περισσοτερο χρημα για παιχτες.Ε ρε δούλεμα.Η γιούχα στο γηπεδο ήταν και λίγη.Και έχει και αυτο το παρατραγουδο τον Σαμοθρακη να υποστηρίζε.Ρε αντε ουστ
revil Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 εχω την εντυπωση οτι θα δουμε προκοπη οταν σταματησουμε να περνουμε πρωταθληματα.σταχτη στα ματια ειναι μαγκες
tornado21 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Aπο sport24: "Την Τετάρτη (13/12) η Θύρα 7 εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, παίρνοντας θέση για τις αποδοκιμασίες στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με το Αιγάλεω. Ο σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών της πειραϊκής ομάδας τόνισε πως το καλοκαίρι που έρχεται είναι το "τελευταίο καλοκαίρι υπομονής".Στο περιοχόμενο της ανακοίνωσης αναφέρεται πως τα όσα έλαβαν χώρα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (στο 3-2 επί του "Σίτι"), προήλθαν από τις υποσχέσεις που δόθηκαν στο παρελθόν και δεν πραγματοποιήθηκαν. Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά ήταν το μήνυμα από τον κόσμο του Ολυμπιακού για τα λόγια της διοίκησης που δεν έγιναν πράξεις. Η Θύρα 7 υποστηρίζει πως πρέπει να γίνουν αλλαγές και ανανέωση στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, καθώς με το συγκεκριμένο υλικό ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στην Ελλάδα, αλλά στην Ευρώπη δεν καταφέρνει να διακριθεί. Για όλη την ανακοίνωση¨:http://www.sport24.gr/html/ent/833/ent.154833.asp Είδωμεν....
fantomas3004 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 εχω την εντυπωση οτι θα δουμε προκοπη οταν σταματησουμε να περνουμε πρωταθληματα. Την μοναδική χρονιά απ'όσο θυμάμαι που χάσαμε εδώ το πρωτάθλημα στην Ευρώπη ήταν η καλύτερη μας.
Steven Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 tornado21 μόλις ήθελα και εγώ να κάνω πόστ την ανακοίνωση της Θύρας 7. Νομίζω πως αυτή την ανακοίνωση πρέπει να την διαβάσουν όλοι.. Την βρίσκω καταπληκτική, χωρίς οπάδικες μαλακίες τύπου πάμε ομαδάρα και τέτοια. Είναι σαφέστατη και συμφωνώ 100% με όσα γράφει! Συγζρητήρια σε αυτούς που την έγραψαν! Είναι η πρώτη ανακοίνωση της Θύρας 7 (από αυτές που έχω διαβάσει) που δεν τη θεωρώ σαβούρα!
Trixwto-arkoudi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 http://www.sport.gr/news/061213/football_gate7.asp και ξανα η ανακοινωση... για να μην παρεξηγηθω και εγω ολυμπιακος ειμαι... αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι μια μεγαλιωδες κωλοτουμπα μια γλωσσα απο τον πειραια μεχρι τον εβρο να γλυφει τον κοκκαλη αι σιχτηρ ρε οργανωμενοι ολοι θρυλος σκετο θρυλος χωρις οργανωμενος που εξυπηρετουν συμφεροντα! θρυλος γιατι δεν ειμαι παικτης να τα παιρνω και να ειμαι θρυλος για τα φραγκα θρυλος γιατι δεν ειμαι ο καθε τυχαρπαστος προπονητης που ηρθα να φαω απο μανατζεριλικια η να μαθω τεχνη στην πλατη του ολυμπιακου θρυλος γιατι δεν ειμαι προεδρος να εξυπηρετω τις εργολαβιες μου και να προβαλλω το ονομα μου θρυλος γιατι ετσι γεννηθηκα και ετσι θα πεθανω... θρυλος γιατι μια καρτα μελους δεν με κανει πιο θρυλο απο τους αλλους θρυλος και μονο θρυλος για τα αδερφια μας!
Steven Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ διαφωνώ... Στην αρχή τα χώνει στον Κόκκαλη έτσι όπως πρέπει να τα χώσει... Δεν χρειάζετε να πουμε κάποιον ''μαλάκα'' για να τον βρίσουμε... Τα λένε όπως πρέπει.. Και στο τέλος δεν είναι και τελείως μηδενιστές όπως συνηθίζουν οι Έλληνες και ακόμε περισσότερο οι οπαδοί. Αναγνωρίζουν κάποια πράγματα που έχει κάνει και έτσι είναι, απαιτώντας το ρεφάρισμα για τα λάθη των τελευταιων ετών... Το θέμα είναι αμα του χρόνου πάμε ξανά σκατά να βρει η ίδια ανακοίνωση ξανα και να τα χώνει χοντρά στον Κόκκαλη και στις επόμενες εκλογές να μην εκλεγεί πρόεδρος... Αλλά που τέτοια θαύματα στον Ολυμπιακό... Τουλάχιστον βρίσκω την ανακοίνωση σωστή, το πωε θα την διαχειριστεί ο κόσμος και ο Κοκκαλης είναι άλλο θέμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.