Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ολυμπιακος- Γιαννενα 2-0 στο 30', 3-0 στο 75' ολοι παμε σπιτια μας χαρουμενοι

Παο-Παοκ 1-0 στο 60' τριγυρω και μετα 25' πασουλες,5' μπαλα,2' καθυστερησεις

Δημοσ.
Ολυμπιακος- Γιαννενα 2-0 στο 30', 3-0 στο 75' ολοι παμε σπιτια μας χαρουμενοι

Παο-Παοκ 1-0 στο 60' τριγυρω και μετα 25' πασουλες,5' μπαλα,2' καθυστερησεις

ναι, κατι τετοιο θα παιχτει...

Δημοσ.

Κάπου πήρε το μάτι μου τον Καλούση να υπερθεματίζει για τη νίκη της δικαιοσύνης απέναντι στο δυσώδες κλίμα του κόκκινου αθλητικού παρακράτους. Η μέρα αυτή θα μείνει ορόσημο στα αθλητικά πράγματα, όπως η γαλλική επανάσταση κι η απελευθέρωση των σκλάβων του αμερικανικού νότου.

Νίκησαν τα ιδεώδη και το ποδόσφαιρο. Αμήν!

ΥΓ Να δοθεί ο Ζεβλάκοφ δώρο στους Αζτέκους για ανθρωποθυσία.

Δημοσ.

Παρακαλώ λίγα λόγια για τον Κούγια...ο άνθρωπος είναι καθαρός σα νάμα, υπόδειγμα μεγαλοπαράγοντα και κόσμημα για την κοινωνία μας. Χωρίς αυτόν, ο Λαζόπουλος θα ήταν χωρίς δουλειά.

Έχω ξεχάσει πόσα έχει προσφέρει στο δύσμοιρο ποδόσφαιρό μας. Είμαι βέβαιος πως ο θάνατός του θα προκαλέσει περισσότερη ρίγη συγκίνησης και λαοκατάνυξη κι από αυτήν του Κούρκουλου.

Νίκη του Αλέξη σημαίνει νίκη της αξιοπρέπειας.

ΥΓ Αν απομείνει τίποτα από τους Αζτέκους, να αναλάβουν οι Ισπανοί τον εκπολιτισμό του.

Δημοσ.

... λιγα και για τον Σωκρατη ομως. Bγαινουν διαφοροι αληταραδες και λενε οτι ειναι κατασκοπος. Που το ξερουν; την μανα τους ή την αδερφη τους κατασκοπευε;

:twisted:

:D

Δημοσ.

LOL.. Ετσι για την πλακα το λεω αλλα πραγματικα δικαιωνομαι οταν φωναζω οτι παιζουν πολλοι θρασυδειλοι και δηθεν αδιαφοροι.. Δεν συνηθιζω να περνω κανενα μετα τον αγωνα ακομα και μετα απο μεγαλες νικες ή αποτυχιες των αλλων. Ειναι επειδη καταλαβαινω την πικρα του αλλου και δεν κανω οτι δεν θελω να μου κανουν..Κυριολεκτικα με την ληξη σημερα πεσανε 10 τηλεφωνα!! :lol: Τοση πικρα και θρασυδειλια δλδ.. Και καλα ολοι δεν ασχολουμαστε με το μπουρδ.. το πρωταθλημα το ελληνικο και το κυπελλο και τα αλλα γνωστα ψοφια.. Αλλα με την πρωτη ευκαιρια εκει παροντες.. :-D Χαχαχαχ ρε τι γελιο εχουν ρε πραγματικα σε τετοιες στιγμες βλεπω την στερηση τους.. Εχει γινει πλεον βιωμα.. Τελοσπαντων μην μακρηγορουμε.. Ενταξει εμεινε εξω ο ΟΣΦΠ και φυσικα εχουμε πανηγυρι απο ολους τους αντιολυμπιακους..Ε και λοιπον νεο ειναι; Τεσπα φυσικα για να μην παρεξηγηθω συγχαρητηρια στον ΠΑΣ.. Σε συνολικη αποδοση και στα 2 ματς αξιζε την προκριση επαιξε πιο μυαλωμενα και ψυχωμενα. Και κριμα για τα καραγκιοζακια που πεταγανε παλι μπουκαλια και αντικειμενα.. Οι γνωστοι γυφτοχουλιγκαν που εχουν ξεμεινει στην δεκαετια του 80 ακομα.. Αυτοι με τσατιζουν πιο πολυ απο ολους.. Και παλι συγχαρητηρια στον ΠΑΣ μεγαλη μαγκια του και μακαρι να βλεπουμε και αλλα τετοια..

Δημοσ.

ένα δάκρυ αργοκυλάει στο μαγουλό μου

NOOOOOOOOOOOOT :P

Ζητώ απο τον the_edge ως μέγα φίλαθλο να ξεμπανάρει πάραυτα τον johnny/scider έτσι ώστε να πάρει θέση....

Δημοσ.

Άμα τσεκάρεις καλύτερα το προφίλ του, θα διαπιστώσεις τις πασιφανείς ομοιότητες με τον 007 εποχής Ρότζερ Μουρ. Δες επίσης και το "Οι Ζωές των Άλλων" που παίζει αυτόν τον καιρό κι έχει ως θέμα την κατασκοπεία στην Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας και θα καταλάβεις πως ο Σωκράτης είχε όλο το potential για μια λαμπρή καριέρα στο χώρο.

Φυσικά έχει χτυπηθεί κι αυτός πολλάκις κάτω από τη μέση, αλλά σήμερα γιορτάζουμε τη νίκη της δημοκρατίας, της δικαιοσύνης και της αθλητικής παλιγγενεσίας, οπότε είναι κρίμα να εκτροχιάσω την συζήτηση.

ΥΓ Μετά τους Ισπανούς, παρακαλούνται να αναλάβουν δράση οι Απάτσι.

ΥΓ2 Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ...πολύ δουλεμένη ομάδα, με ταχύτατο κέντρο/επίθεση που κακώς δε βρίσκεται ήδη στην 1η εθνική (aka Super League). Τουλάχιστον οι μισές ομάδες που παίζουν σε αυτήν την τελευταία είναι υποδεέστερες του ΠΑΣ. Αν δεν υπήρχε κι ο Κούγιας, θα απολάμβανε τη μέγιστη συμπάθειά μου.

Δημοσ.
πολύ χαίρομαι το πάθος και τα Γιάννενα νίκησαν τη βρωμιά και την αδικία

Να τρολάρεις αλλού.ποια βρωμιά μορε;Που όλοι οι παίχτες του ΠΑΣ πέφτανε κάτω;Ντροπή στο ποδόσφαιρο που παίξανε.Ηρθαν οι καμπιώτες πέρσι παίξανε επιθετικά το ίδιο και οι ξανθιώτες.Αυτοί χειρότεροι και από τους πρώτους διδάξαντες τα χανούμια επί εποχή Κούγια.

Ρε τακαρε αγόρι μου τι πας για τρίτο χαλάρωσε να πάμε πέναλντι.Θα κλατάρουν οι Γιαννίωτες.Εσύ έχεις παιχτες που έχουν παίξει τελικούς ΠΚ , Ρεάλ ΤΣΛ οι αλλοι έχουν παγουράδες.

ΥΓ Ο μεξικανός πότε θα παίξει σε σοβαρό παιχνίδι;

Δημοσ.
Να τρολάρεις αλλού.ποια βρωμιά μορε;Που όλοι οι παίχτες του ΠΑΣ πέφτανε κάτω;Ντροπή στο ποδόσφαιρο που παίξανε.Ηρθαν οι καμπιώτες πέρσι παίξανε επιθετικά το ίδιο και οι ξανθιώτες.Αυτοί χειρότεροι και από τους πρώτους διδάξαντες τα χανούμια επί εποχή Κούγια.

Ρε τακαρε αγόρι μου τι πας για τρίτο χαλάρωσε να πάμε πέναλντι.Θα κλατάρουν οι Γιαννίωτες.Εσύ έχεις παιχτες που έχουν παίξει τελικούς ΠΚ , Ρεάλ ΤΣΛ οι αλλοι έχουν παγουράδες.

Φαντάζομαι ότι το χτύπημα από μπουκάλι στο κεφάλι δεν είναι επαρκής δικαιολογία για να πέσει κάτω κάποιος παίχτης στο Καραϊσκάκη;

Εσένα δηλαδή σου αρέσουν οι ομάδες που έρχονται στο γήπεδό σου και χάνουν.

Δημοσ.

Καλά μεγάλε βγάλε τα κόκκινα γυαλιά και παραδέξου ότι άξιζαν της πρόκρισης οι Γιαννιώτες. Περαστικά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...