Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαμερπής ανακοίνωση που για πολλοστή φορά δε λέει τα πράγματα με το όνομά τους, ενώ ουσιαστικά αδειάζει τους παίχτες. Του έκαναν του Σωκράτη τη μούρη κρέας. Μιλάμε πως έχασε τον ύπνο του το παληκάρι, γι' αυτό κι αναγκάζεται να πάει διακοπές για να έρθει στα ίσα του...τον έχει φάει κι αυτόν η αγωνία για το μέλλον του Ολυμπιακού.

Εκεί προς το τέλος στολίζουν και το Χελάκη...το βρήκαμε και το λύσαμε το πρόβλημα του Ολυμπιακού μέσα σε μια αράδα.

Που είναι η αυτοκριτική της Θύρας 7 που με τις δικές της στρεβλές αξιώσεις, κατά καιρούς, έχει παίξει ουσιαστικότατο ρόλο στην κατηφόρα των πραγμάτων; Που είναι η ευθεία κατηγόρια προς τον Πρόεδρο και τις φαιδρές του αποφάσεις, όταν το ρεζουμέ είναι πως "ο λαός του Ολυμπιακού, δεν έχει τίποτα να χωρίσει, ούτε μεταξύ του, ούτε με τον πρόεδρο"; Και με ποιον έχει ρε παληκάρια...με τον Τζόρτζεβιτς και τον Ανατολάκη που τεχνηέντως περνάμε την παραμύθα πως λύνουν και δένουν; Και ποιος διάολος τους το επιτρέπει αν είναι έτσι, αν όχι ο προπονητής κι ακόμα περισσότερο ο Πρόεδρος; Δουλευόμαστε παντοιοτρόπως...ούτε ο Σπάρτακος να ήταν ο Τζόλε.

Με αυτούς τους παίχτες και τους έτσι παίχτες και τους άλλους παίχτες και να ξανά μανά οι παίχτες και για τον Socrates ροδόνερο, νέκταρ, αμβροσία και ένα τσίμπημα στο μάγουλο για συνετισμό. Τώρα τα θυμήθηκαν τα πουλάκια μου πως δεν είναι προπονητές κι αναγνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να διοικήσεις μια ομάδα; Όταν βγάζανε ανακοινώσεις για τον κακό βάτραχιτς, τους ταίριαζε καλύτερα ο ρόλος του προπονητή ή του διοικούντα;

Χέσε με Θύρα 7...μια χαρά ψωμάκι τρως κι εσύ με τον Πρόεδρα στην εξουσία και μια χαρά βολεμένη είσαι σε θέσεις αρκούντως σημαντικές. Κι αυτό δεν αφορά το κάθε μέλος της και φουκαρά, αλλά τα τζιμάνια εκεί ψηλά που μια χαρά κάνουν τη δουλίτσα τους και παλεύουν 24/7 για το καλό της ομάδας.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε η 7 δεν ηταν που φωναζε για προπονητη εγνωσμενης αξιας (φοβερη λεξη ε....απο αυτους την μαθαμε ολοι) και καναν την παπια οταν ηρθε ο βοσκος;

Καλα κρασια τον Αυγουστο:evil:

Ο Χελακης ειναι προπονητης στον Θρυλο ή ο Σολιντ;

Κατι πρεπει να χω καταλαβει λαθος....δεν μπορει...

Δημοσ.

Εμενα προσωπικά δεν με νοιαζει αν τα παίρνουν ή όχι οι της 7.Αν τους τα δίνει καλα κάνουν.Το θέμα είναι ο ηλίθιος κόσμος που τους πιστεύει.Λένε ότι ο Κοκαλης δεν κερδίζει από τον Ολυμπιακό.Σοβάρα??Χορηγοί και τόσα πράγματα που πάνε??Μαλλον στον ερασιτέχνη και αυτα.Ε ρε για γέλια είναι όσοι τα λένε και πολυ περισσότερο όσοι τα πιστεύουν.Ο ανθρωπος είναι επιχειρηματίας.Και τα τελευταία χρόνια τό'χει δείξει.-δεν δείνει δεκάρα-Απλά κάποιοι εθελοτυφλούν.

Δημοσ.
Αμ εδω διαφωνουμε ..

Εγω πιστευω οτι ΠΟΤΕ δεν θα κανει το μεγαλο βημα για να φτιαξει μια ομαδα οπως την ονειρευεται ο καθε σωστος οπαδος. Η τουλαχιστον να δω οτι προσπαθει ρε παιδι μου, αλλα δεν του καθεται..Και ανθρωπος τοσο επιτυχημενος στις επιχειρησεις ε δεν μπορει να ειναι τοσο μαλακας στο ποδοσφαιρο και ολοι εμεις εξυπνοι.. Μας δουλευει και θα μας δουλευει παντα..

Απλα παντα θα κοιταει να ειναι ενα βημα μπροστα απο τους αλλους στην Ελλαδα. Ερχονται και τα τριχρονα αντε ισως κατι να δεις το καλοκαιρι.Οχι τπτ το τρομερο ετσι; Απλα καμια 2 τρανταχτες για τα ελληνικα δεδομενα μεταγραφες αντε να βαλει και τον Carembeu τεχνικο διευθυντη και αντε μετα ποιος μας πιανει..

Ρε φίλε προφητης είσαι ????????????

Για δείτε εδώ http://www.sport24.gr/html/ent/984/ent.154984.asp

Πες τωρα και κανενα αριθμό για τζοκερ

Δημοσ.

Δειτε και αυτό http://www.sport.gr/news/061214/football_puma.asp.Μπας και γεμίσει το γηπεδο και δεν γιουχάρουν όλοι.Ρε παιδια αυτό το έκαναν στο μπάσκετ όταν πήγαινα γυμνασιο καμια 10 ετία και τοτε που μπάσκετ είχε πάει πιο ΄κάτω και από τον πάτω του κουβα.Τότε που είχαμε κοουτσ τον Ζουρο!

Δημοσ.

γενικα ειμαι κατα του να κοροιδευεις καποιον επειδη εχασε απο καποιον αλλο και οχι απο σενα

το θεμα ειναι ομως να μην προκαλεις κιολας και να μη λες εγω ειμαι ευρωπαιος ενω εσυ οχι εχοντας καταντησει χειροτερος απο μενα

(μερικα μελη εδω μεσα, κυριως νεα, συνεχιζουν αυτο το τροπαριο των ευρωπαικων φορεσιων)

Δημοσ.

Που παμε ρε παιδια??

Χασαμε και απο τον Πανιωνιο, η ομαΔΑ δεν κανει καμια απολυτως προοδο...

Υπαρχει προβλημα παιδια, να σοβαρευτουν πριν να ειναι πολυ αργα!

Απογοητευση...

Δημοσ.

εχει κοπει μεχρι νεοτερας.μαλλον θα την ξαναρχισουν.

Για το μπασκετακι δεν εχω κατι να πω η ομαδα ειναι ομαδα 1 χρονου συνεχιζουμε για να φτιαξουμε μεγαλη ομαδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...