Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα γιατι το λες αυτο? Αφου ο δικος μας εδινε 10μυρια για τον Νεστα αλλα ο Μπακε ηθελε τον Αντονσον...

Παντως ολα αυτα εχουν δυο οψεις. Διοτι κυριε Σολιντ σορρυ κιολας, αλλα αμα ειναι να θελεις για να φτιαξεις ομαδα τον Καναβαρο, τον Μεσσι και τον Ετο χαιρω πολυ, το κανω και γω,στο Μανατζερ τοχω κανει...

Οποτε 2 ειναι οι λυσεις. Ή περιμενεις να να σου κανει προταση η Ρεαλ που δεν... Ή προσπαθεις να κανεις το καλυτερο με το μπατζετ ου ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ να εχει ο Χ Ολυμπιακος/Παναθηναικος/Σπορτινγκ Λισαβονας/Μπριζ.

Αλλα δεν ξερουμε και τι εννοει "πρωτο ραφι". Διοτι αμα πηε και ζητησε τον Τερυ και τον Ρουνευ αυτο δεν ειναι πρωτο ραφι, αυτο λεγεται αθεροβατω. Και ειναι λαθος του Σολιντ αν περιμενε να τους παρει ο Κοκκαλης. Αν ομως ζητησε τον σεντερ μπακ της Καιζερσλαουτερν και του φερανε τον Ουαντου της Ρεν, τοτε νομιζω οτι εχει δικιο ο Σολιντ.

Το οποιο ριχνει μεν τις ευθυνες στον Κοκκαλη-διοτι τελικους ΤΛ με Ουαντου ακι Ανατολ δεν βλεπεις-αλλα κυριε Σολιντ, οταν ειχε ερθει ο ΛεΓκεν ειχε ζητησει 1,2,3 συγκεκριμενα πραγματα, οχι τουπε ο πρακτορας, τον πουλο ο ΛεΓκεν. Αρα Ή εσυ ζητησες καποια που σου ειπε οκ και αρα δεν μπορεις να μιλας (αλλα επρεπε να το ειχες πει αο την αρχη) Ή σου ειπε οκ αλλα σου εδωσε τα μισα οποτε πρεπει να βγεις και να πεις "Μουπε οτι θα ψωνισω απο βιτρινα αλλα ψωνισα απο τα πανερια"

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φιλε μου οταν λέει πρώτο ραφι δεν νομιζω να λέει ουτε τον Ραουλ ούτε τον Μπεκαμ,Όταν ειχε ακουστεί ότι ο Ουαντου και ο Σεζαρ δεν ήταν καν στην λίστα του -γιατι αυτους που είχε δεν έδινε ο προεδρος το χρημα-τι περιμενεις.Ασχετα αν ο Σεζαρ βγηκε καλος

Δημοσ.

Μα αυτο σου λεω, δεν ειπε ΠΟΙΟΥΣ θεωρει πρωτο ραφι.Διοτι αν θεωρει τον ΡΙμπερυ τοτε δυσκολο. Αν θεωρει ομως τον Βιντιτς και ο προεδρας δεν δινει και παει και τον τσιμαπει κοψοχρονια η Γιουναιτεντ (Χ χθες αλλα δεν πειραζει, ετσι για να εχει ψευτικες ελπιδες ο Μουρινιος το καναμε) ε τοτε εχει δικιο

Γενικα υπαρχουν 2 θεματα

1. Να βγει και να πει "Ο Κοκκαλης ειπε οτι το ταβανι μας ειναι εκει" για να ξερετε που βαδιζετε.Διοτι αν λεει στο TVMAGIC οτι θα παμε τελικο και στον Σολιντ λεει "παρε τον Ουαντου" πρεπει να τα ξερετε ως φιλαθλοι του Ολυμπιακου

2. Να βγει και να πει εκτος απο το που του εβαλε ταβανι ο Ροκο και αν το εφτασε το ταβανι. Διοτι πιστευω οτι αν σας εχει υποσχεθει 10 και πει στον Σολιντ 6 θα του το συγχωρεσετε,αν ομως λεει 10, στον Σολιντ 6 και τελικα περνετε (τα) 3 (του) αυτο ειναι ακομα χειροτερο

Δημοσ.
Μα αυτο σου λεω, δεν ειπε ΠΟΙΟΥΣ θεωρει πρωτο ραφι.Διοτι αν θεωρει τον ΡΙμπερυ τοτε δυσκολο. Αν θεωρει ομως τον Βιντιτς και ο προεδρας δεν δινει και παει και τον τσιμαπει κοψοχρονια η Γιουναιτεντ (Χ χθες αλλα δεν πειραζει, ετσι για να εχει ψευτικες ελπιδες ο Μουρινιος το καναμε) ε τοτε εχει δικιο

Γενικα υπαρχουν 2 θεματα

1. Να βγει και να πει "Ο Κοκκαλης ειπε οτι το ταβανι μας ειναι εκει" για να ξερετε που βαδιζετε.Διοτι αν λεει στο TVMAGIC οτι θα παμε τελικο και στον Σολιντ λεει "παρε τον Ουαντου" πρεπει να τα ξερετε ως φιλαθλοι του Ολυμπιακου

2. Να βγει και να πει εκτος απο το που του εβαλε ταβανι ο Ροκο και αν το εφτασε το ταβανι. Διοτι πιστευω οτι αν σας εχει υποσχεθει 10 και πει στον Σολιντ 6 θα του το συγχωρεσετε,αν ομως λεει 10, στον Σολιντ 6 και τελικα περνετε (τα) 3 (του) αυτο ειναι ακομα χειροτερο

αυτο ομως γιατι το λες αυτο ?

Δημοσ.

Το θεμα φιλε μου είναι να μην μας δουλευουν ΟΛΟΙ.Οι αντικειμενικοι δημοσιογραφοι κ ο προεδρος.Οκ τον ευχαριστουμε για ότι προσφερε αλλα ας κοψουν την κοροιδια στον πελατη-φιλαθλο(εφοσον όλο μιλανε για ΑΕ Ολυμπιακος)για Ευρωπαικο ονειρο κ ας πουν αν μας κατσει ποτε εχει καλος.Οταν τα πραγματα ειναι σκουρα μας λενε ότι γιναν εν αγνοια του και ότι καποιοι τον παραπληροφορουν και άλλες μλκ..Λες και ειναι κανενας ηλιθιος.

Δημοσ.

ρε παιδια σιγα τις απαιτησεις που ειχε..αμυντικο ζητησε και μαλιστα τον σιμουνιτς και τελικα φερανε τον ουαντου..μετα ζητησε τον αλλον της σπορτιγκ λισσαβονας και σφυριζε ο κοκαλιτς κλεφτικα..

οι προσωπικες του επιλογες ηταν ο τουρε και ο νε...

Δημοσ.

και ο ντομι και ο λεμενς και νομιζο και ο μπορχα. Αρα του βγηκε μια παιχταρα που δυστυχος ομως χαθηκε και 3 απιθανοι τυποι που περνουν εκατονταδες χιλιαδες ευρω που κανονικα επρεπε να περνουν 500 ευρω την βδομαδα στην γ εθνικη! Πουλησαμε ας πουμε τον τουρε 5 εκατομυρια, βγαλαμε 3,5 καθαρα αλλα εντομεταξυ εχουμε φαει αλλα 3 -4 σε αγορες και μηνιατικα σε παιχτες οπως μπορχα, ντομι, λεμενς, μπαμπαγκιντα....κτλπ. βαλε και τον νε που μεχρι να αποδειχτει στην πραξη οτι ειναι νεος τουρε πληρωνεται και ειναι θεατης. Και σε ολα αυτα ειχαμε λιγη τυχη να βγουνε αξιολογοι ο σεζαρ με τον ζεβλακοφ. Αυτα ειναι ολα, 1 παιχταρας, 2 αξιολογοι και 4 απιθανοι αμπαλοι αχρηστοι...... αααααα ειναι και ο μπουτινα που ειναι 32 και θα τον πληρωνουμε κανα δυο χρονια ακομα για 2 εμφανισεις στο κυπελο, ουτε τον νικοπολ δεν μπορει να ανταγωνιστει. Μολις φτασει ο νικοπολ 36-37 ο αλλος θα ειναι στα 34 και θα αρχισει να γινεται βασικος αφου πρωτα εχει φαει κανα εκατομυριο ευρω σε μισθους για να βλεπει τον νικοπολ να γερναει κατω απο τα δοκαρια.

Αν ηταν μαγκας ο σολιντ ας εβρισκε αλλους 3 τουρεδες αλλα αυτος απο το λαβρακι μας πηγε στους αμπαλους. Ειχαμε και ελληνες αμπαλους, δεν χρειαζοταν ξενοι με 3πλασιους μισθους

μπαι δε γουει στον πολγκα της σπορτινγκ φημολογειται οτι ειχαμε κανει γυρο στα 200χιλιαρικα παραπανο προταση απο οτι η σπορτινγκ αλλα εμεινε πορτογαλια.

Δημοσ.

εγω δεν λεω οτι του πηραν τους παικτες που ηθελε αλλα ο μπλοκμαν εφυγε νυχτα και πηραχτηκε. Εγω περιμενα να βγει να πει και αλλα εναντιων του Ολυμπιακου αλλα μαλλον περιμενει να τα γραψει στο μπλοκακι του για να τα βαλει στο καινουργιο βιβλιο του...Τι να πω.

Οι παικτες που ηρθαν δεν ηταν επιλογες του?

Ο Λεμενς δεν θα επαιρνε την θεση ουτε απο παιδακι 10 χρονων.

Ο Ντομι και αν ηταν μιζα τρελη.

Ο Μπόρχα, μαλλον ειχε δει το DVD του Sportime πριν τον παρει.

Ο Ζεβλακωφ ειναι ενας πιο παθιασμένος Πάντος κατα την άποψη μου.

Ο Μπαμπαγκίντα ενας μαύρος Οκκας.

Δηλαδη πήραμε 10 παικτες για να πούμε ωραίος παίκτης ο Σέζαρ.

Αποψη μου ειναι πάρε τον Τοροσίδη, πάρε και άλλους 5 παίκτες υποσχόμενους Ελληνες και στήσε την ομάδα πάνω τους. Οτι έκανε ο Μπαγιεβιτς πριν απο 10 χρονια.

PS. O μονος τελικα που εχει αξιοπρεπια φαινεται να ηταν ο Μπαγιεβιτς. Και νυχτα εφυγε και τον πρεσεβαλαν και του φαγανε λεφτα και δεν μιλησε και ποτε...

PS 2 . Του χρονου τελειώνουν όλα τα "μεγαλα" συμβολαια. Ευκαιρια ειναι να φερει 2 μεγαλους παίκτες και αλλους 4 καλούς. Εκτος αν τα βάλει στον κουμπαρά...

Δημοσ.

Παντως απο ολη αυτη την ιστορια με τους προπονητες 1 εχω να πω.. κριμα που θα καει ο τακης..

Για μενα αυτη ειναι η λυση για τον γαβρο...και οταν καποια στιγμη καταλαβετε οτι ο κοκκαλης δεν θα φερει ποτε πραγματικα μεγαλο προπονητη, τοτε θα καταλαβετε οτι η μοναδικη λυση ειναι να ερθει ελληνας ταλαντουχος προπονητης που να δουλευει με τα ψιχουλα και να ξερει και την ελληνικη πραγματικοτητα.

Και συμφωνα με τα ελληνικα δεδομενα ο τακης ειναι η καλυτερη λυση.

Σκεφτειτε καλα την πορεια του οπου πηγε αλλα και στον γαβρο..και πριν φωναξετε διαβαστε και αυτο¨http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=69878

Απλα κριμα γιατι για μενα εχει τα προσοντα και τισ προοπτικες, αλλα για 6 μηνες δεν ξερω πως θα αντιδρασει....

Δημοσ.
Παντως απο ολη αυτη την ιστορια με τους προπονητες 1 εχω να πω.. κριμα που θα καει ο τακης..

Για μενα αυτη ειναι η λυση για τον γαβρο...και οταν καποια στιγμη καταλαβετε οτι ο κοκκαλης δεν θα φερει ποτε πραγματικα μεγαλο προπονητη, τοτε θα καταλαβετε οτι η μοναδικη λυση ειναι να ερθει ελληνας ταλαντουχος προπονητης που να δουλευει με τα ψιχουλα και να ξερει και την ελληνικη πραγματικοτητα.

Και συμφωνα με τα ελληνικα δεδομενα ο τακης ειναι η καλυτερη λυση.

Σκεφτειτε καλα την πορεια του οπου πηγε αλλα και στον γαβρο..και πριν φωναξετε διαβαστε και αυτο¨http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=69878

Απλα κριμα γιατι για μενα εχει τα προσοντα και τισ προοπτικες, αλλα για 6 μηνες δεν ξερω πως θα αντιδρασει....

εγω φιλε μου το εχω πει παλαιοτερα οτι ενας προπονητης πρεπει να μεινει για να δειξει εργο. Για τον Τακη συμφωνω οτι ειναι πολλα υποσχομενος προπονητης. Κατι μου λεει οτι αν παρει νταμπλ ο Κοκκαλης δεν θα τον αλλαξει. Εμενα δεν με ενδιαφερει αν θα ερθει ξενος προπονητης,με ενδιαφερει να ερθουν καλοι παικτες. Για να ερθουν μεγαλα ονοματα παικτων ομως,εκει χρειαζεται να εχεις ονομα προπονητη με διασυνδεσεις...Εκει υστερει σε μεγαλο βαθμο ο Τακης...

Δημοσ.

Μεγάλα ονόματα στην Ελλάδα με οποιονδήποτε προπονητή δεν έρχονται αν δεν είναι πάνω από 31-32.. Από εκεί και πέρα η μαγκιά είναι να χτυπήσεις ταλέντα ή ποδοσφαιριστές που ναι μεν είναι γνωστοί αλλά όχι τρελά ονόματα και έρχονται σε σένα και πιάνουν και παιζουν μπαλάρα...

Από εκεί και πέρα επειδή καμία ελληνική ομάδα δεν μπορεί να χτυπήσει ΚΟΡΥΦΑΙΟ προπονητή αλλά όταν οι Ολυμπιακοί λένε ''προπονητή εγνωσμένης αξίας'' ενοούν έναν ξένο μέτριο προπονητή προτιμώ πια να είναι ο Λεμονής στην τεχνική ηγεσία που μπορεί λόγω πάθους, πραγματικής αγάπης για την ομάδα κλπ να κάνει υπέρβαση του εαυτού του με μια νεανική άπειρη ομάδα... Έτσι κι αλλιως τι άλλο έχουμε να χάσουμε ως Ολυμπιακοί? Τα έχουμε δοκιμάσει όλα. Έχουν έρθει υποτιθέμενοι καλοί ξένοι προπονητές και έφυγαν νύχτα από Bigon μέχρι Sollied...και τελικά τι μας μένει από τα τελευταία 10 χρόνια?? Οι 2 χρονιές του Μπάγιεβιτς... Αφήστε το Λεμονή και ότι γίνει... Με αυτον θα ικανοποιηθούν σίγουρα και όλοι οι κολλημένοι οπαδοί με μια ωραία μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟ στο Καραισκάκη και το double τους...

Μπορεί να μη γίνει τίποτα του χρόνου με το Λεμονή στο CL. Τουλάχιστον όπως λέει και ο Σωτηρακόπουλος μου έχει προσφέρει την πιο γαμάτη βραδιά που έζησα ποτέ ως γαύρος και πραγματικά ήμουν περίφανος για την ομάδα μου έστω και για μια νύχτα... Ας ελπίσουμε ότι όπως και να ερθουν τα πράγματα να φτιάξει ο Τάκης μια νεανική ομάδα... Μόνο εκεί μπορεί να εναπωθέσει τις ελπίδες του ο Ολυμπιακός και όχι στον φραπεδόμαγκα Γεωργάτο...

Δημοσ.

Σωστος, ποιος το ξεχναει εκεινο το 6-2..

Τεσπα, παντως απο τον λουξεμπουργκο (μονο για αυτον μιλαω, οχι γενικα για ξενους προπονητες) προτιμω τον Τακη, διαβαζα χτες στη sportday κατι παλαβα για αυτον τον τον βραζιλιανο τυπα και εφριξα. Ηξερα καποια, αλλα οχι και ετσι (φοροδιαφυγες, απατεωνιες κ.τ.λ. )

Δημοσ.

Πέρα απο τα λεφτά που θα θέλει ο ίδιος σκέψου τι μπάτζετ θα απαιτήσει απο το πρόεδρο και πόσα είναι διαθέσιμος να δώσει ο τελευταίος...

Δεν το νομίζω φίλε.Εγώ βλέπω το προφανές.Του χρόνου θα μας πάει με sir takis στο cl και θάχουμε πάλι μια απο τα ίδια...Το Λεμονή λειπάμε για είναι καλός προπονητής (όχι για cl...) και θα τον κάψουμε γιατι είναι γαύρος άρρωστος και ξεφτυλλίζεται ώς άτομο για να αναλάβει τον Ολυμπιακό πάση θυσία.......

Δημοσ.

Ρε παιδια όταν λέτε ότι με τον Τάκη ριχναμε 6αρες κτλ.μηπως θυμαστε σε τι ηλικία ήταν τοτε ο Τζόλε και όλοι οι υπολοιποι,4 χρονια πιο νεοι.Τώρα σίγα που θα ριξουν τόσα οι ίδιοι παιχτες.Πιστεύω δεν ηταν θεμα προπονητη αλλά συγκυριών.Δεν λέω ειναι ίσως ο καλυτερος Ελλην προπονητης αλλά μεχρι εκει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...