Cromb Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Να τρολάρεις αλλού.ποια βρωμιά μορε;Που όλοι οι παίχτες του ΠΑΣ πέφτανε κάτω;Ντροπή στο ποδόσφαιρο που παίξανε.Ηρθαν οι καμπιώτες πέρσι παίξανε επιθετικά το ίδιο και οι ξανθιώτες.Αυτοί χειρότεροι και από τους πρώτους διδάξαντες τα χανούμια επί εποχή Κούγια. Ρε τακαρε αγόρι μου τι πας για τρίτο χαλάρωσε να πάμε πέναλντι.Θα κλατάρουν οι Γιαννίωτες.Εσύ έχεις παιχτες που έχουν παίξει τελικούς ΠΚ , Ρεάλ ΤΣΛ οι αλλοι έχουν παγουράδες. ΥΓ Ο μεξικανός πότε θα παίξει σε σοβαρό παιχνίδι; Φοβερό ποστ... πρέπει να ξέρεις πολύ μπάλα...
adi32 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 αξια τα γιαννενα περασαν οι βλακειες του τακη στο πρωτο παιχνιδι πληρωθηκαν οσοι θελουν μπορουν να χαρουν κριμα ειναι κι αυτοι
vlachaquito Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Πιστευω οτι το σχολειο της μητερας μου πανω σε αυτους τους δυο αγωνες ειναι παρα πολυ ευστοχο "Που πας ρε καραμητρο με τα δευτερα στα γιαννενα, τι νομιζεις οτι ειναι, ποα ατσαλενιου να την βγαλεις καθαρη???τρεχα τωρα και δεν φτανεις..."
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 ΧΑΧΑΧΑ! Κύπελλο κύπελλο ξανά στον Πηνειό! Και να μας αποκλείσουν τα Γιάννενα, χαλάλι τους (αν και δε θα τα καταφέρουν. Για Ολυμπιακούς μας περάσατε; ) Συγχαρητήρια σ' αυτούς που νίκησαν 2 διαιτητές (και όχι σ' αυτούς που νίκησαν τον Ολυμπιακό, γιατί τον Ολυμπιακό θα μπορούσαν να τον νικήσουν κι άλλοι αν είχαμε 50-50). Επιτέλους κάποιοι που κατάλαβαν πόσο τρύπια είναι η άμυνα του Ολυμπιακού. Το μόνο που σας έσωζε τόσο καιρό, ήταν οι εκπληκτικές έξοδοι του Νικοπολίδη, που ο λόγος που "έπιαναν", ήταν πως οι αντίπαλοι τρέμαν σαν τα ψάρια από συγκίνηση που θα βάζαν γκολ στο Καραϊσκάκη και μέχρι να σκεφτούν ποιο χέρι θα σηκώσουν πρώτο για τον πανηγυρισμό, ο Νίκος ο Πολίδης τους προλάβαινε πάντα. Οι Γιαννιώτες όμως (όπως και οι Ευρωπαίοι), δεν έχουν τέτοια κολλήματα. ΣΟΥΤ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ! Και μετά κάτσε στο χορτάρι και άσε τους καραγκιόζικους πανηγυρισμούς και τους υπεροπτισμούς για τους Καστίγιους. ΧΑΧΑΧΑ!
blueviper Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Όχι που δε θα έσκαγε μύτη ο υπέρμαχος της ρήσης "χάνουν, άρα υπάρχω".
nmtray2 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Οταν τον ηλιθιο του εδειχναν το φεγγαρι, αυτος κοιτουσε το δαχτυλο. Δεν ειναι μπηχτη για κανεναν, νταξ?
KWSN_Men Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Όχι που δε θα έσκαγε μύτη ο υπέρμαχος της ρήσης "χάνουν, άρα υπάρχω". Καλά και εσύ άρχισες να μας λες για Κούγιες και Καλούσηδες όμως...
akpe Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 [...]Ρε τακαρε αγόρι μου τι πας για τρίτο χαλάρωσε να πάμε πέναλντι.Θα κλατάρουν οι Γιαννίωτες.Εσύ έχεις παιχτες που έχουν παίξει τελικούς ΠΚ , Ρεάλ ΤΣΛ οι αλλοι έχουν παγουράδες.[...] Οι οποίοι παικταράδες δεν είναι άξιοι να σκοράρουν απέναντι σε "παγουράδες" και θα πρέπει να περιμένουν να τους κερδίσουν στα πέναλτυ αφού θα κλατάρουν, όπως εύγλωττα τονίζεις, eh; Στο κάτω κάτω, οι "παγουράδες" σας απέκλεισαν... would you like to revise your statement? Καθαρά φιλικά.
blueviper Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Καλά και εσύ άρχισες να μας λες για Κούγιες και Καλούσηδες όμως... Επειδή προϋπήρξαν ευθείες αναφορές σε νίκη του δίκαιου, θεώρησα σκόπιμο να συμπεριληφθεί και λίγη παραδικαστική αδεία, για να νοστιμήσει η συζήτηση. Πίκρα όμως και χολή δε βγάζω συνήθως, όπως δεν το έχω κάνει σε πλείστες όσες περιπτώσεις που ο όποιος αντίπαλος πάτησε τη μπανανόφλουδα, εν αντιθέσει με δυο τρεις (από όποιο οπαδικό σώμα κι αν προέρχονται) που έχουν αναχθεί σε επαγγελματίες προβοκάτορες και ζούνε για τη στιγμή που θα "πατήσουν" τον άλλο, την ώρα που έχει σκυμμένο το κεφάλι. Ντάξει μωρέ...όλα μέσα στη ζωή είναι, αλλά δεν παύει να μου κάνει εντύπωση η περίπτωση εκείνου που κρύβεται μέσα σε φωλιά και ξεμυτίζει μονάχα όταν οι συνθήκες του παρέχουν το πάνω χέρι. Όσο για τον Κούγια -το ομολογώ- μου προκαλεί αναγούλα, ανεξάρτητα ΠΑΣ. Απλώς θα έλεγα διπλό μπράβο στον αντίπαλο, αν δεν ήταν αυτό το επαίσχυντο υποκείμενο από πίσω. Και μόνο που πήρε χαρά, με έπιασε κατάθλιψη. Χίλιες φορές να χαίρεται ο Ραλίστας, παρά αυτό το μίασμα.
KWSN_Men Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Καλά για τον Κούγια, επειδή έχει τύχει να τον έχω γνωρίσει κιόλας, έχω την χειρότερη εντύπωση. Από την άλλη, θα ήθελα τη γνώμη σου για (τουλάχιστον) το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού.
blueviper Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Έχοντας δει μονάχα ένα replay (είδα τμηματικά το ματς και μόνο τις φάσεις των γκολ από τις ειδήσεις), θεωρώ πως ήταν χέρι του Κωνσταντίνου. Πραγματικά όμως δε βάζω και το δικό μου χέρι στη φωτιά, γιατί η γωνία της κάμερας, δεν ήταν βολική στη συγκεκριμένη λήψη. Αν ήμουν διαιτητής όμως θα έριχνα σφύριγμα.
desmos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Έχοντας δει μονάχα ένα replay (είδα τμηματικά το ματς και μόνο τις φάσεις των γκολ από τις ειδήσεις), θεωρώ πως ήταν χέρι του Κωνσταντίνου. Πραγματικά όμως δε βάζω και το δικό μου χέρι στη φωτιά, γιατί η γωνία της κάμερας, δεν ήταν βολική στη συγκεκριμένη λήψη. Αν ήμουν διαιτητής όμως θα έριχνα σφύριγμα. Δεν ήταν μόνο χέρι(αν ήταν) γιατί από τη κάμερα όντως δεν φαίνεται καθαρά, αλλά σίγουρα ήταν επιθετικό φουλ γιατί αν προσέξεις τραβάει τον τερματοφύλακα και τον εμποδίζει όχι μόνο να πλησιάσει τη μπάλα αλλά και να απλώσει το χέρι του!
blueviper Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δεν είδα τράβηγμα. Από όσο γνωρίζω αν θεωρήσουμε πως δεν υπήρχε χέρι (έχω αποφανθεί επ' αυτού) κι η μπάλα έφυγε από τον τερματοφύλακα, από τη στιγμή που δεν είναι εντός της μικρής του περιοχής (όπου και είναι άρχοντας και δεν τον αγγίζει μύγα), ήταν υπό διεκδίκηση.
SL9S9 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Είναι απίστευτο με τι ευκολία κερδίζει πέναλντι αυτή η ομάδα...
antreaslam Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Ζητώ KAI ΕΓΩ απο τον the_edge ως μέγα φίλαθλο να ξεμπανάρει πάραυτα τον johnny/scider έτσι ώστε να πάρει θέση.... Να τρολάρεις αλλού.ποια βρωμιά μορε;Που όλοι οι παίχτες του ΠΑΣ πέφτανε κάτω;Ντροπή στο ποδόσφαιρο που παίξανε.Ηρθαν οι καμπιώτες πέρσι παίξανε επιθετικά το ίδιο και οι ξανθιώτες.Αυτοί χειρότεροι και από τους πρώτους διδάξαντες τα χανούμια επί εποχή Κούγια. Ρε τακαρε αγόρι μου τι πας για τρίτο χαλάρωσε να πάμε πέναλντι.Θα κλατάρουν οι Γιαννίωτες.Εσύ έχεις παιχτες που έχουν παίξει τελικούς ΠΚ , Ρεάλ ΤΣΛ οι αλλοι έχουν παγουράδες. ΥΓ Ο μεξικανός πότε θα παίξει σε σοβαρό παιχνίδι; Ο μεξικανός, που μέχρι πέρυσι ήταν αλητάμπουρας γιατί έτσι είπε ο θείος,κ φέτος ήταν παιχταράς γιατί έβαλε 2 γκολ κ έτσι έγραψε το μέλος της ορίτζιναλ,θα παίξει σε σοβαρό παιχνίδι όταν ο κόσμος του οσφπ του συμπεριφερθεί σοβαρά! Ναι,οι παίχτες του πας έπεφταν συνέχεια,κ αυτό το σιχαίνομαι! όταν βέβαια το κάνουν αυτό οι παίχτες πχ της κερκυρας σε αγώνα με τον παο,δεν εμποδίζει κανένα γάβρο (και σωστά) να κάνει πλάκα στους αντίπαλους οπαδούς έτσι? έχεις δίκιο...Ντροπή στο ποδόσφαιρο που έπαιξαν... Σκέψου ότι είχαν το θράσος για τα παρακάτω ρε "φίλε": 1)Να ζητήσουν πέναλτι στο 1ο παίχνιδι, ΧΩΡΙΣ ο παίχτης τους να βγάλει αίμα κατά την ανατροπή 2)Να ζητήσουν επιθετικό φάουλ του -ήμουν παλτό,τώρα είμαι νιστελρόυ-, λίγα δευτερόλεπτα πριν τον καταλογισμό πέναλτι υπερ του οσφπ 3)Χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά, νομίζω ότι στο 2ο γκολ(το είδα μόνο 1 φορά),την ώρα που σπάει η μπάλα αριστερά λίγο πριν βγει η σέντρα,ο -ήμουν παλτό,τώρα είμαι νιστελρόυ-, σπρώχνει αμυντικό και με τα 2 χέρια κ κερδίζει το χώρο να ...στείλει τη μπάλα στο δοκαρι. 4)Επίσης,άκου θράσος... Ετρωγαν μπουκάλια,κέρματα,κλπ, και ΠΟΝΟΥΣΑΝ! Αν είναι δυνατόν! ΝΤΡΟΠΗ! Τέλος,πως στηρίζουμε το γεγονός ότι οι παίχτες του τάκαρου,που έχουν παίξει σε τελικούς διαπλανητικούς, κ υπερατλαντικούς,θα κατάφερναν να αποκλείσουν τον αντίπαλο στα πενάλτι?Αν μια ομάδα μπορεί να δείξει κάπου την ανωτερότητά της,είναι στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού! Όσο για τον Κούγια -το ομολογώ- μου προκαλεί αναγούλα, ανεξάρτητα ΠΑΣ. Απλώς θα έλεγα διπλό μπράβο στον αντίπαλο, αν δεν ήταν αυτό το επαίσχυντο υποκείμενο από πίσω. Και μόνο που πήρε χαρά, με έπιασε κατάθλιψη. Θα συμφωνήσω 101%! Χίλιες φορές να χαίρεται ο Ραλίστας, παρά αυτό το μίασμα. ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ,εσύ το παράκανες όμως! ΥΓ:ΔΕ μπήκα να ειρωνευτώ(πολύ), απλά ο ομνιτέτοιος είναι....απλά απίστευτος! ΥΓ2:Η μόνη μαμακία είναι ότι φοβάμαι μην διώξει τον τάκη το καλοκαίρι! ΥΓ3:Ο ντομί πρέπει να είναι ο μοναδικός αριστερός μπακ-επαγγελματίας- στον κόσμο,που είναι χειρότερος των φυσσα-βενετίδη. ΥΓ4:Ειλικρινά,όταν βλέπω την υπερ-προσπάθεια σε κάθε παιχνίδι από τον τζόρτζεβιτς,μου έρχεται να τον χειροκροτήσω,αφού του δώσω πρώτα μια μπουκάλα οξυγόνο! (Στο 100 να παίζει τελευταίος παίχτης κ να κάνει σπριντ,απιστευτος)! ΥΓ5:Το έχω ξαναπεί...όσο κ να φωνάζετε για ρίμπους κ καστίγιους,το 80% του οσφπ είναι ο στολτίδης.... edit: έλεος με τις περιγραφές του τβ μάτζικ-νετ, κ του τσουκαλά -τσόχου (μετά τον τσουκαλά- παπαδημητρίου, που έχει ξεφύγει τελείως, στο ραδιόφωνο ειδικά)!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.